Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım rabbimden ümit kesilmez 2. Tesede sperm bulnan cok insan duydum burada ama keşke direk ameliyat yaptırmasaydınz bitkiseller falan kullanmadan benim eşimde inmemiş testinden dolayı azosperm we şu an hamileym rabbim sanada nasib etsin insallah

Allah kucağına almayı nasip etsin canım bebeğine uzun ömürler versin inşallah. Umarım bu güzel duyguyu bende tadarım en kısa zamanda .
Arkadaşlarımızın hepsi doğurma yarışına girmişti sanki bizde hemen merkeze gidip cocuk sahibi olmak istedik. Ama çok büyük hata yaptığımızı bu siteyi gördüğümde anladım keşke yapmasaydık böyle. Her işte bi hayır vardır o zaman niye öyle aceleci düşündük bilmiyorum çok pişmanım o yüzden sizin nasıl oldu canım biraz bahsedermisin.

s.a bacılar nasılsınız inş herkes iyidir epeydir yazamadım bi slm vereyim dedim ne var ne yok

ben yasinlerimi herkes okuduktan sonramı okusam yoksa şimdi mi okuyayım yazarsan sevinirim

cnm fsh bu kadar yüksekkken hiç bir doktor ameliyat etmez etmemeli
tabi tüp bebek merkezleri bunu yapıyor
doktor olmayyan bir insan bile bu hormonu düşürmek lazım der
böyle bi hatayı nasıl yaptılar bile bile eşini kesmişler çıkmıyacağı belli
çokkkk üzüldüm okadar ialç var niye böyle yapıyorlar maddi olarak bizim neler çektiğimizi bilmiyorlar
cebimizde üç kuruş var onlarıda böyle kaptırıyoruz ve zor duruma düşüyoruz sizde normal yoldan bile çıkış olabilirdi belki iyi bir tedavi olsaydınız..

Canım benim eşimde 4 yaşındayken çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş bu sebepten azosperm ben 2 yıllık ewliyim 7 aylık ewliyken bu dertle tanıştım araştırdm falan 1 yıl eşime çeşitli kürler icirdim sonra umut tüp bebek merkezinde dr. Emre bakırcıoglunda m.tese olduk we cok şükür sperm bulundu darısı başınıza insallah kesinlikle bitkisel kullanın derim ben cok inanıyorum kürlerin işe yaradıgına

Onlar sadece aldıkları paraları düşünüyorlar canım bizim neler çektiğimizin hiç önemi yok. Maddi yönden çöktük ama en kötüsü de manevi çöküşümüz oldu. Çıkmadı derken o kadar rahattılar ki yüz ifadeleri hala gözümün önünden gitmiyor. Diğer tarafta hesaplaşacağım onlarla. Bende öyle bakıcım yüzlerine helallik istediklerinde. Eşimi kestiler beni de iğnelerde delik deşik ettiler.
Şimdi napıcaz hiç bilmiyorum. Kolum kanadım kırıldı ne yapmalıyız nereye gitmeliyiz sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Lütfen bana yol gösterin ki bir daha böyle bir hata yapmayalım

