Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

naz034 canım duaya katılmaya kararlımısın?
merhaba...o kadar çok şey yazılmış ki sayfaları oku oku bitiremedim.evet bende dua okumak istiyorum.alın beni listeye.ancak adetim yarın biticek.bugün okuyamam...bir de bu başlığa bir alt başlık dua için açılabilse iyi olur.be3n sayfalar arasında kayboldum da..
arkadaşlar hepimizin dileği bir.Rabbim daha fazla bekletmesin.O dilerse olmayacak hiç bişey yok.dualarımız vesile olsun inşallah...

çok sıkıcı oldu değil mi tedavim bir türlü başlıyamadım tam yılan hikayesiinanıyorum canım ama içimde korku yok desem yalan olur :18::18::18::18::18::18:
evet canım kötü haberler bizi çok etkiliyor inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız topiğimiz yine bayram havası yaşar
dualarınız için çok teşekkür ederim Rabbim benim için ettiğiniz dualarınızı önünüze getirsin hakkınızda hayırlı dualarınızı kabul etsin

bende geldiimm.
1 haftalığına anneme gitmiştim.
arkadaşım evlendi..inşallah ömür boyu mutlu olur.
bende bugün hormon tahlili yaptırdım.3. günümdü.

siz nasılsınız?
yeni bir hamişimiz var çok sevindim BEBEK2012.
yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza.
inşaallah hepimiz kavuşuruz meleklerimizee
HAYAL32 canım hayırlı olsun.RABBİM tamamına erdirsin.

arkadaşlar bugün mens oldum yarın doktoruma randevü aldım tüp bebek tedavime başlıyorum Allahın izniyle inşallah her şey yolunda gider
Allahım bu yolda emek harcayanların yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın

sende hoşgeldin canım aramıza sizin azo sebebiniz nedir acaba yardım edebileceğimiz birşey olursa her zaman burdayız

Hoşnutluk canım. Eşim 13 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş bu sebeple azoluyuz fsh değeri de çok yüksek 44 Dr bizi bu haldeyken mikroteseye aldı ve sonuç hiç hücre yok tabi benim tedavi de iptal. Kocaman yumurtalarımla başbaşa kaldım 3 ay geçti üzerinden hala atamadım. Daha dün siteyi keşfettim hemen üye oldum şimdi sizlerin azmini ve başarısını gördükçe çok seviniyorum

TATLIM PERŞEMBEYE KADAR NURSEENE okuyacağızç.
bu listeyi bozmayayım ozaman. perşembe ekleyeyim seni.
o zaman sende müsait olursun hem canım.

pıtırcık cnm ben nursenin yasinlerini okudum rabbim kabul etsin tez zamanda yüzünü güldürsün inş

Rabbim çok bekletmeden nasip eder inşallah cnmmmmmm.
ben 9 seneyi bitirdimmmmm.hep hayal ediyodum 10.senemde bebeğim bana en güzel hediye olucak ama olmadııı napalımm..
bende bekliyorum senelerdirr.ve ne zaman olucakmı olmıycakmı bilmiyorumm ama umutla bekliyorummmm.birgün olucağımı ve kucağıma alıcağımı..
evt cnm ya burası insana öyle umut oluyokiiiii ben neden olmıyimki diyosunn.....inş o günler yakıdır bizler içindee
istanbulda nerde oturuyosun cnm avrupa -anadolu.

hoşgeldin canım valla öyle şeyler öğreniyoruz ki artık doktorların ilaç listelerini ezberledik,takip edilecek yolları,testleri,bilgi dağarcığımız acayip genişledi

hoşgeldin canım arkadaşınada bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
bugün topiğimiz kalabalık az önce sadece ben vardım kendi kendime yazışırım diyordum ki
bütün kaçaklar oltaya takıldı tekrar hoşgeldin canım

TATLIM PERŞEMBEYE KADAR NURSEENE okuyacağızç.
bu listeyi bozmayayım ozaman. perşembe ekleyeyim seni.
o zaman sende müsait olursun hem canım.

olur pıtırcık.perşembeden itibaren bana isim söyleyin yasinlerin üzerine 7 defa da ayetel kürsi ekler öle yollarım arkadaşlara...

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzz
tabiki bu şekilde biraraya gelmek hoş değil ama en azından burada birbirimize destek oluyorz...
tek başına acı çekmektense burada derdimizide mutluluğumuzuda paylaşmak iyi geliyor hepimize...
kızlar siz inancınızı umudunuzu hiç kaybetmeyin...
allahın izniyle geçecek bu zor günler...
öncelikle kendinize iyi bi dr bulun...
lütfen hemen m.tese diyen drlara kanmayın...
evet bazılarında hemen sperm bulunuyor olabilir...
ama sperm bulunmayan hastalarda var...
bu kişilerde belkide ilaç tedavisiyle sperm çıkışı olabilecekken m.tese sonucu testislerde tahribat nedeniyle bu şansda azalıyor...
gozdemmm arkadaşımızın dediği gibi tüp bebek merkezlerle ilişiği olan dr tam anlamıyla bi tedavi uygulamıyorlar...
ama üreme endokronolojisi bölümündeki drlar ilaçlarla sperm çıkışını sağlamaya çalışıyorlarmış...
bu drlara gitmeye çalışın bi an evvel başlayın tedavinize...
yanında bitkiselleride kullanın...
inş sizlerde kurtulacaksınız bu dertten bizim gibi...
şükür biz kurtulduk artık eşim azosperm değil...
inş en kısa zamanda meleğimizede kavuşuruz
canlar buradaki arkadaşların durumunu daha net görebilmek için ben azosperm taplomuzu hazırlamıştım...
onu tekrar paylaşayım hepinize umut olsun...
ki bu listede sadece son 1 sene içinde bu topikte olan arkadaşlar var...
topiğin 1 sene öncesine kadar olan kişiler yok onların içindede çok bebiş sahibi olan var...
inş bizlerde o mutluluğu yaşayanlardan oluruz...
herzaman her konuda yardımcı oluruz size elimizden geldiğince...
allah yardımcınız olsun...

Hayırlı olsun cnmmmmmm.
inşallah bu seferr bebğine kavuşursunnnnnn..
aminnnnnnn.

hoşbulduk kızlar çok saolun...Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri....

AMİNNNNNNNNN

Hepimizzzz
olalım inş.

Âmin canım aminn tez zamanda inşallah. İnşallah eşimde hemen ikna olur ve başlarız bi yerden . Daha konuşamadım buradaki ortamı anlatamadım ona inşallah o da hemen evet der bizde bu zorlu yolculuğa hemen çıkarız
Kurtköydeyiz canm biz .

pıtırcık cnm ben nursenin yasinlerini okudum rabbim kabul etsin tez zamanda yüzünü güldürsün inş

oooooo tatlım bu ne hız.maşallah.
Allah kabul eder inş.

olur pıtırcık.perşembeden itibaren bana isim söyleyin yasinlerin üzerine 7 defa da ayetel kürsi ekler öle yollarım arkadaşlara...

tamam tatlım.
perşembe özelinede atarım istersen
ilk etapta.
daha sonra alışırsın zaten bu tempoya.
ilk zaman bende öyleydim
yarısını okuyamıyordum.
kaçırıyordum.
ama okuma kurdu oluyorsun burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…