Cnm merhaba hoşgeldin nasılsın
sende arada bi gelip ce deyip gidiyorsun
nasılsın tatlım neler yapıyorsun
gelecekmisiniz bu tarafa
pıtırcıkkkkkk
ben adet oldum.
sabahtan beri şoktayım çünkü daha 21.günümdeydim.hayatımda ilk defa bu kadar erken adet gördüm.moralim çok bozuk...
neyse sonuç olarak ben duaları okuyamayacagım :-( nolur kusura bakmayın.sadece anneme bugün rica ettim.zambak arkadaşımızınkini okuyacak.onu okundu kabul edebilirsin...
canım eminmisin adet olduguna cok erken olmuşsun üstüne görme olmasın bir test yap bence.ben yasinlerimi önceden okuyorumya seninkini okurken içim iyi seyler gecti ne oluuuuuuuuuuuuuuuuuur bir test yapsana merak ettim :)
canım eminmisin adet olduguna cok erken olmuşsun üstüne görme olmasın bir test yap bence.ben yasinlerimi önceden okuyorumya seninkini okurken içim iyi seyler gecti ne oluuuuuuuuuuuuuuuuuur bir test yapsana merak ettim :)
cnm iyi şeyler gecti derken kimse yanlış anlamasın arkadaşlar hepinizinki iyi niyetle okuyorum hamile gibi geldin gözüme bu anlatmak istedim
ah canım ya..keşke dedigin gibi olsa..ben de şok oldum.sabah koşa koşa ped almaya gittim.dün önce kahve lekeler gelince acaba yerleşme kanaması mı dedim.ama sonra eşimin değerleri geldi aklıma.saçmalama dedim.kendi kendime...mümkün degil yani.hamile olsam mucize olurdu.morfoloji sıfır çıkmıştı en son.kendiliğinden gebe kalabilmem çok çok zor...çapada tüp bebek için rapor çıkartmak için uğraşıyoruz...off offfff
selam kızlar çok canım sıkkın dertler hep bizimi bulur Allahım tam tüp bebek tedavisne başlamayı düşünürken şimdide eşimde şeker hastalığı çıktı tesadüf tahliller de öğrendik şeker fırlamış gitmiş doktor bile şaşırdı sonucu görünce şimdi napcaz bilmiyorum umutarım tükendi neden herşey bizi buluyo çok kötüyüm yaa
merhaba canımcım hoşbulduk
Ceeeeee deyip kaçıyorum bebekim haklısın valla ne diyeyim
Ben yerimde duramıyorumki canımcım sürekli temizlik iş güç.
Iyiyim çok şükür canım spora gidiyorum 2 haftadır baya yoruluyorum.
Ama iyi oluyo 2 kilo almıştım veriyorum galiba hafifliyorum git gide.
Geçen kocişle baktık seminer baya var ama seminer ücretleri hala çok yüksek.
Eğer uygun bir seminer denk gelirse gelicez canım.
1 ay var daha spermiogram yaptırmaya.
Sen neler yapıyosun bebekimm???
arkadaşlar AZFc delasyonu nedemek eşimde mevcut yazıyor
cnm bende konyadayım bizde 6 ay kadar preglin kullandık ama sonuç sıfır
biz pek zorlanmadan bulduk iğneleri devam etseydikte bulacaktık sanırım ama eşim çok yoruldu doktoruna tekrar muayene oldu oda şimdi ilaç verdi onu kullanıyor siz hangi doktora tedavi oluyorsunuz ?
cnm bizim tedavi kaan beyin vermiş olduğu clomen ve pregni 5000 haftada 1 adet vurunuyor eşim şuan ameliyat sonrası tedavimizin 12.ayındayız 11.ay hormon ve sperm tahlili yaptırmadıkartık bayram dönüşümü yaptırırız yada haftayamı yaptırırız bilmiyorum
ayrıca saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz ve kendimizce bitkiseller
cnm sizin doktorunuz kim nerde yaptırdınız boyamalı testi
inşlh o spermatidler biran önce sperme dönüşür sperm çıktığı günleride görürsünüz...
Cnm bizde buluyoruz tektük haftada 2 adet kullanamıyoruz ama haftada 1 adet eşim vurunmaya devam ediyor
bi üretici firmayı felan ara istersen o bölgenin ecza satış sorumlusunun numarasını felan iste ben bu şekilde buldum inşlh sende kolayca bulursun....
canım arkadaşım öğle çok isterimki spermlerin olgunlaşmasını ve kendim için degil bütün arkadaşlarım için sorunuza geç cevab verdim çünkü bilgisayarımda sıkıntı vardı inşallah hepimizin yüzü güler yanlız bizim fsh ve lh çok yükseldi bende korkuyorum buca çabama rağmen neyseki sabırlı olmam gerektiyini unutmuyorum allah bizlerede büyük sabır versin bu tesavi aşamasında
ÇOK GÜZEL KONYADA MI? TANIŞMAK İSTERİM SİZİ bizde kaan aydos ta tedavi oluyoruz bizimde iğnelerin 5 ayı siz kimde tedavi oluyorsunuz ve iğneleri nasıl buldunuz
canım aslında şanslı sayılırsınız çünki sadece azfc bölgesinde delasyon varsaa zaten sperm bulma olasılığı yüzde elli.. eğer 2 den fazla bölgede sorun çıksaydı durum biraz daha zorlaşırdı.. emre bey söylemişti doğacak erkek bebeğe bu gen %25 ile %50 taşınmış oluyor sanırım. ama transfer öncesinde imkanınız varsa embriyo genetiği (pgt) yaptırabilirsiniz..
arkadaşlar selam sabah işe gitmiştim telefon geldi bugün transferinizi yapmayı düşünüyoruz 12 ye kadar burda olun dediler bende hazırlanıp gidiyorum bebişimi almaya burdaki herkesten Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin benden ben daha giremiyeceğim pc ve telefonu doktorum yasaklıyo inşallah hamile kalırım o haberimi veririm sizlere hepiniz Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?