antep eurofertilde yaptırdım.eşimin mikro tese ameliyatıda burada oldu. eşimin bir yumurtalığı zaten iptal miş buna geçirdiğiniz bir ateşli hastalık vb.şeyler sebep olmuş olabilir dedi.diğerinde de zaten meni de hiç sperm yoktu.mikro tese ameliyatı oldu toplamda sekiz hücre buldular ve bu hücrelerin içinden sperm elde ettiler yani oluşmamış spermden.ama iilk denemem de 13 yumurtam vardı 8i dçllendi ve 3 embriyo transfer edildi. diğerlerini dondurduk.sora olmayınca 3 ay sora tekrar denedik dondurulmuş embriyolardan dördü bozulmuş teki kalmıştı onu da denedik olmadı bu üçüncü...kısmetse bu kez daha bi ümitliyim ama bakalım herşey kısmet tabi
maşallah cnm bu bir mucize gerçekten olgunlaşmamış spermlerlemi döllenme gerçekleştirildi heycandan yanlışda anlamış olabilirim şimdi yoğunumda ama durumunuzuda merak ettim
çok güzel inşlh bu sefer tutar cnm durumunuzdan bizleride mutlaka haberdar et sizin adınıza çok sevindim inşlh sizde bu dertten kurtulup evladına kavuşşanlar kervanına katılırsınız...
hayır cnm yanlış anlamadın mikrotese ameliyatında dr dediğini söylüyorum erkek yumurtalığında milyarlarca hücre var bu hücreler sperm üretiyor.ameliyatta benim eşimde üretim yapabilen sadece 8 canlı hücre bulabildiler ve o hücreleri dondurdular şu on o hücrelerden birini kullandık ve ben transfer oldum.tabi öncesi yumurta üretim tedavisi....
cnm bizde 9 yıllık evliyiz 1 tese 1 mikro tese ameliyatı oldu eşim
doktorumuz kaan aydos ankarada 10 ekim 2011 de mikro tese yaptı ve elonge hücrelerin çıktığını söyledi
ben hazırlanmadığım için bi operasyon gerçekleşmedi
yaptığımız sperm testlerindede elonge hücrelerin iyi derecede görüldüğünü söylediler
acaba bizimde öyle bir şansımız olabilirmi eğer aynı şeyden bahsediyorsak elonge hücrelerden bu gerçekten mucize allahım tamamına erdirir inşlh yeniden umutlarım yeşermiş oldu sayende cnm doktorunuz kim numarasını verirmisin....
canım ben antep eurofertilde tedavi gördüm inanki elonge hücre ne demek bilmiyorum ama bana dediği şuydu( ki bu beş yıl önceydi şimdi tıp daha da ileri)erkek yumurtalığındaki hücreler sperm üretimi yapıyor hücreler ölürse sperm üretimi biter dedi.Ameliyat sonrası sizde 8 canlı hücre bulduk dedi.hücreleri dondurduk . hatta beş yıl geçt. aradan 3 . denemem bu tedavime başlamadan önce sordum bu hücreler dondurulmuş ben tedavi olcam yumurta toplancak ve tam embriyo aşamasında aaaaa hücreler ölmüş derseniz ne olacak dedim bu bir ihtimal ama yüzde doksan olmaz dedi.çok şükür ki transferim gerçekleşti rabbim nasip ederse çarşamba sonuç alacam inşallah.. transfer öncesi dr a sordum dedim bu son şansımız mı kaç hücre var diye korkma en az 4 deneme daha yapabilirsiniz ama inşallah gerek kalmıycak dedi.dr adı ruşen atmaca 0342 3181886 merkezin nosu zaten aradığında bilgi almak için sizi gereken yerlere yönlendiriyorlar..
