Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

maşallah cnm bu bir mucize gerçekten olgunlaşmamış spermlerlemi döllenme gerçekleştirildi heycandan yanlışda anlamış olabilirim şimdi yoğunumda ama durumunuzuda merak ettim
çok güzel inşlh bu sefer tutar cnm durumunuzdan bizleride mutlaka haberdar et sizin adınıza çok sevindim inşlh sizde bu dertten kurtulup evladına kavuşşanlar kervanına katılırsınız...

Son düzenleme:

hayır cnm yanlış anlamadın mikrotese ameliyatında dr dediğini söylüyorum erkek yumurtalığında milyarlarca hücre var bu hücreler sperm üretiyor.ameliyatta benim eşimde üretim yapabilen sadece 8 canlı hücre bulabildiler ve o hücreleri dondurdular şu on o hücrelerden birini kullandık ve ben transfer oldum.tabi öncesi yumurta üretim tedavisi....

cnm bizde 9 yıllık evliyiz 1 tese 1 mikro tese ameliyatı oldu eşim
doktorumuz kaan aydos ankarada 10 ekim 2011 de mikro tese yaptı ve elonge hücrelerin çıktığını söyledi
ben hazırlanmadığım için bi operasyon gerçekleşmedi
yaptığımız sperm testlerindede elonge hücrelerin iyi derecede görüldüğünü söylediler
acaba bizimde öyle bir şansımız olabilirmi eğer aynı şeyden bahsediyorsak elonge hücrelerden bu gerçekten mucize allahım tamamına erdirir inşlh yeniden umutlarım yeşermiş oldu sayende cnm doktorunuz kim numarasını verirmisin....

canım ben antep eurofertilde tedavi gördüm inanki elonge hücre ne demek bilmiyorum ama bana dediği şuydu( ki bu beş yıl önceydi şimdi tıp daha da ileri)erkek yumurtalığındaki hücreler sperm üretimi yapıyor hücreler ölürse sperm üretimi biter dedi.Ameliyat sonrası sizde 8 canlı hücre bulduk dedi.hücreleri dondurduk . hatta beş yıl geçt. aradan 3 . denemem bu tedavime başlamadan önce sordum bu hücreler dondurulmuş ben tedavi olcam yumurta toplancak ve tam embriyo aşamasında aaaaa hücreler ölmüş derseniz ne olacak dedim bu bir ihtimal ama yüzde doksan olmaz dedi.çok şükür ki transferim gerçekleşti rabbim nasip ederse çarşamba sonuç alacam inşallah.. transfer öncesi dr a sordum dedim bu son şansımız mı kaç hücre var diye korkma en az 4 deneme daha yapabilirsiniz ama inşallah gerek kalmıycak dedi.dr adı ruşen atmaca 0342 3181886 merkezin nosu zaten aradığında bilgi almak için sizi gereken yerlere yönlendiriyorlar..

cnm hadi inşlh çarşamba müjdeli haberlerini verirsin bende bi o merkezle görüşmek istiyorum....inşlh bu sefer emekleriniz yer bulur...

canım benim regl bugün bitti.seval arkadaşımın kini yarına kadar okuyabilirim canım.

cnm hoşgeldin ve inş bebişinide getirdinnnnnnn
rabbim hayırlısıyla haberini almayı nasip etsinnn

cnm bu hücreler eşinin ameliyatında bulunup toplandı ama sperm değillermiydi
yani tam anlayamadaım afedersin:26:
Ben kacar:) :) ev bark pirpislik duruyo
kolay gelsin cnm fazla yorma kendini
kız allh iyiliğini versin başa koysana o alıntıdır diye
nasıl okuyorum varya dedim ki yok artık bu kız bizden mi sakladı hamiş olduğunu
alıntıdır deyince kendime acayip güldüm yaaaaaaaaa
grip ve yorgun.grip sonunda banada uğradı (
cnm geçmiş olsun önce ben hasta oldum sonra esma arkadaşım flzaskım cnm daha o da düzelemedi şimdide sen
dikkat et kendine terle ve dinlenmeye çalış tatlım..............

................ gene aynı mesajdan çıkmış aaaaaaaaa ne oluyo buna be:)

Son düzenleme:
Canım ya ne olur kusura bakma sen dük akşam sorunca bende hemen msn den sormuştum hep e
okudum dedi ama ben unuttum yazmayııııııı

selam kızlar nasılsınız bugün kimsecikler yok

aynen cnm herkes topiği bırakmış bugün nasısla bi kaç güne gene toplanırlar
sen nasılsın nasııl oldun ağrın sızın oldumu dr gidicem demiştin ne zaman gideceksin
eşinin test sonucu ne oldu ( aaaaaaaaaa ne çokta soru sormuşum ben )

şimdi kokumuzu alırlar merak etme
canım bugün gittim simir aldı doktor
birde dün gittiğim doktor miyom var dedi bugünkü doktorda çok inceledi miyom için ameliyat olman gerekebilir dedi
canım eşimin sperm testi yine aynı sıfır ama sizdede çıkmıştı ya sperm dışı hücre 1milyon çıktı
doktora sordum nedir diye sperm hücresi dir dedi sonra araya laf girdi tam olarak ne dediğini anlamadım
inşallah sperm hücresidir benim için umut olur

inş sperm hücresidir cnm allhın işi belli mi olur bakmışsın sizde bol bol sperm vardır gizli yerlerde saklanıyodur sizden
cnm miyom mu aa olsun ameliyat bile dese hiç üzülme bebeğin gelmeden sen sağlığına kavuş cnm çünki sen lazımsın biliyosun
cnm pek bilmem miyomun nasıl olduğunu ama sıkmamaya çalış canını bu da geçer be güzelim bi bakmışsın yıllar geçmişşşşş
bebeğin seninle.eşinle ve mutlu yıllar yaşıyorsunnnnnn olacak inş dualarımız birbirimizeeeeee
kız vck hangi ara gittin gene bak sennnnnn

Son düzenleme:
iii güzelim sen nasılsınnnnnnnnn

kafa dağıtayım diye geldim valla.
işe başladım pek iyi gitmiyor.
bi delilik yapıp bıraksam maddi durumlar bomb.k
çoluk çocuk işlerine sıkılıyorum
eltim hamile hep bi bebek muhabbeti
az önce de bişey okudum bir derdim var'da
acayip gerildim ağzıma geleni yazdım
ne insanlar var
zaten gerilmişim patlayacak yer arıyorum

sizin tedavi ne durumda cemrem ya.bi ara çıkış oluyo gibiydi var mı gelişme kime gidiyosunuz hangi dra

topikte gelişme var mııı

Son düzenleme:
demekki işte zorlanıyosun doğru maddiyat olmayıncada zar zor hayatı idame etmeye çalışıyo insan
ayy gıcık ne yani bu kadar konuşulması tamm knuşsun da senin yanında yapmasa dicem benimde çok başımdan geçti ii bilirim aldırmamaya çalış ( zordur ama )
he gördüm hani şu eşi bebeğini de onuda sevmiyomuş ayrıntılı okumadım da online geçerken okudum öle
allh akıl versin böle insanlara

sizin tedavi ne durumda cemrem ya.bi ara çıkış oluyo gibiydi var mı gelişme kime gidiyosunuz hangi dra

topikte gelişme var mııı

topikte yeni gelenler var bende bi değişikik yok be cnm nerdeeeeeee
bi kere sperm dışı hücre çıktı bi daha bulana aşk olsun
şimdide bayramdan sonra test yapcaz bakalım yani bende değişiklik zor be :26:
siz ne yaptınız kaana gidicekmisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…