Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar canım hoşgeldin yazını okudum çok üzüldüm inşallah bu mübarek günlerinin hatırına rabbim 2 tane yumoşunu sağlıklı kılar ve bebeğine kavuşursun

vick cnm bizde y kromozom delasyonu varmış eşindeki problemle aynı mı azfc delasyonu sizinki 46xxy ama sorayım dedim ?

iyi akşamlar güzeller
nasılsınız bakalım.
ben /HUZUR SOKAĞInı izliyorum.
yıllar önce romanını okumuştum.
gerçi DRAM biz dramları severiz hee
VCK canım hadi az kalmış.rabbim kolaylık versin.
MASAL ım kendini bukadar yıpratma. sakin sakin.
ESMA kader arkadaşım.azf c delesyon en ( iyi) olanıymış.yüzde 30 şansınız var demişti dr.
takma kafana bebeğimiz olursa (inşaallah olacak)bu bir mucize dir
aslında her bebek bir mucize değilmi?
dualara devam...

iyi akşamlar canım hoşgeldin yazını okudum çok üzüldüm inşallah bu mübarek günlerinin hatırına rabbim 2 tane yumoşunu sağlıklı kılar ve bebeğine kavuşursun

hb cnm bende çok üzüldüm inş. dediğin gibi gelişirlerde yüzüm güldürürler...seninde rapor işlerin oluyormuş hayırlısı olsun aman dikkat et kendine soğuk falan alma ben gibi içtiğim ıhlamurlarınmı ilaçlarınmı zararını gördüm bilmem....

iyi akşamlar cnm
nasılsın neler yapıyorsun?*
cnm yumurtalarda sorun varmış galiba inş herşey yoluna girer ve olursun

iyi olmaya çalışıyorum cnm bugünkü yaşadığım şokuda atlatmaya bakıyorum... gerçi benim bunlara alışık olmam lazım her zmn yaşadığım şeyler tedavi iptalleri sorunları yumurtasızlık inş. cnm foliküller gelişrde toplama ,transfer aşamasına gidebilrim..

canım 2 gündür sana yazıcam yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum
çok sevindim canım yavrularının iyi olmasına inşallah bundan sonrası da
sorunsuz bi şekilde devam eder ve yavrularına kavuşmak nasip olur.

cnm benim 8 yumurtm toplanmıştı baharcığımla flazskcığım biliyor çok üzüldüm niye az dedim sonra 5.güne 2 si kaldı ve nasip olmadı iki yumurtası olan 2.gün transfer edilen bir arkadaş vardı onun tuttu rabbim yeterki ol desin inşallah

kızlar cvp veren yokmu ya bı aydınlatın benı

cnm ben çok iyi bilmiyorum ama 12 günde test yapılıyor yani bebe sana tutunmuş gözünaydın
keseyi ve kalp atışlarını görmeniz lazım tam gebelik denmesi için zaten doktorun seni bilgilendirecektir

arkadaşlar bişey sorcam transferden sonra 8.gun degerım 13.7 10.gun degerım 57.78 sızce nasıl ıkı katından fazla artması sorun degıl dımı acıl cvp lutfen

canım üzgünüm ama ben hiç o aşamaya bile gelemedim Ama değerinin yüksek olduğunu düşünüyorum belki ikiz gebeliktir

ay ne kadar güzel inş. cnm gelişirlerde bizede o anları yaşamak nasip olur .. bugün hastanede bi kız vardı tranfer için gelmişti ama transferi olmadı tek yumurtası varmış döllenmiş ama transfer yapılamadı embriyo çözülürkenmi ne bozulmuş ( bunları duyuyorum nasip işte biz elimizden geleni yapıyoruz...mucizemizi beklicez olmazsa:))sağol..

canım üzgünüm ama ben hiç o aşamaya bile gelemedim Ama değerinin yüksek olduğunu düşünüyorum belki ikiz gebeliktir

allahım herkese yasatsın bu duyguları cok tuhaf ama hala tam sevınemıyorum bıle hep bı tedırgınlık.allah hepımızın muradını versn ınsallah

vick cnm bizde y kromozom delasyonu varmış eşindeki problemle aynı mı azfc delasyonu sizinki 46xxy ama sorayım dedim ?

anladım canım azfc delesyonundan muzdarip bir arkadaşım şu anda hamile ve sizde sperm bulunma şansı yüksek sadece silinme var azfc de silinme olunca sperm bulunuyor inşallah sizde de bulunur
canım benim eşimin sorunu daha farklı genetik ama sizden farklı bir genetik problem 47xxy sorunu var.yüksek fsh, küçük testis,sorunları mevcut bizim sperm çıkma şansı düşük inşallah rabbim benimde yüzümü güldürür

ben yumurtamın sayısınıda geçtim cnm bu sefer gelişmesindede sorun yaşadım daha önce 5 günde gelişmişdi bu sefer büyümemişler, pek büyüceğinide sanmıyorum ama yinede devam edicem...rabbim yeterki ol desin...)

iyi akşamlar canım hoşgeldin
Allah razı olsun evet canım az kaldı inşallah sonu selamet olur dualarınızı eksik etmeyin

ah masalım bitanem çok üzüldüm gelince üstüste geliyor bu da insanı yıpratıyor patlamalar olması hatta bence boşanmayı düşünmek bile bizlerin durumunda imtihanları olan çiftler için doğal yeterki unutup omuz omuza yola devam edebilmek canım masalım

canım iyi akşamlar iyiyim Allaha şükür sen nasılsın??
sizdemi y delasyonlusunuz bilmiyordumm sorma körüm ben kaç aylardır görmemişim yeni farkettim..
ama bebişlerede geçermiş çokk korktum inş öyle bişey olmaz
bitaraftan 10 kişiden sadece bir kişide sperm bulunuyorrmuş ve bizde sperm çıkmıştı içime su serpildi dediğin gibi biz şanslı olanlardanız azfa azfb lerde hiç sperm bulunmuyormuş azfc dede %50 şansımız varmış bu durumda epey iyi durumumuz
cnm sizde çıkış vardı neler kullandınız bana yazarmısın neler yaptınızda çıkış olmuştu tabi sperm kalitesi düşük oluyormuş bide sizde bu sorunlar var mı?

canım ben okudum Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…