Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar bizim sorunumuz eşimde sperm yok acaba tüpbebekle olurmu bebegimiz böle durumda olan varsa lütfen cvp yazın bilginiz varmı napmalıyız.

zamancığım ben zaten hiç acele etmiyorum zaten biz ankarad yapmayı düşünmüyoduk bu sefer kısmet olursa istanbulda iyi bir merkede olmak istiyoruz benim korkum ya spermler oluştuysa ve klomeni şimdi bıraktıya ya düşerse diye korkuyorum zaten durumlar malum tek bir sağlıklı sperm olsun yeter emre beye gitcez zaten kaan hocayada tekrar mail attık

slm elanur hoşgeldin canım burda hepimizin ortak derdi var oda eşlerimiz azosperm yani sperm yok canım eşin önce bir tedavisine baksın doktorla görüşün sebebp neymiş sonra microtese iel bakarlar inşallah bunlara gerek kalmaz

canım hakkında ne hayırlı ıse ona dogru gıt ınsaalah .kaan hoca hangı degerlerı gordukten sonra gelın dedıkı? esının son degerlerını yazabılır mısın arkadasım?

canım öncelikle teşekkür ediyorum kaa hoca eşimin hormon testlerine göre bu kararı verdi fsh 16 lh 23 testesteronda sanırım 1120 civarıydı bizim önceden fsh çok düşüktü ve kaan hoca yükseltmeye çalışıyodu

gamzecim belgincim harzemcim jklm hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ne diyim allah yardımcımız olsun

amin canım allahım hepimizin yardımcısı olsun...kurtarsın bizleri bu dertden en kısa zamanda...

slm arkadaşlar bizim sorunumuz eşimde sperm yok acaba tüpbebekle olurmu bebegimiz böle durumda olan varsa lütfen cvp yazın bilginiz varmı napmalıyız.

hoşgeldin a.s.
burdaki herkezin eşinde sperm yok ama tedaviyle oluyor ii araştır düzgün kaliteli bir merkezi git istanbulda emre bakırcıoglu tansel kaplancan semih bey var ankaradada kaan aydos bunlara gidin sagda solda bizim gibi vakit kaybedipte maddi manevi yorulmayın peki neden yok biliyormusun :uhm: ateşli hastalıkmı inmemiş testismi genetikmi yada tıkanıklık veya ileri derece varikoselde azoya sebeboluyor merak ettim şimdi nedeni ney birde azo teşhisi için kaliteli bir merkezde yapılmış 3 ayrı yerden spermiyogram lazım

oooo annecikte gelmiş nasılsın larem bebiş nasıl anam ben regli olmayı bekliyorum ama tık yok olsam umutta başlıyoruz ikinci tüpe ama neyse bizi boşver haberler sende cinsiyeti belli oldumu

yok canım daha belli olmadı pazartesi dr inş. söyleyecekkk bakalım sağlıklı olsun da;Darısı sana inş... olsun geç olsunda hayırlısı olsunnn

canım buda zor bir süreçmiş;RABBıM sizede yaşatsında inş... anlarsınızzz benii 1 haftadır mide bulantım kusmam geçmiştiii bu gün tekrar geldii insan korkuyorrr acaba neden bir şey mi olduuu

laremciğim hoşgeldin canım bence bu bulantılar hoş bulantılar allah herkese böyle güzel bulantı nasip etsin

ah canım evet güzel ama ben çok kötü oldum ;ayağa kalkamadım serum serum üstüne bir lokma yiyemedim yemek yemeyi özledimmm

ayyy kıyamam olsunbe larem olsunda ben razıyım inan
sevgi biz raporlu degiliz malum 3 yıl evlilik şartı ilaç ve mtese dahil 5900 tutdu ama raporlu olunca nekadar olur bilmiyorum

arkadaşim sormak istediğim sorular var eşin azospermi mi ve ne boyutta yani sperm analizi nasıldı sırırmı yoksa ölü hücre yada hareketsiz hücremi var.tam olarak anlayamadım doktorun yaklasımı biraz tuhaf tama hormonlar iyide yani bidaha test yaptırması gerekmezmi artı aynı şey bizim başımızdada var eşimde azosremi sperm analizinde tüm değerler sıfırdı hormonlar normala yakın diye bizde 2 hafta önce tese yaptık sonuç malesf hiç hücre bulgusu yok peki sizin gecen ki tese sonucu nasıldı.artı bizim doktorumuz teseden önce genetik test yaptırmamızı söyledi biz aceleci davrandık lütfen doktorunuza danışın eğer durum bizimki gibi ise en azından teseye belkide gerek kalmayacak bana sorularımın cevabını verirsen merakım dinecek doktorun beni şaşırttı açıkcası cevaplarsan sevinirim herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…