Ay canim bende diyordum insallah sana denk gelirim. Lekelenmem odur 2 haftadir durmuyor zaten bi haftada hastanede kaldim. Ilac hic vermedi bizim burdakiler böyle iste yurt disinda fazla Önem vermiyorlar.
ANLADIM CANIM KAHVE RENGİ GELİYO SANIRIM BAK BENİMKİDE İLK KIRMIZI KANAMA OLDU SONRA KAHVERENGİ OLDU WE BİTTİ BENİM 5 GÜN SÜRDÜ BENİM RAHİM İÇİNDE KANAMA VARMIŞ DİYE OLMUŞ ALTTAN KANAMAM DURDU AMA İÇERDE HALEN DEWAM EDİYOMUŞ BANA DOKTOR PROGESTON HAP VERDİ VE HEP YATIYORUM
Ay canim bende diyordum insallah sana denk gelirim. Lekelenmem odur 2 haftadir durmuyor zaten bi haftada hastanede kaldim. Ilac hic vermedi bizim burdakiler böyle iste yurt disinda fazla Önem vermiyorlar.
ANLADIM CANIM KAHVE RENGİ GELİYO SANIRIM BAK BENİMKİDE İLK KIRMIZI KANAMA OLDU SONRA KAHVERENGİ OLDU WE BİTTİ BENİM 5 GÜN SÜRDÜ BENİM RAHİM İÇİNDE KANAMA VARMIŞ DİYE OLMUŞ ALTTAN KANAMAM DURDU AMA İÇERDE HALEN DEWAM EDİYOMUŞ BANA DOKTOR PROGESTON HAP VERDİ VE HEP YATIYORUM
Canim sana gene doktor birsey yazmis bana hic birsey odur nezamandan beri var ama durmadi benimde icinde kanamam varmis doktor bana desiki hic gecmez o kanama uzanicakmisim baska caresi yok bende uzaniyorum zaten
hasretim ve nurdah Rabbim bebişlerinizi korusun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canim sana gene doktor birsey yazmis bana hic birsey odur nezamandan beri var ama durmadi benimde icinde kanamam varmis doktor bana desiki
HM AYNI DURUMLARIMIZ DEMEK BENİM İCERDEKİ KANAMA DURMAMIŞ AMA DOKTORUM O KANAMA İCERDE YA KURUR YADA YİNE ALTTAN GELİR DEDİ ALTAN GELMESİN DİYE İLAC WERDİ 2 HAFTA SONRA KONTROLE CAGIRDI BAKALIM NEOLCAK TATLIM AMA BU KANAMANIN BEBEGE ZARARI YOKMUŞ KORKMA BENCE KAHWE LEKE GELİYOSA SENİNKİDE KESİLCEK İNSALLAH
hasretim ve nurdah Rabbim bebişlerinizi korusun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canim sana gene doktor birsey yazmis bana hic birsey odur nezamandan beri var ama durmadi benimde icinde kanamam varmis doktor bana desiki
HM AYNI DURUMLARIMIZ DEMEK BENİM İCERDEKİ KANAMA DURMAMIŞ AMA DOKTORUM O KANAMA İCERDE YA KURUR YADA YİNE ALTTAN GELİR DEDİ ALTAN GELMESİN DİYE İLAC WERDİ 2 HAFTA SONRA KONTROLE CAGIRDI BAKALIM NEOLCAK TATLIM AMA BU KANAMANIN BEBEGE ZARARI YOKMUŞ KORKMA BENCE KAHWE LEKE GELİYOSA SENİNKİDE KESİLCEK İNSALLAH
Insallah canim dedigin gibidir banada dedi iste o icimdeki kanama durmaz sadece yaticam kalkmicam bende mecbur bebegim icin katlaniyorum yapicak birsey yok vallah. Canim sanada doktor dedimi dinlen yat diye yoksa ??
Insallah canim dedigin gibidir banada dedi iste o icimdeki kanama durmaz sadece yaticam kalkmicam bende mecbur bebegim icin katlaniyorum yapicak birsey yok vallah. Canim sanada doktor dedimi dinlen yat diye yoksa ??
EWET TATLIM BANADA HEP YATCAN DEDİ YATIYORUM BENDE NAPALIM BEBEGİN CİNSİYETİ BELLİ OLDUMU
EWET TATLIM BANADA HEP YATCAN DEDİ YATIYORUM BENDE NAPALIM BEBEGİN CİNSİYETİ BELLİ OLDUMU...........
