Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım bizim eşler bıktı artıkk yani benimki ,neymiş bu topik diyo başından kalkmıyosun
ama oda alıştık artık...evt cnm koşuyolunda innice biraz yürüme mesafesi varr.
cnm benimde doktorum ulun beyy.nben şuan beklemedeyimmm..19 eylülde negatif sonucumu aldımm
bi dahaki tedavi için bakalımm yaza doğru düşünüyoruz ..allah izin verirsee..

canımcımmm çoooook geçmiş olsun

Sağolllll arunammmmm...sen nasılsınnnnn

cnm bnm çok geçmiş olsun inşlh hayırlısı olsun ya dualarımız hepimiz için

tamam tatlım. özele gerek yok topiğe yazman yeterli.Allah kabul etsin.

geçmiş olsun tatlım. hadi hayırlısı bakaklım bu kadar olduktan sonra inş yumurtaların döllenir tatlım.
Allah yar ve yardımcın olsun.
ikiz ikiz evlatlarına kavuş inş.

tatlım mustafa eraslan numarası.:02125533939
bu site güvenli diye biliyorum.
bir ara bakalım. şifa olur inş.

slm cnm.
eşim senin yerine yasinlerini okuyacak .
malum ben de okuyamıyorum:):)
öpüyorum seni kocamaaaaaannnnn

NUR.SEN ‘E okuyoruz

2 EKİM SALI SAAT 20.00 DEN 4 EKİM PERŞEMBE SAAT 20.00 A KADAR

aruna …………………………………………….... 2 = okudu
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….3
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ……………………..……………… 2
esma ………………
eşim oknk ……………………………………….. 3 = okudu
mera1987 ……………
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..3
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe ……………………………… ..…2 = okudu
nur.sen …………………………………………….3
pembe85 …………………
pıtırcık43 …………………
seval0817 ………………………….……..… …2
tülay20 ……………………………….……..…..2 = okudu
umut99 …………………………………….…….2
vck …………………………………………….….2
zambak06 …………
snopy35 …………………………..…………….……2
lamyay …………
hpk ………………………………………….….…3
kader60 ………………………………………….2 = okudu

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

canım saolasın,valla allak bullak olduk,hele burdaki yazışmaları okuyunca insan daha bi depresyona bağlıyo,bir yandan da büyük destek oluyo..Allah yardımcımız olsun ne diyim...bu arada nickte 43 gördüm,kütahyada mısınız?[/QUOTE]

CNM MERHABA HOŞ GELDİN ARAMIZA KEŞKE BU SEBEPTEN TANIŞMIŞ OLMASAYDIK AMA KADER BİZİ BU YOLDA BİRLEŞTİRDİ
CNM KÜTAHYANIN NERESİNDENSİN BENDE KÜTAHYALIYIM
ALTINTAŞ İLÇEYE BAĞLI ZAFERTEPE DENİM KURTULUŞ SAVAŞINI KAZANDIĞIMIZ TOPRAKLARDAN YANİ BİLİRSİN
CNM BENİM EŞİMDE AZOSPERMİ 1 TESE 1 MİKRO TESE OLDU HİÇ SPERM BULUNAMADI AMELİYAT SONRASI TEDAVİMİZİN 12. AYINA GİRDİK 10 EKİMDE TAM 1 YIL OLMUŞ OLACAK AMELİYAT OLALI
BİZDE NE DUYSAK YAPIYORUZ KÜTAHYA ANKARA ARASI 3 SAAT CNM BİZ TAA ANTALYADAN GİTTİK
2 GÜN BOYUNCA HİÇ UYUMADIK KAAN AYDOSA Bİ GİDİN DERİM BEN EMRE BAKIRCI OĞLUDA VAR ZATEN BU ALANDA İLGİLİ 2 DOKTOR VAR VE BENCE İKİSİDE BAŞARILI KARAR SİZİN....

slm cnm.
Eşim senin yerine yasinlerini okuyacak .
Malum ben de okuyamıyorum:):)
öpüyorum seni kocamaaaaaannnnn

cnm beniiiiimmmmmmm
Bitanem çok saolun allah razı olsun okuduğunuz her bir hecenin herbir harfinin hürmetine rabbim sizede bu dertten bi çıkış yolu göstersin inşlh amin...

Cok saol aynen oyle atlattim ve rahatladim esime de sevindim cikanlari kullandilar insallah saglikli dollerler canim dua etmez miyim hic ben icimden cooook konusarak
a dua ederim oyle de cok rahatliyorum insallah sizler de bu asamalari goreceksiniz hep dualarimda burdaki butun herkes...

geçmiş olsun canım..çok sevindimm eşinden spermm bulunmasına darısıda burdaki arkadaşlara ve bize inşallah ..umraım bol boll yumoşlarınnn olurrr..

Saol canim insallah oyle olur dilerim hrkesin umudu olur benim gibi....

