• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim allah razı olsun evet her zaman söylüyorsun bende inanıyorum ama bir tarafım yine ya olmazsa diye korkuya kapılıyor
inşallah ben senin yanında olurum bende çok istiyorum topiğe yazdım az evvel belki okumuşsundur rüyamda ben sen ve flzaşk tüpbebek yaptırıyorduk
ben çok heyecanlıydım artık rüyamda bile görmeye başladım inşallah en yakın zamanda gerçek olur ve hepimiz hamiş oluruz
biliyorum canım gelirdin :16::16::16::16::16::16::16::16:olsun dediğin gibi dualarınızda yer almak bile beni çok mutlu ediyor rabbim hepinizin yuvasına huzur mutluluk ve bebiş versin amin
bu arada eşin iş bulamadımı halen yoksa tedaviniz içinmi erteliyorsunuz.inan her an aklımda ve dualarımdasınız:16::16::16::16:

canım haklısın tabi insan ister istemez olumsuz sonucuda aklına getiriyor...
sen iyi düşün iyi olsun allah hakkınızda hayırlısını versin inş :16:
evet canım okudum hayrolsun inş arka arkaya hamiş oluruz :49::49::49:
tatlım bu durumda başvuru yapamıyor ki transferden sonra dönünce başlayacak iş başvurularını yapmaya...
inş hayırlı bi iş kapısı açılırda rahatlarız allah yardımcımız olsun :16::16::16:

vck benim en son yazdığım mesajı 2 kere beğenmeyi nasıl başardın :1:
bu forum günden güne aşıyor kendini :9::9::9::9::9:

canım haklısın tabi insan ister istemez olumsuz sonucuda aklına getiriyor...
Sen iyi düşün iyi olsun allah hakkınızda hayırlısını versin inş :16:
Evet canım okudum hayrolsun inş arka arkaya hamiş oluruz :49::49::49:
Tatlım bu durumda başvuru yapamıyor ki transferden sonra dönünce başlayacak iş başvurularını yapmaya...
Inş hayırlı bi iş kapısı açılırda rahatlarız allah yardımcımız olsun :16::16::16:

aynen senin dediğin gibi yapıcam hep iyi düşünücem ve dua edicem inşallah rbbim benim ve tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürsün
anladım canım haklısın inşallah hayırlı ve bereketli iş bulur bebişlerinizle güzel ve rahat bir hayat yaşarsınız siz bunu hakediyorsunuz:16::16::16::16::16::16:

vck benim en son yazdığım mesajı 2 kere beğenmeyi nasıl başardın :1:
Bu forum günden güne aşıyor kendini :9::9::9::9::9:

2 kezmi beğenmişim bende o garip isimde ne diye bakıp duruyordum yoksa odamı benim:9::9::9::9::9:
Ben aslında konu açmak istedim onunla uğraşıyordum ayarları falan bozmuşumdur
bu arada nasıl yeni konu açabilirim bilgin varmı dua topiği açmak istiyorumda

aynen senin dediğin gibi yapıcam hep iyi düşünücem ve dua edicem inşallah rbbim benim ve tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürsün
anladım canım haklısın inşallah hayırlı ve bereketli iş bulur bebişlerinizle güzel ve rahat bir hayat yaşarsınız siz bunu hakediyorsunuz:16::16::16::16::16::16:

aminnnnnnnnnnnnnnn inş hepimiz içinde bundan sonra hep güzel gelişmler olur bitanem :16::16::16:

2 kezmi beğenmişim bende o garip isimde ne diye bakıp duruyordum yoksa odamı benim:9::9::9::9::9:
Ben aslında konu açmak istedim onunla uğraşıyordum ayarları falan bozmuşumdur
bu arada nasıl yeni konu açabilirim bilgin varmı dua topiği açmak istiyorumda

canım iki vck yıda görünce şaşırdım :1:
normalde beğen tuşuna çft tıklasan beğenin iptal olur senin iptal olmamış 2 tane olmuş :1:
canım duatopiğini sadece hayatın içinden bölümüne açabiliyorsun...
yeni katıldığımız dua topiği var ya onun olduğu bölüme gel yukarıda yeni konu aç var oradan açarsın canım...
başka yere açarsan topiğin kapanır haberin olsun :34:

Son düzenleme:
Bahar yine aynı oldu değilmi ben ne çok beğeniyorum seni gördünmü çifter çifter ama bir kere beğene bastım bu şeklide oluyor kendimi aşmışım gerçekten:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

aminnnnnnnnnnnnnnn inş hepimiz içinde bundan sonra hep güzel gelişmler olur bitanem :16::16::16:

Canım iki vck yıda görünce şaşırdım :1:
Normalde beğen tuşuna çft tıklasan bebeğin iptal olur senin iptal olmamış 2 tane olmuş :1:
Canım duatopiğini sadece hayatın içinden bölümüne açabiliyorsun...
Yeni katıldığımız dua topiği var ya onun olduğu bölüme gel yukarıda yeni konu aç var oradan açarsın canım...
Başka yere açarsan topiğin kapanır haberin olsun :34:

baharcığım allah mı söyletti seni çift tıklarsan bebeğin olur senin iptal olmamış demişsin.yoksa aklımız fikrimiz bebekte ondan mı söyledin:34::34::34::34:

