Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım, aradığın saatlerde mevlütteydim. telefon sessizde kalmış geç fark ettim.sonrada geç olduğu için arayamadım tatlıımmmmmmm.
en kısa zamanda telafi ederiz canım.

tamam sağol canım araştırayım

Canlarım epeydir topikte yazılanları okuyamıyordum. Okuyunca o kadar çok sevindim ki . Burda sevinçli haberleri okumak o kadar çok keyif veriyor ki bana. İçim umut dolu sizleri böyle gördükçe.

Mercan 2011 - Canım bebişlerini sapasağlim kucağına alacaksın inşallah. Rabbim onlara şifasını vericek. Sen yeter ki yüreğini ferah tut. Onları üzme. Seninle beraber doğum için gün sayıcaz burda inşallah . Herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle. Hep dularımızdasın.

Hayal 32 - Rabbim hayırlı ve sağlıklı olarak bebişine kavuştursun seni inşallah. Darısı bizlere de olsun en kısa zamanda. Hamileliğin doya doya tadını çıkar ve artık kötü günleri tamamen eskide bırak tatlım tabi bizlere dua etmeyi hiç bırakma olur mu :) e nede olsa annelerin duası kabul olurmuş e artık sende bi annesin :)

Pıtırcık canım ben tülay arkadaşımın yasin'ini okudum allah en yakın zamanda kucağını doldursun

mercancım çok sevindim hayırlısıyla inş. ikizlerini sağlıkla bir şekilde kucağına alıcaksın tatlım bak dr da şuan için bi sorun görmemiş..Allah yardımcınız olsun tatlım...

hayal32 cnm ne güzel bi haber bu böyle sayfayı açar açmaz iç açıcı yazını gördüm sevindim vallahi, hamileymişsinnnnnnnnnn )) hayırlı olsun bende halaya katılıyım bari

benimde cuma günü iğnelerimin 5. günü olucak ve kntrolüm var o gün inş. sorunsuz ve güzel bir gün olur benim için...
öksürüğüm daha geçmek bilmedi hafifledi öyle duruyo ( anestezi yapmazlarsa diye korkuyorum açıkcası öksürükten dolayı...
kızlar benim içinde dua edinde artık sorunlar önümden kalksın bıktım hastanedende öksürmektende...öksürük için içmediğim kalmadı acayip ter döküyorum şuan inş. iyleşirim bi an önce...
iyi geceler herkese....

pıtırcık esımın tahlıllerı ıcın ankaradaydık duaları o yuzden okuyamadım yarın hemen ılk ısım tulay ve zambak arkadasımızın dualarını okıycam haber vermek ıstedım...

pıtırcık ben tülay ve zambak'ın yasinlerini okudum Rabbim kabul etsin inş

canım ben haber veremedim net yoktu bende evde değilidim canım ben malum kırmızıları gördüm ve zambak arkadaşımıza okuyamayacağım rabbim tez zamanda dualrını kabul etsin ve bebişine kavuşsun amin canım yerime bir başkası inş okur

canım ben zambak06 arkadasımızın yasinini okudum RABBİM kabul eder insallah gönlünde ne varsa rabbim tez zamanda nasip eder insallah

canım meraba okuldsasın sanırsam canım ben simdi listeye baktımda 6 kişi var listenin bitmesine diyorumki sizin de razınız varsa ben önceden arkadaşlarımız yasini bu listeye göre okusam sana bildirsem olurmu içim rahat etmedi sen de direk eklersin okumuş kabul edersin olurmu. aklıma yeni geldi sabah sabah cnm musait oldugunda msj atarsan ben okumaya başlayım yasinleri bitiriyimde öyle cıkıyım diorum yola ne dersin canım

mercan2011 cok sevindim güzel haberleri duyduguma rabbim bebeklerinin ve senin şifanı kat kat arttırsın canım
hayal_32 canım sen güzel haber verdin bize böle canım ALLAH tammamına erdirsin canım hayırlı ,saglıklı bir evlet sahibi olursun insallah. bu arada az bucuk hemseri sayılırız bende tokatlıyım:)

günaydın cnm.
melek arkadaşım benim sen nasıl istersen .
için nasıl rahat ederse öyle yp tatlım.
Allah bu düşüncenden dolayı okuduğun yasinlerin hürmetine en kısa zamanda
çifter çifter evlarlar versin.amin.

canım snopy ,birumut, naz34 arkadaşa 1 yasin
kendine ,hpk ye, lamyay a 2 yasin oku tatlım o zaman

Allah razı olsun.düşüncen içinde tatlım benim......