Merhaba cnm hoşgeldin aramızaa...
Rabbim yardımcın olsun sabrını artırsın cnmm..Burda kendini daha iyi hisedeceksin emin ol..inşallah azodan kurtulursun ve sende anne olursun cnm..
hepimiz bunun için savaş veriyoruz ve çoğu arkadaşımız bu duyguyu yaşadı..neden bizde olmayalımm..
Rabbim inşallah bizlerede nasip eder...umutsuz olmak yokkkkk ...
Ne zaman eşinin durumunu öğrendiniz peki ameliyatı olmak için ne kadar bekledinizz.
bizde evliliğimizn 1. senesi bitmeden öğrenmiştikk.ama tese olması 3. senesinde ameliyat oldu ama o zaman kadınlar kulubünden ve böyle bi topikten
haberim yoktu belki o zamanlar burayı görmüş olsaydım eşime ilk önce ilaçlarla veya bitkisellerle çıkış olmasını sağlardık belki ama maalesef.
hiç bişey bilmeden teseye aldılar eşimi..sonuç olumluydu sperm çıkmıştı.ama transferim negatif olduu..tekrar 6 ay sonrasında yine bi tese ve sonuç sıfır..bu sefer
artık o zaman bende bitti dedim benim çoçuğum olmıycak çokkk üzüldüm ama umut hiç bitmiyo aslında kendine gelince tekrardan bi arayış içine giriyosun ne yapabilirimm.
bende öyle yaptım eşim bu ar.ada belki bi faydası olur diyee varikosel ameliyatı olduu.ve 3. tese için asla olmam diyoduu..neyse ben geçen sene buraya üye oldum ve
arkadaşlarla tanıştım o kadar güzel dostluklar kurdumkii. keşke diyorum daha önce tanısaydımm..onların sayesinde eşimi tekradan tedaviye ikne ettimm bu senenin başında..
ha belki kürler ilaçlar fazla kullandıramadım çünkü eşimm bu konuda çok zor bişey yiyip içmiyo..5 ay anca ilaç ve kürler kullanabildi..
bu sene 4. ayda emre bakırcıoğlunu umut tüp bebeğe gitmeye karar verdikk. hatta burdaki arkadaşalarla aynı güne almıştık randevularımızı kaç sene sonra bi adım atmıştık.tekrardan
tedavi için emre bey tahliler istedi ..eşimden ve sonuça göre tekrardan şans var dedi.fsh 23 lerdeydi o zaman,ben çok sevindim ama için yinede rahat değildi acaba çıkıcakmı ne olcak ..neyse biz başladık tedaviye. temmuzda benden dolayı tedavim ertelendi ..bir ay sonrasınaa. .eşim tese oldu ağustosta 3. kere ve çok şükür bulundu spermm.2 tane parçada donduruldu testis dokusu tekrar deneyebilirsiniz dedi emre bey bunlarla...allahım dünyalar beni olmuştu o günnn...dilerimm bekleyen tümm bekleyen arkadaşalrım yaşarr..
embriyoların dondurulup bir ay sonra bana transfer edilecektii.. ve 7 eylülde transferim olduu.. bu sefer çokkkkk umutluydumm ama herkeste öyleydi çevremdeekilerdee.
ama nasip değilmiş yine olmadııı. ama ben hiç pes etmedimm maddi manevi çokkkkk yıprandıkkkkkkkk ama pes etmedimm şimdi kendimi ayarlayıp yaza tekrar düşünüyorum o parçalarlaa.
cnm uzun oldu ama bende hikayem, anlatmak istedimm sana hiç umutsuz olmaa pes etmee..bitkiseller kullansın mutlaka eşin çünkü çıkış olan arkadaşlar var ilaçlar var onları kullanabilirr..biz çok kullanmadık ama kullanan arkadaşlar var sana mutlaka yardımcı olucaklardırr..
biz burda 20 senelik bi arkadaşımızın bu sene hamiş olduğunı öğrendikk...ve 3. tesesinde sperm çıkmıyo sonrasında normal sperm testinde çıkış olmaya başladı şimdi ikizlerine hamilee..
bide nerde yaşıyosun cnm nerde tese oldunuz.. .

Son düzenleme:
ben yasinlerimi herkes okuduktan sonramı okusam yoksa şimdi mi okuyayım yazarsan sevinirim

tatlım niyetini aldıktan sonra farketmez.
yasinler bittikten sonra bağışla yanlız.
sonra tekrar niyetini Allah 'tan iste tatlım.
ben genelde bağışlama işlerini secdede yapıyorum.çünkü Allah 'a en yakın anmış secde.içimden geldiğince dualar ediyorum.
inş yasinlerin hürmetine dualarımız kabul olur tatlım.herkes için önce dua ediyorum sonra kendim için dua ediyorum.
inş Allah geri çevirmez dualarımızı.amin