Canim cok saol hepimiz anne olucaz insallah benim esim cocukken menenjit gecirmis, biz ilk testi ozel bir lab.a yaptirdik morfoloji motilite canlilik orani vs hersey sifir yaziyordu olu mu bilmiyorum en son da 300 bin spermatid goruldu yaziyordu, sonucu veren ameliyatla bulunur demisti korktuk tabi o donem fakulteye samsunda muraacat ettik tabi o arada en burasiyla tanistim dertlestim keciboynuzu kurunu buldum 15gun sureyleesime yaptim ve randevuya gittik ben muayene oldum esim testverdi 500 bincikti fakat clgu canli degildi ama yine de canli hareketli 100 bin yazmislardi sonuca o kadar sevindim ki aradan 6 ay gecti klomen kullandik degerler tekrar dustu 300 bin ve canli 24 bin, ben de ancak hazir oldum ve bu ay basladik, bize oligoteratozospermi yazmislar yani azo degil ama hemen hemen ayni islemler sayi az oldugu icin saglikli olmama ihtimali var sanirim uroloji uzmani da 2deneme bunlarla yapilsin olmadi tese ile aliriz onlar daha kaliteli oluyomus...
Canim yumurta toplama o kadar kolaymis ki o uyku ne tatli geldi hayatimin en guzel uykusuydu hic uyandirmasaydiniz dedim gercekten ne agrim ne bulanti ne sizi hicbisey yok bana bisey yok diyenler cok haklilarmis insan ilk yasayinca nehissedecegini meraktan tedirgin olabiliyor sadece..insallah herkes boyle rahat atlatir diyorum...

Saol canim benim atlattim valla demek senin de 12ydi cuma haber vericekler insallah dollenirler az kaldi valla cmt bebegim gobegimde olucak resmen esim de inanilmaz rahatladi yumurtalarima yetti ya yeter....

canım gözün aydınnnnnn yumoşlarını teslim etmişsin merkeze
inş hepsi olgundur ve güzelce döllenip kaliteli embriyolar olurlar...
canım yumoş sayın çok güzel inş embriyolarında fazla olur ve dondurulmuşların kalır...
rabbim ilk denemende nasip etsin hamiş olmayı inş
beni de bekleyen 8 dondurulmuş embriyom var inş bende bidahakine kavuşurum bebişlerime

arkadaşım Tedavin hayırlı olsun gerçekten en zor aşamayı atlatmışn.benimde yarın 12 de yumurtalar toplanacak.herşeyin hayırlısı Allah hepimizin yüzünü güldürür Inşallah.

oh kayınvalde sana şimdi bakar olsun cnm sen yeee
bu aralar sana lazım zaten zayıfsın bi kaç kilo alsan bişey olmaz,
hem bak bi anda bebişin sana tutunurda sende halsiz kalmazsın cnm benim şirin arkadaşım

benimmmmmmmmm güzel kapli arkadaşımmmmmmmmmm
saol canımın içi inş nasip olur tutunur kuzum...
aman canım kayınvalidem geldiğinden beri fazla yiyoruz
ama tüp bebek tedavisi sonrasında sadece 1 kilo aldım...
kayınvalidem gidince dikkat eder veririm o 1 kiloyuda artık...

canım geçmiş olsun allah şifa versin kayınpederine...
tam tedavi sürecinde kötü olmuş...
gidip görürsünüz yine devam edersiniz tedavinize canım...
allah kolaylık versin inş herşey dilediğiniz gibi olur...

Evet baharcim verdim geldim rahat cikinca da sen aklima geldin yarin test ediceksin demistin ya gercekten hakliymissin...insallah dondurulmusum olur sizler gibi 2 tane bile kalsa bana umut olur onlar...canim insallah sen de bir dahakine kavusacaksin bebislerine dilerim hepimiz er ya da gec kavusalim....

selam canlar nasılsınızzzzzzzzz
maşallah yine topik kalabalık
bugün okulda çok yoruldum kuzucuklarımın performansı yerindeydi
bende sınıfımı yenileme ile uğraşıyorum...
yoğunum bu sıra...
inş yakın bizamanda kendi bebişlerim içinde uğraşırım böyle

Son düzenleme:

bak sende test ettin bundan sonra sende başka arkadaşlara moral verirsin artık
gerçekten opuda transferde çok kolay korkulacak hiç bişey yok...
inş sonuda güzel olacak senin için arkanda da biz gelicez

Son düzenleme:

Selam canımmmm..
evt kalabalıkk bende sabahtan beri başındayımmmmmmm..
heryerim ağrıyoo cnm ayağa kalkmaya halim yokk vallaa
yemek yapılacak ama nasıl yapıcam bilmiyorumm..
demek kuzucukların seni yorduu.
inşallah cnm ikizlerin olsundaaaaaa onlarla uğraş inş.

arkadaşım Tedavin hayırlı olsun gerçekten en zor aşamayı atlatmışn.benimde yarın 12 de yumurtalar toplanacak.herşeyin hayırlısı Allah hepimizin yüzünü güldürür Inşallah.

Canim tesekkur ederim insallah sen de sorunsuz bi sekilde atlatirsin amin insallah hepimizin sonu guzel olur.....

kalabalık olunca insanın çıkası gelmiyor değil mi
canım bende seni merak ettim arayacaktım nasıl oldun diye ama dakikalarım bitmiş arayamadım
kıyamam ben sana hain enişte en sonunda bulaştırdı sana hastalığı...
dikkat et kendine bitanem kendini kötü hissedersen uğraşma yemekle kolay bişeyler hazırla...
canım tuvaletimiz yenileniyor herşey söküldü...
bi taraftan orda çalışma var benim bıdıklarında dk başı tuvaleti geliyor büyüklerin (diğer öğrencilerin) tuvaletine götürüyor kızlar artık...
stajerlerinde canı çıktı 2 gündür
aminnnnnnnnnnn inş nasip olur hepimize...
ikizlerim sınıfımızın neşe kaynağı zaten onları gördükçe tüm neşem yerine geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…