Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm merhaba hoşgeldin nasılsın
sende arada bi gelip ce deyip gidiyorsun
nasılsın tatlım neler yapıyorsun
gelecekmisiniz bu tarafa

Ben Zambak kardeşşimizin dularını okudum.Rabbim dularımızı tez zamanda kabül etsin inşallah

Cnm merhaba hoşgeldin nasılsın
sende arada bi gelip ce deyip gidiyorsun
nasılsın tatlım neler yapıyorsun
gelecekmisiniz bu tarafa

merhaba canımcım hoşbulduk
ceeeeee deyip kaçıyorum bebekim haklısın valla ne diyeyim
ben yerimde duramıyorumki canımcım sürekli temizlik iş güç.
iyiyim çok şükür canım spora gidiyorum 2 haftadır baya yoruluyorum.
ama iyi oluyo 2 kilo almıştım veriyorum galiba hafifliyorum git gide.
geçen kocişle baktık seminer baya var ama seminer ücretleri hala çok yüksek.
eğer uygun bir seminer denk gelirse gelicez canım.
1 ay var daha spermiogram yaptırmaya.
sen neler yapıyosun bebekimm???

canım eminmisin adet olduguna cok erken olmuşsun üstüne görme olmasın bir test yap bence.ben yasinlerimi önceden okuyorumya seninkini okurken içim iyi seyler gecti ne oluuuuuuuuuuuuuuuuuur bir test yapsana merak ettim :)

canım eminmisin adet olduguna cok erken olmuşsun üstüne görme olmasın bir test yap bence.ben yasinlerimi önceden okuyorumya seninkini okurken içim iyi seyler gecti ne oluuuuuuuuuuuuuuuuuur bir test yapsana merak ettim :)

cnm iyi şeyler gecti derken kimse yanlış anlamasın arkadaşlar hepinizinki iyi niyetle okuyorum hamile gibi geldin gözüme bu anlatmak istedim

ah canım ya..keşke dedigin gibi olsa..ben de şok oldum.sabah koşa koşa ped almaya gittim.dün önce kahve lekeler gelince acaba yerleşme kanaması mı dedim.ama sonra eşimin değerleri geldi aklıma.saçmalama dedim.kendi kendime...mümkün degil yani.hamile olsam mucize olurdu.morfoloji sıfır çıkmıştı en son.kendiliğinden gebe kalabilmem çok çok zor...çapada tüp bebek için rapor çıkartmak için uğraşıyoruz...off offfff

Son düzenleme:
cnm iyi şeyler gecti derken kimse yanlış anlamasın arkadaşlar hepinizinki iyi niyetle okuyorum hamile gibi geldin gözüme bu anlatmak istedim

ben anladım zaten onu kastettigini.insanın içine bazen doğuyor.başka forumda bi arkadaşın nickini gördükçe bir sonraki ay bu kız hamile kalacak dedim.sonra foruma da yazdım.sen yakında hamile olacaksın die.gerçekten çıktı..garip bi his yani.bu dedigim iki kişi için oldu.inşallah sende benim için öle hissetmişsindir. ...rabbim hiç birimizi daha fazla bekletmesin.ben tülay arkadaşımızın yukarda yazdıgına katılıyorum.rabbim bizi secti çünkü ona yakın olmamızı istiyor.ona dua etmemizi ona hep yakın olmamızı onun adını anmamızı istiyor.melegimizi bize bahşettginde bizim kadar şükür edecek başka kimse olamaz herhalde....

canım öle deme ya cokda umutlandırmak istemiyorum ama .ya bir sey kaybetmesin canım bak belli olmaz:) hadi kalk daha oturuyon mu ben burda sıfır spermle bir gazeteci arkadasın hamile oldugunu okudum sonra test yapmışlar ki 11 tane sperm var ya ya rabbim ol dedikten sonra morfoloji falan vız gelir

doru diyosun Rabbim yeter ki ol desin...ama kanamam var yani.bildigin adet kanaması.ben adet olacagımı biliyordum zatenn.sadece çok çok erken olunca şaşırdım.ama yarın yapacam test.şuan şehir dışındayım.yarın evime dönüyorum.evde test var.negatif çıkacagına eminim ama seni mi kıracammm )))

canımm öyle demee tevekkül ett rabbim sevdiği kullarına dert verirmişş.. umudunu kaybetme her şer gibi görünen şeyde hayır vardır..geçmiş olsun rabbim inşallah en kısa zamnda acil şifa versin eşine..

