hoşgeldin topiğimize tatlım.
Allah tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş.
evet tatlım 41 yasin okuyoruz.
elbette katılabilirsin topiği düzenli takip ederim dersen tatlım .kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.duası kabul olanlardan oluruz inş.
bu akşam yeni arkadaşa başlayacağız.
o zaman ekleyeyim seni.
2 günde 1 arkadaşımıza okuyoruz.
topikte haber veriyoruz.
Allah tamamına erdirir inş. ikizlerini sana bağışlasın.
darısı hepimize olsun .amin.
iyi akşamlar tatlım.
her arkadaşa 41 yasin okuyoruz tatlım.
yasinleri paylaşıyoruz.payımıza düşen yasini 2 gün içinde okuyoruz tatlım.
elbette katılabilirsin tatlım.şimdi yeni listeyi yayınlayacağım.
nur.sen arkadaşımıza okuyoruz.seni de ekleeyeyim.
niyetini nur.sen arkadaşımıza alıyorsun ve yasinlerini okuyorsun tatlım.
kimin duası kabul olacak belli olmaz tatlım.inş duası kabul olnalardan oluruz.amin.
okuyunca topiğe okudum yazarsın.
merhaba...o kadar çok şey yazılmış ki sayfaları oku oku bitiremedim.evet bende dua okumak istiyorum.alın beni listeye.ancak adetim yarın biticek.bugün okuyamam...bir de bu başlığa bir alt başlık dua için açılabilse iyi olur.be3n sayfalar arasında kayboldum da..naz034 canım duaya katılmaya kararlımısın?
çokkk sevindimmm çok şükür sonundaİnşallah güzel olacak inşallah canım,önce sen inan,dualarımız hep seninle ben aslında hep böyle kötü haberler aldık üstüste üzüldüm baya uzak kaldım,sonra bir kaç gün kadar internetim olmadı,ama artık geleyim dedim,özledim hepiniziiiiiii
canım topikte görünce tekrar yazayım dedim.duaya katılmak istediğini söylemiştin.
listeyi hazırladım ama . yenilerim katılmak istersen hemen.
yasin okumaya katılıyor sun değil mi?
Hoşgeldiniz arkadaşlar aramızaaaaa
sende hoşgeldin canım aramıza sizin azo sebebiniz nedir acaba yardım edebileceğimiz birşey olursa her zaman burdayız
merhaba...o kadar çok şey yazılmış ki sayfaları oku oku bitiremedim.evet bende dua okumak istiyorum.alın beni listeye.ancak adetim yarın biticek.bugün okuyamam...bir de bu başlığa bir alt başlık dua için açılabilse iyi olur.be3n sayfalar arasında kayboldum da..
arkadaşlar hepimizin dileği bir.Rabbim daha fazla bekletmesin.O dilerse olmayacak hiç bişey yok.dualarımız vesile olsun inşallah...
Ben inanıyorum çok güzel haberlerimizi yakında vereceğiz birbirimize. Biz daha hiçbirşeye başlamadık olumsuz mikroteseden sonra ama umudum tazelendi sayenizde. Hele burda hamile haberlerini gördüğümde içim daha kıpır kıpır oluyor. Kaç sene bekleyeceğim bilmiyorum bebişimi ama o bir gün bana gelecek inanıyorum. Allah hepimize nasip etsin
ne kadar çok azospermi hastası varmış...daha birkaç gün öncesine kadar böyle bir hastalığın varlığından bile haberim yokken....Gerçekten çok çetin bir yoldayız...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bu arada ben de yeniyim ama benden sonra topiğe katılan yeni arkadaşlar olmuş.Onlara da hoşgeldiniz diyorum.Burdaki paylaşımlar çok güzel.Birkaç gün içinde o kadar çok bilgi sahibi oldum ki...sizlerin de burdaki arkadaşlar sayesinde önünüzü görebileceğinize inanıyorum.Yolumuz açık olsun...
bende geldiimm.
1 haftalığına anneme gitmiştim.
arkadaşım evlendi..inşallah ömür boyu mutlu olur.
bende bugün hormon tahlili yaptırdım.3. günümdü.
siz nasılsınız?
yeni bir hamişimiz var çok sevindim BEBEK2012.
yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza.
inşaallah hepimiz kavuşuruz meleklerimizee
HAYAL32 canım hayırlı olsun.RABBİM tamamına erdirsin.
TATLIM PERŞEMBEYE KADAR NURSEENE okuyacağızç.
bu listeyi bozmayayım ozaman. perşembe ekleyeyim seni.
o zaman sende müsait olursun hem canım.
Hoşgeldiniz arkadaşlar aramızaaaaa
arkadaşlar bugün mens oldum yarın doktoruma randevü aldım tüp bebek tedavime başlıyorum Allahın izniyle inşallah her şey yolunda gider
Allahım bu yolda emek harcayanların yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın
hoşbulduk kızlar çok saolun...Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri....
Rabbim çok bekletmeden nasip eder inşallah cnmmmmmm.
ben 9 seneyi bitirdimmmmm.hep hayal ediyodum 10.senemde bebeğim bana en güzel hediye olucak ama olmadııı napalımm..
bende bekliyorum senelerdirr.ve ne zaman olucakmı olmıycakmı bilmiyorumm ama umutla bekliyorummmm.birgünolucağımı ve kucağıma alıcağımı..
evt cnm ya burası insana öyle umut oluyokiiiii ben neden olmıyimki diyosunn.....inş o günler yakıdır bizler içindee
istanbulda nerde oturuyosun cnm avrupa -anadolu.
evet cnm ne kadar çok var bilsennnnn burdakiler kayıtlı kişiler ya yazmayanlarrrrrrrr
bi gün gelipte inş azo hastalığı diye bişeyi kalmaz dünyada
offff,başımıza geldikçe öğreniyoz.daha bilmediğimiz neler var kimbilir tıp literatüründeAllah beterinden saklasın artık....
pıtırcık cnm ben nursenin yasinlerini okudum rabbim kabul etsin tez zamanda yüzünü güldürsün inş
olur pıtırcık.perşembeden itibaren bana isim söyleyin yasinlerin üzerine 7 defa da ayetel kürsi ekler öle yollarım arkadaşlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?