herkese iyi akşamlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum çok uzun yollardan geçmiş arkadaşlarım benimde eşim azospermi çok iyi biliyorum o ilk öğrenildigi ani Allah hiç kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor ama şükürler olsun umudumuz var ve bu yolda çabalıyoruz.22 yaşındayım 3 yıllık evliyim sağlık olarak hiç bir problemim yok sadece eşim onunda sperm var ama doğuştan bir damar olmadığı için tüp bebekten başka şansımız yok.2 kez ankarada tedavi olduk 2 side büyük bir hayal kırıklığı ile negatif sonuçlandı.şimdi tüm umutlarımızla bahçeci fulya merkezine geldik doktorum mustafa bey bütün tedavi ile o ilgilendi perşembe günu yumurta toplama işlemi olacak eşim bugün mesa oldu emre bey o tarihte burada olmayacağı için'ne olur dua edin burada herkes çok iyi inanın okudukça herkese 1 yıldır dua ediyorum hiç tanımadan sizlerin de dualarınizi eksik etmeyeceğini biliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun bu yolda hiç kimsenin emeğini boşa götürmesin Inşallah.iyi akşamlar..
İyi akşamlarr canım hoşgeldinn..
nasılsınn?
iyi akşamlar pıtırcığım
bende hasta olucam herhalde koçiş hastaydı gripti kaç gündür banada geçti herhaldee
bugün öğleden sonra boğazım acımaya başladıı ..bende olucamm ufffffff
hemen nane limon içtimm bakalım inş hafif atlatırımmmmmm..
böyle iştecnm sen nasılsınnnnn..
evet canım pahallı başa gelen çekilir sonu hayırlı olsun inşallah
canım bende aslında kendi hastanemde çektirebilirim ama bir sonraki adetimi bekliycem sonra hastaneden randevu alıcam boş yer varsa ve günlerim uyarsa çekiceklermiş
buda belki aylarımı alıcak ben daha fazla zaman harcamak istemiyorum gerçekten çok bunaldım belki benim içinde güzel günler gelicek neden bu güzellliği erteliyeyim ki
bebişlerime kavuşmam için elimden gelen herşeyi yapıcam başkaları için emek harcamıycam artık sıra kendim için fedakarlık etmeye geldi
dünya benim için dönsün mutlu olayım artık üzülmiyeyim istiyorum çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Evt cnm ya salgın varmış tv de söyledii..
hemen bişeylerr içtim dikkat edicem cnm sağoll.
evt tatlım ya sende yeni atlattınnnn .
İyi akşamlarr canım hoşgeldinn..
nasılsınn?
iyi akşamlar pıtırcığım
bende hasta olucam herhalde koçiş hastaydı gripti kaç gündür banada geçti herhaldee
bugün öğleden sonra boğazım acımaya başladıı ..bende olucamm ufffffff
hemen nane limon içtimm bakalım inş hafif atlatırımmmmmm..
böyle iştecnm sen nasılsınnnnn..
kıyamam cnm kendine ii bak terlet kendini aman cnm salgın var ben anca kurtuldum
inş cnm bu sefer ki tutunur sende yazarsın tuttu diye cnm aramıza hoşgeldin bu arada
herkese iyi akşamlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum çok uzun yollardan geçmiş arkadaşlarım benimde eşim azospermi çok iyi biliyorum o ilk öğrenildigi ani Allah hiç kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor ama şükürler olsun umudumuz var ve bu yolda çabalıyoruz.22 yaşındayım 3 yıllık evliyim sağlık olarak hiç bir problemim yok sadece eşim onunda sperm var ama doğuştan bir damar olmadığı için tüp bebekten başka şansımız yok.2 kez ankarada tedavi olduk 2 side büyük bir hayal kırıklığı ile negatif sonuçlandı.şimdi tüm umutlarımızla bahçeci fulya merkezine geldik doktorum mustafa bey bütün tedavi ile o ilgilendi perşembe günu yumurta toplama işlemi olacak eşim bugün mesa oldu emre bey o tarihte burada olmayacağı için'ne olur dua edin burada herkes çok iyi inanın okudukça herkese 1 yıldır dua ediyorum hiç tanımadan sizlerin de dualarınizi eksik etmeyeceğini biliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun bu yolda hiç kimsenin emeğini boşa götürmesin Inşallah.iyi akşamlar..
Allah yar ve yardımcın olsun canm.
ümitlerin bu sefer kırılmasın inş.Allah hayırlı evlatlarını sana versin inş bu sefer tatlım.
ikiz ikiz evlatlarıyın haberiyle bizi sevindir inş.....amin.
canım hastamı oldun sennnn.
nane limon veee karabiber içeceksin.
karabiber terletir. birde sıcak suya bal ekle limon sık tatlım boğazını hafif yaksın
inan faydası oluyor.
geçmiş olsunnnnn.gelmeden geçer inş....canım ya telini özelden atsana bana.
sorma telefonumu yaptırırken daha da bozuldu.
adam reset çekmiş bütün numaralar gitti.
yarın yeni bir telefona bakacaz artık.yaaa önemli mesajlarım falan vardı....
üzüldüm anlıcan.
geçmiş olsun flzaskimmmm
Evt cnm oluyorummmmmmmmm boğazım çok acıyo yutkunurkenn...
Sağol tatlım tavsiyeleriniçin
nane limonu yaptım ama karabiberi bilmiyodumm..
balıda yarın alıp yapıcam evt oda iyi gelir..
inşallah cnm gelmesinin istemezdim ama ah o koçiş varyaaaaaa ondan geçtiiii
yaa gddik demek numaralar,yapılamadı tell.bende üzüldüm şimdi cnm yaa
ben atarım cnm şimdş sana özeldenn..
Bomba gibiyim hayatım sayenizde :) burda eminim buraya üye olmayıp sadece takip eden bizim dertten müzdarip bir sürü arkadaşımız var. Onlara sesleniyorum burdan gelin siz de katılın. Ben daha dün giriş yaptım ama neşem yerime geldi. Yazışmak dertlerimizi paylaşmak gerçekten çok güzel
geçmiş olsun flzaskimmmm
canım çok geçmiş olsun diyet yapıyorsun ya bünyen zayıf düşüyor sonra şifayı kapıyorsun
bende sırf hasta olmamak için diyet yapmıyorum yoksa yemekte falan gözüm hiç yok
şaka bir yana canım kendine çok dikkat et acil şifalar diliyorum
Sağol cnm benim.. tam olmadım ama boğazım acıyoo olucam yanii
inş kolay atlatırmmm..
sen nasılsın cnm seni görmek ne güzelllllll
iyiyim canım nolsun aynı devam,evett özlemişim topiği,bir süre ayrı kaldık buradan napalım .sen nasılsın bitanem konuşmayalı
Maaşallah topiğmizeeeeeeeee ne kadar kalabalık bu akşammmmmmm
Sağol cnm benim.. tam olmadım ama boğazım acıyoo olucam yanii
inş kolay atlatırmmm..
sen nasılsın cnm seni görmek ne güzelllllll
iyiyim canım nolsun aynı devam,evett özlemişim topiği,bir süre ayrı kaldık buradan napalım .sen nasılsın bitanem konuşmayalı
Bende aynı cnm evde geçiriyorumm günleriiiiii..iştee
iyi oluyo cnm bazen uzak kalmakkk haklısınnnnn ama çokkkkk uzun bi süre olmamamk şartıylaaa
özlüyoruz çünküüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?