hep’e okuyoruz
28 eylül Cuma saat 19.00 dan 30 eylül Pazar saat 19.00 a kadar
aruna ………………………………………….….. 2
askbebek ……………………………………….….3
bahar85 …………………………………………….3
cemrem 29………………………………….…... 2 = okudu
denizbulutu ……………………..……………… 2
esma …………………………………………….….3
eşim oknk ……………………………………….. 2 = okudu
mera1987 …………………………………..… .. 3
flzask2003 ………………………
masal1981 …………………………………….…. 3
hep …………………………………………………. 2
lamyay …………………………………….…. …..2 = okudu
mavimenekşe ………………………….….… …3
nur.sen ……………………
pembe85 …………………
pıtırcık43 ………………………….…….….… ..2 = okudu
seval0817 ………………………….……..…. …3 = okudu
tülay20 ……………………………….……...…..3
umut99 …………………
vck …………………………
zambak06 ……………………….….……….....3
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
kızlar ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürü sperm sayısı az olan ve hareketliliğinde sorun olan insanlar için değilmi? netten okuyorum hiç azoları içeren bir konuşma okumadım kullanan arkadaşlarım ne diyosunuz bu konuda
birde yanına gnc firmasının el-arginine hapını vede keçi buynuzu pekmezi kullandık.. halada kullanıyor eşim.umarım sizdede etkili olur..
arkadaşlar biz de aynı dertten muzdaribiz.daha doğrusu çiçeği burnunda muzdaribizevliliğimizn 3. yılı bitmek üzere.9 aydır da korunmuyoruz.bende adet düzensizliği vardı.baştan doktora gidelim dedik,doktor sorun yok hamile kalabilirsin dedi ve düzenlemesi için duphaston verdi,ovulasyon dönemlerinde kullanmaya başladım.3 ay 5 ay derken gene yok..bi de eşin sperm testi yaptırsın dedi.2 gün önce devlet hastanesinde yaptırdık,sonuç 0.doktor hiç sperm yok,bir de hormonlara bakalım dedi.kan testi yaptırdık dün,onlar da normale yakın.bir tek prolaktin biraz yüksek.klomen verdi 3 ay kullanın sonra tekrar bakalım dedi.açıkçası bu yöntem hiç de tatmin edici gelmedi.koskoca 3 ay yaaa!burdan bayaa bi araştırdım.birkaç doktorun ismini gördüm.ama onlar da ya istanbulda ya da ankarada biz işimiz gereği kütahyadayız,izin alıp rapor alıp muayeneye gittik diyelim,tetkikler tedavi vs.. sürekli gidip gelemicez...offf,çok sıkıntılı bi süreçmiş..Allah hepimizin yardımcısı olsun.......
arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin.. burayı takip etmek sana kısa zamnda çok şey kazandıracak emin ol.. :) ara ara girip ve yazılanları okumanda fayda var.. doktorun verdiği ilaçlarıda kullan ama buarada bahsedilen kürlerden de yap ve eşine içir istersen..umarım faydası olur sizede..geçmiş olsun hakkında hayırlısı versin rabbim..umarım en kısa zamnda bebğini kucağına alırsın.
iyi akşamlar arkadaşlar nihayet size kavuştum
aamin,darısı hepimizin başına......valla şimdiden kafamda bişeyler şekillenmeye başladı sayılır..ama neye nerden başlıycaz bilemiyoruz.haftasonu özel bi hastanede daha yaptırcaz sperm testi,orda da sonuç 0 çıkarsa diye korkuyoruz...kürlerle 0 olan sperm sayısı artar mı acaba?Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Hoşgeldin cnmmmmmmmm
iyi geceler cnm hoşgeldin
nerelerdeydin???
hoşbulduk canlarım sizsiz aslında ne kadar boşlukta olduğumu anladım her an aklımdaydınız
canım benim netim yoktu kaynanam tamirat yapıyor evinde malum bizimde evimiz bir olduğu için hattım kesilmişti.
aynı zamanda yatılı misafirlerim vardı bu akşam gittiler evlerine bende sizlere kavuştum niahayet
cnm kayyanan internetimi tadilata soktu niye kesti neti
neyse misafirlerinde varmış zaten..
çok sayfan vardır şimdi..
Bu kürler destekleyici tedavi olabilir fakat esas olan tıbbi tedavidir...Eşinizin azosperm olmasına neden olan rahatsızlığı nedir önce bu tesbit edilmeli ve tedavi edilmeli...Yoksa sabahtan akşama kadar bu bitkileri karışımları kürleri yese fayda etmiyeceği durumlar var...
Benim size tavsiyem tüp bebek merkezleriyle beraber çalışan doktorlardan uzak durun ilk etapta...Eşinizdeki durumun sebebi belirlensin ona göre ilaç ve yardımcı olarak bitkisele başvurabilirsiniz...Allah karşınıza işinin ehli düzgün bir doktor çıkarmazsa işiniz zor...Çok bilinmeyen insanların oturup herkezle paylaşamadıkları(özellikle eşlerimizin)bir durum olduğu için bazı sahtekarlar insanların bu durumundan faydalanarak, tıp protokollerininde dışınada çıkarak kendi kafalarına göre hareket etmeye devam ediyor maalesef...
Acele etmeyin düzgün bir şekilde başlayıp devam etmek çok daha önemli...Henüz işin başında iken mümkün olduğunca bilgi edinip ona göre hareket edin...Hastalığın teşhisi için ve tedavinin sağlıklı ilerlemesi için hastanın doktora ilk geldiği durum çok önemlidir daha sonra kullanacağınız ilaç veya kürler işi karıştırabilir...
Gene kendi görüşüm burda paylaşımda bulunan arkadaşlarımızın eşlerini birkaç günün içinde tese denilen ameliyata yangından mal kaçırır gibi alelacele aldıklarını öğrendik...Aman diyim uzak durun tese öyle hemen karar verilecek bir ameliyat değildir son kozunuz olmalıdır...
Rabbim acil şifalar versin... İnşallah kolay tedavi edilebilir gurupta çıkar eşiniz, çok çabuk bu illetten kurtulursunuz....
aamin,darısı hepimizin başına......valla şimdiden kafamda bişeyler şekillenmeye başladı sayılır..ama neye nerden başlıycaz bilemiyoruz.haftasonu özel bi hastanede daha yaptırcaz sperm testi,orda da sonuç 0 çıkarsa diye korkuyoruz...kürlerle 0 olan sperm sayısı artar mı acaba?Allah hepimizin yardımcısı olsun....
yok canım netin fişini çekti benim pc masaüstü. dizüstü fazla radyasyon yayıyor diye masaüstü almıştım şimdide sıkıntısını yaşıyorum
evet canım misafirlerim vardı zaten eltimin evine gittiğim zaman yine topiğe girip yazdıklarınızı okuyordumsizler nasılsınız varmı bir değişiklik
cnm nasılsın??
bebiş nasıl nasıl gidiyor annelik ??
iyiyim cnm nasıl olalım uğraşıyoruz..
benimde bugün kayınv vardı yemek çay derken anca geçtim pc başına
onlarda kaza yapmış bu sene kaçıncı oldu pek fazla bişey yok ama üzüldüm
çok dikkatsiz kayınbaba hep kaza yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?