Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pekala şeker anne adaylar bilgiler için teşekkür ederim . ben vakit buldukça kapınızı çalar bakınırım size :) şimdi gidiyorum öğle tatilim bitti grşz kendinize cici bakın .

Tamam şekercimmmmmm sende kendine iyi bak görüşürüzzzzzzz
gel cnm her zaman

evet katılıyorum cnm gerçekten insanın sıkıntısını stresini atabileceği bir yer.aksamları hep gırıyorum :)) kafam dağılıyoo burda hiç çıkmak istemiyo insan konuşup dertleştikçe bende cok mutluyum aranıza katıldığım için.evde çok cnm sıkılıyordu artık pek sıkılmaya vaktim olmayacak :)

ikimizn aldığı ortak bir karar bu canımm..maddi anlamdaa hiç bir bririkim kalmadı artık son birikimi bu tedavide kullanacağızz. . herşeyden önemlisi manevi anlamda çok yoruldukk.. olmaz iseee evlat edinmeyi düşünüyoruzzz.. ben sizlere göre manevi anlamda çok güçsüzüm sanırımm bu 4. deenemye bile niyetim yoktuu eşimm çok ısrar edincee deneme kararı .. hatta 3. teseye hayır diyordu asla tese olmam derken.şimdi kendinden gönüllüü.. çok güzell umut dolusunn umarım umudun hep olurr.. ben çoktan kaybettimm.. deneyeceğim ama ilerde keşke dememek için son kezz evet dedim.. hayırlsı olsunn artık.

Aynen cnm ben sabah kalkınca ilk işim topiği açma oluyoooooo biraz burda vakit geçiriyorum sonra
işlerimi yapıyorum ama bugün hiç bişey yapmadımmmmmm..ve hala burdayımmmmmmmm
napim bugün biraz kırgınlık var üzerimde bişey yapasımda yokk.
çalışmıyosun herhalde dimi cnm kaç yaşındasınnn buaradaaa

Kizlar ben geldim opum oldu cok cok sukur ki hiiiiicccc ama hiiiicccc agrim yok kus gibi uyudum uyanmak bile istemedim korkulcak bisey hic degilmis yasayanlara hak verdim kimse korkmasin 12 yumurtam toplandi esimi de ameliyata almadilar cok sukur canli vardi aradigimizi bulduk demisler 1 gibi ilaclarimi aldim evime geldim cok sukur cok iyiyim corbami da ictim dinleniyorum...beni merak edersiniz dedim hemen yazdim, cmt transfer olucak herhalde haber vericekler insallah yumurtalarim dollenir simdi beklemedeyim kizlar dualariniz icin cok tesekkurler....

sağol canım allah razı olsun..inşallah hepimizine rabbim hayırlı bebişler veriri :) eşim askeri personel özel hastaneden verilen rapor kabul edilmiyor.. tese olursa eğerr tedaviyi yıllık izine denk getirmek zorundayız..

Bu arada umut tüp bebek merkezini bulmamda ve karar vermemde en büyük etkende burası arkadslar. yani sizler :)) Benim eşiminde 2 milyon spermi var.certix diye bi ilaç kullandı inşlh faydası olur biraz morfolojide bozuk. benim yumoşlar suan büyüyor bakalım hayırlısı.bayramda inşlh sonuç öğrenmiş olucaz hepimize bol bol dua ediyorum :)

Arkadaslar bu ilacları netten sipariş verecem ama sahteleri varmış emin oldugunuz güvenilir bir site varmı yada direk mustafa eraslana ulasacagım numara varmı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim eşimi zor razı ettim bir de sahtelerini almak istemiyorum

Çok Geçmiş Olsun Canım.Hadi bakalım işin en zor tarafını atlatmışsınız.En güzel tarafı ise eşinin tekrar ameliyat olmaması.rabbim bundan sonraki işlerinizi de rast getirsin inşallah.Dualarımızdasın.sende dua et de bizlerde o aşamalara gelebilelim.

geçmiş olsun canım..çok sevindimm eşinden spermm bulunmasına darısıda burdaki arkadaşlara ve bize inşallah ..umraım bol boll yumoşlarınnn olurrr..

