Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anlaştık o zamankocişin mi evde şimdi kahvaltı et sonra benim yanıma gel olurmu

zaten koçiş yemekten sonra spora gidiyo o zaman buluşuruz kız biraz mns görüşürüzzzzzz

güle güle git gel canım olumlu şeyler işitirsin inşallah.
selam kızlar hiç anlamam ben bugün evde tekim eşim iş arkadaşlarıyla pikniğe gitti beni yalnız bırakamazsınız

canımm benimmmmm demek kocişin sensiz pikniğe gitti
hain koca
o yoksa biz burdayız tatlımm

güle güle git gel canım olumlu şeyler işitirsin inşallah.

canımm benimmmmm demek kocişin sensiz pikniğe gitti
hain koca
o yoksa biz burdayız tatlımm

evet bensiz gitti geçen hafta benide götürmüştü bilirsin biz pikniksiz ve etsiz kalamıyoruz
benide götürecekti ama soğuk alırım sonra bebişim için kötü olur diye götürmedi evde ponduflarımla geziyorum camlar kapalı üşütmiyeyim diye

canım senden haber alayım kaçta gidecek diye bakmak için girdim.bizde seni öpüyoruz tatlım.
atlatamadım hala.hapşırırken apartman inliyor valla.küçücük bedenden o sesi nasıl çıkarıyorsam.
haydi işin rast gitsin güzel haberlerle gel tatlımmmmm

günaydın canım sanada geçmiş olsun.aman sen daha dikkat et kendine.bu arada sen rizedesin ben ordu

hoşbulduk canımmmmm. sağolasın çabucak geçsin artık bir haftayı geçti bizde güzel teyzemizi

selam kızlar hiç anlamam ben bugün evde tekim eşim iş arkadaşlarıyla pikniğe gitti beni yalnız bırakamazsınız

bende yalnızım.eşim önce okula veli toplantısına gidecek sonrada öğrencilerini sinemaya götürecek.akşama ancak gelir.beni götürmedi hastayım diye.

mercan desene bugün eşlerimiz bizi terk etti yine biz bize kaldık diye

mercan desene bugün eşlerimiz bizi terk etti yine biz bize kaldık diye

buna kısaca ne varsa birbirimizde var diyelim
hiç yalnız bırakmıyoruz birbirimizi.
aylar sonra ilk kez ufak ufak iş yapıyorum bugün.kadınla uğraşmamak için dip köşe temizliğini 2 haftadır erteliyorum.

sizin neyiniz meşhur diyeceğim ama istanbulun meşhur bişesi yok ama memlekin farklıysa ne vardır sizin oralarda

canım ben mardinliyim et yemekleri ,dolması, içli köftesi,kaburga dolması aklıma gelenler bunlar yani anlıyacağın bizim kahvaltımız bile etli

canım ben mardinliyim et yemekleri ,dolması, içli köftesi,kaburga dolması aklıma gelenler bunlar yani anlıyacağın bizim kahvaltımız bile etli

oh oh maşallah lezzetlidir sizin yemekleriniz bi içli köftesini yesek fena olmazdı haniii

yaa bilmez miyimm artık sana da bişiler getirir yani
üşütme üşütme canım havalar da serinledi dikkat et kendine bu aralar
bebişin içinnnn
oyyyy kıyamam sana sen de mi evde yalnız kaldın
ama olsun canım sen hamiş ve hastasın
evde dinlenmen daha iyi senin için.

evet öyle çok yakın 5 dk falan
ben sana güzel rizemin çayından demliyecem gell

mercan sende fındık getir çay fındık iyi gider

canım fındık ve güzel bir börek getireyim

vck,bunu bana yapmayacaktıınnnnnnnnnnnn
kaç gündür içli köfte yememek için nefsimle mücadele veriyorum beennnnnnnn
hep hamur işi ve ağır yemekler yiyorum.yakında piknik tüpü gibi olucam diye artık karar verdim sebze yemeye başlıycam demiştiiimmmmmm

buna kısaca ne varsa birbirimizde var diyelim
hiç yalnız bırakmıyoruz birbirimizi.
aylar sonra ilk kez ufak ufak iş yapıyorum bugün.kadınla uğraşmamak için dip köşe temizliğini 2 haftadır erteliyorum.

haklısın canım artık eşimin evde olmaması bile canımı sıkmıyor fazla çünkü sizlerle konuşuyorum yalnız kalmıyorum
bebebğin için dinlenmelisin canım dikkat et kendine senelerdir yaptıkta ne oldu madalyamı aldık
gerçi içimize sinmiyor ama yinede tembellik yapıcaz sen değilmidin çok iş yapan iyi oldu sana iyiki hamiş oldun iş yapamıyorsun darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…