evet canım kısmetse bakalım başlıcaz inşallah
inşallah canım allah razı olsun
ben sizden de ümitliyim canım sizde normal çıkış olacağına inanıyorum
inşallah sen de yüzü gülenlerden olursun.
canım özür dileyerek bi şey demek istiyorum yeni cıkan tıppi araştırmaya göre normal gebe kala bilmek icin 10 milyon sperm yetiyor diyorlar aha harekei bilmiyorum tatlıses tv bi doktor söledi rabbim tes zamanda sifanızı versin hemde 1cc de yazmışssın varikosel falanda yada tıkanıklık varmı esinde çünkü olması gereken cc miktarı 1,5- 5 cc olması gerekiyo diye biliyorum yanlış bi şey dediysem özür dilerim
yok özür dileyecek bir şey yok canım..valla sperm testi sonucunda teşhis oligospermi yazıyordu.her testte referans değerler farklı olabiliyor.1ccde 10 milyon diyor.referans aralığı 30-80 milyon yazıyor.diğer değerleri hatırlamıyorum.1 cc toplam sperm miktarı degildir herhalde..doktor ileri hız da düşük dedi.iyi sperm parametesi için ileri hızın yüzde 50 nin üzerinde olması gerekiyormuş.normal yoldan biraz zor hatta aşılama ile de zor bi ihtimal dedi.çünkü aşılama aslında normal ilişkiden çok da farklı bişi degil dedi.özelde yaptırmayın devlete gidin dedi.kendisi özelde olduğu halde.eşim ürologa hiç gitmedi.varikosel varmıdır bilmiyorum.kadıındoğumcum şimdilik gitmesin belki artırabiliriz dedi ama 5 aydır hala tık yok.
çakşırı çok duyuyorum nasıl bişey bilmiyorum.gerçekten çok zor bir süreçmiş...her ay bi yıkım oluyor.Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.Ama Allah büyük...ben inanıyorum bir gün hepimiz anne olacağız.ben bir de ısırgan otu çayını duymuştum.bilmiyorum faydası var mı?keçiboynuzları bu ara kurtlu.mevsimi henüz gelmemiş.yazık buna rağmen içiyor eşim suyunu..onlar için de çok zor bi süreç.kimseyle paylaşamıyorsunuz.hele ki eşim gurur meselesi yapıyor bunu.
canım benim arkadasımın esinde 3 milyon vardı ileri hareketide düşüktü onlarada asılama olmaz demişler tedaviyle 7 milyona cıkardılar canım ulturosyona girdimi esin hiç neyse kıza asılama yaptılar tutmadı bir ay sonra kendiliginden hamile kaldı bilgin olsun istedim simdik 4 aylık hamile
çakşırı çok duyuyorum nasıl bişey bilmiyorum.gerçekten çok zor bir süreçmiş...her ay bi yıkım oluyor.Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.Ama Allah büyük...ben inanıyorum bir gün hepimiz anne olacağız.ben bir de ısırgan otu çayını duymuştum.bilmiyorum faydası var mı?keçiboynuzları bu ara kurtlu.mevsimi henüz gelmemiş.yazık buna rağmen içiyor eşim suyunu..onlar için de çok zor bi süreç.kimseyle paylaşamıyorsunuz.hele ki eşim gurur meselesi yapıyor bunu.
Canım ısırgan otu çayını eşim de kullanıyor.doktorumuz tavsiye etmişti.Doktor bol bol tüketin demişti.inşallah faydasını görürüz.biz sperm testi ni kasımda yaptıracağız.bakalım gelişme varmı diye.
