Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım iyiki de bu kadar uzun yazmışsın yüreğine sağlık. Bu umutsuz anımda o kadar çok yardımcı oldun ki bana. İyi ki buraya girmişim ve iyi ki sizinle tanışmışım. Sende ki bu azim oldukça Rabbim bu çabanı boşa çıkarmayacaktır emin ol. İnşallah rabbim bebeğinle seni en kısa zamanda buluşturur. Nedendir bilmem ama içime bir umut doldu sizlerle yazışırken size ne kadar teşekkür etsem az . Ben de yılmıcam hep azmedicem savaşıcam bu durumla. Bundan sonra herşey daha iyi olacak inanıyorum . Bunları yazdığıma inanamıyorum bi türlü nasıl bu kadar umut dolu oldum ki ben şimdi :)
İstanbuldayız canım biz. Bursa Acıbadem'de olduk mikroteseyi. Keşke ben de senin gibi daha önce farkedebilseydim bu siteyi. Herşey daha farklı olabilirdi belki de.

arkadaşlar merhaba.gezinirken topiğnize denk geldim.bizim de 16 aydır bebegimiz olmuyo.burda dua okuyormuşsunuz.bende katılmak isterim aranıza alırsanız tabi...

Hoşbulduk canım. Doktorların vicdanları parayla çalışıyor olmuş artık. İnsanlara iki güler yüz bi yıkama yağlama azıcık umut da verdi mi tamam. Hemen oltaya geliyoruz. Parayı alınca da vicdanları rahatlayıveriyor.
Listeyi araştırıp bulucam inşallah Rabbim şifa verir herkezlere de bizde anne oluruz amiinnnn

tatlım liste incele

Araştırıcam canım ben de başlıcam artık bakalım hayırlısı inşallah. Direkt tüp bebek merkezine gitmekle hata yapmışız burda daha iyi anladım. Yarın eşime de konuyu açıcam bakalım o ne diyecek. İnşallah hemen başlarız bi şeylere biz de.

İyiki cnm gelmişsinn.sende topiğmizee.
keşke başka sebeplerdn tanışsaydık ne yapalım bizimde kaderimizde bunları yaşamak varmışş .bizimde imtihanımız buymuş cnm..
cnm ben gücümüz yettiği yere kadar devam edicem sende öyle ol zorrrrrrr biliyorum ama ilkte çıkmayıp 2.de çıkanda varr..rabbimin mucizeleri çokk..
daha çok yeni zaten tese olalı eşinin bundan sonrasındaa bitkiseller kullanın fsh yüksek evt..onun içinde yapılacak bişeyler vardırr..kesinliklee 2. bi tese içinn.
uzun bi süre bekleyin..inşallah bii mucize olur ve normalden çıkış olur cnmm..
böyle ol işte cnm sevindim.....sana birazcıkta umut olduysak ne mutlu bizeee..allahım inşallah birgün hepimiz kurtulacağız azodann.
bebeklerimiz alıcağız kucağımızaaaaa ..
cnm o keşkeleri çoğumuz yaşadık yaptık o hatalarıı ama sen şanlısın yinede burayı buldunn ..ama hiç bişiey için geç değil cnmm..
cnm istanbuldasınız ama neden bursa acıbademm pekii nasıl karar verdiniz oraya..

tatlım baharın yazdığı kürler bunlar

Allah bizi destek olalım diye burda buluşturdu inşallah sonrasında da anne bebek topiğinde devam etmemizi sağlar hepimizi. Allah'tan umut kesilmez inşallah bize de nasip eder bu duyguyu. Sayenizde şuan o kadar iyiyim ki sanırım bu gece ilk defa huzurlu bi şekilde uyuycam. Artık biliyorum ki bu yolda yalnız değilim artık siz varsınız iyi ki de varsınız :)
Kayınvalideler Bursa'da canım onlar söylemişti ilk buraya gelin diye biz de gittik maalesef ne yapacağımızı bilemedik sağlıklı düşünemedik biraz da

rabbim cümlemizden razı olsun inş

ben çıkıyorum allh herkese rahatlık versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bende çıkıyorumm cnm iyi gecelerr..
Rabbim şifa versin eşineeee..yanlız olmadığı biliyosun artık cnmm ..
kendine iyi bakkkkkkk görüşürüzzzzzz

Hepinize iyi geceler canlarım Allah rahatlık versin
Kendinize iyi bakın artık yalnız olmadığımı biliyorum ve içim çok rahat uzun zaman sonra

çok sağl canım yardımların için . Allah senden razı olsun

allah sendende razı olsun bitanem burda herkez aynı dertten muzderip bizleri bizlerden başka kimse iyi anlayamaz biz burda bi aile kardeş olduk bura sanada faydalı olcak insallah rabbim tez wakitte yawruna kavuştursun insallah

İstanbul da olman senin için şans Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Hastanesi dahiliye Dr. Celalettin Peru devlet hastanesi peş para ödemeden git görüş hastane biraz yoğundur ama bir ön görüşme olur eşinide götür bana dua edeceksin...

cnm bu dr hormonlar için mi sadece azo sperm için mi

cnm bu dr hormonlar için mi sadece azo sperm için mi

Bu doktor hormonal sistemi ve bu tip hastalıkları iyi bilen bir doktordur... Bizim ve bizim gibi bir çok hastanın evlat sahibi olmasını sağlamıştır...Tese ye son derece karşı bir doktordur...Kullandığı yöntem hormonal sistemi ilaçla kontrol altına almak üzerinedir...

tatlım çok güzel düşünmüşssün senin zamanında okumasını istememkte tamamen kişisel bir duerum nasılki hasretim 1 ve nrdah için ounmasını istediğsem hpk arkadaşımızda listeye girsin ve dualara devam canım çünkü hepimizin niyeti aynı aynı dertten muzdaribiz hpk girerse benimde içim rahat eder dua dedğin gibi çok hasas kimsenin kırılmasını istemiyrum allh razı olsun canım benim pıtıcık

Bitanemmmmm canım arkadaşımmmmmm doğum günün kutlu olsun.
Yeni yaşında herşey gönlüncee olsunnnnn tatlı arkadaşımm..iNşallah bundan sonra herşeyyyy daha iyi olurrrrrrrr...
Tüm sevdiklerinleeeeeeee geçireceğinnnnn MUTLU YILLARRRRRRRR BİTANEM.
seni çokkkkkkkk seviyorummmmmmm .her zaman yanımda oldunnnnnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…