Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben kacar:) :) ev bark pirpislik duruyo
görüşürüz canım kolay gelsin

hoşgeldin arkadaşım
inşallah bu son denemen olur ve evladına kavuşursun
güzel haberlerini(inşallah)vermeyi unutma

canım birşey söylemek istiyorum
ne güzel eşinde normal yolla çıkış var sayı da bayağı yüksek
neden hemen aşılama düşünüyosunuz ki
hem de olmayacağını düşünürken
bence bundan önce sayınızı artırmaya çalışın
sperm sayı ve kalitesini artıran bitkisel kürler yapın
eminim ki buları denedikten sonra daha güzel olacak sonuç.

Hoşgeldin canım.Rabbim bu yolda çektimiz sıkıntıları giderip bizleri mutluluğa boğsun inşallah.sizlerde en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşallah.

Ben kacar:) :) ev bark pirpislik duruyo

kolay gelsin.bizim evlerede bekleriz :)

canım merhaba kürleri yapıyoruz son 2 aydır sıkı şekilde yapıyoruz hem de.bana önceki aylarda yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi tedavisi bi kaç defa uygulandı.ancak sonuç alamadık.doktor klomenin cevap vermedigini bundan sonraki aşamanın aşılama olduğunu söledi. 17 aydır olmuyor zaten.yumurtlama testleri , kalça altına yastık koymalar üst üste ilişki , sonraki aylarda sperm kalitesi düşüyor die aralıklı ilişki , rahim filmi.....yani herşeyi denedik.olmadı.neden aşılama sorusuna gelince...aslında tüp bebek bana göre bize çözüm olacak.bu tabiki benim fikrim..ama devletten tüp bebek hakkı elde edebilmek için iki defa aşılama yapılmış ve negatif olmuş olması gerekiyormuş.tüp bebek biraz maliyetli.madem böle bi hak var dedik bide doktorun yönlendirmesi ile çapaya başladık işte...10 ekimdeki test sonucunu çok merak ediyorum

arkadaşlar moral bozmayın benim eşimde 5 milyon sperm vardı,hareketliliği çok düşüktü krugeri %3 tü ben incir kürünü denedim ve bebem karnımda 4,5 aylık oldu

sizde deneyin bence kuru inciri saf zeytinyağında 1 gece bekletip ertesi sabah aç karnına eşinize yedireceksiniz...hepiniz için dua edeceğim inşallah sizde bir gün bu güzel duyguyu yaşarsınız

canım erkek infertilitesi bölümündeki konulara bak(orada kopyaladım bu yazıyı da)
faydası olur umarım.

olmaz mıııı çok saol canım.eşime sölicem inciri de getirsin.biraz yüklencez ona ama napalım ısırgan otu çayı ve zeytinyağında beklemiş incir.keçiboynuzu kürünü ve keçiboynuzu pekmezini hergün içio zaten

canım
eşinin spermlerini artırmak ve kaliteli hale getirmek için eşin bir şey kullanmıyor mu
eşine biraz daha yoğunluk vermelisin çünkü sayı az ama artabilir Allahın izniyle
bir de biz ilk denememizi raporlu yaptırdık ve öncesinde hiç aşılama da yaptırmadık
ama sayının 5 milyonun altında olması şartı vardı galiba
unuttum şimdi.

maşallah cnm inşlh hamiş haberlerinide getirisin bizlere
peki eşinin azo sebebi bellimiydi dr kimdi nerde tüp bebek yaptırdınız eşin yenidenmi ameliyat oldu çok sordum
biraz durumunuzdan bahsedebilirmisiniz azodan bu duruma gelen her bir kişi çok önemli bizlerede ışık oluyosunuz inşlh hamiş haberlerinide alırız cnm hayırlı olsun...

önceki sayfalarda yazmıştım ama yine yazıyım.keçiboynuzu kürü yqpıyorum eşime.birde pekmezini içiyor.kadındoğumcum evicap vermişti bide onu içiyor.ama ısırgan otu çayı ve kuru incire de bugün itibari ile başlıcaz.

tamam canım sonradan gördüm önceki yazdıklarını
inşallah şifa olur canım.

grip ve yorgun.grip sonunda banada uğradı (

Aynen cnm bu sabah çok kötüydümm .
kaç gündür ha oldum ha olucamderken iyice geldiiiiiii
gherkez grip yaaaaaa
ve dışardaydımm anneme gitmem gerekiyodu gidip gelene kadar yollardaaaa zor geldimm.
hiç halim yok hiçççççç
sanada geçmiş olsunn cnmmmmmmm

antep eurofertilde yaptırdım.eşimin mikro tese ameliyatıda burada oldu. eşimin bir yumurtalığı zaten iptal miş buna geçirdiğiniz bir ateşli hastalık vb.şeyler sebep olmuş olabilir dedi.diğerinde de zaten meni de hiç sperm yoktu.mikro tese ameliyatı oldu toplamda sekiz hücre buldular ve bu hücrelerin içinden sperm elde ettiler yani oluşmamış spermden.ama iilk denemem de 13 yumurtam vardı 8i dçllendi ve 3 embriyo transfer edildi. diğerlerini dondurduk.sora olmayınca 3 ay sora tekrar denedik dondurulmuş embriyolardan dördü bozulmuş teki kalmıştı onu da denedik olmadı bu üçüncü...kısmetse bu kez daha bi ümitliyim ama bakalım herşey kısmet tabi

allah razı olsun canım ya sabahtan beri içmediğim ot çayları kalmadı.banamısın demiyo ya.bide böbreklerim başladı ağrımaya bi onlar eksikti ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…