Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben dualarımı okudum rabbim kabul etsin

canım biz 3 kez tüpbebek denedik eşim hepsinde tese oldu.. tesede zor geçiyordu ..ilk 2 tüüpbebekte 20-25 yumurtadan sadece 1 embriyo oluşuyordu.. oluşan embriyo 4 veya 6 hücreyi geçemiyordu..3 .gün emriyosu tarnsfer edildi hep..okadar kötü idi.. son tüpbebekte eşim keçiboynuzu kürü incir kürü kullandı birde rusyadan dı sanırım padutin adında bir ilaç getirttik... ve 6 embriyo oluştu bu kezz..yine 3. gün emriyo transferi oldu ama yine negatif ti.. 3 kez aldımm negatif haberini..

eşim 2 ay önce yine küre başladı vede yanında elarginine ve keçiboynuzu pekmezi içti..umut tüpbebekte yaptırdığımız testte 3-4 tane kalitesi düşük de olsa sperm bulundu şükür rabbime..faydası olur belki arkadaşım sizede denemekte fayda var..

birde yanına gnc firmasının el-arginine hapını vede keçi buynuzu pekmezi kullandık.. halada kullanıyor eşim.umarım sizdede etkili olur..

cnm bizde gnc nin arginmex sini kullandık keçiboynuzu kullanmıyoruz inş kullancaz..
teseden sonrada çıkış olabiliyormuş çok sevindim bizde tese olduk inş çıkış olur
Rabbim dileyen isteyen herkese evlat versin inş..

arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin.. burayı takip etmek sana kısa zamnda çok şey kazandıracak emin ol.. :) ara ara girip ve yazılanları okumanda fayda var.. doktorun verdiği ilaçlarıda kullan ama buarada bahsedilen kürlerden de yap ve eşine içir istersen..umarım faydası olur sizede..geçmiş olsun hakkında hayırlısı versin rabbim..umarım en kısa zamnda bebğini kucağına alırsın.

aamin,darısı hepimizin başına......valla şimdiden kafamda bişeyler şekillenmeye başladı sayılır..ama neye nerden başlıycaz bilemiyoruz.haftasonu özel bi hastanede daha yaptırcaz sperm testi,orda da sonuç 0 çıkarsa diye korkuyoruz...kürlerle 0 olan sperm sayısı artar mı acaba?Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Bu kürler destekleyici tedavi olabilir fakat esas olan tıbbi tedavidir...Eşinizin azosperm olmasına neden olan rahatsızlığı nedir önce bu tesbit edilmeli ve tedavi edilmeli...Yoksa sabahtan akşama kadar bu bitkileri karışımları kürleri yese fayda etmiyeceği durumlar var...
Benim size tavsiyem tüp bebek merkezleriyle beraber çalışan doktorlardan uzak durun ilk etapta...Eşinizdeki durumun sebebi belirlensin ona göre ilaç ve yardımcı olarak bitkisele başvurabilirsiniz...Allah karşınıza işinin ehli düzgün bir doktor çıkarmazsa işiniz zor...Çok bilinmeyen insanların oturup herkezle paylaşamadıkları(özellikle eşlerimizin)bir durum olduğu için bazı sahtekarlar insanların bu durumundan faydalanarak, tıp protokollerininde dışınada çıkarak kendi kafalarına göre hareket etmeye devam ediyor maalesef...

Acele etmeyin düzgün bir şekilde başlayıp devam etmek çok daha önemli...Henüz işin başında iken mümkün olduğunca bilgi edinip ona göre hareket edin...Hastalığın teşhisi için ve tedavinin sağlıklı ilerlemesi için hastanın doktora ilk geldiği durum çok önemlidir daha sonra kullanacağınız ilaç veya kürler işi karıştırabilir...

Gene kendi görüşüm burda paylaşımda bulunan arkadaşlarımızın eşlerini birkaç günün içinde tese denilen ameliyata yangından mal kaçırır gibi alelacele aldıklarını öğrendik...Aman diyim uzak durun tese öyle hemen karar verilecek bir ameliyat değildir son kozunuz olmalıdır...

Rabbim acil şifalar versin... İnşallah kolay tedavi edilebilir gurupta çıkar eşiniz, çok çabuk bu illetten kurtulursunuz....

