• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
larem gözün aydin oglun olacakmis allah saglikli kucana almayi nasip etsin
darisi bize

ben bıkac gun once kayıt olmustum yenı gırebıldım bızım sorunumuz sebebı bellı olmayan azospermı tıkanıklıkta yok ılk defe tedavı olacagız bayramdan sonra emre beyde tedavıye baslıyacagız insallah

canım ınsaalah benımle bırlıkte hepımız sıfa buluruz.dermanımız neredeyse yuce mevlam bızı oraya yonlendırsın ınsaalah.bız henuz bulamadık baslamadık ılaca.sızın sorun neydı .anlayamadım genetık normalmı?

evet canim genetik normal
bizimki azosperm
ama butun hormonlar temiz cikti

umudunukaybetme ben su an çok tedirginim
klomen'e baslamakla iyi mi yaptik kötü mü hiç bir fikrim yok
FSH degerine gorünce burdaki doktor pek olumlu konusmadi bizde klomeni kullandigimizi söylemedik simdi burda ters anlasilir diye fransizlar biraz tuhaf
kaan aydos'u her gün ariyoruz sabah öglen bir türlü cevap vermiyor mail yolladim onada cevap gelmedi

vallah canim bilmiyorum
canim eger kaan hoca sana inandirici geldiyse bosver fransizlari once onlar kendilerine baksinlar

ya tam kaan hoca sana neler dedi biraz anlatirmisin ben bana deklerisini unuttum
aslinda unutmadegilde benim kafam biraz kalin olmus herseyi anlayamiyorum

amannn insanin isleri ters gidince insan budala oluyor

günaydın kızlar meraba nasılsınız bugün bakalım kılzra adet olmamam lazım ama olcak gibiyim dua edinde olmayayım

merhaba arkadaşlar neden kimsecikler yok yaa...belginim,zaman,harzem,kader nl,mavimenekşe ....nerelerdesiniz?

merhaba kizlar
umudunukaybetme bizim tahlilerin hepsi temiz çikti.
Kaan aydos'a gittigimizde esimi muayene etti hersey iyi normal dedi tikaniklik olabilecegini söylemisti
o zaman esim bir ay klomen kullandi iyi dedi sonuç yükselmesi gayet normal dedi devam edin her ay FSH tahlili yaptirip sonuçlari bana yazin dedi
ikinci tahlili tekrar burda yaptirdik o zaman ürolog gördü FSH yüksek oldugunu o zaman pek emin olamadi tikaniklik olup olmadigina birde ultrasonda tikaniklik oldugun kesin degilmis pek belli degil iyi görünmüyormus
Dün kaan aydos'la görüstüm anlattim iyi dedi devam edin dedi o arada baglanti kesildi devam edemedik
subat ayinda esim biyopsi olacak testis biyopsisi yapilacak esim 3 haftadir klomeni birakti ne yapacagimizi bilmiyoruz
Fransa'da deneyelim diyorum allah büyük sonuçta sigortamiz burada karsiliyor sperm bulamasalar o zaman kesin kaan aydos'un tedavisini uygulariz

espoir canim insallah sperm bulunur
benim esimde jeli kullaniyo ,once sadece sabah suruyodu simdi sabah aksam dozunu ayarladi
yani biz 2 ay beklicez bakalim ,fsh dusecekmi bizimkide baya yuksekti

simdide okuldayim bugun sabahtan aksama kadar bilgisayar dersimiz varda ,bakiniyodum senin yazini gorunce yazim dedim :)

Kızlar bıŞey sorucam bız yenı azosperm olduĞumuz ÖĞrendık bırde Çıft taraflı varıkosel varmıŞ hormonlar normal Çıktı doktor amelıyat yapalım dedı varıkosel ıÇın. Amelıyat esnasında parÇa alıp patolojıye gÖnderelım dedı sperm varmı yokmu bakalım dedı kafamız karıŞtı varıkosel amelıyatı olunca bıze faydası olur mu olmazmı sıfır sperm yÜkselır mı ya da boŞu boŞuna mı amelıyat olmuŞ olur eŞım..

Back
X