Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aynen cnmm
sizlerde her zaman dualarımdasınızz hep aklımdasınızzz..
rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnnnn inş.
komikkkkkk kızzzzzzzzzz

vck filizask cemreeeeeem
kızlar nasılsınız yahuuuu
iyiyim canım daha doğrusu idare ediyorum dün hsg çektirdim bugünde simir verdim 2 gün arka arkaya işlem görünce birde miyom varmış çok canım acıyor
ama yinede bebişim için katlanıcam zorluklara sen nasılsın canım

tüp bebek mi yaptırıyosunuz sperm çıktı mı

evet canım rapor çıkarıyorum tüpbebek yaptırıcaz
eşim ameliyat olcak canım birlikte tedaviye başlıycaz inşallah eşimde sperm çıkarda bebişime kavuşurum hepimize Rabbim nasip etsin bebiş sahibi olmayı

inşallah çıkar çıkmayınca okadar yıkım oluyor ki..
hala hatırlarım o günü
Allahım evladına kavuştursun diyeyim.
nerde olacaksınız teseyi kuzum
a bi de siz daha önce de tese oldunuz galiba yanlış mı hatırlıyorum:44:

inşallah canım Rabbim hepimize o mutluluğu yaşatsın size de en yakın zamanda kendiliğinden çıkış nasip etsin
canım biz umut tüpbebeğe gidiyoruz doktorumuz Emre Bakırcıoğlu ilk defa eşim ameliyat olacak canım
inşallah dualarınızla bebişime kavuşucam buna canı gönülden inanıyorum

haber et kaçında tese.dua edeyim kızzzzzzz

sağol canım ben zaten hep burdayım haberin olur dualarınıza çok ihtiyacım var Allah razı olsun

ah canım bana karar olmuyo bazen çok yoğun oluyorum giremiyorum ondan demiştim
neyse gene görüşürüz girerim galiba..
dualarımdasınız.
içini ferah tut.
nasibinse rabbim verir zaten.
ben de çıkayım eşim gelicek yemeği ısıtayım
hadi öptüm çok.

amin canım benim . Tıkanıklık varsa sizde sperm çıkma olasılığı bize göre çok iyi canım. benim eşim 13 yaşındayken inmemiş testis ameliyatı olmuuş bu yüzden sperm yapımı bozulmuş olabilir ve hiç çıkmayabilir ömrü hayatı boyunca FSH çok yüksek bizde bu sebeple.
inşallah canım allah herkeze nasip etsin anne olmayı

canııııııııııııııııııııııııım tabloyu inceledin mi cogu kişiniki cıkmış ve suan hamile canım insallah sendede olacak Allahın izniyle. gecmiş yazıları okudum ve fsh 70 olanlarda bile sperm cıkmış gülüm umudunu hiç bir zaman kesme olumsuz kesinlikle düşünme neden sana böyle diyorum biloyomusun ben ta genç kızken bile hep derdim benim ya olmayacak yada cok zor olacak die bak aynı seyler basıma geldi bence biraz negatif düşündükce insanın basına geliyor Allahın izniyle hepimiz atlatacagız sonra bu yazılarımızı okuyup belki biraz tebessüm edecez o kadar canım. kesin deil sadece meni miktarı 1cc oldugu icin damar tıkanıklıgı olabilir diyolar bizde hormanlar normal canım ama genetik testimizi yaptırmadık bende ondan cok korkuyorum cesaret edip yaptıramadık canım

sağol canım ben zaten hep burdayım haberin olur dualarınıza çok ihtiyacım var Allah razı olsun

cnm öncelikle gecmiş olsun ve insallah tese ameliyatınız coooooooooooooook güzel gecer ve spermler cıkar evet canım olacagı günü yaz okudum sürece bende dua ederim

canım yormadım kendimi ama sana bi şey söyleyimmi bu topik e takılalı pek pasaklı olmusum :) yap yap bitmedi yav

canım yormadım kendimi ama sana bi şey söyleyimmi bu topik e takılalı pek pasaklı olmusum :) yap yap bitmedi yav

günaydın herkese hayırlı bir hafta sonu olsun herkesin dileği kabul olsun rabbim darlıktan çıkarsın
hepiminiz allaha emanet olun dua ile

yaaa tabi sizden sakladım hamiş olduğumu
kızz ben nasıl durabilirim çatlarım size haber vermesem
ben de ne güldüm yaa

canım sıkma canını aldırır kurtulursun eğer aldırman gerekiyosa
iyi huylu kitlelermiş miyomlar korkulcak birşey yok yani canım
Allah şifa versin
inşallah o testte çıkan sperm hücresidir canım ve
ameliyatta da bol bol spermler çıkar inşallah.
günaydın herkese hayırlı bir hafta sonu olsun herkesin dileği kabul olsun rabbim darlıktan çıkarsın
hepiminiz allaha emanet olun dua ile

günaydın canım
amin canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…