- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
slm hanımlar nasılsınız? benım keyıfler pek ıyı degıldetaylı ultrosona gırdım bebegımın, bacakları 7hafta gerıden gelıyormus kafasına gore butun ıskelet sıstemı kemıklerı kısaymıs bacaklarda egrılık saptantandı(yuruyemezmıs) ayrıca kemık kısalıgı nedenıyle,gogus kafesı gelısememıs cıgerlerı mınıgımın kucuk kalmıs doktorlar gebelıgımı sonlandırmak ıstıyo yasayacagına dahır ınancları yok. durumumuzu anlattım esım azospermdı dedım ve bebegımın dogal yoldan oldugunu soyledım ınanamadılar,bende o benım m ucızem dedım ve devam ettım bellkı sıze cahılce gelebılır ama sız hernekadar bebek yasamla ortusmuyor yasamaz desenızde ben yasayacagına ınanıyorum dedım. kızlar sımdı sız soyleyın bu kadar mucadeleden sonra dogal yoldan olmaz kesınlıkle denılırken bana tutunan bebegımı ben nasıl bırakırım, yapamamm. vazgecemem ondan sabah aksam tekmelerıyle benımle butunlesmısken yokk mumkun degıl sonlandıramam. sımdı sızden rıcam hepımız aynı durumdaydık, en ıyı yasayan anlar cunku yerımde olsaydınız ne yapardınız ınanın saglıklı dusunen sızler gıbı arkadaslarıma suan cok ıhtıyacım var
slm hanımlar nasılsınız? Benım keyıfler pek ıyı degıldetaylı ultrosona gırdım bebegımın, bacakları 7hafta gerıden gelıyormus kafasına gore butun ıskelet sıstemı kemıklerı kısaymıs bacaklarda egrılık saptantandı(yuruyemezmıs) ayrıca kemık kısalıgı nedenıyle,gogus kafesı gelısememıs cıgerlerı mınıgımın kucuk kalmıs doktorlar gebelıgımı sonlandırmak ıstıyo yasayacagına dahır ınancları yok. Durumumuzu anlattım esım azospermdı dedım ve bebegımın dogal yoldan oldugunu soyledım ınanamadılar,bende o benım m ucızem dedım ve devam ettım bellkı sıze cahılce gelebılır ama sız hernekadar bebek yasamla ortusmuyor yasamaz desenızde ben yasayacagına ınanıyorum dedım. Kızlar sımdı sız soyleyın bu kadar mucadeleden sonra dogal yoldan olmaz kesınlıkle denılırken bana tutunan bebegımı ben nasıl bırakırım, yapamamm. Vazgecemem ondan sabah aksam tekmelerıyle benımle butunlesmısken yokk mumkun degıl sonlandıramam. Sımdı sızden rıcam hepımız aynı durumdaydık, en ıyı yasayan anlar cunku yerımde olsaydınız ne yapardınız ınanın saglıklı dusunen sızler gıbı arkadaslarıma suan cok ıhtıyacım var
aglama canm benım,bebegını uzme. ben ılk duydugumda aglamaktan helak oldum ama baktım kı bebegım dakkada bı vuruyo dedım kendıme hakım olcam yavrumu uzmucem.Insallah cnm,ınsallah Allah tan umıt kesılmez ben ınanıyorum bebegımın benı bırakmayacagına, 5,5aylık oldum alısverıslerımızı yapaıoduk yarıyı gectık dıe sevınıoduk Allah ım sen buyuksun Yarabbım bebegıme sıfa ver...
canım herşey Allah tan.
bebeğini Allah verdi sana Allah alabilir ancak.imtihan dünyası diyoruz .senin imtihanında buymuş.
böyle değerlendir.
hiçbirşey boşuna değildir ama.inan Yüce ALlah ın bir bilidiği vardır ki bebeğin bu durumda.
belki hamileliğini sonlandırmazsan son aylarında yine bir mucize olacak
ve sapasağlam dünyaya gelecek.
eşin azo olduğu halde normal yolla hamilelik....
bu mucize değilde ne tatlım.Allah ın takdiri değil de ne...
mucize bebeğin ya sonradan iyleşirse bir mucizeyle...
yine de karar senin.Allah yardımcın olsun.Allah a sığın bence YA ALLAH de.ina herşeyi yaratan YÜCE ALLAh senin için hayırlı olanı zaten karşına çıkaracak.
yaşamayacaksa ve senin için yaşamaması hayırlı ise bile ALLAHA bırak tatlım.
Allah hayırlı olanı nasip etsin. sana be bebeğine yol açıklığı versin.amin.
küçücük sabinin hürmetine de inş gelişimini sonradan birden bire tamamlatır.sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.
tatlım inan bunlar sadece benim düşüncelerim.herşeyi yaşayan herşeyi bilen sen ve eşin.
ikiniz inş en doğru kararı verirsiniz.
Canım benim yazdıklarını bi kaç gün önce diğer topiktede görmüştük bi kaç arkadaş ve üzüldük gerçektenn...
zor günler geçiriyosunn cnmm...ama rabbim sana bu mucizeyi gönderdiyse..inşallah onun sağlıklı bi şekilde doğmasınıda nasip edecektir..
