yaniiiiioh oh maşallah lezzetlidir sizin yemekleriniz bi içli köftesini yesek fena olmazdı haniii
kızlar size iyi sohbetler sonra tekrar gelirim Allaha emanet olun
canım ya kusura bakma hakkını helal et aklıma hiç gelmemişti.canım sen kilolarını verirsin bebişin ve sen sağlıklı olun gerisi önemli değil kilolar verilir
yaa bilmez miyimm artık sana da bişiler getirir yani
üşütme üşütme canım havalar da serinledi dikkat et kendine bu aralar
bebişin içinnnn
oyyyy kıyamam sana sen de mi evde yalnız kaldın
ama olsun canım sen hamiş ve hastasın
evde dinlenmen daha iyi senin için.
haklısın canım artık eşimin evde olmaması bile canımı sıkmıyor fazla çünkü sizlerle konuşuyorum yalnız kalmıyorum
bebebğin için dinlenmelisin canım dikkat et kendine senelerdir yaptıkta ne oldu madalyamı aldık
gerçi içimize sinmiyor ama yinede tembellik yapıcaz sen değilmidin çok iş yapan iyi oldu sana iyiki hamiş oldun iş yapamıyorsun darısı başımıza
evet getirir ama çok önemli değil nedense kaç gündür hsgden korkudan nutkum tutuldu yemekten kesildim
evet canım kendime dikkat ediyorum üşütmemem lazım
inşallah çektiklerime değer bebişime kavuşurum
Kılzar dua sayfasında baharın enson paylaştığı okunacak olan listeyi göremedim arkadaşların paylaşımlarından 131 adet okuyacağımı gördüm ama kime okuyoruz yardımcı olabilirmisiniz ay valla baharın yokluğu hiç iyi değil liste sayfaların arasından kaybolup gidiyor
yaniiiii
ben de bayılırım içli köfteye
bak içlendim şimdi
Allah iyiliğini versin ben aslında pek sevmem ama uzun zaman yemeğince bir iki tane yerim sevdiğime değil yani
Kılzar dua sayfasında baharın enson paylaştığı okunacak olan listeyi göremedim arkadaşların paylaşımlarından 131 adet okuyacağımı gördüm ama kime okuyoruz yardımcı olabilirmisiniz ay valla baharın yokluğu hiç iyi değil liste sayfaların arasından kaybolup gidiyor
canım ya kusura bakma hakkını helal et aklıma hiç gelmemişti.canım sen kilolarını verirsin bebişin ve sen sağlıklı olun gerisi önemli değil kilolar verilir
yaniiiii
ben de bayılırım içli köfteye
bak içlendim şimdi
Allah iyiliğini versin ben aslında pek sevmem ama uzun zaman yemeğince bir iki tane yerim sevdiğime değil yani
senin de canım
ben de ete pek düşkün değilimdir ama yerim yani
içli köfteyi çok seviyorum ama harika bişey yaa
neyse daha fazla mercanın canını çektirmeyelim
aman boşver canım arkadaşım derdi yaşayabileceğin kadar yer aç kendine diye çok gülerdim kendisine amabebeğini kucağına aldı şimdi hem bebeği var hem mutlu bundan güzelimi olur temizlik hiç bitmez ben gece yarına kadar temizlik yapardım sabah misafir gelir ev talan olurdu .tekrar iş yapardım ne oldu senelerim boşa geçti.ellerim çamaşırsuyu kokuncada eşim ya ne kötü kokuyor derdi şimdi ben ona yaptırıcam ben ona çok kötü kokuyor diycem hepsi kara listemde duruyor
aman boşver canım arkadaşım derdi yaşayabileceğin kadar yer aç kendine diye çok gülerdim kendisine amabebeğini kucağına aldı şimdi hem bebeği var hem mutlu bundan güzelimi olur temizlik hiç bitmez ben gece yarına kadar temizlik yapardım sabah misafir gelir ev talan olurdu .tekrar iş yapardım ne oldu senelerim boşa geçti.ellerim çamaşırsuyu kokuncada eşim ya ne kötü kokuyor derdi şimdi ben ona yaptırıcam ben ona çok kötü kokuyor diycem hepsi kara listemde duruyor
senin de canım
ben de ete pek düşkün değilimdir ama yerim yani
içli köfteyi çok seviyorum ama harika bişey yaa
neyse daha fazla mercanın canını çektirmeyelim
canım,bizde şehriye çorbasına bile kıyma katılır tam bir et canavarıyızdır.sofrada etsiz yemek olmaz.
