slm canım nasılsın ben hiç iyi değilim sabah 7 den hastayım miğde bulantısı af edersiniz ishal karın ağrısı
öldüm dirildim bugün allahım bir kahve içbilsem ishal için iyimiş nerde yataktan çıkamadım
eşim sürekli aradı sordu dün evde olduğu için bugün gelemdi benim için resmen evin içinde sesli
ağlıyordum karın ağrısından sonra rüya görüyorum komşularımı onlar bana bakıyor bana kahve yapın çok hastayım ne olur ama onlar beni duymuyorlar
ya şimdi yeni yatakatan çıktım yalnızlık çokkk zor kızlar ailen yakının olmayınca daha zor karnım ağrırıken kuşumu
düşünüyordum oda hasta olmuştu ama dili yoktu anlatamadı diye
yani canım anlayacağın hastalıktan bin tane şey aklımdan geçti
slm canım nasılsın ben hiç iyi değilim sabah 7 den hastayım miğde bulantısı af edersiniz ishal karın ağrısı
öldüm dirildim bugün allahım bir kahve içbilsem ishal için iyimiş nerde yataktan çıkamadım
eşim sürekli aradı sordu dün evde olduğu için bugün gelemdi benim için resmen evin içinde sesli
ağlıyordum karın ağrısından sonra rüya görüyorum komşularımı onlar bana bakıyor bana kahve yapın çok hastayım ne olur ama onlar beni duymuyorlar
ya şimdi yeni yatakatan çıktım yalnızlık çokkk zor kızlar ailen yakının olmayınca daha zor karnım ağrırıken kuşumu
merhaba canlarim ben geldim ama cok kötüyüm halen kanamam var bügün gene biraz fazlasiyla basladi yatakdan kalkmak yasak bitek lavaboya gidebiliyorum ne yapicagimi sasirdim allah korusun bebegime birsey olucak diye cok korkuyorum. Yarin ilk isim doktora gidicem burdaki dokorlarda diyorki buna cözüm bulamayiz öyle beklicez ne yapicagimi sasirdim carssizim of allahim kurban olurum yarabbim bi yol göstersin.
Merhaba canlarim ben geldim ama cok kötüyüm halen kanamam var bügün gene biraz fazlasiyla basladi yatakdan kalkmak yasak bitek lavaboya gidebiliyorum ne yapicagimi sasirdim allah korusun bebegime birsey olucak diye cok korkuyorum. Yarin ilk isim doktora gidicem burdaki dokorlarda diyorki buna cözüm bulamayiz öyle beklicez ne yapicagimi sasirdim carssizim of allahim kurban olurum yarabbim bi yol göstersin.
canım benim allah şifa versin bebeğini sana bağışlasın dua edicem senin için üzme kendini düzelirsin inşallah
canım sende miyom falan mı vardı yoksa benim doktorum beni uyardı çünkü bende miyom var bu zorlu bir hamilelik ve kanamaya sebep olur dedi
cnm gene devam ediyo he kanaman inş biter ya üzüldüm dr nasıl anlamıyolar
sen kendini yıpratmamaya çalış zordur dışardan sölemesi kolay
ama bak yaradan sağ salim kavuşturacak bebeğini zamanı gelince sana inş
allah senden razi olsun canim allah ne muradin varsa versin cok caresiz kaldim sasirdim artik ne yapicagimi bilmiyorum. Vallah canim benim miyom um falanda yoktu hic birseyim yoktu bende anlamadimki. Cok sükür bebek iyimis oynuyo atiyo anlamiyorum kurban oldugum allahim bebegimizi bjze bagislasin. Yarabbim sizlerede nasip etsin insallah
canım Allah yardımcın olsun inşl ben kürtaj oldum evet 11 haftasına girdiğinde bebeğimin kalbi durdu
Kımset değilmiş diyorum . ilk zamanlar çok kötüydüm her şeyden elimi eteğimi çekmiştim hiç bir şeye bakasım gelmiyordu tamamen soyutlamıştım kendimi . Çünkü bunu çok zor şartlarda denemiştim yeni tedavi için maddi gücüm olmayacaktı . 20 gün oldu geliyoreçti . şimdi daha umutla bakıyorum . kendi kendime tedavi yöntemleri çıkarıyorum . işte şimdi ilk iş rahim filminden başlıyorum . kürlerinde faydası olursa eğer sperm sayımız ve morfoloji de düzelebilr . Rabbim kımset ederse eğer belki diyorum bir mucize olur .
