arkadaşlar merhaba iyi haber alanları candan tebrik ederim darısı bizlerin başına denizbulut tedaviniz nasıl gidiyor bizim son boyamada yuvarlak spermatıd görüldü fsh ve lh yüksek testesteron da çok düştü sonraki boyama tarihimizde şubat gelişmelerinizde haber verirseniz çok sevinirim
denizbulut kardeşim ben konyadayım prengyl çok aradım bende tek tük buldum tedavimiz aksadıgı zamanlarda oldu almanyadan getirtik şimdi ise şubat ta boyama tarihi gerisini nasıl bulacam bende bilmiyorum size inanın yardımcı olmak isterdim ama bizim durum bu allah eşlerimize şifa vesin
merhaba kızlar nasılsınız?
Biraz okudum iyi haberler var allah herkesin yardımcısı olsun.
Topiğe girmiyorum ama sanmayın ki sizleri unuttum. Kendimi soyutlamak istedim bu konudan.
Başarılı oldunmu derseniz. Yarı yarıya oldum.
Işlerimin yoğunluğu olmasaydı yapamazdım belki çok yoruldum ama nasip böyleydi belkide.
Hamile olan arkadaşlarımın allah yavrularını kucağını almasını nasip etsin inşallah.
Tedavide olanlar allah yardımcınız olsun.
Her zaman dualrımdasınız.
cnm merhaba hoşgeldin evet yine topiğe ara verdin farkındayım
cnm ne kadar istesekte bunu aşmamız pek mümkün görünmüyor
içimizde evlat hasreti oldukça ve eşlerimiz için bir mucize
olmadıkça bu konuyu kafamızdan atmanında pek imkanı yok gibi
kendimizi işe güce verip zaman geçiriyoruz işte
inşlh sizdede bir mucize olur ve yüzünüz güler
bizde durumlar aynı eşim iğnelerini vurunuyor
bitkisellere devam aralık 19 da ankaraya boyamalı sperm testi için gidicez
bende yaradanda bir mucize bekleyenlerdenim cnm inşlh bizlerde
o şerefe nail olanlardan oluruz içlerinde banada evlat ver allahım diyen herkese rabbim varis ismiyle hayırlı evlatlar nasip eyler inşlh amin....:26::26:
Hoşbuldum canım benim.
bende çok şükür iyim.
eşimin troiti vardı canım çok şükür normal seviyeye geldi. yaklaşık 15 gündür ilacıda tamamen kesti doktorumuz.
çok şükür kafamızdan attık bu hastalığı.
eşiminde tabi sürekli takıntı yaptığı hastalıktı. çok şükür şimdi kesdiside takıntı yapmıyor.
siz neler yapıyorsunuz canım?
merhaba canım.
Tabiki canım kesinlikle içimizden atamıyoruz. Ama kendimizide yıpratmanın bize bir faydası yok.
Imtahanımız işte sabırla bekliyoruz. Allah büyüktür.sabrın sonu mükafaklarla olur inşallah.
Siz yine bişeyler yapıyorsunz canım biz hiç bişeyde kullanamıyoruz.
Eşimin tiroid tedavisi için bütün ilaçları kesmiştik.
çok şükür o iyileşti ama.
Bu seferde iş yoğunlupu var.
Istanbulda bir işyeri açtık. Eşim şimdi 2 haftada bir gidip 3-4 gün istanbulda kalıyor.
Orda olunca ilaç bitkisel kullanması pek mümkün olmuyor.
Kendide istiyor bişeyler yapmak ama yapamıyor işte.
Bu sene sonundan sonra bakalım yoğunlaşacaz bu konu ile ilgili yine.
Yoksa zaman ilerliyor. Geç kalmadan bişeyler yapmak lazım.
Ya son verecez bu mücadeleye yada devam edecez.
Kısmet işte canım.
Iğneleri bayadır kullanıyorsunuz sanırım canım.
Inşallah faydası olmuştur. Boyamalıda spermler çıkar inşallah.
