- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
haklısın tabi içinde taşıyorsun umutla sonra negatiff..
zor ama o umudun bile olmaması daha bi zor.
Allah yüzümüzü güldürsün.
dualarımdasınız girmesem de yazmasam da o köy bizim köyümüz
ay pardon girmesem de dualarımdasınız yani
iyiyim canım daha doğrusu idare ediyorum dün hsg çektirdim bugünde simir verdim 2 gün arka arkaya işlem görünce birde miyom varmış çok canım acıyorvck filizask cemreeeeeem
kızlar nasılsınız yahuuuu
iyiyim canım daha doğrusu idare ediyorum dün hsg çektirdim bugünde simir verdim 2 gün arka arkaya işlem görünce birde miyom varmış çok canım acıyor
ama yinede bebişim için katlanıcam zorluklara sen nasılsın canım
tüp bebek mi yaptırıyosunuz sperm çıktı mı
evet canım rapor çıkarıyorum tüpbebek yaptırıcaz
eşim ameliyat olcak canım birlikte tedaviye başlıycaz inşallah eşimde sperm çıkarda bebişime kavuşurum hepimize Rabbim nasip etsin bebiş sahibi olmayı
inşallah çıkar çıkmayınca okadar yıkım oluyor ki..
hala hatırlarım o günü
Allahım evladına kavuştursun diyeyim.
nerde olacaksınız teseyi kuzum
a bi de siz daha önce de tese oldunuz galiba yanlış mı hatırlıyorum:44:
inşallah canım Rabbim hepimize o mutluluğu yaşatsın size de en yakın zamanda kendiliğinden çıkış nasip etsin
canım biz umut tüpbebeğe gidiyoruz doktorumuz Emre Bakırcıoğlu ilk defa eşim ameliyat olacak canım
inşallah dualarınızla bebişime kavuşucam buna canı gönülden inanıyorum
haber et kaçında tese.dua edeyim kızzzzzzz
sağol canım ben zaten hep burdayım haberin olur dualarınıza çok ihtiyacım var Allah razı olsun
canım öncelikle rabbim güzel güzel bebişler nasip etsin mikrotese olduk diyede üzülme canım vardır onda da bir hayır biz olmadık ama aklımızda acabalarımız kaldı canım bizim olmamızın bir sebebide tıkanıklık olabilir dio doktorlar hani ilacla halledebiliriz die bekledik yoksa bu ayın 10 da bizim de ameliyatımız vardı bende enfeksiyona yakalandım tedavi görmem lazım 2 haftalık birazda o yüzden etkiledik canım sizin sorun neydi eger faydası olacaksa sizde bi deneyin panax ve e1 keci bpynuzu bende faydasını görünce buraya yazacam ne olur üzme kendini unutma dogucak cocukların için sen cok lazımsın bebişlerin annelerini yorgun yaslı bitkin görmesini istemezsin herhalde cumalar hürmetine rabbim herkese saglıklı hayırlı evletlar nasip etsin
amin canım benim . Tıkanıklık varsa sizde sperm çıkma olasılığı bize göre çok iyi canım. benim eşim 13 yaşındayken inmemiş testis ameliyatı olmuuş bu yüzden sperm yapımı bozulmuş olabilir ve hiç çıkmayabilir ömrü hayatı boyuncaFSH çok yüksek bizde bu sebeple.
inşallah canım allah herkeze nasip etsin anne olmayı
sağol canım ben zaten hep burdayım haberin olur dualarınıza çok ihtiyacım var Allah razı olsun
yaaa tabi sizden sakladım hamiş olduğumucnm hoşgeldin ve inş bebişinide getirdinnnnnnn
rabbim hayırlısıylahaberini almayı nasip etsinnn
cnm bu hücreler eşinin ameliyatında bulunup toplandı ama sperm değillermiydi
yani tam anlayamadaım afedersin:26:
kolay gelsin cnm fazla yorma kendini
kız allh iyiliğini versin başa koysana o alıntıdır diye
nasıl okuyorum varya dedim ki yok artık bu kız bizden mi sakladı hamiş olduğunu
alıntıdır deyince kendime acayip güldüm yaaaaaaaaa
cnm geçmiş olsun önce ben hasta oldum sonra esma arkadaşım flzaskım cnm daha o da düzelemedi şimdide sen
dikkat et kendine terle ve dinlenmeye çalış tatlım..............
canım sıkma canını aldırır kurtulursun eğer aldırman gerekiyosaşimdi kokumuzu alırlar merak etme
canım bugün gittim simir aldı doktor
birde dün gittiğim doktor miyom var dedi bugünkü doktorda çok inceledi miyom için ameliyat olman gerekebilir dedi
canım eşimin sperm testi yine aynı sıfır ama sizdede çıkmıştı ya sperm dışı hücre 1milyon çıktı
doktora sordum nedir diye sperm hücresi dir dedi sonra araya laf girdi tam olarak ne dediğini anlamadım
inşallah sperm hücresidir benim için umut olur
günaydın herkese hayırlı bir hafta sonu olsun herkesin dileği kabul olsun rabbim darlıktan çıkarsın
hepiminiz allaha emanet olun dua ile
slm günaydın nasılsın bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?