Günaydın canım iyiyim elhamdülillah tamam seve seve okurum canım merak etme sen.önemli değil
TÜLAY20 ’ YE OKUYORUZ
16 EKİM SALI SAAT 20.00 den 17 ekim ÇARŞAMBA saat 23. 00 e kadar
aruna …………………………………………….... 2 =okudu
askbebek ……………………………………….….2 = okudu
bahar85 …………………………………………….1 =okudu
cemrem 29………………………………….….... 2 =okudu
denizbulutu ……………………………………....1
esma ………………………………………………..2 =okudu
oknk ……………………………………………….. 1 =okudu
mera1987 …………………………………..…….2 =okudu
flzask2003 ………………………………………..2 =okudu
masal1981 ………………………………………..1 =okudu
hep…………………………………………………..1
mavimenekşe …………………………………….2 =okudu
nur.sen …………………………………………….1 =okudu
seval0817 ………………………….……..…. .…2 =okudu
pembe85 …………………. ……………….…….2
pıtırcık43 ……………………………………….….2 = okudu
umut99 ……………………………………..……..1
vck ………………………… ……………………....2 = okudu
tülay20 ……………………………………………..2 =okudu
zambak06 …………………………………….....2 =okudu
lamyay …………………………………………….3 =okudu
hpk …………………………………………….…..2
kader60 ………..
naz034………………………………………….… 2 =okudu
birumut99 ………………………………….….…1 =okudu
snopy35 ………………
flzask hep ile görüştün mü tatlımmm. yasinini okumuş mu?
hebr verirsen sevinirim..
arkadaşlar selam sabah işe gitmiştim telefon geldi bugün transferinizi yapmayı düşünüyoruz 12 ye kadar burda olun dediler bende hazırlanıp gidiyorum bebişimi almaya burdaki herkesten Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin benden ben daha giremiyeceğim pc ve telefonu doktorum yasaklıyo inşallah hamile kalırım o haberimi veririm sizlere hepiniz Allaha emanet olun
arkadaşlar selam sabah işe gitmiştim telefon geldi bugün transferinizi yapmayı düşünüyoruz 12 ye kadar burda olun dediler bende hazırlanıp gidiyorum bebişimi almaya burdaki herkesten Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin benden ben daha giremiyeceğim pc ve telefonu doktorum yasaklıyo inşallah hamile kalırım o haberimi veririm sizlere hepiniz Allaha emanet olun
canım yaaa bağır inlet her yeri.hayırlı uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsin.halayımı çekmezsem şişerim.
Canlarım epeydir topikte yazılanları okuyamıyordum. Okuyunca o kadar çok sevindim ki . Burda sevinçli haberleri okumak o kadar çok keyif veriyor ki bana. İçim umut dolu sizleri böyle gördükçe.
Mercan 2011 - Canım bebişlerini sapasağlim kucağına alacaksın inşallah. Rabbim onlara şifasını vericek. Sen yeter ki yüreğini ferah tut. Onları üzme. Seninle beraber doğum için gün sayıcaz burda inşallah . Herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle. Hep dularımızdasın.
Hayal 32 - Rabbim hayırlı ve sağlıklı olarak bebişine kavuştursun seni inşallah. Darısı bizlere de olsun en kısa zamanda. Hamileliğin doya doya tadını çıkar ve artık kötü günleri tamamen eskide bırak tatlım tabi bizlere dua etmeyi hiç bırakma olur mu :) e nede olsa annelerin duası kabul olurmuş e artık sende bi annesin :)
mercancım çok sevindim hayırlısıyla inş. ikizlerini sağlıkla bir şekilde kucağına alıcaksın tatlım bak dr da şuan için bi sorun görmemiş..Allah yardımcınız olsun tatlım...