MERCANNNNN tatlım aklım sendeydi.dün nete giremedim ama dualarım seninleydi tatlım.
Allah evlatlarını sana bağışlasın tatlım. inancını umudunu kaybetme .inş.Allah emeklerinin dualarımızın karşılığını
verecek. sevindirdin bizi inş Allah 'ım seni sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına vererek sevindirir.
hep dualarımda olacak minik bebişlerin ve sen....

HAYAL_32 canımmmmm süper bir haber.
şükür topiğimizi şenlendirdin.Allah tamamına erdirsin. cumaya katlansın inş değerin.

tülay arkadaşımızın yasinleri ve ayetel kürsileri tamam..rabbim kabul etsin...

pıtırcık cnm tülayın ve zambakın yasinleri okundu
rabbim arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip etsin

ben tülayın yasinini okudum canım Allah kabul etsin.

tülay arkadaşımızın yasinini okudum Allahım kabul etsin

Pıtırcık ben tülay20 nin darını okudum allah kabul etsin

Pıtırcık canım ben tülay arkadaşımın yasin'ini okudum allah en yakın zamanda kucağını doldursun

pıtırcık esımın tahlıllerı ıcın ankaradaydık duaları o yuzden okuyamadım yarın hemen ılk ısım tulay ve zambak arkadasımızın dualarını okıycam haber vermek ıstedım...

pıtırcık ben tülay ve zambak'ın yasinlerini okudum Rabbim kabul etsin inş

Allah razı olsun canım kardeşlerim.Rabbim hepimizin dularını kabül edip o seviçleri yaşamak nasip etsin inşallah.

sgl canım ALLAH binlece kez razı olsun senden de. canım su mübarek gün dilerim rabbimden sana bana ve topikteki tüm arkadaşlarımıza anne olmayı nasip eder insallah tamam canım ben baslıyorum okumuya :)amin canım.:)

TÜLAY20 ’ YE OKUYORUZ

16 EKİM SALI SAAT 20.00 den 17 ekim ÇARŞAMBA saat 23. 00 e kadar

aruna …………………………………………….... 2 =okudu
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….1 =okudu
cemrem 29………………………………….….... 2 =okudu
denizbulutu ……………………………………....1
esma ………………………………………………..2 =okudu
oknk ……………………………………………….. 1 =okudu
mera1987 …………………………………..…….2 =okudu
flzask2003 ………………………………………..2 =okudu
masal1981 ………………………………………..1 =okudu
hep…………………………………………………..1
mavimenekşe …………………………………….2 =okudu
nur.sen …………………………………………….1 =okudu
seval0817 ………………………….……..…. .…2 =okudu
pembe85 …………………. ……………….…….2
pıtırcık43 ……………………………………….….2 = okudu
umut99 ……………………………………..……..1
vck ………………………… ……………………....2 = okudu
tülay20 ……………………………………………..2 =okudu
zambak06 …………………………………….....2 =okudu
lamyay …………………………………………….3 =okudu
hpk …………………………………………….…..2
kader60 ………..
naz034………………………………………….… 2 =okudu
birumut99 ………………………………….….…1 =okudu
snopy35 ………………

Yuuupppiiii!!!!!!! azosperm tablomuza bir hamile daha eklendi çok mutlu oldum.Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah.darısı bizlerin başına artık.değerin harika cuma günü de kat kat artar zaten.Allah'a emanet ol tatlım

günaydın cnm.nasılsın?

canım askbebek regl olmuş.okuyamamış yasinlerini.
sen 2 yasin okurmusun onun için
zambak için askbebekin okuyamadığı 2 yasini canım.
yanlış yazmışım az önce....

Son düzenleme:
günaydın cnm.nasılsın?

canım askbebek regl olmuş.okuyamamış yasinlerini.
sen 2 yasin okurmusun onun için?

bende zambak için askbebekin okuyamadığı 2 yasini okuyayım.

Günaydın canım iyiyim elhamdülillah tamam seve seve okurum canım merak etme sen.önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…