Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım hangi hast. 600 istedi cnm sen yeni yaptırıyosun dimi korkma kendini sıkma yeter tatlım
bu arda nasılsın eşinle karar verdiniz dimi tedaviye başlamaya

echomar 500 ,radyomar375 ,istanbul cerrahi 600tl normal 750 anestezili istedi,
evet canım ilk defa çektiricem inşallah korkulacak birşey yoktur
canım şimdilik rapor işini halletmeye çalışıyorum kısmet inşallah Rabbim nasip eder tedaviye de başlarım sen nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz
ben çok yoğunum eltim biraz evvel evine gitti 12 gündür bende kalıyordu bazen evine gidince nete giriyorum şimdi serbestim anlayacağın misafir varken giremiyordum

600 müü
canım burası istanbul cerrahi hastenesinin fiaytımıı..
ama sevindim 350 tl ya halletceksin..Askbebeğin sayesinde Allah razı olsunn..
cumada hastaneye gidiceksin zaten çok iyi olurr hsg raporunuda verirsin..
Atlatırsın cnmm görürsün hiç korkulacak bişey değill tatlımm..
iğne yerin nasıll canımm

..
..................................

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar topiğimize hoşgeldiniz inşallah Rabbim hepimize bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin
arkadaşlar yardıma ve bilgiye ihtiyacınız olduğunda her zaman yanınızdayız bilgimiz doğrultusunda dilimiz döndüğünce sizlere yardımcı oluruz

hoşbulduk tatlım.
alıştın mı topiğe?
çenemiz çok değilmi !!!
valla bazen yetişemiyorum yazılanları okumaya....
şaka bir yana tatlım iyki topiğimiz var.

cnm alışmaya çalışıyorum vakit buldukça.eşim biraz gecikicekmiş bugün,ben de fırsat bu fırsat dedim,tam gaz araştırmaya devam :) gerçekten iyi ki var bu topik.insanı rahatlatıyor.

Canlarım hepinize hayırlı akşamlarrrrr nihayet oturabildim pc min başına :) aklım hep burda kaldı dün geceden beri . Dün sizinle yazışmak çok iyi geldi hepinize çok teşekkür ederim.
gel şekerim gel burası bağımlılık yapıyo kızzzzz
insanın bırakası gelmiyo ben aöamayınca ne oldu ne yazdılar diye düşünmeye başlıyorum anlıcan
iyi akşamlar akşam kuşları.
nasılsınız?herkes iyidir umarım?
öpüyorum hepinizden...
şükür iiz cnm sen nasılsın bıcırıklarla aran nasıl
o ne yaaaaaaa ne kadar pahalı kız ben zeynep kamilde çektirmiştim
olsun sende kıymetlimi cnm korkma tabiiki her şeyin bi korkusu oluyo sen içini ferah tut kendini sıkma
ne olsun cnm haya galesi gidiyoz bakalım hımm dedim zaten kendime gene eltisi ordadır ondan giremiyordur
oh ohh topiğimiz geen dolmuş taşıyo ne güzelllllllllllll :)

Son düzenleme:
Canlarım hepinize hayırlı akşamlarrrrr nihayet oturabildim pc min başına :) aklım hep burda kaldı dün geceden beri . Dün sizinle yazışmak çok iyi geldi hepinize çok teşekkür ederim.

İyi akşamlarr canım hoşgeldinn..
nasılsınn?

iyi akşamlar akşam kuşları.
nasılsınız?herkes iyidir umarım?
öpüyorum hepinizden...

iyi akşamlar pıtırcığım
bende hasta olucam herhalde koçiş hastaydı gripti kaç gündür banada geçti herhaldee
bugün öğleden sonra boğazım acımaya başladıı ..bende olucamm ufffffff
hemen nane limon içtimm bakalım inş hafif atlatırımmmmmm..
böyle iştecnm sen nasılsınnnnn..

herkese iyi akşamlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum çok uzun yollardan geçmiş arkadaşlarım benimde eşim azospermi çok iyi biliyorum o ilk öğrenildigi ani Allah hiç kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor ama şükürler olsun umudumuz var ve bu yolda çabalıyoruz.22 yaşındayım 3 yıllık evliyim sağlık olarak hiç bir problemim yok sadece eşim onunda sperm var ama doğuştan bir damar olmadığı için tüp bebekten başka şansımız yok.2 kez ankarada tedavi olduk 2 side büyük bir hayal kırıklığı ile negatif sonuçlandı.şimdi tüm umutlarımızla bahçeci fulya merkezine geldik doktorum mustafa bey bütün tedavi ile o ilgilendi perşembe günu yumurta toplama işlemi olacak eşim bugün mesa oldu emre bey o tarihte burada olmayacağı için'ne olur dua edin burada herkes çok iyi inanın okudukça herkese 1 yıldır dua ediyorum hiç tanımadan sizlerin de dualarınizi eksik etmeyeceğini biliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun bu yolda hiç kimsenin emeğini boşa götürmesin Inşallah.iyi akşamlar..