evt cnm söylemiştin spora başlayacağını
ne güzel işte hem kilo vereceksin hemde sağlıklı olacaksın
keşke benimde yapma imkanım olsa
bi ara çok istedim akşam yürüyüşü yapmayı halada istiyorum ama zaman yok
hergün bişey çıkıyor o yüzden bayrama kilolarımı veremeden giricem:)
cnm benim seminere geldiğinizde mutlaka haber et görüşelim birlikte eserde tahlil yaptıralım bakalım ne çıkacak...
Spermiogram testini siz nerede yaptıracaksınız ankarayamı gidecek eşin?

arkadaşlar AZFc delasyonu nedemek eşimde mevcut yazıyor

canım aslında şanslı sayılırsınız çünki sadece azfc bölgesinde delasyon varsaa zaten sperm bulma olasılığı yüzde elli.. eğer 2 den fazla bölgede sorun çıksaydı durum biraz daha zorlaşırdı.. emre bey söylemişti doğacak erkek bebeğe bu gen %25 ile %50 taşınmış oluyor sanırım. ama transfer öncesinde imkanınız varsa embriyo genetiği (pgt) yaptırabilirsiniz..

Son düzenleme:

ÇOK GÜZEL KONYADA MI? TANIŞMAK İSTERİM SİZİ bizde kaan aydos ta tedavi oluyoruz bizimde iğnelerin 5 ayı siz kimde tedavi oluyorsunuz ve iğneleri nasıl buldunuz

slm canlar, nasılsınız ben bugun pek bı durgunum hıc keyfım yokk karnım acıktı yemek yapcak gucumde yokk ıcım sıkkın Allah hayıra cıkarsın ınsallah...

canım arkadaşım öğle çok isterimki spermlerin olgunlaşmasını ve kendim için degil bütün arkadaşlarım için sorunuza geç cevab verdim çünkü bilgisayarımda sıkıntı vardı inşallah hepimizin yüzü güler yanlız bizim fsh ve lh çok yükseldi bende korkuyorum buca çabama rağmen neyseki sabırlı olmam gerektiyini unutmuyorum allah bizlerede büyük sabır versin bu tesavi aşamasında

bizde kaan hocanın hastasıyız en sonki mikro teseden sonra tedavimizin 14 ayındayız iğneyede başlayalı 5 ay oldu saraçoğlunu bende aradım dosya açıldı bakalım haftaya görüşünce ne diyecek biliyormusunuz bunlara rağmen günüm geşti diye test yaptırdım sonuç tabikide negatif ama ümüt bitmiyor işte

ÇOK GÜZEL KONYADA MI? TANIŞMAK İSTERİM SİZİ bizde kaan aydos ta tedavi oluyoruz bizimde iğnelerin 5 ayı siz kimde tedavi oluyorsunuz ve iğneleri nasıl buldunuz

cnm tanışalım tabii birbirimize destek oluruz ne güzel
evet ben konyada oturuyorum seninle hiç denk gelmedik
biz eurofertilde mikro tese olduk eşimde sperm bulundu ama tutunmadı
Ahmet şalvarlıyla eşimi tese yapan doktor tedaviye devam ediyoruz ama tabiki imkanlar kısıtlı ve çok detaylı bilgi alamıyoruz kimseden
mesela benim eşim azfc delasyonu varmış tabi ben bunu yeni farkettim genetikler önce yapılıyor kimse bize sizde şu sorun var demedi hemen ameliyata aldılar..
hastalığınız şu demediler hadi özel yer bide insanları kesip biçip para kazanıyorlar
eşim devlet hastanesinede gitti sadece elle kontrol edip gönderdiler nasıl doktorlar anlamıyorum:
iğneleride eşimin doktorunun reçete vermesi sayesinde bulduk 6 ay kullandık ama fayda etmedi eşimde bu süreçte çok yoruldu kalçadan sürekli iğne yaptırdı
şimdide ilaç kullanıyor şaştık kaldık ne yapsak ne etsek hiç bilmiyorum Allahın takdiri inş bebişime kavuşurum

cnm çok saol int baktım bu bölgede olan delasyonda menide bile sperm görülebiliyormuş:
inş bebişlerime geçmez babasıyla zaten uğraşıyom ondada böyle bişeyi kaldıramam hakkımızda hayırlısı ne diyeyim
saraçoğlu bir tv de şöyle demişti anne karnında oluşurken bebek anne detestesteron üretiyormuş ve buda erkek çocukta üremeyi engelliyormuş testesteronu baskılayan bişey
bizim doktorda bize bu doğuştan işte katmanlar tam oluşmamış felan dedi acaba bunamı bağlı kafam allak bullak bende ne düşünceğimi şaşırdım

canım transferin hayırlı olsun rabbim bebişini senden ayırmasın inş
hayırlısıyla 12 gün sonra halayını çekmek nasip olur inş
sende bebişinde allaha emanet olunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…