- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
anladım cnm yok yok eşim pişman olmaz aksine sevinir kafamı dağıtmam için :))) bebişlerimiz olsunda yeterki bi uçtan bi ucada gideriz cnm bende 1.5saate geliyorum koşuyolunda indiğim için biraz yürüyoruz okadar.senin doktorun kim? ne aşamadasın şuan.
canımcımmm çoooook geçmiş olsun
tedavin hayırlı olsun cnm benim tedavimde süleyman hocada flazskcığımde ulun hoca da oldu
Canım bizim eşler bıktı artıkk yani benimki ,neymiş bu topik diyo başından kalkmıyosun
ama oda alıştık artık...evt cnm koşuyolunda innice biraz yürüme mesafesi varr.
cnm benimde doktorum ulun beyy.nben şuan beklemedeyimmm..19 eylülde negatif sonucumu aldımm
bi dahaki tedavi için bakalımm yaza doğru düşünüyoruz ..allah izin verirsee..
Sağolllll arunammmmm...sen nasılsınnnnn
ben Nur.sen için bana düşen yasinleri okudum canım.rabbim kabül etsin inşallah.en kısa zamanda ikiz ikiz bebişleri olsun inşallah.:)
ÖZELE YAZAMADIM BİLİYOSUN YENİ ÜYE OLDUGUM İÇİM MSJ HAKKIM YOKMUŞ
Kizlar ben geldim opum oldu cok cok sukur ki hiiiiicccc ama hiiiicccc agrim yok kus gibi uyudum uyanmak bile istemedim korkulcak bisey hic degilmis yasayanlara hak verdim kimse korkmasin 12 yumurtam toplandi esimi de ameliyata almadilar cok sukur canli vardi aradigimizi bulduk demisler 1 gibi ilaclarimi aldim evime geldim cok sukur cok iyiyim corbami da ictim dinleniyorum...beni merak edersiniz dedim hemen yazdim, cmt transfer olucak herhalde haber vericekler insallah yumurtalarim dollenir simdi beklemedeyim kizlar dualariniz icin cok tesekkurler....
Arkadaslar bu ilacları netten sipariş verecem ama sahteleri varmış emin oldugunuz güvenilir bir site varmı yada direk mustafa eraslana ulasacagım numara varmı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim eşimi zor razı ettim bir de sahtelerini almak istemiyorum
[hoşgeldin aramıza.inşallah en kısa zamanda bu dertten kurtulanlardan olursun.
canım iyice araştırın.kürleri falan kullanmaya çalışın.
eğer doktorlar tese derlerse hemen olmayın.
Allah yardımcınız olsun.
bu arada bizim test sonuçlarımızda sıfır. azosperm.
yalnız değilsin.ama temennim en kısa zamanda hepimizin evlatlarına kavuşması.
slm cnm.
Eşim senin yerine yasinlerini okuyacak .
Malum ben de okuyamıyorum:):)
öpüyorum seni kocamaaaaaannnnn
cnm beniiiiimmmmmmm
Bitanem çok saolun allah razı olsun okuduğunuz her bir hecenin herbir harfinin hürmetine rabbim sizede bu dertten bi çıkış yolu göstersin inşlh amin...
Çok Geçmiş Olsun Canım.Hadi bakalım işin en zor tarafını atlatmışsınız.En güzel tarafı ise eşinin tekrar ameliyat olmaması.rabbim bundan sonraki işlerinizi de rast getirsin inşallah.Dualarımızdasın.sende dua et de bizlerde o aşamalara gelebilelim.
geçmiş olsun canım..çok sevindimm eşinden spermm bulunmasına darısıda burdaki arkadaşlara ve bize inşallah ..umraım bol boll yumoşlarınnn olurrr..
ben yeni üyeyim cok sevindim sperm bulundugunu insallah tez zamanda anne olurun benim eşimde hic sperm yok 2 ay oldu ögrenili merak ettim sizin azo nedeniz neydi özel olmazsa yazabilirmisin cünkü ben cook korkuyorum mikro tese ve yumurta toplama işleminden
Geçmiş olsun cnmm hadi bi aşamayı daha atlattın hayırlısıylaa..
