selam bacılar nasılsınız
kız sevgidolu anam bir durun bune panik havası esiyor kaan hocayla telde konuşun ve mtese olalı 5 ay oldugunu söyleyin zaten en az 6 ay ara ile mtese yapıyorlar birde ankara tüpbebek için uygun biryer degil tamam kaan hoca süper ama tüp bölümü felaket ii düşünün emre beylede konuşun ücretsiz randevu alın emre bey bakalım ne dicek ben emre beye mtese konusunda güveniyorum en azından durum neyse onu net olarak söylüyor
canım hakkında ne hayırlı ıse ona dogru gıt ınsaalah .kaan hoca hangı degerlerı gordukten sonra gelın dedıkı? esının son degerlerını yazabılır mısın arkadasım?
slm arkadaşlar bizim sorunumuz eşimde sperm yok acaba tüpbebekle olurmu bebegimiz böle durumda olan varsa lütfen cvp yazın bilginiz varmı napmalıyız.
herkese iyi akşamlar hanımlar bugün moralim çok bozuldu kaan hocaya dün mail atmıştık sonki hormontestlerini yolamıştık klomenin ikinci ayından sonra bütün hormonlar normalin üstüne çıkmıltı kaan hoca bugün mail cevap atmış şöyle sonuçlarınız çok güzel eşinizin adetinin 2. günü gelin tüp bebeğe sizede microtese işlemi yapalım demiş sonuçta bunun için çok erken ben kaan hocanın tedaviye farklı bir ilçala devam edeceğini sanıyordum ve şuan zaten tüp bebek düşünmüyoruz eşimin ameliyatı çok zor olmuştu benim istediğim mayısa kadar eşimin tedavisni yapıp sonra tüp bebekti eşimden spermin normal çıkışı için uğraşmak istiyordum ama bu cevap beni üzdü başka bir ilçata önermemiş sonuçta bunu şansa bırakamayız bu ikinc,i microtese olcak allah korusun ya bundan sonrada çıkmazsa o zaman başka şansımızda zor ben onun bizi normal yoldan çıkış olana kadar tedavi edeceğini sanıyordum üstelik eşime microtese yapılalı 5 ay oldu ve hala spermiogram yaptırmadı ben bu sefer bizi yanına çağırıp tekrar bir tahlil ister sonra ilçaları değiştiri demiştim şimdi eşim klomeni daha içimicekse hormonlar tekrar düşcek e ozaman çıkma ihtimali hiç olmıcakmı doktor bize herşey çok güzel hemen gelin tüp bebeğe başlayalım demiş offffffffffffffff allahım yardım etsin kızlar eşim yarın telde konuşcak kaan hocayla bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?