Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar öncelikle ben yeni üye oldum rabbim hepiniz derdinize şifa verir inşallah benimde konum azosperm eşimde hormonlar olması gereken seviyede sadece testosteron biraz yüksek testisler normal bizede mikrotese dediler ama ben korkuyorum şimdilik mustafa eraslanın ilaclarını kullanalım diyorum bize kendisi deil ama başka bir doktor tavsiye etti 2 ay kullanın allahın izniyle cıkış olur kararsızım benim durumumda olan var biliyorum sizce durumumuz nasıl arkadaşlar bu arada 2 yıllık evliyim ben 26 eşim 31 yaşında ailem bile bilmiyor durumumuzu unutmadan eşimde varikoselde var ve doktorlar tıkanıklık olabileceğini düşünüyorlar arkadaşlar lütfen cvp yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:
pıtırcığım cnm ben hep ve mavimenekşe arkadaşlarımın yasinlerini okudum allah kabul etsin
tez zamanda allahım gönüllerindekini gerçek etsin inşlh amin...

pıtırcık günaydın siz beni tanımıyorsunuz ama sizi sizden habersiz cok okudum hakkınızı helal edin

günaydın canım.
hoşgeldin aramıza.
tez vakitte bu dertten kurtulanlardan olursun.inş.
canım varikosellerde çıkış daha kolay oluyor.
canım öncelikle iyi bir doktor bulun.
kimseyle paylaşamadıklarımızı burada karşılıksız olarak birbirimize anlatıp birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz tatlım.
inş buradan çok fayda görürsün.
Allah yar ve yardımcınız olsun.seni çok iyi anlıyorum

ALLAH RAZI OLSUN PITIRCIK o kadar doğal o kadar içten geldiniz ki bana üye oldum hemen ama bizde hic sperm yok canlısıda yok ölüsüde ramazanda ögrendik

teşekkür ederim bizi lokman hastenisinin başhekimini tanıyorduk oda bizi ankalifeya yönlendirdi ama ora ile ilgili hic iyi yada kötü bir haber okuyamadım

günaydın sabah şekerleri
yeni bir dua öğrendim din kültürü öğretmenimizden.Allah ondan razı olsun sırdaşım benim hızırım adeta...
duayı sıcağı sıcağına paylaşayım dedim.
inş Allah dualarımızı kabul eder.amin

Borcu Kolay Ödemek İçin Dua
Ebû Said El-Hudrî'den Radıyallahu Anh rivayet edildiğine göre, şöyle demişdir:
"Bir gün, Rasûlullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem mescide girdi. Bir de orada Ebû Umâme adında ensardan bir adam bulunuyordu. Peygamber ona:
“Ey Ebû Umâme! Böyle namaz vakti olmadığı bir zamanda seni burada oturuyor görmekteyim, (nedir bu halin)?” dedi. Ebû Umâme:
-Üzerime çöken üzüntüler ve borçlar, ya Rasûlallah!...deyince Peygamber Efendimiz şöyle buyurdu:
-Sana bir takım sözler öğreteyim mi ki, onları söylediğin zaman, Allah senin üzüntünü gidersin ve senden borcunu ödesin? Ben; ‘evet (öğret) ya Rasûlallah’ dedim. Peygamber efendimiz şöyle buyurdu: “Sabahladığın ve akşamladığın vakitlerde şunları söyle:

Okunuşu:
"Allâhümme innî eûzü bike minel hemmi vel hazeni ve eûzü bike minel aczi vel keseli. Ve eûzü bike minel cübni vel buhli. Ve eûzü bike min ğalebetid deyni ve gahrir ricâli."

Manası:
“Allah'ım! Üzüntü ve kederden sana sığınırım. Acziyetden ve tenbellikten sana sığınırım. Korkaklıktan ve cimrilikten sana sığınırım. Borç altına düşmekten ve düşmanların üstün gelmesinden sana sığınırım." Ebû Umâme der ki, ben bunu yaptım. Allah Tealâ, üzüntü ve kederimi giderdi ve borcumu benden kaldırdı.”

ALLAH RAZI OLSUN PITIRCIK o kadar doğal o kadar içten geldiniz ki bana üye oldum hemen ama bizde hic sperm yok canlısıda yok ölüsüde ramazanda ögrendik

tatlım tıkanıklıklarda vaikosellerde içerde üretim oluyor ama tıkanıklıktan dolayı çıkış olmuyor
Allah 'a sığın tatlım.burada doktorların imkansız dedikleri arkadaşlarımız şimdi Allah ' a şükür hamileler.
dediğim gibi iyi bir doktor bulun.
özellikle üreme endokroloji doktorları varmış.
bizde gözdem arkadışımızdan yeni öğrendik.
onlar daha iyi anlıyorlar.
tüp bebek merkezleriyle çalışan doktorları tavsiye etmiyorum pek.
biz bir hata ettik erken olduk ameliyatı.
canım ne olur o yüzden araştırın iyce hemen ameliyat olmayın.

