anlaştık o zamankocişin mi evde şimdi kahvaltı et sonra benim yanıma gel olurmu
güle güle git gel canım olumlu şeyler işitirsin inşallah.İnşallah cnm Rabbim yüzümüz güldürür bu sefer inş.
cnm ben çıkıyorumm hazırlanmam lazım hastaneye gidiceğizzz..
görüşürüzzz..bugünde haftasonu buralarrr pek sessizzzzzzzzz
öptümmmmmmm
selam kızlar hiç anlamam ben bugün evde tekim eşim iş arkadaşlarıyla pikniğe gitti beni yalnız bırakamazsınız
zaten koçiş yemekten sonra spora gidiyo o zaman buluşuruz kız biraz mns görüşürüzzzzzz
güle güle git gel canım olumlu şeyler işitirsin inşallah.
canımm benimmmmm demek kocişin sensiz pikniğe gitti
hain koca
o yoksa biz burdayız tatlımm
Canım tam çıkıyodum seni gördüm altta ..
öpüyorummmmmm seni ve minikleriniiiiiiii
aynı anda yazmışız cnmm
kıyamam atlatamadınmı sende hala bende öyle cnm iyice arttı bide baş ağrısı varki şimdiiiii..
günaydın canım geçmiş olsun bende griptim ilaç kullanmıştım geçmişti şimdi tekrar hafiften aldı boğazım acıyo ama gonal f başladığım için ilaç almam yasak inşallah hasta olmam bu dönemde hasta olmak sakıncalı benim için
günaydın kızlarr
koçiş ekmek almaya gitti o gelmeden bakıyım dedimmmmm
flzask cnm baş ağrısı ne kötüdür yageçmiş olsun bide
bu ağrıyla dr git uff çekilmez inş güzel olumlu haberler alırsında başının ağrısı geçer cnm
meral cnm inş sonu güzel olsun oyy göbişin iğnelerden sonra inş bebişini kucaklarrrrrr
mercan cnm hoşgeldin kıyamam sende mi gripsin acil şifalar dilerim güzelim yeğenlerimide
selam kızlar hiç anlamam ben bugün evde tekim eşim iş arkadaşlarıyla pikniğe gitti beni yalnız bırakamazsınız
rizedeyim canım :))))
evet öyle çok yakın 5 dk falan
ben sana güzel rizemin çayından demliyecem gell
mercan sende fındık getir çay fındık iyi gider
mercan desene bugün eşlerimiz bizi terk etti yine biz bize kaldık diye
sizin neyiniz meşhur diyeceğim ama istanbulun meşhur bişesi yok ama memlekin farklıysa ne vardır sizin oralarda
canım ben mardinliyim et yemekleri ,dolması, içli köftesi,kaburga dolması aklıma gelenler bunlar yani anlıyacağın bizim kahvaltımız bile etli
yaa bilmez miyimm artık sana da bişiler getirir yanievet bensiz gitti geçen hafta benide götürmüştü bilirsin biz pikniksiz ve etsiz kalamıyoruz
benide götürecekti ama soğuk alırım sonra bebişim için kötü olur diye götürmedi evde ponduflarımla geziyorum camlar kapalı üşütmiyeyim diye
oyyyy kıyamam sana sen de mi evde yalnız kaldıncanım senden haber alayım kaçta gidecek diye bakmak için girdim.bizde seni öpüyoruz tatlım.
atlatamadım hala.hapşırırken apartman inliyor valla.küçücük bedenden o sesi nasıl çıkarıyorsam.
haydi işin rast gitsin güzel haberlerle gel tatlımmmmm
günaydın canım sanada geçmiş olsun.aman sen daha dikkat et kendine.bu arada sen rizedesin ben ordu
hoşbulduk canımmmmm. sağolasın çabucak geçsin artık bir haftayı geçti bizde güzel teyzemizi
bende yalnızım.eşim önce okula veli toplantısına gidecek sonrada öğrencilerini sinemaya götürecek.akşama ancak gelir.beni götürmedi hastayım diye.
evet öyle çok yakın 5 dk falan
ben sana güzel rizemin çayından demliyecem gell
mercan sende fındık getir çay fındık iyi gider
canım ben mardinliyim et yemekleri ,dolması, içli köftesi,kaburga dolması aklıma gelenler bunlar yani anlıyacağın bizim kahvaltımız bile etli
buna kısaca ne varsa birbirimizde var diyelim
hiç yalnız bırakmıyoruz birbirimizi.
aylar sonra ilk kez ufak ufak iş yapıyorum bugün.kadınla uğraşmamak için dip köşe temizliğini 2 haftadır erteliyorum.
oh oh maşallah lezzetlidir sizin yemekleriniz bi içli köftesini yesek fena olmazdı haniii
yaa bilmez miyimm artık sana da bişiler getirir yani
üşütme üşütme canım havalar da serinledi dikkat et kendine bu aralar
bebişin içinnnn
evet getirir ama çok önemli değil nedense kaç gündür hsgden korkudan nutkum tutuldu yemekten kesildim
evet canım kendime dikkat ediyorum üşütmemem lazım
inşallah çektiklerime değer bebişime kavuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?