SEVAL0817’YE okuyoruz
4 EKİM PERŞEMBE SAAT 22.00 DEN 6 EKİM CUMARTESİ SAAT 23 .00 E KADAR
aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2
denizbulutu ………………
esma ……………………….
eşim oknk ……………………………………….. 2 = okudu
mera1987 …………………………………..… .. 2
flzask2003 ………………………………………..3
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe ……………………………… ..…3
nur.sen …………………………………………….2
seval0817 ………………………….……..…. …2
pembe85 …………………
pıtırcık43 …………………
tülay20 ……………………………….……..…..3
umut99 …………………………………….…….2
vck ………………………… ……………………..2
zambak06 ………………..
lamyay ………………
hpk ………………………………………….….…2
kader60 ………………………………………….3 = okudu
naz034…………………………………………… 3 = okudu
snopy35 ………………
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
cnm hadi inşlh çarşamba müjdeli haberlerini verirsin bende bi o merkezle görüşmek istiyorum....inşlh bu sefer emekleriniz yer bulur...
slm ben ayşen forumda gezinirken ilk kez gördüm bu başlığı..benim eşimde de azo spermi var.biz dokuz yıllık evliyiz.ve tam iki kez tüp bebek denemesi yaptık olumsuz sonuç aldık.şimdi 3 defa denedik ve transferim yapıldı.kısmetse çarşambaya sonuç alacamm...Allahımmmm tüm isteyenlerinnn gönlüne göre versinn.........
Ben kacar:) :) ev bark pirpislik duruyo
arkadaşlar moral bozmayın benim eşimde 5 milyon sperm vardı,hareketliliği çok düşüktü krugeri %3 tü ben incir kürünü denedim ve bebem karnımda 4,5 aylık oldu
sizde deneyin bence kuru inciri saf zeytinyağında 1 gece bekletip ertesi sabah aç karnına eşinize yedireceksiniz...hepiniz için dua edeceğim inşallah sizde bir gün bu güzel duyguyu yaşarsınız
canım erkek infertilitesi bölümündeki konulara bak(orada kopyaladım bu yazıyı da)
faydası olur umarım.
cnm geçmiş olsun önce ben hasta oldum sonra esma arkadaşım flzaskım cnm daha o da düzelemedi şimdide sengrip ve yorgun.grip sonunda banada uğradı(
selam kızlar nasılsınız bugün kimsecikler yok
aynen cnm herkes topiği bırakmış bugün nasısla bi kaç güne gene toplanırlar
sen nasılsın nasııl oldun ağrın sızın oldumu dr gidicem demiştin ne zaman gideceksin
eşinin test sonucu ne oldu ( aaaaaaaaaa ne çokta soru sormuşum ben )
şimdi kokumuzu alırlar merak etme
canım bugün gittim simir aldı doktor
birde dün gittiğim doktor miyom var dedi bugünkü doktorda çok inceledi miyom için ameliyat olman gerekebilir dedi
canım eşimin sperm testi yine aynı sıfır ama sizdede çıkmıştı ya sperm dışı hücre 1milyon çıktı
doktora sordum nedir diye sperm hücresi dir dedi sonra araya laf girdi tam olarak ne dediğini anlamadım
inşallah sperm hücresidir benim için umut olur
vck filizask cemreeeeeem
kızlar nasılsınız yahuuuu
iii güzelim sen nasılsınnnnnnnnn
demekki işte zorlanıyosun doğru maddiyat olmayıncada zar zor hayatı idame etmeye çalışıyo insankafa dağıtayım diye geldim valla.
işe başladım pek iyi gitmiyor.
bi delilik yapıp bıraksam maddi durumlar bomb.k
çoluk çocuk işlerine sıkılıyorum
eltim hamile hep bi bebek muhabbeti
az önce de bişey okudum bir derdim var'da
acayip gerildim ağzıma geleni yazdım
ne insanlar var
zaten gerilmişim patlayacak yer arıyorum
sizin tedavi ne durumda cemrem ya.bi ara çıkış oluyo gibiydi var mı gelişme kime gidiyosunuz hangi dra
topikte gelişme var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?