Cnm merhaba nasılsın hala lekelenmelerin devam ediyormu bebiş nasıl kaç haftalık oldu sağlıkla kucağınada alırsın inşlh allahım yardımcın olsun...
iyiyim canm bebekte iyi tam 17 haftalgz şuan allaha şükür lekelenmeler bitti ama rahimimin icinde kanama alanlarm dewam ediyomuş progeston hap werdi doktor insallah onlarda geçer
pıtırcık merhaba.seval arkadaşımızın yasinlerini ben de okudum.üstüne söz verdigim gibi ayetel kürsileri de okudum.Rabbim kabul eder inşallah
slm tatlım.
inş dualarımız kabul olur.
hepimiz kavuşuruz hasretle beklediğimiz evlatlarımıza.
nasılsın bu arada ?
canım eşiyin azo sebebi neydi?
neler yapıyorsun eşin için bitkisel olarak?
çok sordum galiba......
maşallah 17 haftalık oldunuz demek darısı 9 aylık olup kucağına konmaya olsun cnm
inşlh o kanamaların zararı olmaz cnm bak doktorun hapta vermiş inşlh faydası olur
dikkat et sen kendine sen ist damı oturuyordun cnm.....
merhaba canım.olur mu tabiki sorabilirsin...bugün işe gitmedigim için evdeydim. o yüzden yasinlerin hepsini bir oturuşta okudum iyi oldu.normalde çalışıyorum tabi.canım benim eşim azospermi degil oligospermi.yani sperm çıkışı var ama sayısı az.1 cc de 10 milyon sperm var.ileri hız yüzde 29 morfoloji de 11...bitkisel olarak keçiboynuzu pekmezi içiyor bide akşamları keçiboynuzu kaynatıyorum onu içiyor.doktor evicap vermişti yaklaşık 2 aydır hiç atlamadan içiyor.10 ekimde yeniden test verecek bakalım nolmuş die.doktor aşılama içinde pek şans vermedi o yüzden özele degil devlete gitmeye başladık..çapa infertilite klinigine gidiyoruz.aşılamaları tüp bebek için rapor aşaması olarak görüyorum.ben google da eşime ne yapabilirim die arama yapınca hep sizin topik çıkıyordu.biraz okudum.bide dua okudugunuzu görünce katılmak istedim.17 aydır bebegimiz olmuyor.rabbimin bir bildigi vardır herhalde diyoruz.
sizin neydi kaynağı?sen neler yapıyorsun?
Rabbim şifasını versin inş.
sebebi belli değil bizim .
sperm çıkışı yok
tesede elongolar bulundu.
geliştirilebilirse sperme dönüşürmüş.
pregly iğne
çakşır
üzüm çekirdeği tozu ballı karışımlar falan kullanıyoruz .
bakalım ne olacak.
hakkımızda hayırlısı olsun.
inş kavuşururuz gül kokulu evlatlarımıza.amin.
yaklaşık 2 yıldır da biz uğraşıyoruz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar herkes iyimi bu arada?
yeni okuldan geldim.
ne var ne yok diye bir bakayım dedim.
merhaba canım.olur mu tabiki sorabilirsin...bugün işe gitmedigim için evdeydim. O yüzden yasinlerin hepsini bir oturuşta okudum iyi oldu.normalde çalışıyorum tabi.canım benim eşim azospermi degil oligospermi.yani sperm çıkışı var ama sayısı az.1 cc de 10 milyon sperm var.ileri hız yüzde 29 morfoloji de 11...bitkisel olarak keçiboynuzu pekmezi içiyor bide akşamları keçiboynuzu kaynatıyorum onu içiyor.doktor evicap vermişti yaklaşık 2 aydır hiç atlamadan içiyor.10 ekimde yeniden test verecek bakalım nolmuş die.doktor aşılama içinde pek şans vermedi o yüzden özele degil devlete gitmeye başladık..çapa infertilite klinigine gidiyoruz.aşılamaları tüp bebek için rapor aşaması olarak görüyorum.ben google da eşime ne yapabilirim die arama yapınca hep sizin topik çıkıyordu.biraz okudum.bide dua okudugunuzu görünce katılmak istedim.17 aydır bebegimiz olmuyor.rabbimin bir bildigi vardır herhalde diyoruz.
Sizin neydi kaynağı?sen neler yapıyorsun?
canım bayramdan sonra tedaviyemi baslıyorsun ayyyyyyy canımya insallah her sey yolunda olur ve bir mücizemiz daha olur ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?