KIZLAR YENİ BİR DUA TOPİĞİ AÇTIM İLGİLENENLER İÇİN LİNKİ YAZIYORUM Tüm dileklerimiz için kün fe yekun duasını okuyalım mı?
Herkese merhaba dun saat 11 de transferim odu dinleniyorum ama surekli yatamiyorumdun moralim bozuktu bugun daha iyiyim ama bombosum hicbise hissetmiyorum kendimi kaptirmaya korkuyorum umudum solmasin istiyorum 18 ekimde belli olucak bakalim kaderimde ne varsa onu yasayacagim bu tedavi suresice hic bunalmadim her isim rast gitti buna bile sukrediyorum...
Canlarım Merhabalar uzun zamandır yazamıyorum umarım herkesin dilekleri hacetleri kabul olur inanın forumu takip ediyorum ama çok yazı yazılmıs her zaman okuma fırsatım olmuyor ..Rabbim herkesin derdinin dermanını inşallah tez zamanda hayırlısı ille versin inş....
Biz ne yaptık derseniz...hala bir sey yapmadık askıya aldık şuanda eşimin tedavi ile ugrasıyoruz tüp bebege niyetlenmiştik eşimin akcierlerinde kist cıkınca onların tedavisi ile ugrasmaya basladık ameliyat la parca aldılar Rabbime Sonsuz sükurler olsun kötü bir şey cıkmadıda radyo terapı ve kemoterapiye başlamadık hapla inş. düzelecek... derken İmtihanımızın Rabbimin katında devam ettiğini gördük ve kabul ettik... akcigerlerde tedavimizin 9. ayında iki adet yeni kist görünce ist da tedaviye gidecegiz inş. bayram sonu gibi bakalım bir daha biopsi olaiblir diyorlar..
Bu nedenle bizde bebek işini askıya aldık.. şimdilik beklemedeyiz .. Rabbim cemi cümlemizin yardımcısı olsun Şuna İman etmemmiz gerekir Veren de o Alanda.. o yuzden isyan edersek kaybederiz..
İnsanların başlarına gelen musibetler sıkınıtılar belalar iki şeye delalet eder..
1. Günahlarının affına 2. yaptıgı ibadetlerin kabulune ....
ne kadar güzel gelen musibetin Rabbimizin katından bize bir armagan diye düşünürsek kazananlardan olaibliriz...
Bu niyetle inşallaah niyetlerimiz kontrol edelim gerekeni duamızı eksit etmeden yapalım geresi Allah a kalmış O (c.c ) isterse " OL " demesi yeter hersey yoluna girer
bizim içinde dua edin inşallah bende sizler için ediyorum Rabbim cümlemizin yar ve yardımcı olsun inşallah ....
merhaba cnm bende iyiyim.istanbuldayım işte pazartesiyi bekliyoruz :)) opu olucak ya :)) biz 12 ye kalmadan çıktık sanırım yaa olsa sen beni çoktan görmüştün dimii yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz bugün 12 den sonra hiçbişey yiyip içmiycem sabah 10da orda olucaz inşlh herşey güzel geçer. çok heyecanda var birazda tedirginim :)
slm canım nasılsın ben hiç iyi değilim sabah 7 den hastayım miğde bulantısı af edersiniz ishal karın ağrısı
öldüm dirildim bugün allahım bir kahve içbilsem ishal için iyimiş nerde yataktan çıkamadım
eşim sürekli aradı sordu dün evde olduğu için bugün gelemdi benim için resmen evin içinde sesli
ağlıyordum karın ağrısından sonra rüya görüyorum komşularımı onlar bana bakıyor bana kahve yapın çok hastayım ne olur ama onlar beni duymuyorlar
ya şimdi yeni yatakatan çıktım yalnızlık çokkk zor kızlar ailen yakının olmayınca daha zor karnım ağrırıken kuşumu
düşünüyordum oda hasta olmuştu ama dili yoktu anlatamadı diye
yani canım anlayacağın hastalıktan bin tane şey aklımdan geçti
Merhaba canlarim ben geldim ama cok kötüyüm halen kanamam var bügün gene biraz fazlasiyla basladi yatakdan kalkmak yasak bitek lavaboya gidebiliyorum ne yapicagimi sasirdim allah korusun bebegime birsey olucak diye cok korkuyorum. Yarin ilk isim doktora gidicem burdaki dokorlarda diyorki buna cözüm bulamayiz öyle beklicez ne yapicagimi sasirdim carssizim of allahim kurban olurum yarabbim bi yol göstersin.
