Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

hoşgeldin canım hepimizn eşilerindede farklı sıkınıtılarla azo olmuşlar bende 7 yıllk evliyim ama daha hiç deneme şansım olmadı olup olmayacağınıda bilemiyorum
canım eşine bitkisel kürler kullandır inş faydasını görürü ben faydasını gördüm ama aksiliklerden sonra tekrar eşim azo oldu ama tekrar tedaviye başladık inanıyorumki tekrar düzelecek

tamam canım allah razı olsun benide kabul ettiniz icn bu gun okuyamaya baslıyorum allahın izniyle

günaydınnn hanımlarrr her zaman topiğe giremiyorum..amaa oku okuuu bitmedii yavvv.. ne çokk kaynatmışsınzzz böleee

aramıza katılan yeni arkadaşlar olmuşş .. rabbim en kısa zamnda bebişlerini kucaklarına almayı nasip eder umarım

ben bu arada yarın ulun beyle görüşeceğim.. malum ilk muyane olacak. eşim için bir adım atmıştık şimdide sıra bende.... 3 kez negatif alan biri olarak hiç heycanım yokk niyeyse yarınola hayrolaa ..

Tünaydın canımmm...hoşgeldin....
valla biraz öyle oldu kaynatttık durdukkkkkk
hadi bakalım cnm yarın gidiyosun ilk muayene olacak..
şimdiden hayırlı olsunn cnmm inşallah bu son tedavin olurrrrrr bu sefer kavuşursun bebeğineeeeeee..
bende cumartesi ordayımm bakalımm..

vay siz buralara mı takılıyorsunuz
kimse yok bizim topikte size bakınmaya geldim

hoşbulduk canımm :9 : amin inşallah hepimiz için hayırlısı olur.. herşey üst üste geliyorr dük kayınpederimin felç geçirdiğini öğrendikk malesef.. :18::18::18: eşim çok üzgünn üzüntüdenn bulunan 3-5 spermide kaybetmek istemiyorumm ..biraz bencilce davranıyorum sanırım böyle düşünmeklee ama düşünmedende edemiyorumm.. 20 günlük iznimiz vardıı onuda tedavide kullanacaktık.. eşime izin vermiyorlar malesef.. babası hastaa şimdii memlekete gidip görmekte istiyorr.. ne yapacağız bilemedimm..20 günlük izinden 10 kullanalım diyor.. ikimizde seneye tedaviimizin kalmasını istemiyoruzz..

birde diyorum kii bizz hayırlı evlat olamdıktan sonraa rabbim bize hayırlı evlatt verirmi diyorumm.. yıllık izin yetersizliği yüzünden tedaviimizi iptal edebilirizz .

vay siz buralara mı takılıyorsunuz
kimse yok bizim topikte size bakınmaya geldim

Canım bizim asıl topiğmiz burasııı benim ilk yazıştığım topikk
eşim azospermi oluncaa bizde burda dertleşmeye başladıkk
ayrılamıyorum topiğimdenn bağımlı oldun cnmm..
iyi yaptın cnm bizi burda bulabilirsin tatlım başka yerlerde aramaaaaa
vazgeçilmez yerimizzzzzzzz
evt diğer topiklerde artık maaleseff kimse olmuyoooo..
takıl cnm sende bizeeeee

o zaman artık bende buralarda takılırım sizi bırakmam :))))))))))))))))))) ahhhh ahhh Canlarım ya burası olmasa ben çoktan erenköyde yatıyor olurdum Allah razı olsun herkesten.

geçmiş olsun cnmm ..rabbim şifa versin kayınpederine düzelir inşallah..
tabiki cnm sende haklısınn insan daha fazla vakit kaybetmek istemiyo hemen olsun istiyo bide sizin izin sorunu var..
zamannınız yok..ama işte böyle aileden birisine bişey oluncadaa..elden bişey gelmiyoo..
eşinde haklı görmek ister babasını böyle bi zamanda yanında olmak isterr cnm..
hayırlı zamanda olsun cnm inşallah tedavini ne zaman sizin için hayırlıysa o zaman olsun artıkk..

o zaman artık bende buralarda takılırım sizi bırakmam :))))))))))))))))))) ahhhh ahhh Canlarım ya burası olmasa ben çoktan erenköyde yatıyor olurdum Allah razı olsun herkesten.