Canım ısırgan otu çayını eşim de kullanıyor.doktorumuz tavsiye etmişti.Doktor bol bol tüketin demişti.inşallah faydasını görürüz.biz sperm testi ni kasımda yaptıracağız.bakalım gelişme varmı diye.
maşallah arkadaşım inşallah embriyolarınız da kaliteli olurarkadaşlar iyi akşamlar herkeseee.bugün yumurtalarım toplandı.16 tanemustafa bahçecinin hastasiyım ne olur dua edin.hayal arkadaşım merak ediyorum embriyolarin ne durumda Allah yardımcımız olsun hepimizin iyi akşamlar
canım ne güzel Allahım beklediğiniz evlada tez vakitte kavuştursunmerhaba canlar
uzun zamandır yazmıyorum buraya ama inanın ara ara girip takip etmeye çalışıyorum.umarım herkes iyidir.ben iyim çok şükür bebişimi bekliyorum heyecanla uzmanımız 2 kere ev ziyaretine geldi bayramdan sonra son kez gelicek inşallah dosyamız onaylanacak ve bebişim bize gelicek....
kızlar birde benim tayinim çıktı köyde çalışyordum ben biraz şartlarım zor du ama artık merkez öğretmeniyim okul eve yakın çok mutluyum
ayyy canını yerim senin insallah canım ama önce sizlere nasip etsin tez zamanda canım sonrada bana :) eger cıkış saglarsak ilk buraya yazacam cıglık atacam valla su cuma hürmetine rabbim yüzümüzü güldürür insallah
yok canım hiç girmedi ultrasona falan.sadece sperm testi yaptırdı.yaaa ne güzel...çoksevindim arkadaşına...keşke öle bir mucize bizi de bulsa...demek ki imkansız diye bir şey yok.rabbim istesin yeter ki....allahım nolur duy sesimizi...ben de bayramda adet olacagım.sonrakii adet döneminde aşılamaya başlıyoruz..ümidim yok.ben kendimi tüpe hazırladım.onda da olmazsa ne diyim..vardır bi hayır bunda da dicem.mevlam görelim neyler ne eylerse güzel eyler...
maşallah arkadaşım inşallah embriyolarınız da kaliteli olur
ve sen de bize müjdeli haber verenlerden olursun.
Canım ne güzel allahım beklediğiniz evlada tez vakitte kavuştursun
tayinin de çıkmış canım hayırlı uğurlu olsun.
Oyyyy ben de senin canını yerim kızzz
öyle deme ya kime nasipse o olsun önceHayırlısıyla
inşallah normal yolla çıkış olur.
Normal yolla gebelik olmasa bile tese olmasına gerek kalmaz eşinin.
insallah canım kime nasip öyle olsun bizim ki sigarayı bıraktıramıyom ama azallttı bayagı ha aksam da dediki bu keci boynuzu işe yaradı gakiba bende bayagı bi desiklik var dio insallah canım hepimizi rabbim bu sabır yolunun sonunda yüzümüzü güldürür senin eşinde sigara iciyomu canım benim
canım rabbim hakkında hayırlısı nasip etsin varoluş rabbimdendir insallah aşılama ile kalırsın dedigim gibi doktor elle muhane ediyor sonra ulturasyona gönderiyor biz özelede gittik bize böle yaptılar bir de canım esin sigara içiyosa bıraksın hakkında hayırlısı olsun canım benim kanaatim cok bilgili deyilim ama en son işin olsun canım tüp bebek
slm ben ayşen forumda gezinirken ilk kez gördüm bu başlığı..benim eşimde de azo spermi var.biz dokuz yıllık evliyiz.ve tam iki kez tüp bebek denemesi yaptık olumsuz sonuç aldık.şimdi 3 defa denedik ve transferim yapıldı.kısmetse çarşambaya sonuç alacamm...allahımmmm tüm isteyenlerinnn gönlüne göre versinn.........
çok saol arkadaşım.bakalım eğer ayın 10 nunda verecegi test hala düşük çıkarsa bu sefer ısrar etcem ürologa git die.pek gitmek istemiyor ama gerekirse gidecek.bende istiyorum aşılama ile olsun die ama özeldeki doktor çok ümit bağlamayın paranıza burada yazık gidin devlette yaptırın dedi.o yüzden ben olmıcak gibi düşünüyorum hem böle düşününce yıkımı daha az olur.olursa da süpriz olsun.burada bu kadar güzel insanlar var.herkes biirbirine destek oluyor.hiç tanımadıgımız kişiler için dua okuyoruz.rabbim bu kalplerin temizliğine okunan dualar hürmmetine hepimize nur yüzlü sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?