Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende iyiyim işte cnm
iğneler nasıl gidiyooooooo

bugün 3. iğnemi olucam pazartesi bakalım yumurtalıklar nasıl dozunu artırcakmı o kadar çok iğne yapmışımki göbeğime hala her iğne yapışımda cesaretim kırılıyo nasıl yapıcam diye düşünüyorum
sen ne düşünüyosun ne yapıcaksın

İnşallah cnmm yumoşlarrrr gayet iyidir
haklısın cnmmmm ..
bizde bugün doktoruma gidiceğizzz..bakalım ne diyicekkk..
şuan zaten tekrardan tedaviye başlayamam..yaza doğru olabilirrr..
ama bu süreçte yapılması gereken bişeyler varsa onlarla ilgilinecem..

inşallah canım herşey yolunda gider Allahtan ümit kesilmez sen elinden geleni yap gerisini zaten Allahım hakkızma hayırlıysa verir

inşallah canım herşey yolunda gider Allahtan ümit kesilmez sen elinden geleni yap gerisini zaten Allahım hakkızma hayırlıysa verir

inşallah cnmm bakalımm neler olucakkk.aynen ben elimden geleni yapıcamm.gersi Allahın takdiri..
hakkımızda hayırlısı olsunn...

aminnnnn aminnnnnnn inşallah umudumuzu yitirmediğimiz sürece herşey gelir

İnşallah cnm Rabbim yüzümüz güldürür bu sefer inş.
cnm ben çıkıyorumm hazırlanmam lazım hastaneye gidiceğizzz..
görüşürüzzz..bugünde haftasonu buralarrr pek sessizzzzzzzzz
öptümmmmmmm

günaydın kızlar

herkes için güzel bir haftasonu olsun. ben soğuk algınlığını atlatamadım hala.

flzask canımcııımmmm haydi güzel haberlerle gel inşallah.

Canım tam çıkıyodum seni gördüm altta ..
öpüyorummmmmm seni ve minikleriniiiiiiii
aynı anda yazmışız cnmm
kıyamam atlatamadınmı sende hala bende öyle cnm iyice arttı bide baş ağrısı varki şimdiiiii..

Son düzenleme:
günaydın kızlar

herkes için güzel bir haftasonu olsun. ben soğuk algınlığını atlatamadım hala.

flzask canımcııımmmm haydi güzel haberlerle gel inşallah.

günaydın canım geçmiş olsun bende griptim ilaç kullanmıştım geçmişti şimdi tekrar hafiften aldı boğazım acıyo ama gonal f başladığım için ilaç almam yasak inşallah hasta olmam bu dönemde hasta olmak sakıncalı benim için

günaydın kızlarr
koçiş ekmek almaya gitti o gelmeden bakıyım dedimmmmm
flzask cnm baş ağrısı ne kötüdür yageçmiş olsun bide
bu ağrıyla dr git uff çekilmez inş güzel olumlu haberler alırsında başının ağrısı geçer cnm
meral cnm inş sonu güzel olsun oyy göbişin iğnelerden sonra inş bebişini kucaklarrrrrr
mercan cnm hoşgeldin kıyamam sende mi gripsin acil şifalar dilerim güzelim yeğenlerimide

cemrem güzel dileklerin için teşekkür ederim Allahım seninde gönlünde olanı tez zamanda verir inş

selam kızlar hiç anlamam ben bugün evde tekim eşim iş arkadaşlarıyla pikniğe gitti beni yalnız bırakamazsınız

selam kızlar hiç anlamam ben bugün evde tekim eşim iş arkadaşlarıyla pikniğe gitti beni yalnız bırakamazsınız

elimizden geldiğince yanındayız şekereimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…