Takıl tatlım takıl oooooo akşam bi sohbet vardiki sormaaaaa
sayfalar uçtu giddii hızımıza kimse yetişemiyoooooooo
gerçekten cnmmmmmmmmm burası iyiki varrr yoksa halimiz harap valla...
işteee kafamız dağılıyooo arkadaşlarla sohbet ediyoruzzzz...
canlarım onlar benimmmmmmmm...
rabbim beterinden korusun yinede cnmmmmmmmm:26:

akşamları girmeye çalışırım pc bozuk evden giremiyorum inşl bir gün oturup yapacağım ama terzi kendi söküğünü dikemez misali duruyor öyle
ama sizi bundan sonra burada arayacağım bu arada bu konulara abone nasıl olunuyor kolay takip açısından

sağol canım güzel dileklerin için umarım en kısa zamnda iyileşir.. 10 yıla girdik artıkk beklemek istemiyoruzz.. vakit kaybetmekte istemiyoruzz önümüzü görmek istiyoruz kısacası
olacaksa olsun olmuyacaksa başımızın çağresine bakalım diyoruzz..o nedenle 4.cü son deneme olacak bizim.. tabii önce herşeyin hayırlısı .. kayınvaldem 7 çocuk doğurmuş ama hiç birinden hayır görmedi.. rabbim bunca yıldan sonra bana evlat verecekse hayırlısını versin ... hayırsızz olacaksa hiç olmasın daha iiyi.. sen tedaviye devam etmek istiyormusun peki?

merhaba canım hoş geldinn..ben burayı kolay takip açısından sık kullananlara ekledim oradan netii açınca direk bu siteye giriyorum..

ben Nur.sen için bana düşen yasinleri okudum canım.rabbim kabül etsin inşallah.en kısa zamanda ikiz ikiz bebişleri olsun inşallah.:)

Yaparsın cnm inşallah pc'ni...burda ara cnmm biz burda güzel güzel sohbetler ediyoruz.
dertleşiyoruzzz...
cnm ben kullanıcı kontrol panelinden takip ediyorum oraya tıkladığım zaman
altta tüm yazdığım topikler çıkıyoo yeni mesajları ordan görebiliyorum cnm ben böyle hızlı takip ediyorumm.

Haklısın cnm bizde 10. senemize girdik bende bu sefer çok olsun istiyodum ama demekki zamanı daha değilmiş..
neden cnm 4. son diyosun ondan sonra olumsuzu düşünmeyelimde eğer olmazsa denemezmisin cnmm..
ama rabbimden inş. bu denemen son olurdaaaaa ..hiç gerisini düşünmezsin..:26:
tabiki cnm en başta duamız hayırlısa olsunn.sağlıklı olsun..
tabiki cnm güçümün yettiği yere kadar deniycem rabbim sağlık sabır güç verdikçe cnmm..
yaza inş. eşimin testis dokusu var inş. onda spermler çıkarsa deniycemm..çıkıcağınıda düşünüyorumm..
.

Canım Kayınpederin için çok geçmiş olsun.En kısa zamanda rabbim şifasını versin inşallah.Evet beklemek çok zor hele ki eli kolu bağlı bir şekilde hiç bir şey yapamadan beklemek...Ama rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimize.Seninde son denemen olur da bebeklerini kucağına aldığın günleri de görürsün.Eğer izin sorununuz varsa rapor alsa olmaz mı tatlım ya.raporu da kabül ederler herhalde.Eşine moral vermeye çalış canım ya.bizler nasıl anne ve babamıza bakarsak bizim çocuklarda bizlere bakar

ben Nur.sen için bana düşen yasinleri okudum canım.rabbim kabül etsin inşallah.en kısa zamanda ikiz ikiz bebişleri olsun inşallah.:)

ÖZELE YAZAMADIM BİLİYOSUN YENİ ÜYE OLDUGUM İÇİM MSJ HAKKIM YOKMUŞ

canım ben duamı okudum Allah kabul etsin

pekala şeker anne adaylar bilgiler için teşekkür ederim . ben vakit buldukça kapınızı çalar bakınırım size :) şimdi gidiyorum öğle tatilim bitti grşz kendinize cici bakın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…