Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayyy canını yerim senin insallah canım ama önce sizlere nasip etsin tez zamanda canım sonrada bana :) eger cıkış saglarsak ilk buraya yazacam cıglık atacam valla su cuma hürmetine rabbim yüzümüzü güldürür insallah

yok özür dileyecek bir şey yok canım..valla sperm testi sonucunda teşhis oligospermi yazıyordu.her testte referans değerler farklı olabiliyor.1ccde 10 milyon diyor.referans aralığı 30-80 milyon yazıyor.diğer değerleri hatırlamıyorum.1 cc toplam sperm miktarı degildir herhalde..doktor ileri hız da düşük dedi.iyi sperm parametesi için ileri hızın yüzde 50 nin üzerinde olması gerekiyormuş.normal yoldan biraz zor hatta aşılama ile de zor bi ihtimal dedi.çünkü aşılama aslında normal ilişkiden çok da farklı bişi degil dedi.özelde yaptırmayın devlete gidin dedi.kendisi özelde olduğu halde.eşim ürologa hiç gitmedi.varikosel varmıdır bilmiyorum.kadıındoğumcum şimdilik gitmesin belki artırabiliriz dedi ama 5 aydır hala tık yok.

pıtırcık ben sevalin yasinini dün okudum yazdım görmemişsin tatlım

canım benim arkadasımın esinde 3 milyon vardı ileri hareketide düşüktü onlarada asılama olmaz demişler tedaviyle 7 milyona cıkardılar canım ulturosyona girdimi esin hiç neyse kıza asılama yaptılar tutmadı bir ay sonra kendiliginden hamile kaldı bilgin olsun istedim simdik 4 aylık hamile

Canım ısırgan otu çayını eşim de kullanıyor.doktorumuz tavsiye etmişti.Doktor bol bol tüketin demişti.inşallah faydasını görürüz.biz sperm testi ni kasımda yaptıracağız.bakalım gelişme varmı diye.

yok canım hiç girmedi ultrasona falan.sadece sperm testi yaptırdı.yaaa ne güzel...çoksevindim arkadaşına...keşke öle bir mucize bizi de bulsa...demek ki imkansız diye bir şey yok.Rabbim istesin yeter ki....Allahım nolur duy sesimizi...ben de bayramda adet olacagım.sonrakii adet döneminde aşılamaya başlıyoruz..ümidim yok.ben kendimi tüpe hazırladım.onda da olmazsa ne diyim..vardır bi hayır bunda da dicem.Mevlam görelim neyler ne eylerse güzel eyler...

Bence eşin de kullansın.hazır paketler halinde satılıyor zaten.bence eşin naz yapıyor.sen ona güzellikle söyle de içir.içersen yersen şöyle olacak böyle olacak falan de.bebeğimiz olursa mutluluğumuza mutluluk katacağız de:))

inşallah faydası olmuştur.bende eşime diyim kendine alsın ısırgan otu çayını.

maşallah arkadaşım inşallah embriyolarınız da kaliteli olur
ve sen de bize müjdeli haber verenlerden olursun.
canım ne güzel Allahım beklediğiniz evlada tez vakitte kavuştursun
tayinin de çıkmış canım hayırlı uğurlu olsun.

oyyyy ben de senin canını yerim kızzz
öyle deme ya kime nasipse o olsun önce hayırlısıyla
inşallah normal yolla çıkış olur.
normal yolla gebelik olmasa bile tese olmasına gerek kalmaz eşinin.

canım rabbim hakkında hayırlısı nasip etsin varoluş rabbimdendir insallah aşılama ile kalırsın dedigim gibi doktor elle muhane ediyor sonra ulturasyona gönderiyor biz özelede gittik bize böle yaptılar bir de canım esin sigara içiyosa bıraksın hakkında hayırlısı olsun canım benim kanaatim cok bilgili deyilim ama en son işin olsun canım tüp bebek

insallah canım kime nasip öyle olsun bizim ki sigarayı bıraktıramıyom ama azallttı bayagı ha aksam da dediki bu keci boynuzu işe yaradı gakiba bende bayagı bi desiklik var dio insallah canım hepimizi rabbim bu sabır yolunun sonunda yüzümüzü güldürür senin eşinde sigara iciyomu canım benim

işte sigarayı bırakması lazım canım
dr.lar hemen soruyo sigara kullanıyo musun diye
hem kendi sağlığı için hem bebiş için
benim eşim şükür ki içmiyo

slm ben ayşen forumda gezinirken ilk kez gördüm bu başlığı..benim eşimde de azo spermi var.biz dokuz yıllık evliyiz.ve tam iki kez tüp bebek denemesi yaptık olumsuz sonuç aldık.şimdi 3 defa denedik ve transferim yapıldı.kısmetse çarşambaya sonuç alacamm...Allahımmmm tüm isteyenlerinnn gönlüne göre versinn.........

çok saol arkadaşım.bakalım eğer ayın 10 nunda verecegi test hala düşük çıkarsa bu sefer ısrar etcem ürologa git die.pek gitmek istemiyor ama gerekirse gidecek.bende istiyorum aşılama ile olsun die ama özeldeki doktor çok ümit bağlamayın paranıza burada yazık gidin devlette yaptırın dedi.o yüzden ben olmıcak gibi düşünüyorum hem böle düşününce yıkımı daha az olur.olursa da süpriz olsun.burada bu kadar güzel insanlar var.herkes biirbirine destek oluyor.hiç tanımadıgımız kişiler için dua okuyoruz.Rabbim bu kalplerin temizliğine okunan dualar hürmmetine hepimize nur yüzlü sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.AMİN...

amin canım rabbim seninde gönlüne göre vesin

bu arada eşim alkol ve sigara kullanmıyor onu yazmayı unutmuşum

amin canım rabbim sana süpriz yapar insallah ama ürologa mutlaka gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…