Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba bebekimmm negüzel uğramışsın bugün topiğe
tatlım çok sevindim eşinin celalettin peruya gitmesine
bence bu işin peşini bırakmayın dr ne diyorsa yapın...
belki sizde sedaecrinler gibi varikosele dayalı azosunuz...
onca dr varikosel yok derken bu dr ileri derecede demiş...
eşin iş dolayısıyla artık 3-4 gün istanbuldaymış bunu fırsat bilsin kontrollerini yaptırsın canım...
çok sevindim inan senin olmamana rağmen eşinin kendisinin bişeyler yapması şaşırttı beni
bu iyiye işaret bence...
burada kıyamam sen kocişinden ayrı kalıyorsun kaç gün
hiç de sevmez benim arkadaşım ayrılıkları ama napacaksın...
bebekimmmmmm herzaman böyle güzel haberlerle gel topiğimize olur mu

cnm üzüldüm eşinin durumuna Allah şifa versin inş. şekeri kısa zmnda düzene girer...dr. unuzla görüşün bakalım bi şekilde bunun tedavisi vardır benim bi tanıdığımında şekr hastalığından dolayı bebeği olmuyordu ne kadar tedavi gördüler bilmiyorum ama sonunda tedaviyle bebekleri oldu inş. sizinde olur Allah yardımcınız olsun... bu dertler hep bizi bulur cnmız iyce yansın, sıkılsın diye(
sen üzme canını tedaviyle inş. herşey düzelicek...

Arkadaşlar merhaba uzun aradan sonra ancak girebiliyorum.
Kendimi hatırlatiyim.Eşim azospermi.9 ay önce kaan hocada tedaviye başladık.Eşimin hormon sonuçları çok kötüydü.testesteron acayip yüksek seviyelerdeydi.lh yüksekti ve fsh yüksekti.Kaan hocanın verdiği pregnyl 5000 ünitelik iğneleri ancak bulabildiğimiz için 1 ay önce iğnelere başladı eşim.Haftada 1 kez vuruluyor.4.iğneden sonra kaan hoca hormon testlerini tekrar istedi.
Dün test sonuçları geldi elimize ve herşey yolunda tüm horman sonuçları normal:)
Kaan hocayla mail leştiğimizde durumun iyi olduğunu hormanların yoluna girdiğini beklediği gibi olduğunu söyledi.Salı günü boyamalı sperm testi vericez hayırlısıyla.
Orada sperm çıkışı varmı bakıcaklar.
Sorum şu bu tedaviyi yapan ve iğnelerden sonra 1 ay içerisinde hormon testleri düzelen varmı?Bizim için iyi bişeymi ?Umut varmı sizce?

Lütfen cevap

Allah yardımcın olsun cnm inş. hayırlı haberlerle gelirsin...sende Allaha emanet ol...

cnm biz iğne falan kullanmadık ama eşinin hormonlarının normale girmesi çok güzel inş. sperm çıkışınızda olur...

Merhaba canım umarım şifasını bulursunuz. Eşimde bu doktora gitmeyi düşünüyor ama açıkçası biraz çekindik. İç hastalıklarına bakıyor ya ilgilenmez diye de düşünmedik değil. Ama gene de şansımızı denemek istiyoruz. Yanlız doktora giderken testleri yanımızda mı götürüyoruz yoksa ordamı yaptırıyorlar tekrar ?

çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür..

aşkbebek cnm 1000 tane okudum cnm vaktim olursa bin tane daha okumaya çalışacağım
Rabbim sıkıntılarını hafifletsin inş en kısa zamanda feraha çıkarsın inş

canım çok sevindim gözün aydın ne güzel ilk denemede aldın güzel haberi
inşallah değerin daha da katlanır ve sorunsuz bir hamilelik geçirip
yavrunu kucağına da almak nasip olur
inşallah bizler de yaşarız o günleri fazla zaman geçmeden
canım herşey gönlünce olsun ve
terslikler uzak olsun.
canım şu anda evinde olmalısın
inşallah 12 gün sonra buraya yazmak nasip olur.

canım ne olur isyan ettme
zor bir durum imtihanlar üst üste gelmiş
Allah yardımcınız olsun
eşine şifalar versin Rabbim.

canım ben zambak ve kaderin yasinlerini okudum Allahım tez vakitte gönüllerindeki muradlarına nail eylesin.

ben okudum Allah yasinlerin hürmetine arkadaşımızın muradını versin amin

İnşAllah öyledir. :.....(

cnm öncelikle geçmiş olsun eşine rabbim şifalar versin
cnm benim annemde yılalrca şeeker hastasıydı sana tavsiyem
düzenli dr gidin vereceği ilaçları düzenli içip,yiyeceğine dikkat ettiği müddetçe sorun olmaz cnm
ne olur umutsuz olma stres yapmamaya çalış eşinde sende ( tabiiki zorda )
cnm görbak bu hastalıkta geçerrrrrrrrr bebişlerin olur inş
oy oy oyyyyyyy kimler gelmiş kimler hoşgeldin tatlım
ne ii olmuş gelmende ama ben yoktum tühhhhhhhh
cnm eşinin hastalığının geçmesine çok sevindim ne güzel
yeni işiniz hayırlı olsun cnm kendini nasıl ii hissedersen öle yap ama
arada uğrarsan mutlu oluruzzz

cnm ben okudum Allah kabul etsin

flazkcim telefonu yoldayken duymamış derstten şimdi geldim tatlım yeni gördüğüm için görmedim cnm yarın okuldan sonra yüksek lisans dersi yok oleyyy ararım cnm genetik test için ne de kisttim için gidebildik okuldan izin alamadım aslında bu müdür verirdi ama görevlendirmeyim ilk haftadan izin almayım dedim offf

arkadaşlar nasılsınız? birkaç sayfa okudum hamilelik haberi baklaeyen transvere giden arkadaşlar var inşAllah her şey gönlünüzce olur güzel haberlerle elin inşAllah.eşinin şekeri çıkan arkadaşa da Allah acil şifalar versin canım .denizbulut bizde aynı doktora gidiyoruz eylülde p.5000 kullandı eşim tahlilleri gönderdik iğnelere devam dedi aralıkta hormon testi istedi ocakta boyamalı sperm analizi yaptırcaz ama biz tahlil değerlerine bakıyoruz normal eşimde izmire endokrinolojiye gideyim bi sonuçları göstereyim diyor kasımın ilk haftası gitcek öyle işte canım sizin hormon değerleri nasıl hiç değişim olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…