Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım ama yalnız değilim sizler varsınız16:
haklısın ama öyle güzel bir hava varki insan patlıyor evde

canım tabiki bizler varız.hem her iki tarafa ara sırada azıcık yalnız kalmak iyi gelir.
canım ben 3 aydır hiç bişey yapmıyorum.yapamıyorum.herkes bişey söylüyor.Allah korusun iş yaparım sonra bişey olur vicdani sorumluluğu tek başıma taşıyamam dedim.eşimin yaptığı ile yetindik.tavsiye edilen bir bayanla anlaştım 2 haftada bir dip köşe için gelecek.ama hala tahammül edemem diye çağırmadım kadını.artık benden bu eve hayır yok tatlım.işe ayıracağım vakti kısmet olursa bebişlere ayırırım.biride olduğu kadar yapar işte.
dediğin gibi bunca zaman yaptımda ne oldu.işe elim çamaşır suyu kokarak giderdi.millet yağlanır kremlenir ben türüm türüm domestos kokarım.öğlene kadar evde öğlenden akşama kadar işte yırtındım durdum bunca yıl.

Kılzar dua sayfasında baharın enson paylaştığı okunacak olan listeyi göremedim arkadaşların paylaşımlarından 131 adet okuyacağımı gördüm ama kime okuyoruz yardımcı olabilirmisiniz ay valla baharın yokluğu hiç iyi değil liste sayfaların arasından kaybolup gidiyor

canım yaaa stresi bile yetmiştir
atlattın ya..
inşallah canımcım en kısa zamanda inşallah

ynz06 ya okuyoruz canım

canım öncelikle hoşgeldintefiriciyeden bahsediyorsun yanılmıyorsam ynz06 arkadaşımıza okudum en son 131 tane
aynen canım baharın yokluğu çok belli oluyor

canım ya kusura bakma hakkını helal et aklıma hiç gelmemişti.canım sen kilolarını verirsin bebişin ve sen sağlıklı olun gerisi önemli değil kilolar verilir

canımmm helal olsun tatlım o nedemek öyle.bebişlerin sağlığı için biraz daha yararlı şeyler yiyeyim diye şartlandım ondan canım.yoksa hem onların baskısı hem benim kilolar yer kalmayacak kuzularıma

tatlım hepinize Allah bu duyguları yaşatsında ev işleri varsın dursun.kimse tozdan dağınıklıktan ölmemiş
bu güne kadar yaptık bundan sonrada yaptırırız. ev işlerinden hoşlanmayan bir arkadaşım ,yapanda kadın yaptıranda derdi

canım inşallah hepsinin acısını çıkarırsın.ben öyle yapıyorum valla.işi yapıyor çamaşır asıyor.alışveriş artık onda.geçen sabah diyorki bugün okuldan gelince çamaşırı toplayayım.bugün çok işim vaarrr yanında gülmamak için zor tuttum kendimi.toparlanıp boşver canım yaparız dedim.sen çok yoruldun bu ara dedim. olsun siz iyi olun ben yaparım diyor.
eskiden olsa ne varmış senin yaptığında yapmasaydın derdi.

bak bak bakkkk bebişler nasıl da değiştiriyomuş herifleri
benim eşim de etin her türlüsünü yer ama sulu yemeklerde,dolmaya katılır falan
öyle sevmem sade et olcak bana kavurma,köfte gibi.

bizde her türlüsü yenir canım.sebze yemeği varsa yatmadan önce herkes acıkır bişeyler yer
sorma canım bizimki çoookkk değişti.inşallah sizlerde yaşayacaksını bu duyguları.

canım ben de çıkıyorum daha sonra girerim gene inşallah
görüşmek üzere canım öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…