12 yumoş benimde 12 yumoştu inşallah güzelce döllenirlerr..
cumarteside transfer varrrrr ay ne kaldı şunun şurasında cnmm..
kavuşacaksın bebişlerineeeeee
eşini teseye almamalarına sevindim cnmm..eşinde rahatlamıştır..
Canım biz niye kısır yapmadık siz bizdeyken ya tühhhhhhhhhh
neyese bidahaki sefer inş.......
Sanada iyi gecelerrrrrrrrr ..tatlışımmmmm .bişey diyicektim ama neyseee
Kizlar ben geldim opum oldu cok cok sukur ki hiiiiicccc ama hiiiicccc agrim yok kus gibi uyudum uyanmak bile istemedim korkulcak bisey hic degilmis yasayanlara hak verdim kimse korkmasin 12 yumurtam toplandi esimi de ameliyata almadilar cok sukur canli vardi aradigimizi bulduk demisler 1 gibi ilaclarimi aldim evime geldim cok sukur cok iyiyim corbami da ictim dinleniyorum...beni merak edersiniz dedim hemen yazdim, cmt transfer olucak herhalde haber vericekler insallah yumurtalarim dollenir simdi beklemedeyim kizlar dualariniz icin cok tesekkurler....
oh kayınvalde sana şimdi bakar olsun cnm sen yeee
bu aralar sana lazım zaten zayıfsın bi kaç kilo alsan bişey olmaz,
hem bak bi anda bebişin sana tutunurda sende halsiz kalmazsın cnm benim şirin arkadaşım
hoşbulduk canımm :9 :amin inşallah hepimiz için hayırlısı olur.. herşey üst üste geliyorr dük kayınpederimin felç geçirdiğini öğrendikk malesef.. :18::18::18: eşim çok üzgünn üzüntüdenn bulunan 3-5 spermide kaybetmek istemiyorumm ..biraz bencilce davranıyorum sanırım böyle düşünmeklee ama düşünmedende edemiyorumm.. 20 günlük iznimiz vardıı onuda tedavide kullanacaktık.. eşime izin vermiyorlar malesef.. babası hastaa şimdii memlekete gidip görmekte istiyorr.. ne yapacağız bilemedimm..20 günlük izinden 10 kullanalım diyor.. ikimizde seneye tedaviimizin kalmasını istemiyoruzz..
birde diyorum kii bizz hayırlı evlat olamdıktan sonraa rabbim bize hayırlı evlatt verirmi diyorumm.. yıllık izin yetersizliği yüzünden tedaviimizi iptal edebilirizz .
canım gözün aydınnnnnn yumoşlarını teslim etmişsin merkeze
inş hepsi olgundur ve güzelce döllenip kaliteli embriyolar olurlar...
canım yumoş sayın çok güzel inş embriyolarında fazla olur ve dondurulmuşların kalır...
rabbim ilk denemende nasip etsin hamiş olmayı inş
beni de bekleyen 8 dondurulmuş embriyom var inş bende bidahakine kavuşurum bebişlerime
Evet baharcim verdim geldim rahat cikinca da sen aklima geldin yarin test ediceksin demistin ya gercekten hakliymissin...insallah dondurulmusum olur sizler gibi 2 tane bile kalsa bana umut olur onlar...canim insallah sen de bir dahakine kavusacaksin bebislerine dilerim hepimiz er ya da gec kavusalim....
selam canlar nasılsınızzzzzzzzz
maşallah yine topik kalabalık
bende bugün okulda çok yoruldum kuzucuklarımın performansı yerindeydi
bende sınıfımı yenileme ile uğraşıyorum...
yoğunum bu sıra...
inş yakın bizamanda kendi bebişlerim içinde uğraşırım böyle
arkadaşım Tedavin hayırlı olsun gerçekten en zor aşamayı atlatmışn.benimde yarın 12 de yumurtalar toplanacak.herşeyin hayırlısı Allah hepimizin yüzünü güldürür Inşallah.
Selam canımmmm..
evt kalabalıkk bende sabahtan beri başındayımmmmmmm..
heryerim ağrıyoo cnm ayağa kalkmaya halim yokk vallaa
yemek yapılacak ama nasıl yapıcam bilmiyorumm..
demek kuzucukların seni yorduu.
inşallah cnm ikizlerin olsundaaaaaa onlarla uğraş inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?