Bahar yine aynı oldu değilmi ben ne çok beğeniyorum seni gördünmü çifter çifter ama bir kere beğene bastım bu şeklide oluyor kendimi aşmışım gerçekten:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

tatlım bende tam onu yazacaktımmmmmmmmm yine 2 kere beğenmişsin yazımı :9::9::9::9::9:
canım negüzel işte sadece sana has bi ayrıcaklık bu :60::60::60:

baharcığım allah mı söyletti seni çift tıklarsan bebeğin olur senin iptal olmamış demişsin.yoksa aklımız fikrimiz bebekte ondan mı söyledin:34::34::34::34:

canım beğenin iptal olur yazacağıma bebeğin yazmışım farkettim düzelttim ama sen görmüşsün bile :1::1::1:
inş allah söyletmiştir tatlım :16:

arkadaşlar merhaba nasılsınız?
çok zaman oldu topiğe gelmedim. beni hatırlayanlar bilir eşimin durumunu neler yaptığımızı. nihayet muradımıza eriyoruz. mutluyuz,hemde çok mutluyuz. çocuk esirgeme kurumuna başvurmuştuk dün haber geldi 6 günlük yeni doğmuş bir bebek varmış ve o bebek artık bizim. Salı günü evimize getireceğiz. kelimeler dökemiyorum ama hep bunu istedik tedavi bile yapmadık önce bir yetim alalım anne baba olalım sonra Allah isterse kendi çocuğumuzda olur düşüncesiyle hep dua ettik. Allah niyetimizi gönlümüzü gördü ona göre verdi şükürler olsun. bebeğimiz eve gelsin biraz alışalım bizde tedavimize başlayacağız. Allah herkese gönlündekini nasip etsin. :))))))))):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canımm hatırladık tabiki..
Allah o minicik yavruyu sizden ayrmasın ,birkaçtanede kardeşcik versinde arkadaşların dediği gibi kalabalık bir aile olun inşAllahhh...
Allah ne muradın varsa versin canım..
şuan yaptıgınız şey çoooooook büyük bişey..

tamam canım oku gel nede olsa sende kavuştun kuyruklu yıldızına bizi terk ettin diye düşünmüştüm:9::9::9::9::9:
aaaaaaa
aşkolsun canımm.
benim aklım hep burda,gönlüm dualarım hep sizinle..
Allahha şükür kavuştuk da birde harekete geçirebilsek bu yıldızımızı süpperrrrrr olacak:16::16::16::16::16::16::16:

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrr allah rahatlık versin :16::16::16::16::16:

merhaba canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn :54:
hoşbuldummmmmmmmmmmmm...
canım nasılsınnnnnnn...
benim biraz canım sıkkın ya.
ablacım doğum yaptı ama bebişimiz erken geldiği için solunumunda problem var..
yoğun bakımda.
şimdi normale dönmüş solunumu ama hala çıkamamış yoğun bakımdan.
akciğerleri gelişmemiş olugu için biraz orda kalacakmış..
Rabbim minik kuzuma şifa versin inşAllah...

canımm hatırladık tabiki..
Allah o minicik yavruyu sizden ayrmasın ,birkaçtanede kardeşcik versinde arkadaşların dediği gibi kalabalık bir aile olun inşAllahhh...
Allah ne muradın varsa versin canım..
şuan yaptıgınız şey çoooooook büyük bişey..

aaaaaaa
aşkolsun canımm.
benim aklım hep burda,gönlüm dualarım hep sizinle..
Allahha şükür kavuştuk da birde harekete geçirebilsek bu yıldızımızı süpperrrrrr olacak:16::16::16::16::16::16::16:

BİLİYORUM CANIM UNUTMAMAM İÇİN SENİ GAZA GETİRİYORUM:1::1::1::1::1:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:İNŞALLAH CANLANIP ÇOĞALIRLAR VE SENDE BEBİŞİNE KAVUŞURSUN :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşbuldummmmmmmmmmmmm...
canım nasılsınnnnnnn...
benim biraz canım sıkkın ya.
ablacım doğum yaptı ama bebişimiz erken geldiği için solunumunda problem var..
yoğun bakımda.
şimdi normale dönmüş solunumu ama hala çıkamamış yoğun bakımdan.
akciğerleri gelişmemiş olugu için biraz orda kalacakmış..
Rabbim minik kuzuma şifa versin inşAllah...

GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH ŞİFA VERSİN ÜZÜLME İNŞALLAH DÜZELECEK
BENİM YİĞENİMİN KALBİNİN DAMARLARI TERSTİ BİR HAFTALIKKEN AMELİYAT OLDU DOKTORLAR %1 ŞANSI BİLE YOK YAŞAMAZ DEDİLER
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MUCİZEMİZ ŞİMDİ 4 YAŞINDA İNŞALLAH SENDE BU MUCİZEYİ YAŞAR YİĞENİN SAĞLIĞINA SENDE KENDİ BEBİŞİNE KAVUŞURSUN EN YAKIN ZAMANDA:16::16::16:

Back
X