Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm canım nasılsın ben hiç iyi değilim sabah 7 den hastayım miğde bulantısı af edersiniz ishal karın ağrısı
öldüm dirildim bugün allahım bir kahve içbilsem ishal için iyimiş nerde yataktan çıkamadım
eşim sürekli aradı sordu dün evde olduğu için bugün gelemdi benim için resmen evin içinde sesli
ağlıyordum karın ağrısından sonra rüya görüyorum komşularımı onlar bana bakıyor bana kahve yapın çok hastayım ne olur ama onlar beni duymuyorlar
ya şimdi yeni yatakatan çıktım yalnızlık çokkk zor kızlar ailen yakının olmayınca daha zor karnım ağrırıken kuşumu
düşünüyordum oda hasta olmuştu ama dili yoktu anlatamadı diye
yani canım anlayacağın hastalıktan bin tane şey aklımdan geçti

Ayy kıyamam cnm ne oldu sana böyle birdennnn.
geçmiş olsunnnnnnnnn :26:

geçmiş olsun cnm yakın olsam gelir sana bakardım inan bana
ailenin uzakta olması nasıl koyar böle zamanda ii bilirim bi bardak su verenin olmaz
daha da duygusal olursun herşeye ağlarsın yat dinlen birazda terle inş düzelirsin cnm

pıtırcık ben pembe nin yasinlerini okudummmmmmmmmmm

Son düzenleme:

canım benim keşke haberim olsaydı gelirdim eşin evdedir diye düşündüm
bende biraz rahatsızım ama yavaş yavaş gelirdim sana bakardım istersen yine gelebilirim eşin ne zaman gelecek
sana hak veriyorum insanın ailesi yakınında olunca çok iyi oluyor rabbim eksikliklerini göstermesin,
sen istersen bana çağrı at ararım seni eşin gelmeyecekse hemen geleyim canımcım

Merhaba canlarim ben geldim ama cok kötüyüm halen kanamam var bügün gene biraz fazlasiyla basladi yatakdan kalkmak yasak bitek lavaboya gidebiliyorum ne yapicagimi sasirdim allah korusun bebegime birsey olucak diye cok korkuyorum. Yarin ilk isim doktora gidicem burdaki dokorlarda diyorki buna cözüm bulamayiz öyle beklicez ne yapicagimi sasirdim carssizim of allahim kurban olurum yarabbim bi yol göstersin.

canım benim allah şifa versin bebeğini sana bağışlasın dua edicem senin için üzme kendini düzelirsin inşallah
canım sende miyom falan mı vardı yoksa benim doktorum beni uyardı çünkü bende miyom var bu zorlu bir hamilelik ve kanamaya sebep olur dedi

cnm gene devam ediyo he kanaman inş biter ya üzüldüm dr nasıl anlamıyolar
sen kendini yıpratmamaya çalış zordur dışardan sölemesi kolay
ama bak yaradan sağ salim kavuşturacak bebeğini zamanı gelince sana inş

canım ben pembe85 arkadaşımızın yasinini okudum Allah kabul etsin
ne muradı varsa versin arkadaşımızın.

Allah senden razi olsun canim allah ne muradin varsa versin cok caresiz kaldim sasirdim artik ne yapicagimi bilmiyorum. Vallah canim benim miyom um falanda yoktu hic birseyim yoktu bende anlamadimki. Cok sükür bebek iyimis oynuyo atiyo anlamiyorum kurban oldugum allahim bebegimizi bjze bagislasin. Yarabbim sizlerede nasip etsin insallah

Yipratmiyorum canim sadece anlam veremiyorum neden acaba bu kanama bi durdu lekelenme oldu dünden beri o lekelenme fazlalasmaya basladi doktorlarda anlamiyor neden. Kurban oldugum allahim büyüktür

canım üzme kendini ama istersen tam teşekküllü bir hastaneye git biliyorsun doktordan doktora fark ediyor belki başka doktor sorununuzu bulur ve sıkıntıların geçer.
Ama yinede kendini üzme bebeğinde etkilenir yoksa allah bebeğine de sana da şifalar versin

Canım çok geçmiş olsun ya.rabbim o acıları tekrar yaşatmaz umarım.ama şunu unutma ki ahirette seni bekleyen bir şefaatçin ve meleğin var.bununla umut içinde olmalısın.Evet insan maddi ve manevi olarak çok yıpranıyor.ama başka çıkar yolumuz yok maalesef.
Benim eşimde inşallah düzelirse ankara üniversitesi tüp bebek merkezinde olacak.oradan memnun olunması benim içime bir umut doğdu artık.hayırlısı diyelim ne diyelim.elimizden anca bu kadar geliyor.gerisini rabbime havale ediyoruz.

Dilerim Rabbim en kısa zamanda eşine şifalar verir.gerçekten zor bir durum.çocuk için tedavi olmayı beklerken nelerle karşılaşmak.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.imtihanlardayız işte....

Merhaba canım benim seni merak ediyodumm..demek kanaman var hala üzüldüm cnm inşallah geçecektir en kısa zamanda
ne yapıcaksın tatlım doktor yat diyosa yatıcaksın ..bebeğinede bişey olmaz cnm inşallahhhhhh..
doktorunada gitt görünn..yarın cnmm.
dua edicem cnm rabbim bebeğini sana bağışlasınn sanada şifa versin

Canım hep yat kalkma hiç bak lekelenme geliyosa durcak demek korkma ilaç werdimi doktor sen yurt dışında yaşıyodun dimi

Canım hep yat kalkma hiç bak lekelenme geliyosa durcak demek korkma ilaç werdimi doktor sen yurt dışında yaşıyodun dimi

Ay canim bende diyordum insallah sana denk gelirim. Lekelenmem odur 2 haftadir durmuyor zaten bi haftada hastanede kaldim. Ilac hic vermedi bizim burdakiler böyle iste yurt disinda fazla Önem vermiyorlar. Türkiyede yaptirdim ama. Uraya mecbur kontrollere gidicem

Allah razi olsun canim ne yapim vallah bi lavaboya gidiyorum bide yemek yemege sonra hemen Yatiyorum

tatlım şuan kanamanmı war lekelenmenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…