kalabalık olunca insanın çıkası gelmiyor değil mi
canım bende seni merak ettim arayacaktım nasıl oldun diye ama dakikalarım bitmiş arayamadım
kıyamam ben sana hain enişte en sonunda bulaştırdı sana hastalığı...
dikkat et kendine bitanem kendini kötü hissedersen uğraşma yemekle kolay bişeyler hazırla...
canım tuvaletimiz yenileniyor herşey söküldü...
bi taraftan orda çalışma var benim bıdıklarında dk başı tuvaleti geliyor büyüklerin (diğer öğrencilerin) tuvaletine götürüyor kızlar artık...
stajerlerinde canı çıktı 2 gündür
aminnnnnnnnnnn inş nasip olur hepimize...
ikizlerim sınıfımızın neşe kaynağı zaten onları gördükçe tüm neşem yerine geliyor
canım rabbim mutlulugunu her gün daha da artırsın insallah bebekler tez zamanda gelir allah söyletti her halde bebekler dedim bizdede ilk testimizde ne canlı ne ölü yazıyodu testisler de normal bir de varikosel vardı bizde hemen mikrotese dediler tıkanıklık olabilir dediler bende korkumdan esime izin vermedim amaliyat için sag olsun nursen arladaş bitkisellerle cıkış saglamış insallah bizde saglarız
merhaba canım sizde varikosel varmış ameliyat oldu mu eşin ??
tablomuzu inceledin mi bilmiyorum ama seda ecrin diye bi arkadaşımız var...
eşi azospermdi varikosel varmış ameliyat oldu...
ameliyattan 3 ay sonra sperm sayısı 1 milyona çıktı...
üstünden 1 ay anca geçmiştir doğal yoldan hamile kaldı oğlu olacak
eğer size varikosel ameliyatı olun dedilerse önce onu olun çıkış başlarsa m.teseye gerek kalmaz
Evt cnm ya aynen çıkasım gelmiyo ee yapacak bişeyde olmayıncaa takılıyorumm..
cnmm biizm çenemizee dayanmıyoki dakikalarr benimkilerde az kaldı daha kaç gün var bidee tekrar yüklenmesinee..
olsun artık buradan idare ederizzz...ediyorum cnm valla dünden beri nane limon içiyorumm..meyva yiyorumm.ama bugün
hiç bişey yemedimm cnm yiyesimde yok işte sadece sıcak şeyler içiyorum yumaşasın diyee.. boğazım acıyoo çünküü.
ahhhhh o hain varyaaaa ona kızıyorum zaten bi görsennnnnnnn..çok sinirliyimm
bana bulaştırdın diye....sen artık yemekleri akşama gelir yaparsın diyorumm ..
hmm hemde tuvaletlerde tamirde şimdi bıdıklarrrr habire gitmek isterlerrrr..,
stajerlerde yazıkk sürekli tvalete götür getir..
çabucak yapılsa bari tuvaletler..ama sen rahatsın cnmm.dimi onlar olmasaydı sen götürecektinn..
.
NUR.SEN ‘E okuyoruz
2 EKİM SALI SAAT 20.00 DEN 4 EKİM PERŞEMBE SAAT 20.00 A KADAR
aruna …………………………………………….... 2 = okudu
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….3
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ……………………..……………… 2
esma ………………
eşim oknk ……………………………………….. 3 = okudu
mera1987 ……………
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..3
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe ……………………………… ..…2 = okudu
nur.sen …………………………………………….3
pembe85 …………………
pıtırcık43 …………………
seval0817 ………………………….……..… …2 =okudu
tülay20 ……………………………….……..…..2 = okudu
umut99 …………………………………….…….2
vck …………………………………………….….2
zambak06 …………
snopy35 …………………………..…………….……2
lamyay …………
hpk ………………………………………….….…3
kader60 ………………………………………….2 = okudu
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
baharcıgım devlet hastanesinde yapalım dediler bir kac yere daha gittik gerek yok dediler aklımız karıştı hemde iki tarafta da var ama tek taraftan yapalım demişler 4mm çapında canım bende istiyorum olmasını ama yanaşmadı amaliyata kesin sonuc vermeyince doktorlar zoraki ilaclara razı ettim az bucuk cıkış saglarsak allahım izniyle hemen yaptıracam nursen arkadaşda varikosel varmış ilaclarla gitmiş bi deniyelim diyorum sizce napsak daha uygun olur
baharcıgım devlet hastanesinde yapalım dediler bir kac yere daha gittik gerek yok dediler aklımız karıştı hemde iki tarafta da var ama tek taraftan yapalım demişler 4mm çapında canım bende istiyorum olmasını ama yanaşmadı amaliyata kesin sonuc vermeyince doktorlar zoraki ilaclara razı ettim az bucuk cıkış saglarsak allahım izniyle hemen yaptıracam nursen arkadaşda varikosel varmış ilaclarla gitmiş bi deniyelim diyorum sizce napsak daha uygun olur
aynen öyle canım burası yetmiyor habire telde konuşuyoruz
dk mı kalır hiç...