okuldayım tatlım fazla yazamıyorum
daha sonra ayrıntılı konuşalım.burada herkes yardımcı olur sana tatlım eminim.
hepimize istediğini sorabilirsin.
duayı arkadaşlara yazmaya dayanamadım
öğleyi bekleyemediğim için girdim topiğe.
öpüyorum seni....görüşmek üzere.

sgl canım allah kolaylık versin ben de hepimize dua ediyorum bilgiler için de ayrıca tsk edrm ilgin içinde

Son düzenleme:

hoşgeldin arkadaşım Allahım tez zamanda sizi bu dertten kurtarsın
doktorlar tıkanıklıktan şüpheleniyolarsa m.eraslanın ürününü mutlaka kullanın derim panax ve E1 i birarada.
benim eşim de kullanıyo 10 aydır biz faydasını gördük şükür normal çıkış oldu bizde
sizde de fayda edeceğini umuyorum
bunları kullanın en az 3 ay ve ondan sonra yeniden test versin eşin
inşallah şifa olur.

ALLAHrazı olsun sorunuz aynı bizim gibimiydi canlı yada cansız hiç yok -varikosel birde ilacları bize sabah 2 tane aksam 2tane e1 de sabah 2 tana aksam 2 tane kullanısı böle biz anlıyamadık rabbim tez zaman da evlet sahibi yapar insallah herkesi

herkese günaydın kızlarrrrrrrrr
ben eşimle kahvaltı yapıyorum arada sizede bakıyım dedim sizsiz olmuyo yaaaaaaaaa
bugün hep güzel olaylar olsun hayatımızdaaaaaaaaa

günaydın arkadaşım hoşgeldin inş sende olursun cnm
evet hemen asla ameliyat olmayın biraz kürler kullanın sonra ameliyat olun

afiyet olsun insallah rabbim hepimizi kurtarır bu durumdan

merhaba cnm ben bugün rüyamda seni gördüm
cismen bilmem ama rüyamda o kişi senmişsin adı nursen diyorum
senin evinin apartmanında komşuların sana özel apartman kapısından girerken bi pankart asmışlar
yazıda cnm bebiğin artık geliyo yazıyodu ve süslemişler di hatta bende ordaymışım diyorum ki kendi kendiime
yaaaaaaaaa bak ne güzel komşular var benim komşularım hiç böle değil diyorum ama sanki sen hamileymişin rüyamda
ayy ne kadar gerçekçi geldi rüya
inş gerçeğini en kısa zamanda duyarız senden anlatmak istedim cnm

doğum günün kutlu olsun seneye doğum günün de inş bebişlerinle ktlarsın cnm benim

Yeni güne,yeni umutlara,yeni hayallere GÜNAYDINNNNNNNNNNN kızlarrrrrrrrrrrr

senden de Allah razı olsun canım
evet bizde de ne canlı ne de ölü vardı
ilk öğrendiğimizde bir aktara gittik(doktor sonucu görünce kağıdın üstünü çizip çocuğunuzun olması zor demiş bunun üzerine bitkilerden şifamızı aramaya başladık)
o birtakım karışımlar falan verdi biz kullandık onu sonuç yine 0
daha sonra ermiş attar var duymuşsundur tv ye de çıktı
onun azospermi için yaptığı macun ve böğürtlen kökü suyu var onu da kullandı birkaç ay sonuç yine 0
Ankarada kaan aydos var onun tedavisine başladık ama bunun yanında kendim bitkisel de birşeyler yapıyodum yine eşime keçiboynuzu kürü,nohut kürü vs...
eşim bitkisel olarak bir de kapsül halinde yeşilex diye bir ürün var 4 ay onu kullandı
ve ondan sonra yaptırdığı testte 4-5 adet ölü sperm çıktı dünyalar bizim oldu tabi ölü de olsa...
bir daha kullanmadı bu ürünü
kaan aydosun da verdiği ilaçları kullanmaya devam ederken panax ve e1 kullanmaya başladı geçen kasım ayında
6 ay kullanımdan sonra biz tüp bebek için başvurduk ve orda yapılan testte yaklaşık 1 milyon spermin olduğunu öğrendik çok şükür
hala kullanmaya devam ediyo eşim inşallah daha da artmıştır.
ayrıca bizde de varikosel vardı ilk zamanlarda ama sonra yeniden baktırdı ve yoktu varikosel falan
bazı bitkiseller kullandık ya başlarda onların sayesinde düzeldiğini düşünüyorum
evet canım panax ve e1 sabahları aç karnına 1'er tane akşamları da aç karnına 1'er tane içiliyor.

günaydın canımcım afiyet olsun
inşallah canım
canım yaaaaaaa hayır olsun inşallah rüyan
nasıl duygulandım şimdi
inşallah canım yaa hep beraber verelim o güzel haberleri
Yeni güne,yeni umutlara,yeni hayallere GÜNAYDINNNNNNNNNNN kızlarrrrrrrrrrrr
günaydın canımmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…