Bende bitkisel şeylerin şifasına çok inanıyorum ama nasıl böyle bi hata yaptım anlamıyorum resmen kuzu kuzu biçilmeye girmişiz. Canım uyguladığın kürleri yazabilir misin. Kusura bakma bu siteye daha bugün üye oldum belki daha önce yazmışsındır ama eskileri nasıl araştırabilirim bilmiyorum :)

aramıza hoşgeldin iiki bu topiği buldun burda herkes çok şeyler paylaşıyo vede bilgi sahibi oluyo
anen cnm benim eşiminde ilk ameliyatı hiç bişey bilmeden heemn apar topar ameliyata aldılar bizde ne fsh ne testtesteron hiç bişey araştırılmadan
hop ameliyat oldu eşim ahhh şimdi ki aklımız olsaydı bu kadar bilgilenseydik hiç olurmuydu
cnm bizim azoluların listesi var orda herkes ne kullandığı yazıyo mesela benim eşim terbuluss kullanıyo şimdi
inş herkesin ilacları fayda eder de şifa bulur bizde o kutsal duyguyu yaşarız:26:

cnm çok doğru diyorsun tüp bebek merkezleri acımıyorlar.bizde ilaç kullanmadan amelliyata aldılar cahillik işte bizde güvendik doktoruza sonuç negatif oldu..ve biz hala başka bir tedaviye başlamadık neden bilmiyorum korkuyoruz sanırımmm

evett onlar için önemli olan para 15 dk teseden 2 binlira alıyorlar..
geçmişi oku vakit buldukça
genelde endokrinoloji uzmanıyla görüş derim ben çünkü hormanal bir sorun var sizde
bulunduğunuz yer çok önemli tedavi olmakta bide rapor çıkarırsanız maddi yönden rahatlarsınız..
eşin inmemiş testis ameliyatını kaç yaşında geçirmiş bu çok önemli ..
fsh ne düşürür bilmiyorum ama arkadaşlar yardımcı olacaklardır sana
burada aklına ne gelirse yaz biz konyadayız burda üroloji doktorunda tedavi oluyoruz
içime sinmeyen durumlar var fakat şuanda şehirdışına çıkabilecek durumda değiliz .. tedavimiz devam ediyor
eşime bütün bitkiselleri kullandırıyorum.

MAVİMENEKŞE’YE okuyoruz

30 EYLÜL PAZAR 20.00 DEN 2 EKİM SALI SAAT 20.00 YE KADAR

aruna …………………………………………….... 3 = okudu
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ……………………..……………… 3
esma ………………………
eşim oknk ……………………………………….. 2 = okudu
mera1987 …………………………………..… .. 2 = okudu
flzask2003 ………………………………………..3
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..3 = okudu
mavimenekşe ……………………………… ..…3 = okudu
nur.sen …………………………………………….2 = okudu
pembe85 …………………
pıtırcık43 ………………………….…….….… ..2 = okudu
seval0817 ………………………….……..… …2 = okudu
tülay20 ……………………………….……..…..2
umut99 …………………………………….…….3
vck …………………………
zambak06 ………………..
snopy35 …………………………….………3
lamyay ………………

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

canım benim bizde o hatayı yaptık çok canım yanıyor şimdi..
hayırlısı diyorum bizde sperm çıktı ama tutmadı eşim hemen iğne tedavisine başladı.
sonuç alamadık sonra ilaç tedavisine devam ediyor..
içime sinmeyen çok şey var ama el mahkum burda başka yapacak birşeyimiz yok..
sizde hiç olmassa bitkisel kullanın belki faydası olur eşine
umudunu kaybetme ne hikayeler var burda ne mucizelere şahit oluyor insan..
neyazzıkki hergün yeni arkadaşlar katılıyor aramıza Allahım hepimize güç versin
çok zor bir sınavdayız..

canım burda bahar arkadaşımız war o geldignde sana bitkisel listesini werir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…