- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
pekala şeker anne adaylar bilgiler için teşekkür ederim . ben vakit buldukça kapınızı çalar bakınırım size :) şimdi gidiyorum öğle tatilim bittigrşz kendinize cici bakın .
Takıl tatlım takıl oooooo akşam bi sohbet vardiki sormaaaaa
sayfalar uçtu giddii hızımıza kimse yetişemiyoooooooo
gerçekten cnmmmmmmmmm burası iyiki varrr yoksa halimiz harap valla...
işteee kafamız dağılıyooo arkadaşlarla sohbet ediyoruzzzz...
canlarım onlar benimmmmmmmm...
rabbim beterinden korusun yinede cnmmmmmmmm:26:
ikimizn aldığı ortak bir karar bu canımm..maddi anlamdaa hiç bir bririkim kalmadı artık son birikimi bu tedavide kullanacağızz. . herşeyden önemlisi manevi anlamda çok yoruldukk.. olmaz iseee evlat edinmeyi düşünüyoruzzz.. ben sizlere göre manevi anlamda çok güçsüzüm sanırımm bu 4. deenemye bile niyetim yoktuu eşimm çok ısrar edincee deneme kararı .. hatta 3. teseye hayır diyordu asla tese olmam derken.şimdi kendinden gönüllüü.. çok güzell umut dolusunn umarım umudun hep olurr.. ben çoktan kaybettimm.. deneyeceğim ama ilerde keşke dememek için son kezz evet dedim.. hayırlsı olsunn artık.Yaparsın cnm inşallah pc'ni...burda ara cnmm biz burda güzel güzel sohbetler ediyoruz.
dertleşiyoruzzz...
cnm ben kullanıcı kontrol panelinden takip ediyorum oraya tıkladığım zaman
altta tüm yazdığım topikler çıkıyoo yeni mesajları ordan görebiliyorum cnm ben böyle hızlı takip ediyorumm.
Haklısın cnm bizde 10. senemize girdik bende bu sefer çok olsun istiyodum ama demekki zamanı daha değilmiş..
neden cnm 4. son diyosun ondan sonra olumsuzu düşünmeyelimde eğer olmazsa denemezmisin cnmm..
ama rabbimden inş. bu denemen son olurdaaaaa ..hiç gerisini düşünmezsin..:26:
tabiki cnm en başta duamız hayırlısa olsunn.sağlıklı olsun..
tabiki cnm güçümün yettiği yere kadar deniycem rabbim sağlık sabır güç verdikçe cnmm..
yaza inş. eşimin testis dokusu var inş. onda spermler çıkarsa deniycemm..çıkıcağınıda düşünüyorumm..
.
evet katılıyorum cnm gerçekten insanın sıkıntısını stresini atabileceği bir yer.aksamları hep gırıyorum :)) kafam dağılıyoo burda hiç çıkmak istemiyo insan konuşup dertleştikçe bende cok mutluyum aranıza katıldığım için.evde çok cnm sıkılıyordu artık pek sıkılmaya vaktim olmayacak :)
Canım Kayınpederin için çok geçmiş olsun.En kısa zamanda rabbim şifasını versin inşallah.Evet beklemek çok zor hele ki eli kolu bağlı bir şekilde hiç bir şey yapamadan beklemek...Ama rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimize.Seninde son denemen olur da bebeklerini kucağına aldığın günleri de görürsün.Eğer izin sorununuz varsa rapor alsa olmaz mı tatlım ya.raporu da kabül ederler herhalde.Eşine moral vermeye çalış canım ya.bizler nasıl anne ve babamıza bakarsak bizim çocuklarda bizlere bakar
evet katılıyorum cnm gerçekten insanın sıkıntısını stresini atabileceği bir yer.aksamları hep gırıyorum :)) kafam dağılıyoo burda hiç çıkmak istemiyo insan konuşup dertleştikçe bende cok mutluyum aranıza katıldığım için.evde çok cnm sıkılıyordu artık pek sıkılmaya vaktim olmayacak :)
Kizlar ben geldim opum oldu cok cok sukur ki hiiiiicccc ama hiiiicccc agrim yok kus gibi uyudum uyanmak bile istemedim korkulcak bisey hic degilmis yasayanlara hak verdim kimse korkmasin 12 yumurtam toplandi esimi de ameliyata almadilar cok sukur canli vardi aradigimizi bulduk demisler 1 gibi ilaclarimi aldim evime geldim cok sukur cok iyiyim corbami da ictim dinleniyorum...beni merak edersiniz dedim hemen yazdim, cmt transfer olucak herhalde haber vericekler insallah yumurtalarim dollenir simdi beklemedeyim kizlar dualariniz icin cok tesekkurler....
