Merhaba kızlar nasılsınız?
biraz okudum iyi haberler var Allah herkesin yardımcısı olsun.
topiğe girmiyorum ama sanmayın ki sizleri unuttum. kendimi soyutlamak istedim bu konudan.
başarılı oldunmu derseniz. yarı yarıya oldum.
işlerimin yoğunluğu olmasaydı yapamazdım belki çok yoruldum ama nasip böyleydi belkide.
hamile olan arkadaşlarımın allah yavrularını kucağını almasını nasip etsin inşallah.
tedavide olanlar Allah yardımcınız olsun.
Her zaman dualrımdasınız.
canım eşim salı günü bu dr gitti.celalettin peruya.
ben bu hastalıklara bakmıyorum demiş. ama yinede muayene etmiş.
hormonlarına filan bakmış. değerlerin kötü demiş.
ultrason filan istemiş. testislerinde ultrason dr varikosel var demiş ileri derece bunuda ilk defa duyduk.
hiç bi dr varikosel yok demişti. bu ultrason dr da var demiş.
ateş kadıoğluna göster demiş bu sonucu.
tamda detaylı bilmiyorum aslında eşimle sadece tlf da bilgi alabildim bu kadar.
gelsin detaylı öğrenicem.
Yanlız celalettin peru demişki acele etmezsen sabırla bu işi yaparsan olur demiş.en az 1 yıl demiş.
iğne filan söylemiş sanırım. ama dediğim gibi detaylı bilgim yok gelsin bakalımda öğrenecez ne yapacağımızı daha doğrusu yapabilecekmiyiz.
selam kızlar çok canım sıkkın dertler hep bizimi bulur Allahım tam tüp bebek tedavisne başlamayı düşünürken şimdide eşimde şeker hastalığı çıktı tesadüf tahliller de öğrendik şeker fırlamış gitmiş doktor bile şaşırdı sonucu görünce şimdi napcaz bilmiyorum umutarım tükendi neden herşey bizi buluyo çok kötüyüm yaa
cnm inş öksürüğün geçer sen kendni sıma yoksa öksürük nüksediyo
anestezi,nde kolay geçsin dualarımdasın cnm
sağol cnm... evt öksürük sinirlenince kendini sıkınca dahada nüksediyor... Allaha şükür bugün daha iyiym sağolsun selin31 in tavsiyesi üzerine ılıksulu ballı limon karışımı içtim ve ayaklarıma vikis sürüp çorap giydimde daha iyi oldum bugün
arkadaşlar selam sabah işe gitmiştim telefon geldi bugün transferinizi yapmayı düşünüyoruz 12 ye kadar burda olun dediler bende hazırlanıp gidiyorum bebişimi almaya burdaki herkesten Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin benden ben daha giremiyeceğim pc ve telefonu doktorum yasaklıyo inşallah hamile kalırım o haberimi veririm sizlere hepiniz Allaha emanet olun
Arkadaşlar merhaba uzun aradan sonra ancak girebiliyorum.
Kendimi hatırlatiyim.Eşim azospermi.9 ay önce kaan hocada tedaviye başladık.Eşimin hormon sonuçları çok kötüydü.testesteron acayip yüksek seviyelerdeydi.lh yüksekti ve fsh yüksekti.Kaan hocanın verdiği pregnyl 5000 ünitelik iğneleri ancak bulabildiğimiz için 1 ay önce iğnelere başladı eşim.Haftada 1 kez vuruluyor.4.iğneden sonra kaan hoca hormon testlerini tekrar istedi.
Dün test sonuçları geldi elimize ve herşey yolunda tüm horman sonuçları normal:)
Kaan hocayla mail leştiğimizde durumun iyi olduğunu hormanların yoluna girdiğini beklediği gibi olduğunu söyledi.Salı günü boyamalı sperm testi vericez hayırlısıyla.
Orada sperm çıkışı varmı bakıcaklar.
Sorum şu bu tedaviyi yapan ve iğnelerden sonra 1 ay içerisinde hormon testleri düzelen varmı?Bizim için iyi bişeymi ?Umut varmı sizce?
Lütfen cevap
iyi bi doktormuş canım eşimde söyledi.
kesitirp atmamış yani.başından savmamış ilgilenmiş. tedaviye istikrarlı devam edersek inşallah olumlu sonuçlanır canm.
gelsinde detaylı söyledikelrini yazarım.
cnm biz iğne falan kullanmadık ama eşinin hormonlarının normale girmesi çok güzel inş. sperm çıkışınızda olur...
cnm üzüldüm eşinin durumuna Allah şifa versin inş. şekeri kısa zmnda düzene girer...dr. unuzla görüşün bakalım bi şekilde bunun tedavisi vardır benim bi tanıdığımında şekr hastalığından dolayı bebeği olmuyordu ne kadar tedavi gördüler bilmiyorum ama sonunda tedaviyle bebekleri oldu inş. sizinde olur Allah yardımcınız olsun... bu dertler hep bizi bulur cnmız iyce yansın, sıkılsın diye(
sen üzme canını tedaviyle inş. herşey düzelicek...
canım çok sevindim gözün aydın ne güzel ilk denemede aldın güzel haberiKizlar bagira bagira agladim test kagidim elimde*** degerim 179,7 inanamiyorum hala su an gebelik var dediler cuma testi tekrarliycakmisim deger artarsa tamammis*** allahima binlerce kez sukur yarabbim bu mucixe degil de ne buyuk allahin hepinize nasip etsin insallah o kadar icten dua ediyorum ki hepinize tesekkur ediyorum dualariniz icin*** Sonra gelicem isten geldim***yemek ***yiyim kendime geleyim gorusuruz gelicem...Konuyu düzenle/Sil
canım herşey gönlünce olsun vebenimde cuma günü iğnelerimin 5. günü olucak ve kntrolüm var o gün inş. sorunsuz ve güzel bir gün olur benim için...