Analdım cnm haklısnız o kadar zor bi yolki buu maddi manevi çöküyosun artık..
benimde bu son tedavide giddi elimdeki herşeyyyyy ..şuan denemek için hiç bi birikim yokkkkkk..
ama sağlık olsunn para her zaman biriktiilir yeterki sağlık olsunn..
bende eşimi sürekli ikna etmeye çalışıyorum seneleridr her tedavide..
bu son teseyi bile seninki gibi asla olmam diyoduu.
ama ikna oldu..ve ben eşimi bu tedavide bu kadar heeycanlı istekli görmüştümm.ilk tedavimde bu kadar heeycanlı değildi kan testini bile verdik geldikk
hiç heeycan yapmadı ama bunda çok heeycanlıydı cnm kocacımm..şimdi ise tekrardan başlamak için hiç istediği yok ben istiyorum diyee işte öyle görünüyoo..
tekrar tekrar aynı sonucu yaşamak çok zor geröekten o kadar hayal kuruyosun heeycan yapıyosunnn..
sen bu sefer umudumu kaybettim diyosunya hiç ummmadığın zamanda gelicek mucizen inşallah ..
tabiki biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmışşşşşşş...

ben yeni üyeyim cok sevindim sperm bulundugunu insallah tez zamanda anne olurun benim eşimde hic sperm yok 2 ay oldu ögrenili merak ettim sizin azo nedeniz neydi özel olmazsa yazabilirmisin cünkü ben cook korkuyorum mikro tese ve yumurta toplama işleminden

Geçmiş olsun cnmm hadi bi aşamayı daha atlattın hayırlısıylaa..
12 yumoş benimde 12 yumoştu inşallah güzelce döllenirlerr..
cumarteside transfer varrrrr ay ne kaldı şunun şurasında cnmm..
kavuşacaksın bebişlerineeeeee
eşini teseye almamalarına sevindim cnmm..eşinde rahatlamıştır..

çalışmıyorum cnm ev hanımıyım 25 yaşındayım :)) çalışıyordum ama bebek için çalıştım birikim yaptım vede çıktım agustos ayında :)))) ağustosda ilk muayeneye gittik ulun beye tahlil felan istediler sonra bnm hormon ft4 yuksek çıkınca 1 ay erteledi ve sonucum suan düşük ve tedaviye başladık işte izmitteyim ben sürekli gidip geliyoruz kliniğe yollar beni yoruyo biraz :) bende öyle artık sürekli buraya takılıyorum inanırmısın ilk zmanlar burayı bana eşim buldu bak böyle bir yer var diye sonra bana hergün aç bak dedii bi ara üye olamamıştım ama dün oldum.çünkü üye olamadığımda hergün girip paylasımları okuyordum kızların mutlu haberlerini alıyordum ve mutlu oluyordm artık bende sizinleyim :) sen kaç yaşındasın neredesin.

iyi cnm bende ev hanımıyım evlenmeden önce eşimle aynı işyerinde çalışıyoduk evlenince çıkmak zorunda kalıdımm.
o zamandan beride yani 2003 den bu yana evdeyimm.hep bu senede çoçuk olurmu diye işede girmedim.
seneler giddik iştee..bende 28 yaşındayımm..anladım cnm bazen sorun çıkabiliyo tedavi ertelenebiliyo bende temmuzda başlamıştım ama benimde progesteron
yüksek çıkınca benim bir ay ertelnmişti..
bende umuta yakın sayılırım sen uzaksın cnm tabiki yoruyodur yollar ama ne yapalımm bebek için katlanılıyo herşeyy..
farklı illerden gelenler bile varr..
bende ist-anadolu yakası çekmeköy ilçesii..oturuyorumm.ben bile otobüsle umuta 1 saatte gidiyorum.
negüzel henmde eşin bulmuş burayıı ama bağımlık yapıcak cnm burası sanada sonra eşin pişman olucak belkidee nerden buldum diye.

anladım cnm yok yok eşim pişman olmaz aksine sevinir kafamı dağıtmam için :))) bebişlerimiz olsunda yeterki bi uçtan bi ucada gideriz cnm bende 1.5saate geliyorum koşuyolunda indiğim için biraz yürüyoruz okadar.senin doktorun kim? ne aşamadasın şuan.

tedavin hayırlı olsun cnm benim tedavimde süleyman hocada flazskcığımde ulun hoca da oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…