çokk sevindim cnm normale dönmüş Allaha şükür
inş tedaviye devam edersiniz cnm hiç olmazsa bitkiseller kullanın
bu hastalık öyle bişeyki çok yıpratıyor insanları ama mücadele etmesekte bebişlerimize kavuşamıyacağız
beslenme alışkanlığınızı değiştirin biz tamamen bitkisel yeşil yapraklıları tüketiyoruz havuç herşeyde kullanıyorum
devamlı aklımda bu var benimde biraz uzak durup işerimi yoluna koymam lazım ama olmuyor işte
canımm bizde ilaç kullanıyoruz 3aylık ilaç kullancaz aralıkta test yaptırcaz hayırlısı inş şifa olmuştur kocişime
saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz onlar bitmek üzere düzenli kullanmaya çalışıyoruz
cnm eşinin tiroitleri normale dönmüş çok şükür
sizde zor günler geçirdiniz bundan sonrası sizin inşlh daha iyi olur
cnm saraçoğluyla hiç görüştünüzmü bide siz görüşseniz durumunuzu anlatsanız
inşlh bişeyler vesile olurda sizde bu dertten kurtulursunuz
sabrınızın sonu bebekle mükaatınız olsun inşlh
ama çokda özletme kendini ara ara gir durumundan haberdar et
benimde yoğunluğum oluyor pek sohbetlere katılamasamda
bende okuyorum arkadaşların durumlarını
burdaki arkadaşlık dostluk farklı herkeste kendinden birşey buluyorsun
yeri geliyor hüzünlenip hiç tanımadığın biri için ağlıyorsun
yeri gelip gülüp oynayıp mutlu oluyosun
çok şükür canım. troidi kafamızdan attık.
dr tekrarlamaz artık dedi ama yinede dikkat edin dedi.
canım biz zaten sürekli sebze yiyen bir aileyiz. et ikimizde yemiyoruz. bitkiselde işte başlamak istiyorz ama eşim istanbula gidince aksıyor.
kullanabildiği kadar düzenli olmasada kuruyemiş filan yemeğe çalışıyor.
evde olursada keçiboynuzu pekmezi filan içiriyorum.
düzensiz kullanıyor ama belki faydası olur.
allah bilir artık.
inşallah canım sizin kullandıklarınzında faydası olur. şifa olsun inşallah.sonrada bol bol sperm olsun inşallah.
cnm inş tekrar etmez
cnm eşin istanbula gidiyorsa endokrinoloji doktorlarına bir gitse burda gözdemm arkadaşımız celalettin peruyla tedavi olmuş şimdi oğlu var
sizin imkanınız varmış çok iyi bir doktormuş bu tüpbebekçiler gibi değil isterseniz bir görüşün inş faydası olur
canım eşim salı günü bu dr gitti.celalettin peruya.
ben bu hastalıklara bakmıyorum demiş. ama yinede muayene etmiş.
hormonlarına filan bakmış. değerlerin kötü demiş.
ultrason filan istemiş. testislerinde ultrason dr varikosel var demiş ileri derece bunuda ilk defa duyduk.
hiç bi dr varikosel yok demişti. bu ultrason dr da var demiş.
ateş kadıoğluna göster demiş bu sonucu.
tamda detaylı bilmiyorum aslında eşimle sadece tlf da bilgi alabildim bu kadar.
gelsin detaylı öğrenicem.
Yanlız celalettin peru demişki acele etmezsen sabırla bu işi yaparsan olur demiş.en az 1 yıl demiş.
iğne filan söylemiş sanırım. ama dediğim gibi detaylı bilgim yok gelsin bakalımda öğrenecez ne yapacağımızı daha doğrusu yapabilecekmiyiz.
cnm iyi bir doktormuş yanlış hatırlamıyorsan kendiside bu sorunla uğraşmış
tedaviye devam edin inş faydası olur cnm Allahtan umut kesimez bak çok olumlu konuşmuş eşin gelince detayları konuşursunuz..
inş faydası olur..
anladım cnm evt saraçoğluna ulaşmak baya bi zor ama yinede isteyince bi şekilde ulaşılıyor cnmçok şükür canım.
