Canım rabbimden ümit kesilmez 2. Tesede sperm bulnan cok insan duydum burada ama keşke direk ameliyat yaptırmasaydınz bitkiseller falan kullanmadan benim eşimde inmemiş testinden dolayı azosperm we şu an hamileym rabbim sanada nasib etsin insallah
Rabbim sabır ve hepimize de bir çıkış yolu nasip etsin. inş.
Allah hepimize sabır versin canım.
Size çok ihtiyacım var. Niye ben diye düşünürken bu sitede yanlızlıktan kurtulabilirim diye düşündüm.
Şoku üzerimden hala atamadım ve işin kötüsü bunu aileme söyleyemedim
Eşimde inmemiş testis problemi var. FSH side 44. Yani doktor diliyle cocuğumuzun olması imkansız
ben yasinlerimi herkes okuduktan sonramı okusam yoksa şimdi mi okuyayım yazarsan sevinirim
s.a bacılar nasılsınız inş herkes iyidir epeydir yazamadım bi slm vereyim dedim ne var ne yok
cnm fsh bu kadar yüksekkken hiç bir doktor ameliyat etmez etmemeli
tabi tüp bebek merkezleri bunu yapıyor
doktor olmayyan bir insan bile bu hormonu düşürmek lazım der
böyle bi hatayı nasıl yaptılar bile bile eşini kesmişler çıkmıyacağı belli
çokkkk üzüldüm okadar ialç var niye böyle yapıyorlar maddi olarak bizim neler çektiğimizi bilmiyorlar
cebimizde üç kuruş var onlarıda böyle kaptırıyoruz ve zor duruma düşüyoruz sizde normal yoldan bile çıkış olabilirdi belki iyi bir tedavi olsaydınız..
Merhabalar
Biz 4 senedir evliyiz ve eşim azospermi. Bi kaç ay önce eşim mikrotese oldu ama maalesef hiç sperm bulunamadı. Hergün ağlıyorum dua ediyorum ama içim çok acıyor. Sıkıntılarımı kimseyle paylaşmıyorum kendi ailemle bile. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Buraya yazmak için çok düşündüm. Bugüne kısmetmiş. Eşinde mikrotesede sperm bulunamayıp da sonradan hamile kalan var mı aranızda ? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Anne olamamaktan çok korkuyorum
ben yasinlerimi herkes okuduktan sonramı okusam yoksa şimdi mi okuyayım yazarsan sevinirim
Canım benim eşimde 4 yaşındayken çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş bu sebepten azosperm ben 2 yıllık ewliyim 7 aylık ewliyken bu dertle tanıştım araştırdm falan 1 yıl eşime çeşitli kürler icirdim sonra umut tüp bebek merkezinde dr. Emre bakırcıoglunda m.tese olduk we cok şükür sperm bulundu darısı başınıza insallah kesinlikle bitkisel kullanın derim ben cok inanıyorum kürlerin işe yaradıgına
Onlar sadece aldıkları paraları düşünüyorlar canım bizim neler çektiğimizin hiç önemi yok. Maddi yönden çöktük ama en kötüsü de manevi çöküşümüz oldu. Çıkmadı derken o kadar rahattılar ki yüz ifadeleri hala gözümün önünden gitmiyor. Diğer tarafta hesaplaşacağım onlarla. Bende öyle bakıcım yüzlerine helallik istediklerinde. Eşimi kestiler beni de iğnelerde delik deşik ettiler.
Şimdi napıcaz hiç bilmiyorum. Kolum kanadım kırıldı ne yapmalıyız nereye gitmeliyiz sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Lütfen bana yol gösterin ki bir daha böyle bir hata yapmayalım
cnm fsh bu kadar yüksekkken hiç bir doktor ameliyat etmez etmemeli
tabi tüp bebek merkezleri bunu yapıyor
doktor olmayyan bir insan bile bu hormonu düşürmek lazım der
böyle bi hatayı nasıl yaptılar bile bile eşini kesmişler çıkmıyacağı belli
çokkkk üzüldüm okadar ialç var niye böyle yapıyorlar maddi olarak bizim neler çektiğimizi bilmiyorlar
cebimizde üç kuruş var onlarıda böyle kaptırıyoruz ve zor duruma düşüyoruz sizde normal yoldan bile çıkış olabilirdi belki iyi bir tedavi olsaydınız..
Onlar sadece aldıkları paraları düşünüyorlar canım bizim neler çektiğimizin hiç önemi yok. Maddi yönden çöktük ama en kötüsü de manevi çöküşümüz oldu. Çıkmadı derken o kadar rahattılar ki yüz ifadeleri hala gözümün önünden gitmiyor. Diğer tarafta hesaplaşacağım onlarla. Bende öyle bakıcım yüzlerine helallik istediklerinde. Eşimi kestiler beni de iğnelerde delik deşik ettiler.
Şimdi napıcaz hiç bilmiyorum. Kolum kanadım kırıldı ne yapmalıyız nereye gitmeliyiz sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Lütfen bana yol gösterin ki bir daha böyle bir hata yapmayalım
cnm çok doğru diyorsun tüp bebek merkezleri acımıyorlar.bizde ilaç kullanmadan amelliyata aldılar cahillik işte bizde güvendik doktoruza sonuç negatif oldu..ve biz hala başka bir tedaviye başlamadık neden bilmiyorum korkuyoruz sanırımmm
bende bitkisel şeylerin şifasına çok inanıyorum ama nasıl böyle bi hata yaptım anlamıyorumresmen kuzu kuzu biçilmeye girmişiz. Canım uyguladığın kürleri yazabilir misin. Kusura bakma bu siteye daha bugün üye oldum belki daha önce yazmışsındır ama eskileri nasıl araştırabilirim bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?