tatlım bizde pregly iğne kullanıyoruz.
klomen kullanmıyorsanız iğnenin yanında değerlerinizin düşmesi normal.
hormonel bir problem yok ise klomensiz pregly kullanımının dozu önemli canım.
doz yüksek geliyor sanırsam ve hormonları allak bullak ediyor.
klomen kullanmıyorsanız çakşır çayı içir.
değerleri ayarlayada yardımcı oluyor.

aynen bende senin gibi şaşırdım iyi günler dedim teli kapadım sonra aşkbebeği aradım 600tl normal 750tl anestezili fiyatıymış çok pahallı dedim
oda doktorunu aradı sonra bana doktorun 350tl çekebileceğini istersem randevu alabileceğini söyledi sağolunsun randevumuda ayarladı.
bu arada senin verdiğin avrupa görüntüleme merkezi 300tl istedi cuma gününe randevu verdi ama ben pek bilmediğim için karar veremedim aşkbebekte doktorunun elinin çok hafif olduğunu ve çok anlayışlı olduğunu söyleyince biraz daha fazla para veririm orda çektiririm diye düşündümevet canım en azından cuma günü hem kan tahlilllerim elimde olur hem hsg hemde eşimin sperm testi yolu yarılamış olurum
canım ya hiç sorma kedi k...nı görmüş yara sanmış misali kolumu gösterip eşime naz yapıyorum bakalım eşimin benden çok çekeceği var

canım hastanenin fiyatı bu ama dr serdar bey kendi hastalarına 350 ye çekiyor muş
ben onda çektirdim dr çok iyi eli çok hafif canım zaten kendiside tüp bebk dr sıkma canını vck dedğim gibi geçecek korkacak bişey yok tatlım benim

duamı okudum allah kabul etsin amin

tatlım bizde pregly iğne kullanıyoruz.
klomen kullanmıyorsanız iğnenin yanında değerlerinizin düşmesi normal.
hormonel bir problem yok ise klomensiz pregly kullanımının dozu önemli canım.
doz yüksek geliyor sanırsam ve hormonları allak bullak ediyor.
klomen kullanmıyorsanız çakşır çayı içir.
değerleri ayarlayada yardımcı oluyor.

iyiyim canım şükür bende.
bıcırlar çok tatlı bu sene.
yaşları küçük biraz.
kelimeler falan kesik kesik çıkıyor.
onlardan alışıp bırakamamaktan korkuyorum :):)
eve gelince eşime ne bapıyon , hayıl bapmam falan demeye başladım valla......
sormaa...:)

kıyamam cnm kendine ii bak terlet kendini aman cnm salgın var ben anca kurtuldum
inş cnm bu sefer ki tutunur sende yazarsın tuttu diye cnm aramıza hoşgeldin bu arada

Olsun cnm ne yapalım sağlık olsun bu yola girdiysekk artık bişeylere katlanıcağızzzz
herşeyyyy bebiş içinnnnnnnnnnnnn
sen daha çokkkkkk naz yaparsın cnm eşineeeeeee yap kızzzzzzzz

oyy ne tatlıdır onlar kesik kesik konuşmaya bayılırım bend eabbim bizlerede böle atlı evlatlar versin:13:

evet canım pahallı başa gelen çekilir sonu hayırlı olsun inşallah
canım bende aslında kendi hastanemde çektirebilirim ama bir sonraki adetimi bekliycem sonra hastaneden randevu alıcam boş yer varsa ve günlerim uyarsa çekiceklermiş
buda belki aylarımı alıcak ben daha fazla zaman harcamak istemiyorum gerçekten çok bunaldım belki benim içinde güzel günler gelicek neden bu güzellliği erteliyeyim ki
bebişlerime kavuşmam için elimden gelen herşeyi yapıcam başkaları için emek harcamıycam artık sıra kendim için fedakarlık etmeye geldi
dünya benim için dönsün mutlu olayım artık üzülmiyeyim istiyorum çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama lütfen dualarınızı eksik etmeyin

kıyamam cnm kendine ii bak terlet kendini aman cnm salgın var ben anca kurtuldum

inş cnm bu sefer ki tutunur sende yazarsın tuttu diye cnm aramıza hoşgeldin bu arada

Evt cnm ya salgın varmış tv de söyledii..
hemen bişeylerr içtim dikkat edicem cnm sağoll.
evt tatlım ya sende yeni atlattınnnn .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…