tatlım bişey olmaz ben frenlerim kendimi
canım inşallah hepsinin acısını çıkarırsın.ben öyle yapıyorum valla.işi yapıyor çamaşır asıyor.alışveriş artık onda.geçen sabah diyorki bugün okuldan gelince çamaşırı toplayayım.bugün çok işim vaarrryanında gülmamak için zor tuttum kendimi.toparlanıp boşver canım yaparız dedim.sen çok yoruldun bu ara dedim. olsun siz iyi olun ben yaparım diyor.
eskiden olsa ne varmış senin yaptığında yapmasaydın derdi.
canım,bizde şehriye çorbasına bile kıyma katılır tam bir et canavarıyızdır.sofrada etsiz yemek olmaz.
tatlım bişey olmaz ben frenlerim kendimi
bak bak bakkkk bebişler nasıl da değiştiriyomuş herifleri
benim eşim de etin her türlüsünü yer ama sulu yemeklerde,dolmaya katılır falan
öyle sevmem sade et olcak bana kavurma,köfte gibi.
canım inşallah hepsinin acısını çıkarırsın.ben öyle yapıyorum valla.işi yapıyor çamaşır asıyor.alışveriş artık onda.geçen sabah diyorki bugün okuldan gelince çamaşırı toplayayım.bugün çok işim vaarrryanında gülmamak için zor tuttum kendimi.toparlanıp boşver canım yaparız dedim.sen çok yoruldun bu ara dedim. olsun siz iyi olun ben yaparım diyor.
zafer sizin desene oh canım sakın taviz verme acımak yok senelerdir biz onlara hizmet ediyoruz darısı başıma benim kocam annesinin lafına bakardı mutfakta bile benden suyunu isterdi verirdim büyük bardakla ver derdi sonra annesinin yüzüne bakardı bende o günleri iple çekiyorum su istiycem ayaklarımı uzatıp sonra bu bardak küçük büyük bardakla getir diycem sonra kaynanamın suratına bakıp gülücem hizmetçi olarak kullanmak böyle oluyor dermiş gibi.Allah'ım banada nasip eder inşallah
bak bak bakkkk bebişler nasıl da değiştiriyomuş herifleri
benim eşim de etin her türlüsünü yer ama sulu yemeklerde,dolmaya katılır falan
öyle sevmem sade et olcak bana kavurma,köfte gibi.
zafer sizin desene oh canım sakın taviz verme acımak yok senelerdir biz onlara hizmet ediyoruz darısı başıma benim kocam annesinin lafına bakardı mutfakta bile benden suyunu isterdi verirdim büyük bardakla ver derdi sonra annesinin yüzüne bakardı bende o günleri iple çekiyorum su istiycem ayaklarımı uzatıp sonra bu bardak küçük büyük bardakla getir diycem sonra kaynanamın suratına bakıp gülücem hizmetçi olarak kullanmak böyle oluyor dermiş gibi.Allah'ım banada nasip eder inşallah
tatlım kıyamam sana ya seninki tam kaynanatör.eşine söyleyecek söz yok.canım benim, hepsinin acısını çıkaracaksın az kaldı.çok daha fazlasını hakediyor seninkiler.
ben ilk düşük tehlikesini yaşayana kadar ve kalp atışlarını duyana kadar eskisinden daha kötüydü eşimin davranışları.adam birden döndü.korkuyorum içinden eski canavarı tekrar çıkartacak diye
kızlar ben çamaşırları asayım(eşim gitmişken bi kaç şeyiiçime sinerek yapayım )
sonrada yemek yapabilirsem yapayım.bulantım ilk kez olmadı bu sabah.bakalım başarabilecekmiyim.
sonra yine katılırım aranıza öpüyorumm
bizde her türlüsü yenir canım.sebze yemeği varsa yatmadan önce herkes acıkır bişeyler yer
sorma canım bizimki çoookkk değişti.inşallah sizlerde yaşayacaksını bu duyguları.
tatlım kıyamam sana ya seninki tam kaynanatör.eşine söyleyecek söz yok.canım benim, hepsinin acısını çıkaracaksın az kaldı.çok daha fazlasını hakediyor seninkiler.
ben ilk düşük tehlikesini yaşayana kadar ve kalp atışlarını duyana kadar eskisinden daha kötüydü eşimin davranışları.adam birden döndü.korkuyorum içinden eski canavarı tekrar çıkartacak diye
kızlar ben çamaşırları asayım(eşim gitmişken bi kaç şeyiiçime sinerek yapayım )
sonrada yemek yapabilirsem yapayım.bulantım ilk kez olmadı bu sabah.bakalım başarabilecekmiyim.
sonra yine katılırım aranıza öpüyorumm
amin canım inşallah bizler de yaşarız o duyguları
görüşmek üzere canım fazla yorma kendini tamam mı
canım ben de çıkıyorum daha sonra girerim gene inşallah
görüşmek üzere canım öpüyorum.
tamam canım güle güle görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?