Hoşgeldin cnmmmmmmmm

iyi geceler cnm hoşgeldin
nerelerdeydin???

hoşbulduk canlarım sizsiz aslında ne kadar boşlukta olduğumu anladım her an aklımdaydınız
canım benim netim yoktu kaynanam tamirat yapıyor evinde malum bizimde evimiz bir olduğu için hattım kesilmişti.
aynı zamanda yatılı misafirlerim vardı bu akşam gittiler evlerine bende sizlere kavuştum niahayet

cnm kayyanan internetimi tadilata soktu niye kesti neti
neyse misafirlerinde varmış zaten..
çok sayfan vardır şimdi..

cnm kayyanan internetimi tadilata soktu niye kesti neti
neyse misafirlerinde varmış zaten..
çok sayfan vardır şimdi..

yok canım netin fişini çekti benim pc masaüstü. dizüstü fazla radyasyon yayıyor diye masaüstü almıştım şimdide sıkıntısını yaşıyorum
evet canım misafirlerim vardı zaten eltimin evine gittiğim zaman yine topiğe girip yazdıklarınızı okuyordumsizler nasılsınız varmı bir değişiklik

Önerileriniz için gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.imkansızlık gerçekten çok zor bir durummuş.2 gündür bunu fazlasıyla yaşıyoruz...Hele bir de hiç bilmediğimiz bir konu olunca insanın eli kolu iyice bağlanıyor...bulunduğumuz şehirde en fazla özel bi hastanedeki üroloğa gidebiliriz.androlog vs. yok zaten burda.şimdi izmirde var mı diye bakıyorum,en azından ailem orda,kalma sıkıntısı olmaz.bilemiyorum,her defasında işten nasıl izin alıp gidebiliriz o da muamma.....Allah hepimizin derdine derman bulmayı nasip etsin inşallah....tekrar teşekkür ederim paylaşımlar için...

cnm öncelikle geçmiş olsun..
gözdem arkadaşımız detaylı yazmış zaten..
önce neden bu durumda eşin onu öğrenin hormanelmi yoksa testislerde mi bir problem var onlara iyiyce baktırın..
endokrinoloji uzmanlarına gidin..
sakın tüp bebek merkezine gitmeyin..
bizde tese olduk ve çok pişmanız
tüp bebek merkezleri hormonlara bakar bide tıkanıklık varmı diye bakar hemen tese yaparlar biz yaşadık bunların hepsini..
buişi bilen ve anlayan insanları karşınıza çıkarsın Rabbim önünüzde uzun ve çok zorlu bir yol var..
inş bu yolun sonu bebişlerin olur cnm..

iyiyim cnm nasıl olalım uğraşıyoruz..
benimde bugün kayınv vardı yemek çay derken anca geçtim pc başına
onlarda kaza yapmış bu sene kaçıncı oldu pek fazla bişey yok ama üzüldüm
çok dikkatsiz kayınbaba hep kaza yapıyor..

cnm nasılsın??
bebiş nasıl nasıl gidiyor annelik ??

Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bu günlerde. Yorucu ama bir o kadar da keyifli.
Allah her isteyene bu duyguyu tatmayı nasip etsin. Dualarımız sizinle.
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bu sıkıntıyı ancak bizim gibi yaşayanlar bilir.
İnşallah burdaki kardeşlerimiz bu tecrübelerden faydalanırlar..

kızlar kabul edersenız ben dualara gerı donmek ıstıyorum bır sınırle cıktım ama hiç içime sinmedi adet gordum yanlız dahha önce soylıycektım ama 3 4 gune bıter

iyi akşamlar arkadaşlar nihayet size kavuştum

iyi akşamlar canım nihayet kavuştuk
özledik seni tatlım
bende biraz önce girdim foruma tefriciye okuduğumuz topiğe girdim önce...
bi baktım dengesizin biri bana saydırmışta saydırmış
verdim ağzının payını rahatladım biraz...
allahım böyle art niyetli insanlardan uzak tutsun bizi...
gece gece canımı sıktı ama topiğimize girince keyfim yerine geldi

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım
Allah korusun kötü birşeyde olabilirdi.dikkatsiz kullanıyorlar ne yazık ki
benim eşimde geçen hafta dışarı çıktık arabayı çok hızlı kullanıyordu uyardım ama dinlemedi en sonunda radara yakalandı ceza aldı
keşke sözünü dinleseydim diyor.bende iyiki cezayla atlattık en azından aklın başına geldi kaza yapmadık dedim
işte bir musibet bin nasihatten iyidir Rabbim tüm yoldaki insanları korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…