çoğu zaman doktorların yaşamaz engeli doğar dediği bebekler sağlam bi şekilde dünyaya geliyolarr bu olmayan bişey değill..
bende olsam böyle bi karar verirdim herhalde onun içinde tekmelerini hissederken onun hayatına nasıl son verebilirdim bilmiyorumm.
rabbim yardım etsinn cnm benimm.Bebeğine şifa versin cnmm
.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşALLAH:26:
Bende oyle dıyorum, bebegım bı mucızeydı ve sonunda yıne bı mucıze olacak... hamıleyım dıye hastaneye gıttıgımde doktorlar soka gırmıstı,ınsallah Rabbımın ıznıyle yıne aynısı olacak. Carsamba heyetın kararı acıklanacak doktor %100 profsrlerde sonlandırman gerektıgıne karar verecekler dedı, cunku kemık kısalıgı ve egrılıgı cıgerlerın gelısmesıne hern ya da dogumda kaybedecegız dedı ,veren Allah alan Allah herseye razıyım bı ısyanım yok ama ben atan bı kalp varken kendı rızamla aldıramam. eger kaybedersem onu naparım bılmıorum, ama yasarsa mınıgım ona gozum gıbı bakarım...
canım öncelikle geçmiş olsun senin durumundan haberimiz var ve inan hepimiz çok üzüldük senin ve bebeğin için çok dua ettik.rabbim bebeğine şifa versin hakkınızda hayırlısı olsun mucizen 2.kere mucizeliğini gösterir ve sağlıkla dünyaya gelir inşallah.canım ben daha önce topiğe yazmıştım belki okumuşsundur bir tanıdığıma doktor bebeğinin başının oluşmadığını utrasonda görünmediğni söylemiş bebeği alıcaz çünkü yaşamaz demişler.kadın ısrarla ben aldırmam zaten yaşamayacaksa yaşamaz ben onu aldıramam demiş.ulrasonda kafası görünmeyen bebek dünyaya sapa sağlam gelmiş ve şu anda 4 yaşında inşallah sende inancın ve dualarınla sağlıklı bebişine kavuşursun
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
elini karnına koy Ya Bedi c.c. oku.
70 bin defa okuyanın ne muradı varsa olurmuş.tatlım ben de yardım edeyim 70 bini tamamlayalım.
Allah ım şifasını versin.
salı günü başlayayım ben okumaya inş.
birleştirelim sonra sayılarımızı.
gerisi Allah tan artık canım.
özelden bana ismini telini at.
ismine YA BEDi cc. okuyayım cnm.
olur mu?
Okuyalım canm okuyalım,amın amınnn Yarabbım... Ben yalnız bılmıyorum nasıl bır dua bu nerden bulabılırım.
tatlım YA BEDİ sadece bunu diyeceksin.
3, 7 veya 9 tane ya bedi den sonra celle celaluhu diyeceksin.farketmiyor 100 tane YA BEDİ söylersin arkasına celle celaluhu dersin
hepsi bu uzun bir dua değil.
ALLAH ın güzel isimlerinden birisi.toplam 70 bin tane YA BEDİ olacak tatlım
inş kabul olur.
tatlım YA BEDİ sadece bunu diyeceksin.
3, 7 veya 9 tane ya bedi den sonra celle celaluhu diyeceksin.farketmiyor 100 tane YA BEDİ söylersin arkasına celle celaluhu dersin
hepsi bu uzun bir dua değil.
ALLAH ın güzel isimlerinden birisi.toplam 70 bin tane YA BEDİ olacak tatlım
inş kabul olur.
tamam cnm Allah bın kez razı olsun,Rabbım yuzune gulsun ınsallah.
tamam cnm Allah bın kez razı olsun,Rabbım yuzune gulsun ınsallah.
Allah razı olsun tatlım sendennn pıtırcığım benimmmm
gönlü güzel arkadaşımmmmmmmm...
okuyalım cnm bende okurummmmmm...
tamam tatlım salı günü başlayayım. o zaman müsait olacağım inş.sendende razı olsun....
hepimizin yüzü gülsün inş.
2 rekatta namaz kılayım inş bebişin için.
özelden ismini at tatlım.ister telini de at istersen topikten haberleşiriz sayıyı.
ne eksik olacak çünkü ne fazla......
Allah kabul eder de şifa olur.amin.
okuyalım cnm bende okurummmmmm...[/QUOTE
canım hepimizden razı olsun
tamam okuduğunda yazarsın bana sayıları birleştirelim.
canım inş şifa olur da.
mutlu olur seda ve bebişi.
canım, sen atsana ozel msjı ben gonderemedım bı turlu ben senınkını yanıtlayım .
Seda ecrin canım bebeğin için hergün tahmidiye duasını aç netten ve inşallah şifa bulursunuz.şunu söyliyeyim en büyük şifa duası tahmidiyedir sakın unutma
bu arada bende senin için tesbih çekerim kızlar bir önerim daha olz-cak biliyorsunuz bugün bir dua topiği açtım o duayı ben şimdi arkadaşımızın niyetine okuycam okumak isterseniz hep birlikte başlıyalım
okuyalım cnm bende okurummmmmm...[/QUOTE
canım hepimizden razı olsun
tamam okuduğunda yazarsın bana sayıları birleştirelim.
canım inş şifa olur da.
mutlu olur seda ve bebişi.
Tatlım peki belli bi süresi olucakmı
bide salı günümü başlayacağızzzz
inşallah cnm inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?