Canim gozun aydin cok guzel bir haber cok sevindim
Cnm ben tülay 20 ve zambak 06 arkadaşımızın yasinlerini okudum
tez zamanda muradları gerçek olur inşlh amin...
selam kızlar çok canım sıkkın dertler hep bizimi bulur allahım tam tüp bebek tedavisne başlamayı düşünürken şimdide eşimde şeker hastalığı çıktı tesadüf tahliller de öğrendik şeker fırlamış gitmiş doktor bile şaşırdı sonucu görünce şimdi napcaz bilmiyorum umutarım tükendi neden herşey bizi buluyo çok kötüyüm yaa
Mercan cnm hadi gözün aydın cnm çok sevindim inşlh bebeklerinin 2 sinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın dualarım seninle...
Hayal32 maşallah maşallah yaaa inşlh değerlerin kat be kat artar cuma yeniden bizi mutlu edersin darısı bekleeyenlerin başına inşlh seninde gözün aydın tatlım.....sağlıkla kucağındada görürsün inşlh
cnm yaa çok üzüldüm inşlh bu şekildede bi tedavi yöntemi olur vardırda
doktorunuz kim cnm doktorunuzla görüştünüzmü
üzme kendini o kadar inşlh herşey yoluna girer ve sende çabucak anne olursun inşlh kısmetinde vardır
Denizbulut kardeşim ben konyadayım prengyl çok aradım bende tek tük buldum tedavimiz aksadıgı zamanlarda oldu almanyadan getirtik şimdi ise şubat ta boyama tarihi gerisini nasıl bulacam bende bilmiyorum size inanın yardımcı olmak isterdim ama bizim durum bu allah eşlerimize şifa vesin
Merhaba kızlar nasılsınız?
biraz okudum iyi haberler var Allah herkesin yardımcısı olsun.
topiğe girmiyorum ama sanmayın ki sizleri unuttum. kendimi soyutlamak istedim bu konudan.
başarılı oldunmu derseniz. yarı yarıya oldum.
işlerimin yoğunluğu olmasaydı yapamazdım belki çok yoruldum ama nasip böyleydi belkide.
hamile olan arkadaşlarımın allah yavrularını kucağını almasını nasip etsin inşallah.
tedavide olanlar Allah yardımcınız olsun.
Her zaman dualrımdasınız.
hoşgeldin cnm
iyiyim ben sen nasılsın?
canım bazen çok yoruluyoruz ama bebeklerimizekavuşmak için mücadeleye devam
eşinin başka rahatsızlıkları vardı tedavi nasıl gidiyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?