Kizlar ben geldim opum oldu cok cok sukur ki hiiiiicccc ama hiiiicccc agrim yok kus gibi uyudum uyanmak bile istemedim korkulcak bisey hic degilmis yasayanlara hak verdim kimse korkmasin 12 yumurtam toplandi esimi de ameliyata almadilar cok sukur canli vardi aradigimizi bulduk demisler 1 gibi ilaclarimi aldim evime geldim cok sukur cok iyiyim corbami da ictim dinleniyorum...beni merak edersiniz dedim hemen yazdim, cmt transfer olucak herhalde haber vericekler insallah yumurtalarim dollenir simdi beklemedeyim kizlar dualariniz icin cok tesekkurler....
ikimizn aldığı ortak bir karar bu canımm..maddi anlamdaa hiç bir bririkim kalmadı artık son birikimi bu tedavide kullanacağızz. . herşeyden önemlisi manevi anlamda çok yoruldukk.. olmaz iseee evlat edinmeyi düşünüyoruzzz.. ben sizlere göre manevi anlamda çok güçsüzüm sanırımm bu 4. deenemye bile niyetim yoktuu eşimm çok ısrar edincee deneme kararı .. hatta 3. teseye hayır diyordu asla tese olmam derken.şimdi kendinden gönüllüü.. çok güzell umut dolusunn umarım umudun hep olurr.. ben çoktan kaybettimm.. deneyeceğim ama ilerde keşke dememek için son kezz evet dedim.. hayırlsı olsunn artık.
kizlar ben geldim opum oldu cok cok sukur ki hiiiiicccc ama hiiiicccc agrim yok kus gibi uyudum uyanmak bile istemedim korkulcak bisey hic degilmis yasayanlara hak verdim kimse korkmasin 12 yumurtam toplandi esimi de ameliyata almadilar cok sukur canli vardi aradigimizi bulduk demisler 1 gibi ilaclarimi aldim evime geldim cok sukur cok iyiyim corbami da ictim dinleniyorum...beni merak edersiniz dedim hemen yazdim, cmt transfer olucak herhalde haber vericekler insallah yumurtalarim dollenir simdi beklemedeyim kizlar dualariniz icin cok tesekkurler....
Aynen cnm ben sabah kalkınca ilk işim topiği açma oluyoooooo biraz burda vakit geçiriyorum sonra
işlerimi yapıyorum ama bugün hiç bişey yapmadımmmmmm..ve hala burdayımmmmmmmm
napim bugün biraz kırgınlık var üzerimde bişey yapasımda yokk.
çalışmıyosun herhalde dimi cnm kaç yaşındasınnn buaradaaa
çalışmıyorum cnm ev hanımıyım 25 yaşındayım :)) çalışıyordum ama bebek için çalıştım birikim yaptım vede çıktım agustos ayında :)))) ağustosda ilk muayeneye gittik ulun beye tahlil felan istediler sonra bnm hormon ft4 yuksek çıkınca 1 ay erteledi ve sonucum suan düşük ve tedaviye başladık işte izmitteyim ben sürekli gidip geliyoruz kliniğe yollar beni yoruyo biraz :) bende öyle artık sürekli buraya takılıyorum inanırmısın ilk zmanlar burayı bana eşim buldu bak böyle bir yer var diye sonra bana hergün aç bak dedii bi ara üye olamamıştım ama dün oldum.çünkü üye olamadığımda hergün girip paylasımları okuyordum kızların mutlu haberlerini alıyordum vlıe mutlu oluyordm artık bende sizinleyim :) sen kaç yaşındasın neredesin.
pekala şeker anne adaylar bilgiler için teşekkür ederim . ben vakit buldukça kapınızı çalar bakınırım size :) şimdi gidiyorum öğle tatilim bittigrşz kendinize cici bakın .
iyi cnm bende ev hanımıyım evlenmeden önce eşimle aynı işyerinde çalışıyoduk evlenince çıkmak zorunda kalıdımm.
o zamandan beride yani 2003 den bu yana evdeyimm.hep bu senede çoçuk olurmu diye işede girmedim.
seneler giddik iştee..bende 28 yaşındayımm..anladım cnm bazen sorun çıkabiliyo tedavi ertelenebiliyo bende temmuzda başlamıştım ama benimde progesteron
yüksek çıkınca benim bir ay ertelnmişti..
bende umuta yakın sayılırım sen uzaksın cnm tabiki yoruyodur yollar ama ne yapalımm bebek için katlanılıyo herşeyy..
farklı illerden gelenler bile varr..
bende ist-anadolu yakası çekmeköy ilçesii..oturuyorumm.ben bile otobüsle umuta 1 saatte gidiyorum.
negüzel henmde eşin bulmuş burayıı ama bağımlık yapıcak cnm burası sanada sonra eşin pişman olucak belkidee nerden buldum diye.
Tamam şekercimmmmmm sende kendine iyi bak görüşürüzzzzzzz
gel cnm her zaman
anladım cnm yok yok eşim pişman olmaz aksine sevinir kafamı dağıtmam için :))) bebişlerimiz olsunda yeterki bi uçtan bi ucada gideriz cnm bende 1.5saate geliyorum koşuyolunda indiğim için biraz yürüyoruz okadar.senin doktorun kim? ne aşamadasın şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?