EWET TATLIM BANADA HEP YATCAN DEDİ YATIYORUM BENDE NAPALIM BEBEGİN CİNSİYETİ BELLİ OLDUMU
Yok canim bizim bebek nazli hep ultrasonlarda belli dönük. Canim senin bebegin erkek di dimi
PITIRCIK_43 .!.:canım benim. Allah bebişini sana bağışlasın.
telaş etme tatlım kalkmada.inş yarın doktorlar bir çözüm bulur.
bebişine bişey olmaz inş. benim arkadaşım normal hamilelikte 9 ay yaşadı kanamayı.
şimdi sağlıklı nur topu gibi kızı var Allah bağışlasın. inş. sende kucağına alırsın evladını.amin
dualarım seninle.
slm hanımlar nasılsınız? benım keyıfler pek ıyı degıldetaylı ultrosona gırdım bebegımın, bacakları 7hafta gerıden gelıyormus kafasına gore butun ıskelet sıstemı kemıklerı kısaymıs bacaklarda egrılık saptantandı(yuruyemezmıs) ayrıca kemık kısalıgı nedenıyle,gogus kafesı gelısememıs cıgerlerı mınıgımın kucuk kalmıs doktorlar gebelıgımı sonlandırmak ıstıyo yasayacagına dahır ınancları yok. durumumuzu anlattım esım azospermdı dedım ve bebegımın dogal yoldan oldugunu soyledım ınanamadılar,bende o benım m ucızem dedım ve devam ettım bellkı sıze cahılce gelebılır ama sız hernekadar bebek yasamla ortusmuyor yasamaz desenızde ben yasayacagına ınanıyorum dedım. kızlar sımdı sız soyleyın bu kadar mucadeleden sonra dogal yoldan olmaz kesınlıkle denılırken bana tutunan bebegımı ben nasıl bırakırım, yapamamm. vazgecemem ondan sabah aksam tekmelerıyle benımle butunlesmısken yokk mumkun degıl sonlandıramam. sımdı sızden rıcam hepımız aynı durumdaydık, en ıyı yasayan anlar cunku yerımde olsaydınız ne yapardınız ınanın saglıklı dusunen sızler gıbı arkadaslarıma suan cok ıhtıyacım var
slm hanımlar nasılsınız? benım keyıfler pek ıyı degıldetaylı ultrosona gırdım bebegımın, bacakları 7hafta gerıden gelıyormus kafasına gore butun ıskelet sıstemı kemıklerı kısaymıs bacaklarda egrılık saptantandı(yuruyemezmıs) ayrıca kemık kısalıgı nedenıyle,gogus kafesı gelısememıs cıgerlerı mınıgımın kucuk kalmıs doktorlar gebelıgımı sonlandırmak ıstıyo yasayacagına dahır ınancları yok. durumumuzu anlattım esım azospermdı dedım ve bebegımın dogal yoldan oldugunu soyledım ınanamadılar,bende o benım m ucızem dedım ve devam ettım bellkı sıze cahılce gelebılır ama sız hernekadar bebek yasamla ortusmuyor yasamaz desenızde ben yasayacagına ınanıyorum dedım. kızlar sımdı sız soyleyın bu kadar mucadeleden sonra dogal yoldan olmaz kesınlıkle denılırken bana tutunan bebegımı ben nasıl bırakırım, yapamamm. vazgecemem ondan sabah aksam tekmelerıyle benımle butunlesmısken yokk mumkun degıl sonlandıramam. sımdı sızden rıcam hepımız aynı durumdaydık, en ıyı yasayan anlar cunku yerımde olsaydınız ne yapardınız ınanın saglıklı dusunen sızler gıbı arkadaslarıma suan cok ıhtıyacım var
tatlım sevalin 4 yasinini okudun değil mi?
Seni okudu kabul ettim çünkü.
üzerinde borç kalmasın tatlım.....
Canim gözyaslarima hakim olamadim bence en dogru karari verdin sen doktorlar sadece bi vesile oluyorlar en iyisini kurban oldugum allahim bilir. Seni en iyi anlayan biziz. Kurban oldugum allahim yardimcin olsun insallah bebegini sag salIm elli ayagi düzgün kucagina alirsin. Ben senin yerinde olsam aynisini yapardim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?