Valla canım ben saraçoğlunu geçen sene aramıştım. Tlf larına ulaşmak çok zordu ulaştım sonunda.
Bu seferde direk kendisi ile görüştürmediler.yanına gitmek istedik.tlf da anlatın deidler.
O zamnlar pek sıcak bakmamıştım bu duruma ama sizlerde duydum sonradan sizleri arayıp tlf la görüşmüşsünüz.
Aramak istedm bende ama işte bu troidden dolayı bitkisel ilaçlardan korkuyorum.
Yine kullanıp tekrarlarsa diye korkum var. O yüzden aramak gelmedi içimden canım.
Evt canım kesinlikle aynı dilden konuşmak derdimizi anlayan biriyle dertleşmek gerçekten çok güzel.
Girmek istiyorum ben aslında ama sağolsun eşim işleri yıktı üzerime
Kendi istanbulda ama ordanda işleri yağdırıyor bana.
Fırsat buldukça girerim inşallah canım.
arkadaşlar azfc delasyonu nedemek eşimde mevcut yazıyor
anladım cnm evt saraçoğluna ulaşmak baya bi zor ama yinede isteyince bi şekilde ulaşılıyor cnm
durumunuz anlatırsınız tabi oda belki ona göre kür verir size
hakkımızda hayırlısı artık cnm yaa eğerki kaderimizde varsa birşey bahanesi olur yoksada
kaderimize boyun eğmekten başka çaremiz yok
cnm celalettin peruya gitmiş eşin bende telde konuştum
baya yoğun olduğunu söyledi telde yada mail yoluyla değil yanıma gelmelisiniz dedi
çok da uğraşamayacağını söylemişti bana
inşlh sizlere faydalı olur dediği gibi ilerde iyi sonuçlar alabilirsiniz...
anladım cnm evt saraçoğluna ulaşmak baya bi zor ama yinede isteyince bi şekilde ulaşılıyor cnm
durumunuz anlatırsınız tabi oda belki ona göre kür verir size
hakkımızda hayırlısı artık cnm yaa eğerki kaderimizde varsa birşey bahanesi olur yoksada
kaderimize boyun eğmekten başka çaremiz yok
cnm celalettin peruya gitmiş eşin bende telde konuştum
baya yoğun olduğunu söyledi telde yada mail yoluyla değil yanıma gelmelisiniz dedi
çok da uğraşamayacağını söylemişti bana
inşlh sizlere faydalı olur dediği gibi ilerde iyi sonuçlar alabilirsiniz...
cnm anlaşılan sizin y delasyonda sorun var ama sizin gibi olgulardada sperm bulunabiliyormuş %50
kaan beyin sitesini bi incele istersen orda yazıyordu
allahtan ümidini kesme inşlh bu günleride hep birlikte atlatabiliriz...
merhaba arkadşlar nasılsınız?
eseslim bebekim hoşgeldin.
bende epeydir girmiyordum topiğe bi bakiyim dedim karşılaşmamız iyi oldu canımcım
cnm biz mtese olduk sperm bulundu zaten ben genetikte problem olduğunu bilmiyordum şimdi farkettim nasıl bişey bu yaa
nasıl farketmedim çok kötüyüm şuan ne yapmamız lazım acaba bu durumda vck lerdede bu problem vardı ama onlar daha ameliyat olmadı
bitkiseller işe yararmı acaba yoksa fayda etmezmi bu durumda
şaşırdım kaldım allahım yardım et
cnm hoşgeldin
sana bişey sorcam benim eşimde azfc delasyonu varmış
ben yeni farkettim bizde sperm bulunmuştu ama biz şimdi bitkiseller kullanıyoruz acaba faydası olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?