Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm merhaba nasılsın hala lekelenmelerin devam ediyormu bebiş nasıl kaç haftalık oldu sağlıkla kucağınada alırsın inşlh allahım yardımcın olsun...

iyiyim canm bebekte iyi tam 17 haftalgz şuan allaha şükür lekelenmeler bitti ama rahimimin icinde kanama alanlarm dewam ediyomuş progeston hap werdi doktor insallah onlarda geçer

Son düzenleme:
iyiyim canm bebekte iyi tam 17 haftalgz şuan allaha şükür lekelenmeler bitti ama rahimimin icinde kanama alanlarm dewam ediyomuş progeston hap werdi doktor insallah onlarda geçer

maşallah 17 haftalık oldunuz demek darısı 9 aylık olup kucağına konmaya olsun cnm
inşlh o kanamaların zararı olmaz cnm bak doktorun hapta vermiş inşlh faydası olur
dikkat et sen kendine sen ist damı oturuyordun cnm.....

canım ben seval0817 arkadasımızın bana düşen yasinlerimi okudum canım rabbim kabul eder insallah cuma hürmetine

arkadasımla konuşma fırsatım olmadı ama tekip ettime göre mücize yasamıştı cok üzüldüm rabbim sifasını verir insallah rabbim bir mücize daha yasatır her sey istedigi gibi olur insallah

NUR.SEN ‘ in duaları bitti

2 EKİM SALI SAAT 20.00 DEN 4 EKİM PERŞEMBE SAAT 20.00 A KADAR

aruna …………………………………………….... 2 = okudu
askbebek ……………………………………….….2 = okudu
bahar85 …………………………………………….3 = okudu
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ……………………..……………… 2 = okudu
esma ………………
eşim oknk ……………………………………….. 3 = okudu
mera1987 ……………
flzask2003 ………………………………………..2 = okudu
masal1981 ………………………………………..3 = okudu
hep…………………………………………………..2 = okudu
mavimenekşe ……………………………… ..…2 = okudu
nur.sen …………………………………………….3 = okudu
pembe85 …………………
pıtırcık43 …………………
seval0817 ………………………….……..… …2 = okudu
tülay20 ……………………………….……..…..2 = okudu
umut99 …………………………………….…….2 = okudu
vck …………………………………………….….2 = okudu
zambak06 …………
snopy35 …………………………..………….….…2 = okudu
lamyay …………
hpk ………………………………………….….…3 = okudu
kader60 ………………………………………….2 = okudu

**arkadaşlar hep arkadaşımızı okudu kabul ediyorum.
Sık giremeyeceğini söylemişti.
** nursenciğim duaların bitti canım .
Bağışlayabilirsin.Allah gönlündekileri tez zamanda hayırlı eder ve gerçekleştirir canım.amin.
Ne muradın varsa versin ve ikiz ikiz evlatlarınla evini şenlendirsin.amin.

SEVAL0817’YE okuyoruz

4 EKİM PERŞEMBE SAAT 22.00 DEN 6 EKİM CUMARTESİ SAAT 23 .00 E KADAR

aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2
denizbulutu ………………
esma ……………………….
eşim oknk ……………………………………….. 2 = okudu
mera1987 …………………………………..… .. 2
flzask2003 ………………………………………..3
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe ……………………………… ..…3
nur.sen …………………………………………….2
seval0817 ………………………….……..…. …2
pembe85 …………………
pıtırcık43 …………………
tülay20 ……………………………….……..…..3
umut99 …………………………………….…….2
vck ………………………… ……………………..2
zambak06 ………………..
lamyay ………………
hpk ………………………………………….….…2
kader60 ………………………………………….3 = okudu
naz034…………………………………………… 3 = okudu
snopy35 ………………

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

Son düzenleme:
pıtırcık merhaba.seval arkadaşımızın yasinlerini ben de okudum.üstüne söz verdigim gibi ayetel kürsileri de okudum.Rabbim kabul eder inşallah

pıtırcık merhaba.seval arkadaşımızın yasinlerini ben de okudum.üstüne söz verdigim gibi ayetel kürsileri de okudum.Rabbim kabul eder inşallah

slm tatlım.
inş dualarımız kabul olur.
hepimiz kavuşuruz hasretle beklediğimiz evlatlarımıza.

nasılsın bu arada ?
canım eşiyin azo sebebi neydi?
neler yapıyorsun eşin için bitkisel olarak?
çok sordum galiba......

canım mücize hamişimizdin sen bizim.
Allah yardımcın olurda yine bir mucize haberiyle sevindirirsin bizi.
Allah sabır versin.dualarım seninle...