Canım azo sperm çok zor biliyorum Allahım hepinize yardımı olsun ama sakın vazgeçmeyin . Maddiyat konusunda hiç kafana takma . ben 2. tedavimde sadece kardeşimin verdiği 500 tl ile başladım sonra annem yardım etti . sonra arkadaşımdan borç aldım . kürtaja kadar sürede inan bana 8000 tl yi geçti masrafım ama bir gün paraya sıkılmadım . evet şimdi arkadaşımdan aldığım parayı ödemem lazım ama Rabbim yardım ediyor inan bana . sen bu söylediğim kürü yap bence faydası olacaktır . sonra Besmele çeker yine başlarsın Rabbim yardım eder . inşllll bunların hiç birine gerek bile kalmadan olur . canım benim bir arkadaşım var Ankara tıp fakültesinde tüp bebek yaptı ve çok memnun kaldı . onun eşine mikro tese yapıldı ama başarı oranları çok yüksekmiş . senin için uygun olur mu bilmem ama fiyatı da uygun hastanenin arayıp bir bilgi al derim inan bana çoğu merkezden bin kat daha iyiler .
Canlarım Merhabalar uzun zamandır yazamıyorum umarım herkesin dilekleri hacetleri kabul olur inanın forumu takip ediyorum ama çok yazı yazılmıs her zaman okuma fırsatım olmuyor ..Rabbim herkesin derdinin dermanını inşallah tez zamanda hayırlısı ille versin inş....
Biz ne yaptık derseniz...hala bir sey yapmadık askıya aldık şuanda eşimin tedavi ile ugrasıyoruz tüp bebege niyetlenmiştik eşimin akcierlerinde kist cıkınca onların tedavisi ile ugrasmaya basladık ameliyat la parca aldılar Rabbime Sonsuz sükurler olsun kötü bir şey cıkmadıda radyo terapı ve kemoterapiye başlamadık hapla inş. düzelecek... derken İmtihanımızın Rabbimin katında devam ettiğini gördük ve kabul ettik... akcigerlerde tedavimizin 9. ayında iki adet yeni kist görünce ist da tedaviye gidecegiz inş. bayram sonu gibi bakalım bir daha biopsi olaiblir diyorlar..
Bu nedenle bizde bebek işini askıya aldık.. şimdilik beklemedeyiz .. Rabbim cemi cümlemizin yardımcısı olsun Şuna İman etmemmiz gerekir Veren de o Alanda.. o yuzden isyan edersek kaybederiz..
İnsanların başlarına gelen musibetler sıkınıtılar belalar iki şeye delalet eder..
1. Günahlarının affına 2. yaptıgı ibadetlerin kabulune ....
ne kadar güzel gelen musibetin Rabbimizin katından bize bir armagan diye düşünürsek kazananlardan olaibliriz...
Bu niyetle inşallaah niyetlerimiz kontrol edelim gerekeni duamızı eksit etmeden yapalım geresi Allah a kalmış O (c.c ) isterse " OL " demesi yeter hersey yoluna girer
bizim içinde dua edin inşallah bende sizler için ediyorum Rabbim cümlemizin yar ve yardımcı olsun inşallah ....
Merhaba canlarim ben geldim ama cok kötüyüm halen kanamam var bügün gene biraz fazlasiyla basladi yatakdan kalkmak yasak bitek lavaboya gidebiliyorum ne yapicagimi sasirdim allah korusun bebegime birsey olucak diye cok korkuyorum. Yarin ilk isim doktora gidicem burdaki dokorlarda diyorki buna cözüm bulamayiz öyle beklicez ne yapicagimi sasirdim carssizim of allahim kurban olurum yarabbim bi yol göstersin.
Canım hep yat kalkma hiç bak lekelenme geliyosa durcak demek korkma ilaç werdimi doktor sen yurt dışında yaşıyodun dimi
Merhaba canım benim seni merak ediyodumm..demek kanaman var hala üzüldüm cnm inşallah geçecektir en kısa zamanda
ne yapıcaksın tatlım doktor yat diyosa yatıcaksın ..bebeğinede bişey olmaz cnm inşallahhhhhh..
doktorunada gitt görünn..yarın cnmm.
dua edicem cnm rabbim bebeğini sana bağışlasınn sanada şifa versin
ay canim bende diyordum insallah sana denk gelirim. Lekelenmem odur 2 haftadir durmuyor zaten bi haftada hastanede kaldim. ılac hic vermedi bizim burdakiler böyle iste yurt disinda fazla önem vermiyorlar. Türkiyede yaptirdim ama. Uraya mecbur kontrollere gidicem
tatlım şuan kanamanmı war lekelenmenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?