canım yaa zorla azıcık kendini ye bişeyler...
seninki artık mutfağı talan eder
anlatmıştınız ya sizdeyken
canım birinin tuvaleti gelince hepsinin geliyor...
evet ben götürmüyorum kızlar götürüyor onlar olmasa 2 kat yorulurdum artık...
canım siz bilirsiniz önce ilaç kullanmak isterseniz kullanın...
Ama sakın hemen m.tese olmayın...
Bak örneğiniz de var onlarda varikosel ameliyatı oldular ve doğal yoldan geldi bebişi...
Inş sizede nasip olur...
cnm spermlerin çıkmasına ve eşinin ameliyattan kurtulmasına çok sevindimKizlar ben geldim opum oldu cok cok sukur ki hiiiiicccc ama hiiiicccc agrim yok kus gibi uyudum uyanmak bile istemedim korkulcak bisey hic degilmis yasayanlara hak verdim kimse korkmasin 12 yumurtam toplandi esimi de ameliyata almadilar cok sukur canli vardi aradigimizi bulduk demisler 1 gibi ilaclarimi aldim evime geldim cok sukur cok iyiyim corbami da ictim dinleniyorum...beni merak edersiniz dedim hemen yazdim, cmt transfer olucak herhalde haber vericekler insallah yumurtalarim dollenir simdi beklemedeyim kizlar dualariniz icin cok tesekkurler....
selam canlar nasılsınızzzzzzzzz
maşallah yine topik kalabalık
bugün okulda çok yoruldum kuzucuklarımın performansı yerindeydi
bende sınıfımı yenileme ile uğraşıyorum...
yoğunum bu sıra...
inş yakın bizamanda kendi bebişlerim içinde uğraşırım böyle
cnm spermlerin çıkmasına ve eşinin ameliyattan kurtulmasına çok sevindim
inşlh çok kaliteli emriyolarınız oluşur ve hayırlısı ile tutunur hayırlı olsun darısı hamile olmana inşlh....:64
Canim cok saol insallah darisi burdaki herkese, hayirlisi ile embriyolar olussa heyecan dorukta cumaya kadar..
Öyle cnm yaa.napcaz böyleeeee bilmem
şimdi bi tarhana çorbası yapayım bari onu yerim iyi gelir dimi..
aman onu mutfağa sokmaktansa kendimm bişeyler yaparım ...
mahfeder oo amannnnnnnnnn
bi kere annemdeyken köfte yapmıştı hemde hazır sadece kızartıcak .
elini yaktı..ben ne diyim ona korkuyorumm valla..
sende götürüyosun turşularıı hmmmmmmm
yee güzelim yeeeeeeee...
geçmiş olsun tatlım. hadi hayırlısı bakaklım bu kadar olduktan sonra inş yumurtaların döllenir tatlım.
Allah yar ve yardımcın olsun.
ikiz ikiz evlatlarına kavuş ins
Allah razi olsun canim bu kadarini atlattim ya insallah gerisi de hayirlisiyla gelsin heyecan var simdi....
sgl canım ya sizlerden cok sey ögrendim rabbim hepimize insallah saglıklı bebekler nasip eder ben kacar kociş gelecek evde yemek yok bu arada hakketen bagımlılık yapıyormuş burası:)
slm cnm ben iyiyim geçmişten biraz biraz okumaya çalışıyorum müsait oldukça
kayınvalden gelmiş gözün aydın diyeyim
inşlh cnm inşlh en kısa zamanda doğal yolla hamiş kalacakksın inşlh buna çok inanıyorum
yap bitanemmmmm şifa olsun...
ben yakın olsaydım okuldan sonra gelir bakardım sana sıcacık çorbalar yapar içirirdim
bende o hikayeden bahsediyordum zaten canım aman diyim hasta hasta bide mutfakta iş çıkarır sonra
gel sende bitanemmmmmmm beraber yiyelim sizde unuttuk kısırı burda yapar turşuyla beraber yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?