canım bayramdan sonra tedaviyemi baslıyorsun ayyyyyyy canımya insallah her sey yolunda olur ve bir mücizemiz daha olur ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM

hayalcim Evet bıtanem atlattım şükürler olsun hep bu sayılarda yumurtam oluyo gelişim olmadığı için 3 gün transferi yapıldı ve negatifbu 3. Denemem Inşallah iyi olur senin 5. Gün transferi oluyo rabbim hayırlısı ile meleklerini sana verir sıkıca tutunurlar sana.biz meleklerimiz için çabalıyoruz ama buradaki herkes bi melek gibi cook iyisiniz her zaman yazamasamda okudukça bile içim açılıyo iyiki varsınız ve ben bu siteyi bulmuşum canlarımmm benim hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar..unutmayalım ki {bu dünyada neyi çok istersen o senin imtihanındir 'mevlâna'} herşeyin hayırlısı

merhaba canım.olur mu tabiki sorabilirsin...bugün işe gitmedigim için evdeydim. o yüzden yasinlerin hepsini bir oturuşta okudum iyi oldu.normalde çalışıyorum tabi.canım benim eşim azospermi degil oligospermi.yani sperm çıkışı var ama sayısı az.1 cc de 10 milyon sperm var.ileri hız yüzde 29 morfoloji de 11...bitkisel olarak keçiboynuzu pekmezi içiyor bide akşamları keçiboynuzu kaynatıyorum onu içiyor.doktor evicap vermişti yaklaşık 2 aydır hiç atlamadan içiyor.10 ekimde yeniden test verecek bakalım nolmuş die.doktor aşılama içinde pek şans vermedi o yüzden özele degil devlete gitmeye başladık..çapa infertilite klinigine gidiyoruz.aşılamaları tüp bebek için rapor aşaması olarak görüyorum.ben google da eşime ne yapabilirim die arama yapınca hep sizin topik çıkıyordu.biraz okudum.bide dua okudugunuzu görünce katılmak istedim.17 aydır bebegimiz olmuyor.rabbimin bir bildigi vardır herhalde diyoruz.
sizin neydi kaynağı?sen neler yapıyorsun?

insallah canm insallah rabbim tez vakitte sizlerede nasib etsin insallah ewet ben istanbuldaym canm

Rabbim şifasını versin inş.
sebebi belli değil bizim .
sperm çıkışı yok
tesede elongolar bulundu.
geliştirilebilirse sperme dönüşürmüş.
pregly iğne
çakşır
üzüm çekirdeği tozu ballı karışımlar falan kullanıyoruz .
bakalım ne olacak.
hakkımızda hayırlısı olsun.
inş kavuşururuz gül kokulu evlatlarımıza.amin.
yaklaşık 2 yıldır da biz uğraşıyoruz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

çakşırı çok duyuyorum nasıl bişey bilmiyorum.gerçekten çok zor bir süreçmiş...her ay bi yıkım oluyor.Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.Ama Allah büyük...ben inanıyorum bir gün hepimiz anne olacağız.ben bir de ısırgan otu çayını duymuştum.bilmiyorum faydası var mı?keçiboynuzları bu ara kurtlu.mevsimi henüz gelmemiş.yazık buna rağmen içiyor eşim suyunu..onlar için de çok zor bi süreç.kimseyle paylaşamıyorsunuz.hele ki eşim gurur meselesi yapıyor bunu.

arkadaşlar herkes iyimi bu arada?
yeni okuldan geldim.
ne var ne yok diye bir bakayım dedim.

merhaba cnmcım hoşgeldin ben iyiyim cnm bugün bi sakinlik var burda benimde uykum geldi sabah burda çok güzel yağmur yağdı sonrada yaz güneşi açtı
sen neler yapıyosun nasıl gidiyor hayat....

canım özür dileyerek bi şey demek istiyorum yeni cıkan tıppi araştırmaya göre normal gebe kala bilmek icin 10 milyon sperm yetiyor diyorlar aha harekei bilmiyorum tatlıses tv bi doktor söledi rabbim tes zamanda sifanızı versin hemde 1cc de yazmışssın varikosel falanda yada tıkanıklık varmı esinde çünkü olması gereken cc miktarı 1,5- 5 cc olması gerekiyo diye biliyorum yanlış bi şey dediysem özür dilerim

canım bayramdan sonra tedaviyemi baslıyorsun ayyyyyyy canımya insallah her sey yolunda olur ve bir mücizemiz daha olur ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM

evet canım kısmetse bakalım başlıcaz inşallah
inşallah canım Allah razı olsun
ben sizden de ümitliyim canım sizde normal çıkış olacağına inanıyorum
inşallah sen de yüzü gülenlerden olursun.

canım ben seval arkadaşımızın yasinlerini okudum Allah kabul etsin
gönlünde ne muradı varsa Rabbim nail eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…