Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hasretim ve nurdah Rabbim bebişlerinizi korusun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

KIZLAR YENİ BİR DUA TOPİĞİ AÇTIM İLGİLENENLER İÇİN LİNKİ YAZIYORUM Tüm dileklerimiz için kün fe yekun duasını okuyalım mı?

neden olmasın tatlım.kimin duası kabul olur belli olmaz
topiğini bulayım. hayırlı olsun bu arada.

canım hayırlı olsun.
inş bebişin sımsıkı tutunur sana. dualarım seninle.
Allah yardımcın olsun.

canım büyük geçmiş olsun.Allah emeklerini boşa çıkarmaz inş.
inş bu son sıkıntın olur.inş imtihanında başarılı olursun tatlım.
Allah yar ve yardımcın olsun. kalbindekileri hayırlı etsin.
istediklerini en kısa zamanda elde et inş.amin.

canım biraz daha yaklaşıyorsun bebişine inş.
işlerin kolayca olur inş.
hamile haberini bizlere verirsin inş.

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
havalar malum. kalkma yataktan dinlen
çabucak iyleş inş.

canım benim. Allah bebişini sana bağışlasın.
telaş etme tatlım kalkmada.inş yarın doktorlar bir çözüm bulur.
bebişine bişey olmaz inş. benim arkadaşım normal hamilelikte 9 ay yaşadı kanamayı.
şimdi sağlıklı nur topu gibi kızı var Allah bağışlasın. inş. sende kucağına alırsın evladını.amin
dualarım seninle.

PEMBE85’E OKUYORUZ

6 EKİM CUMARTESİ SAAT 23 .00 DEN 8 EKİM PAZARTESİ SAAT 23.00 ‘E KADAR

aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2 =okudu
denizbulutu ………………
esma ………………………………………………. 3
oknk ……………………………………………….. 2 = okudu
mera1987 ………………………
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………
mavimenekşe ……………
nur.sen …………………………………………….2 =okudu
seval0817 ………………………….……..… .…2
pembe85 …………………. …………………….3
pıtırcık43 …………………
tülay20 ……………………………….……..…..2
umut99 …………………………………….…….3
vck ………………………… ……………………..1
zambak06 ……………………………………....3
lamyay ………………
hpk ………………………………………….….…2 =okudu
kader60 ………………………………………….2 =okudu
naz034…………………………………………… 2
birumut99 ………………………………….……2
snopy35 ………………

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

tatlım sevalin 4 yasinini okudun değil mi?
seni okudu kabul ettim çünkü.
üzerinde borç kalmasın tatlım.....

slm hanımlar nasılsınız? benım keyıfler pek ıyı degıl detaylı ultrosona gırdım bebegımın, bacakları 7hafta gerıden gelıyormus kafasına gore butun ıskelet sıstemı kemıklerı kısaymıs bacaklarda egrılık saptantandı(yuruyemezmıs) ayrıca kemık kısalıgı nedenıyle,gogus kafesı gelısememıs cıgerlerı mınıgımın kucuk kalmıs doktorlar gebelıgımı sonlandırmak ıstıyo yasayacagına dahır ınancları yok. durumumuzu anlattım esım azospermdı dedım ve bebegımın dogal yoldan oldugunu soyledım ınanamadılar,bende o benım m ucızem dedım ve devam ettım bellkı sıze cahılce gelebılır ama sız hernekadar bebek yasamla ortusmuyor yasamaz desenızde ben yasayacagına ınanıyorum dedım. kızlar sımdı sız soyleyın bu kadar mucadeleden sonra dogal yoldan olmaz kesınlıkle denılırken bana tutunan bebegımı ben nasıl bırakırım, yapamamm. vazgecemem ondan sabah aksam tekmelerıyle benımle butunlesmısken yokk mumkun degıl sonlandıramam. sımdı sızden rıcam hepımız aynı durumdaydık, en ıyı yasayan anlar cunku yerımde olsaydınız ne yapardınız ınanın saglıklı dusunen sızler gıbı arkadaslarıma suan cok ıhtıyacım var

Allah razi olsun canim insallah. Allah arkadasinin bebegini bagislasin. Benim umrumda degil 9 as boyunca olsada raziyim yeterki bebegim saglikli elli ayagi düzgün olsun. Kurban oldugum allahim herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla bizlerede beraber

Canim gözyaslarima hakim olamadim bence en dogru karari verdin sen doktorlar sadece bi vesile oluyorlar en iyisini kurban oldugum allahim bilir. Seni en iyi anlayan biziz. Kurban oldugum allahim yardimcin olsun insallah bebegini sag salIm elli ayagi düzgün kucagina alirsin. Ben senin yerinde olsam aynisini yapardim canim

canım ben yeni katıldım arınıza ama senin yazılarını basta sona okudum eşimizin azosperm nedenleri benziyodu inan cok kötü oldum rabbim olmaz denileni sana yaptı canımbagışlamanı dileyerek yazıyorum eger rabbim o canı sana verdiyse rabbim onun hayatı ile her seyi yazmıştır rabbim tez zamanda sifanı verir gecenlerde esim anlattı canım bu duruma benzer seyler arkadasının abiside yasamış ve onlar inanmışlar aldırmamışlar ve cocuk sapa saglam dogmuş bence yüregini rabbime teslim et canım o en dogruyu bilendir

canım herşey Allah tan.
bebeğini Allah verdi sana Allah alabilir ancak.imtihan dünyası diyoruz .senin imtihanında buymuş.
böyle değerlendir.
hiçbirşey boşuna değildir ama.inan Yüce ALlah ın bir bilidiği vardır ki bebeğin bu durumda.
belki hamileliğini sonlandırmazsan son aylarında yine bir mucize olacak
ve sapasağlam dünyaya gelecek.
eşin azo olduğu halde normal yolla hamilelik....
bu mucize değilde ne tatlım.Allah ın takdiri değil de ne...
mucize bebeğin ya sonradan iyleşirse bir mucizeyle...
yine de karar senin.Allah yardımcın olsun.Allah a sığın bence YA ALLAH de.ina herşeyi yaratan YÜCE ALLAh senin için hayırlı olanı zaten karşına çıkaracak.
yaşamayacaksa ve senin için yaşamaması hayırlı ise bile ALLAHA bırak tatlım.
Allah hayırlı olanı nasip etsin. sana be bebeğine yol açıklığı versin.amin.
küçücük sabinin hürmetine de inş gelişimini sonradan birden bire tamamlatır.sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.
tatlım inan bunlar sadece benim düşüncelerim.herşeyi yaşayan herşeyi bilen sen ve eşin.
ikiniz inş en doğru kararı verirsiniz.

aglama canm benım,bebegını uzme. ben ılk duydugumda aglamaktan helak oldum ama baktım kı bebegım dakkada bı vuruyo dedım kendıme hakım olcam yavrumu uzmucem.Insallah cnm,ınsallah Allah tan umıt kesılmez ben ınanıyorum bebegımın benı bırakmayacagına, 5,5aylık oldum alısverıslerımızı yapaıoduk yarıyı gectık dıe sevınıoduk Allah ım sen buyuksun Yarabbım bebegıme sıfa ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…