görüşürüz canım kolay gelsinBen kacar:) :) ev bark pirpislik duruyo
slm ben ayşen forumda gezinirken ilk kez gördüm bu başlığı..benim eşimde de azo spermi var.biz dokuz yıllık evliyiz.ve tam iki kez tüp bebek denemesi yaptık olumsuz sonuç aldık.şimdi 3 defa denedik ve transferim yapıldı.kısmetse çarşambaya sonuç alacamm...Allahımmmm tüm isteyenlerinnn gönlüne göre versinn.........
işte sigarayı bırakması lazım canım
dr.lar hemen soruyo sigara kullanıyo musun diye
hem kendi sağlığı için hem bebiş için
benim eşim şükür ki içmiyo
slm ben ayşen forumda gezinirken ilk kez gördüm bu başlığı..benim eşimde de azo spermi var.biz dokuz yıllık evliyiz.ve tam iki kez tüp bebek denemesi yaptık olumsuz sonuç aldık.şimdi 3 defa denedik ve transferim yapıldı.kısmetse çarşambaya sonuç alacamm...Allahımmmm tüm isteyenlerinnn gönlüne göre versinn.........
Ben kacar:) :) ev bark pirpislik duruyo
canım birşey söylemek istiyorum
ne güzel eşinde normal yolla çıkış var sayı da bayağı yüksek
neden hemen aşılama düşünüyosunuz ki
hem de olmayacağını düşünürken
bence bundan önce sayınızı artırmaya çalışın
sperm sayı ve kalitesini artıran bitkisel kürler yapın
eminim ki buları denedikten sonra daha güzel olacak sonuç.
arkadaşlar moral bozmayın benim eşimde 5 milyon sperm vardı,hareketliliği çok düşüktü krugeri %3 tü ben incir kürünü denedim ve bebem karnımda 4,5 aylık oldu
sizde deneyin bence kuru inciri saf zeytinyağında 1 gece bekletip ertesi sabah aç karnına eşinize yedireceksiniz...hepiniz için dua edeceğim inşallah sizde bir gün bu güzel duyguyu yaşarsınız
canım erkek infertilitesi bölümündeki konulara bak(orada kopyaladım bu yazıyı da)
faydası olur umarım.
canım merhaba kürleri yapıyoruz son 2 aydır sıkı şekilde yapıyoruz hem de.bana önceki aylarda yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi tedavisi bi kaç defa uygulandı.ancak sonuç alamadık.doktor klomenin cevap vermedigini bundan sonraki aşamanın aşılama olduğunu söledi. 17 aydır olmuyor zaten.yumurtlama testleri , kalça altına yastık koymalar üst üste ilişki , sonraki aylarda sperm kalitesi düşüyor die aralıklı ilişki , rahim filmi.....yani herşeyi denedik.olmadı.neden aşılama sorusuna gelince...aslında tüp bebek bana göre bize çözüm olacak.bu tabiki benim fikrim..ama devletten tüp bebek hakkı elde edebilmek için iki defa aşılama yapılmış ve negatif olmuş olması gerekiyormuş.tüp bebek biraz maliyetli.madem böle bi hak var dedik bide doktorun yönlendirmesi ile çapaya başladık işte...10 ekimdeki test sonucunu çok merak ediyorum
slm ben ayşen forumda gezinirken ilk kez gördüm bu başlığı..benim eşimde de azo spermi var.biz dokuz yıllık evliyiz.ve tam iki kez tüp bebek denemesi yaptık olumsuz sonuç aldık.şimdi 3 defa denedik ve transferim yapıldı.kısmetse çarşambaya sonuç alacamm...allahımmmm tüm isteyenlerinnn gönlüne göre versinn.........
canım
eşinin spermlerini artırmak ve kaliteli hale getirmek için eşin bir şey kullanmıyor mu
eşine biraz daha yoğunluk vermelisin çünkü sayı az ama artabilir Allahın izniyle
bir de biz ilk denememizi raporlu yaptırdık ve öncesinde hiç aşılama da yaptırmadık
ama sayının 5 milyonun altında olması şartı vardı galiba
unuttum şimdi.
önceki sayfalarda yazmıştım ama yine yazıyım.keçiboynuzu kürü yqpıyorum eşime.birde pekmezini içiyor.kadındoğumcum evicap vermişti bide onu içiyor.ama ısırgan otu çayı ve kuru incire de bugün itibari ile başlıcaz.
nasılsınız ..........
grip ve yorgun.grip sonunda banada uğradı(
maşallah cnm inşlh hamiş haberlerinide getirisin bizlere
peki eşinin azo sebebi bellimiydi dr kimdi nerde tüp bebek yaptırdınız eşin yenidenmi ameliyat oldu çok sordum
biraz durumunuzdan bahsedebilirmisiniz azodan bu duruma gelen her bir kişi çok önemli bizlerede ışık oluyosunuz inşlh hamiş haberlerinide alırız cnm hayırlı olsun...
Nasılsınız ..........
aynen cnm bu sabah çok kötüydümm .
Kaç gündür ha oldum ha olucamderken iyice geldiiiiiii
gherkez grip yaaaaaa
ve dışardaydımm anneme gitmem gerekiyodu gidip gelene kadar yollardaaaa zor geldimm.
Hiç halim yok hiçççççç
Sanada geçmiş olsunn cnmmmmmmm
a.s canım hoşgeldin
ben iyiyim canım sen nasılsın
Hastaaa
cnmmmm bizede uğradıııııı .
sen nasılsınnnn
canımmmmmm geçmiş olsun
yat dinlen güzelce
dinlenmeden geçmez bu halsizlik
ben de iyiyim canım bildiğin gibi devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?