hayal32 cnm ne güzel bi haber bu böyle sayfayı açar açmaz iç açıcı yazını gördüm sevindim vallahi, hamileymişsinnnnnnnnnn)) hayırlı olsun bende halaya katılıyım bari
amın canım cok saol ınsallah hepınız de yasarsınız bu gunlerı ınsallah evlatlarımız saglıklı olsun da,,yaaa ben tokata ıs ıcın cok gıdıyorum orda santıyelerımız oldukca ama artık mudurume seyehat edemıycegımı bayramdan sonra soylıycem....mercan2011 cok sevindim güzel haberleri duyduguma rabbim bebeklerinin ve senin şifanı kat kat arttırsın canım
hayal_32 canım sen güzel haber verdin bize böle canım ALLAH tammamına erdirsin canım hayırlı ,saglıklı bir evlet sahibi olursun insallah. bu arada az bucuk hemseri sayılırız bende tokatlıyım:)
MERCANNNNN tatlım aklım sendeydi.dün nete giremedim ama dualarım seninleydi tatlım.
Allah evlatlarını sana bağışlasın tatlım. inancını umudunu kaybetme .inş.Allah emeklerinin dualarımızın karşılığını
verecek. sevindirdin bizi inş Allah 'ım seni sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına vererek sevindirir.
hep dualarımda olacak minik bebişlerin ve sen....
HAYAL_32 canımmmmm süper bir haber.
şükür topiğimizi şenlendirdin.Allah tamamına erdirsin. cumaya katlansın inş değerin.
Yuuupppiiii!!!!!!! azosperm tablomuza bir hamile daha eklendi çok mutlu oldum.Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah.darısı bizlerin başına artık.değerin harika cuma günü de kat kat artar zaten.Allah'a emanet ol tatlım
cnm inş öksürüğün geçer sen kendni sıma yoksa öksürük nüksediyobenimde cuma günü iğnelerimin 5. günü olucak ve kntrolüm var o gün inş. sorunsuz ve güzel bir gün olur benim için...
öksürüğüm daha geçmek bilmedi hafifledi öyle duruyo( anestezi yapmazlarsa diye korkuyorum açıkcası öksürükten dolayı...
kızlar benim içinde dua edinde artık sorunlar önümden kalksın bıktım hastanedende öksürmektende...öksürük için içmediğim kalmadı acayip ter döküyorum şuan inş. iyleşirim bi an önce...
iyi geceler herkese....
inş cnm eniştenlerde o güzel duyguyu yaşarlararkadaşlar merhaba,
benim eniştem azosperm, küçükken ateşli bi hastalık geçirmiş soğuk algınlığı.16 yıllık evlilier 1 kez tüp bebek denediler 6 yıl önce.mikro tese ile sperm bulunamadı tedavi yarım kaldı.şimdi onlar da benden cesaret aldılar tekrar denemek için ikna ettik ümitleri tamamen bitmişti.onları umut tüpe emre bakırcıoğluna yönlendirmek istiyorum.umarım bu sefer sperm bulunur sizler gibi mucize yaşarlar.
günaydın kızlarrrrrrrrrr
herkes bugün neşe ve mutluluk içinde olsunnnnnnnnn
bende birazdan kayınvaldemlere gidicem :26:
akşama geliyolarmış artık akşama buluşuruzzzzzzzzz
gidip yemek yapıyım hepinizi
Günaydınn canımmmmmmmmm
demek geliyolarrrrrrrr kayınvalidecinnnnnnnnnnnn
akşama görüşürüz tatlımmmmmmm ..
benimde bugün komşularım geliyoooooooo onlara hazırlık yapıyorum sabahtan beri çok yoruldumm vallaaaa
cnm inş öksürüğün geçer sen kendni sıma yoksa öksürük nüksediyo
anestezi,nde kolay geçsin dualarımdasın cnm
hadi git bakalımmmmmm bebeişlerişni al gel 9 ay seninle kalsınnnn inş
inş cnm eniştenlerde o güzel duyguyu yaşarlar
emre bey dalında uzman bi kişi inş faydalı olur onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?