Herkese merhaba kizlar yarin buyuk gun opum olacak ama benkorkuyorum bjr yanimda yarin bebelerim olacagi icin cok mutlu ve heyecanli ....yarini bir atlatsam bugunlere geldigime bile inanamiyorum ya herseyin hayirlisi, biraz gecmisi okudum yeni katilan arkadaslar olmus, onlar icin de duaciyim kimse caresiz kalmasin umut etmek bile guzel cunku umutlar hic solmasin....bu surecte evde islerimi yaptim is cikislari, bugune kadar calistim sure nasil geciti anlamadim hic oturmadim dinlenmedim diyebilirim kosturmak iyi geldi insallah guzel haberlerle gelicem yarindan sonra......
Benim şansıma galiba :) kocam geç geleceği için yanlızlıktan bunalırım diyordum bugün için :) daha çok arkadaşım olacak demek ki artık
Merhaba arkadaslar esim bilgisayari aldi benden bebeklerimizin sagligi icin ama bugun sizin icin kacamak yaptim hamileligim cok kotu cunku kusa kusa oluyorum bebeklerimiz ikiz kalp atislarini duyduk darisi basiniza ins ben kaciyorum kayinvalidem yeter diyo hepiniz optum hoscakalin
arkadaşlar merhaba.malesef emriyo oluşmadı.Ama kaan hoca tedaviye devam edelim ben inanıyorum sizde normal yolla çıkış oluccak dedi.ama biz bi daha tese olmucağımızı söyledik.artık hayırlısı bitkisellere devam edip 3 ay arayla eşim spermiyogram yaptırıcak.
pıtıcık ben duaları okudum allah kabul ettsin
hoşbulduk canımiyiyim çok şükür,sen nasılsın görüşmeyeli
Herkese merhaba kizlar yarin buyuk gun opum olacak ama benkorkuyorum bjr yanimda yarin bebelerim olacagi icin cok mutlu ve heyecanli ....yarini bir atlatsam bugunlere geldigime bile inanamiyorum ya herseyin hayirlisi, biraz gecmisi okudum yeni katilan arkadaslar olmus, onlar icin de duaciyim kimse caresiz kalmasin umut etmek bile guzel cunku umutlar hic solmasin....bu surecte evde islerimi yaptim is cikislari, bugune kadar calistim sure nasil geciti anlamadim hic oturmadim dinlenmedim diyebilirim kosturmak iyi geldi insallah guzel haberlerle gelicem yarindan sonra......
hoşgeldin canım...Emin ol burası ilaç gibi geliyor,ilk duyduğumuzda dünya sanki başımıza yıkılıyor,sonra yalnız olmadığını anlıyor,aynı derdi bilen insanlarla konuşmak rahatlatıyor,çünkü bizi en çok biz anlarız...Zamanla daha da güçleniyoruz,yeneceğiz diyoruz,mucize hamişlerimizi görüyoruz.Daha da umutlanıyoruz,çünkü burada herkes birbirinin derdine ortak,beraber üzülüyoruz,seviniyoruz...Veeee birgün hepimiz hamiş olacağız
selam canlarım bende geldimmmmmmmmmmmmm
kayınvalidem fırsattan istifade girdim bende
nasılsınız canlarrrrrrr özledim sizi 2 günde valla
yazılanları ara girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor...
canlar bende ovulasyon testlerimi yapmaya devam ediyorum...
2. çizgi çıkıyor artık ama diğeri gibi koyu olması gerekirmiş ovulasyon gününde...
biz yine çalışmalara devam ediyoruz gün aşırı
ayrıca soğan kürünede devam
naparsınız bi umut belki bebişim doğal yoldan gelir diye çabalıyoruz işte
ayrıca hepinizin önerilerine uyuyorum haberiniz olsun
bende iyiyim canım rapor çıkarmak için koşturuyorum nihayet kendim için birşeyler yapmaya başladım sonucu iyi olur umarım:18::18::18::18::18::18::18:
sen nerelerdesin görünmüyorsun artık
Allah yar ve yardımcın olsun canm.
ümitlerin bu sefer kırılmasın inş.Allah hayırlı evlatlarını sana versin inş bu sefer tatlım.
ikiz ikiz evlatlarıyın haberiyle bizi sevindir inş.....amin.
Çok sağol canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun Inşallah çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için
Canım ben yeni katıldım aranıza . Daha eskileri okuyamadığım için kimseyi fazla tanıma fırsatım olmadı ama herkez çok içten ve samimi burda. Çok kolay alıştım bu sebeple.
İnşallah yarın dilediğinden de güzel geçer ve herşey istediğin gibi olur. Hepinizin duacısıyım. Allah en kısa zamanda kavuştursun bebeklerimize bizi inşallah
herkese iyi akşamlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum çok uzun yollardan geçmiş arkadaşlarım benimde eşim azospermi çok iyi biliyorum o ilk öğrenildigi ani Allah hiç kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor ama şükürler olsun umudumuz var ve bu yolda çabalıyoruz.22 yaşındayım 3 yıllık evliyim sağlık olarak hiç bir problemim yok sadece eşim onunda sperm var ama doğuştan bir damar olmadığı için tüp bebekten başka şansımız yok.2 kez ankarada tedavi olduk 2 side büyük bir hayal kırıklığı ile negatif sonuçlandı.şimdi tüm umutlarımızla bahçeci fulya merkezine geldik doktorum mustafa bey bütün tedavi ile o ilgilendi perşembe günu yumurta toplama işlemi olacak eşim bugün mesa oldu emre bey o tarihte burada olmayacağı için'ne olur dua edin burada herkes çok iyi inanın okudukça herkese 1 yıldır dua ediyorum hiç tanımadan sizlerin de dualarınizi eksik etmeyeceğini biliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun bu yolda hiç kimsenin emeğini boşa götürmesin Inşallah.iyi akşamlar..
offfffffff yaaa bi sürü şey yazmıştım elektirikler gitti ve hepsi silindi
Evt cnm şanslısın çoktandır böyla kalabalık olamıyoduk çünküüüüü..
üzücü haberler oluncaaaa bizlerde uzaklaşmıştık topiktennnnnnnn bide negatifi aılncaaaaa
ama burasız yapamam bennnnnnnnnn
kolay ve huzurlu geçsin sonunda bebişlern göbişinde olsun inş cnm her zaman dualarımızdasın
Hayırlı olsun cnm yavaş ayavaş yaklaşıyosun....bebişlerineeee..
inşallahhhhhhhh hamile haberlerinide duyarızzzzz
Rabbim yardımcın olsunnnnnnnnn..dua edicemmmmmm inş kolayca atlatırsın opuyudaaaa
ne kadar çok azospermi hastası varmış...daha birkaç gün öncesine kadar böyle bir hastalığın varlığından bile haberim yokken....Gerçekten çok çetin bir yoldayız...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bu arada ben de yeniyim ama benden sonra topiğe katılan yeni arkadaşlar olmuş.Onlara da hoşgeldiniz diyorum.Burdaki paylaşımlar çok güzel.Birkaç gün içinde o kadar çok bilgi sahibi oldum ki...sizlerin de burdaki arkadaşlar sayesinde önünüzü görebileceğinize inanıyorum.Yolumuz açık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?