Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kolay ve huzurlu geçsin sonunda bebişlern göbişinde olsun inş cnm her zaman dualarımızdasın

Benim şansıma galiba :) kocam geç geleceği için yanlızlıktan bunalırım diyordum bugün için :) daha çok arkadaşım olacak demek ki artık

Evt cnm şanslısın çoktandır böyla kalabalık olamıyoduk çünküüüüü..
üzücü haberler oluncaaaa bizlerde uzaklaşmıştık topiktennnnnnnn bide negatifi aılncaaaaa
ama burasız yapamam bennnnnnnnnn

canımmmmm gözün aydınnnnn kalp atışlarını duymuşsunuz bebişlerinizin
topiğimiz yeni ikizlerine kavuşuyor ne güzel
rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin canım...
bizamanlar nekaar kötü durumdaydım ama bak şimdi bu mutluluğu yaşıyorsun...
rabbimden umut kesilmemesinin bi örneğisiniz işte...
darısı bizim başımıza inş

canım çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı...
inş en kısa zamanda bu üzüntünüzü unutturacak mutluluklar yaşarsınız...
allah yardımcınız olsun canım...

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür,sen nasılsın görüşmeyeli

bende iyiyim canım rapor çıkarmak için koşturuyorum nihayet kendim için birşeyler yapmaya başladım sonucu iyi olur umarım:18::18::18::18::18::18::18:
sen nerelerdesin görünmüyorsun artık

Hayırlı olsun cnm yavaş ayavaş yaklaşıyosun....bebişlerineeee..
inşallahhhhhhhh hamile haberlerinide duyarızzzzz
Rabbim yardımcın olsunnnnnnnnn..dua edicemmmmmm inş kolayca atlatırsın opuyudaaaa

En iyi şey de bu zaten galiba burda. Herkezin derdi bir ve herkez birbiri için dua ediyor. Baskasına derdini anlattığında sana ancak üzülme diyebiliyor o kadar. Bunun dışında pek yardımcı olamıyor maalesef. Bizi ancak biz anlarız . İnşallah Rabbim bizi en kısa zamanda annelik tacı ile taçlandırsın.

hoşgeldin bebeğim
kayınvaliden seni bizden almasın sakın
aferim benim arkadaşıma tam gaz devam
tutturacaksınız inşallah
ay canım ya benim misafirim olunca yaramazlık yapamıyorum malum eltimler bendeydi
eşim yarın sperm testi verecek hastaneyi aradım test gününü ertelemek için
kadın nuh diyor peygamber demiyor ,bende hanımefendi eşim perhiz gününe uymadı test vermez dedim
kadın ısrarla hanımefendi değiştiremeyiz bu gece yapın işte o kadar mı zor demez mi
tabi yine eltimler vardı yapamadım iş eşime düştü
neyseki sizi kaynanatör etkilememiş

canım hadi hayırlı olsun tedavin su gibi geçsin seni bebişlerine kavuştursun Rabbim, dualarımızdasın yolun ve şansın açık olsun

offfffffff yaaa bi sürü şey yazmıştım elektirikler gitti ve hepsi silindi

Canım ben yeni katıldım aranıza . Daha eskileri okuyamadığım için kimseyi fazla tanıma fırsatım olmadı ama herkez çok içten ve samimi burda. Çok kolay alıştım bu sebeple.
İnşallah yarın dilediğinden de güzel geçer ve herşey istediğin gibi olur. Hepinizin duacısıyım. Allah en kısa zamanda kavuştursun bebeklerimize bizi inşallah

bende iyiyim canım rapor çıkarmak için koşturuyorum nihayet kendim için birşeyler yapmaya başladım sonucu iyi olur umarım:18::18::18::18::18::18::18:
sen nerelerdesin görünmüyorsun artık

çokkk sevindimmm çok şükür sonunda İnşallah güzel olacak inşallah canım,önce sen inan,dualarımız hep seninle ben aslında hep böyle kötü haberler aldık üstüste üzüldüm baya uzak kaldım,sonra bir kaç gün kadar internetim olmadı,ama artık geleyim dedim,özledim hepiniziiiiiii

ne kadar çok azospermi hastası varmış...daha birkaç gün öncesine kadar böyle bir hastalığın varlığından bile haberim yokken....Gerçekten çok çetin bir yoldayız...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bu arada ben de yeniyim ama benden sonra topiğe katılan yeni arkadaşlar olmuş.Onlara da hoşgeldiniz diyorum.Burdaki paylaşımlar çok güzel.Birkaç gün içinde o kadar çok bilgi sahibi oldum ki...sizlerin de burdaki arkadaşlar sayesinde önünüzü görebileceğinize inanıyorum.Yolumuz açık olsun...

sende hoşgeldin canım aramıza sizin azo sebebiniz nedir acaba yardım edebileceğimiz birşey olursa her zaman burdayız

iyi akşamlar canım hoşgeldin aramıza
tedaviniz hayırlı olsun inş bu denemenizde kavuşursunuz bebişinize
allah yardımcınız olsun canım güzel haberlerinizi bekliyorum...

merhaba tatlım inş yarın bisürü kaliteli yumoşun toplanır güzelce döllenir ve bisürü kaliteli embriyonuz oluşur
ve onlarda size bebiş olarak döner inş
canım hiç korkulacak bişey değil sakin ol...
bak negüzel bi adım daha yaklaşacaksın bebişine...
inş sonuda güzel olacak allahın izniyle

canım topikte görünce tekrar yazayım dedim.duaya katılmak istediğini söylemiştin.
listeyi hazırladım ama . yenilerim katılmak istersen hemen.
yasin okumaya katılıyor sun değil mi?

Ben inanıyorum çok güzel haberlerimizi yakında vereceğiz birbirimize. Biz daha hiçbirşeye başlamadık olumsuz mikroteseden sonra ama umudum tazelendi sayenizde. Hele burda hamile haberlerini gördüğümde içim daha kıpır kıpır oluyor. Kaç sene bekleyeceğim bilmiyorum bebişimi ama o bir gün bana gelecek inanıyorum. Allah hepimize nasip etsin

kolay ve huzurlu geçsin sonunda bebişlern göbişinde olsun inş cnm her zaman dualarımızdasın

Saol canim bebislerim olucak inanamiyorum dularin icin saolasin huzurla yarini atlatsam yolu yarilamis olcam....
Hayırlı olsun cnm yavaş ayavaş yaklaşıyosun....bebişlerineeee..
inşallahhhhhhhh hamile haberlerinide duyarızzzzz
Rabbim yardımcın olsunnnnnnnnn..dua edicemmmmmm inş kolayca atlatırsın opuyudaaaa

Amin canim benim simdi bu yollardan ben geciyorum yarini atlatirsam daha da yaklasiyorum, dualarin icin de cok tesekkur ederim hepimiz birbirimizin gonlundeyiz bunu cok iyi biliyorum canim.....

evet cnm ne kadar çok var bilsennnnn burdakiler kayıtlı kişiler ya yazmayanlarrrrrrrr
bi gün gelipte inş azo hastalığı diye bişeyi kalmaz dünyada

baharımmmmmmmmmmm cnm yazını anca farkettim:26:
nasılsın cnm kayınvaldenle olsun onunla ilgilen biz seni bekleriz tatlım ha gayret ovalusyon sonunda sana gülecek güzelim
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş AMİMMNMNNNNN (ECMAİNNNNNNNNNNN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…