öksürüğüm daha geçmek bilmedi hafifledi öyle duruyo( anestezi yapmazlarsa diye korkuyorum açıkcası öksürükten dolayı...
kızlar benim içinde dua edinde artık sorunlar önümden kalksın bıktım hastanedende öksürmektende...öksürük için içmediğim kalmadı acayip ter döküyorum şuan inş. iyleşirim bi an önce...
iyi geceler herkese....
canım şu anda evinde olmalısınarkadaşlar selam sabah işe gitmiştim telefon geldi bugün transferinizi yapmayı düşünüyoruz 12 ye kadar burda olun dediler bende hazırlanıp gidiyorum bebişimi almaya burdaki herkesten Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin benden ben daha giremiyeceğim pc ve telefonu doktorum yasaklıyo inşallah hamile kalırım o haberimi veririm sizlere hepiniz Allaha emanet olun
selam kızlar çok canım sıkkın dertler hep bizimi bulur Allahım tam tüp bebek tedavisne başlamayı düşünürken şimdide eşimde şeker hastalığı çıktı tesadüf tahliller de öğrendik şeker fırlamış gitmiş doktor bile şaşırdı sonucu görünce şimdi napcaz bilmiyorum umutarım tükendi neden herşey bizi buluyo çok kötüyüm yaa
KADER60 ‘a OKUYORUZ
18 EKİM PERŞEMBE DEN 19 EKİM CUMA SAAT 23.00 ‘E KADAR.
aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2
denizbulutu ……………………………………....1
esma ………………………………………………..2
oknk ……………………………………………….. 1
mera1987 ………………………
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe …………………………………….2 =okudu
nur.sen …………………………………………….1
seval0817 ………………………….……..…. .…2
pembe85 …………………. ……………….…….2
pıtırcık43 ……………………………………….….2
umut99 ……………………………………..……..2
vck ………………………… ……………………....2
tülay20 ……………………………………………..1
zambak06 …………………………………….... .1
kader60 ………………………………………… …2
lamyay ………………………………………… ….2 = okudu
hpk …………………………………………….….. 2
naz034………………………………………….… 2
birumut99 ………………………………….….…2
snopy35 ………………
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
Belki çok dertlisin.. Belki yeter bittim diyorsun..
Belki kendinden geçmişsin.. Belki agliyorsun..
DUY..! Rabbin sana söylüyor…sabredenlere mükafatlari hesapsız ödenecektir…
Belki de onca insanın arasında neden senin seçildiğini soruyorsun...
Oysa…Rabbin'in seçtikleri hep kıymetlidir…
cnm öncelikle geçmiş olsun eşine rabbim şifalar versinselam kızlar çok canım sıkkın dertler hep bizimi bulur Allahım tam tüp bebek tedavisne başlamayı düşünürken şimdide eşimde şeker hastalığı çıktı tesadüf tahliller de öğrendik şeker fırlamış gitmiş doktor bile şaşırdı sonucu görünce şimdi napcaz bilmiyorum umutarım tükendi neden herşey bizi buluyo çok kötüyüm yaa
oy oy oyyyyyyy kimler gelmiş kimler hoşgeldin tatlımMerhaba kızlar nasılsınız?
biraz okudum iyi haberler var Allah herkesin yardımcısı olsun.
topiğe girmiyorum ama sanmayın ki sizleri unuttum. kendimi soyutlamak istedim bu konudan.
başarılı oldunmu derseniz. yarı yarıya oldum.
işlerimin yoğunluğu olmasaydı yapamazdım belki çok yoruldum ama nasip böyleydi belkide.
hamile olan arkadaşlarımın allah yavrularını kucağını almasını nasip etsin inşallah.
tedavide olanlar Allah yardımcınız olsun.
Her zaman dualrımdasınız.
ZAMBAK06 ‘Ya OKUYORUZ
17 ekim ÇARŞAMBA SAAT 23.00 DEN 18 EKİM PERŞEMBE SAAT 23.00 E KADAR.
aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………
bahar85 …………………………………………….2 =okudu
cemrem 29………………………………….….... 1 =okudu
denizbulutu ……………………………………....2 =okudu
esma ………………………………………………..2 =okudu
oknk ……………………………………………….. 2 =okudu
mera1987 …………………………………..…….1 =okudu
flzask2003 ………………………………………..1 =okudu
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe …………………………………….1 =okudu
nur.sen …………………………………………….2
seval0817 ………………………….……..…. .…1
pembe85 …………………. ……………….…….1
pıtırcık43 ……………………………………….….1 =okudu
umut99 ……………………………………..……..2
vck ………………………… ……………………....1
tülay20 ……………………………………………..4
zambak06 …………………………………….....2
lamyay …………………………………………….2 =okudu
hpk …………………………………………….…..1 =okudu
kader60 ……………………………………………2 =okudu
naz034………………………………………….… 2
birumut99 ………………………………….….…2
snopy35 ………………
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?