Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm mucize gerçekten allahım kat kat artırsın inş..
saraçoğlunu tekrar aradınmı belki başka şeyler önerir
kürleri nasıl aldın cnm yurt dışına gönderiyorlar mı
cnm eşim arginmex de kullanıyor nasip artık herşey hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Insallah canimmm.
Saracoglunu aramadim ama yeni kürler icin arayacagim zaman onunlada görüsüp ona göre ilave edip etmeyecegini soracagim kürlere.bize 5 aylik önermisti kürü ilk ücünü yolladilar ikisini bitince arayin yollayalim dediler. Yurtdisinada yolluyorlar canim ama kargo ucretinide aliyorlar. Yurt ici üctetsiz mis sanirim.

Rabbim hepimizin emeklerini bosa cikartmasin insallah.

Umut oldun bile oyle cok sevindimki su arefe gunun de senin adina
Insaallah bundan sonrada hep boyle guzel haberler yazarsin buraya

Canım benimmmmmm biraz önce görmüştüm seni ama çıkmam gerektiiiiiiiiiii
demek bize harika haberler getirdinnnnnnnnnnnnnnnn
gerçektennnnnnnnn harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa gözün aydın tatlımmmmmmm
çok mutlu oldu bi mucize buuuuuuuuuuameliyatla çıkmayan spermcikler sonrada çıkmaya başlamışşş süper yaaaaa
inşallah en kısa zamanda cnm canlanıcak kıpır kıpır olucaklarrrrrrrrrrrrrr
hareketsiz olsa bile sperm sonuçtaaaaa daha ne olsunnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Umut oldun bile oyle cok sevindimki su arefe gunun de senin adina
Insaallah bundan sonrada hep boyle guzel haberler yazarsin buraya

Allah razi olsun cicekcigim.insallah hepimiz güzel haberler verebiliriz.

Canim cok tesekkür ederim.

Degilmi hareketsiz filan ama Sperm var sonucta. Allahim o kadar mutlu ve umutluyum ki. Bundan 5 ay önceki kirilmis umutlarimi düsündükce bugunleri yasattigi icin rabbime ne kadar sükretsem azdir.

Tabiki cnmmmmmmm biz hiç görmedik o testte spermcikleriiiiiiiiii bende 1 tane bile görsem havaya uçardım inan biizm için ne kadar önemlii
1 tane bileeeeeeeee...
mutlu ol tabi cnmm
hiç ummadığın anda rabbim sana bi mucize gösterdi ..çok şükür devamıda gelicek inşallah herşey daha güzel olucakkkkkkkkk..canımmmmmm..

Ay canım ya çok güzel bir haber verdin bizlere.inşallah en kısa zamanda onlarda canlanıveririr.Biz bir tane görmeye bile razıyız.Darısı da bizlerin spermciklere olsun

gözünaydın cnm oh ohohohhhhhhhhhhh
ne güzel bi test sonucu bu inş onlarda canlanacak
rabbim bizede gösterdin ölü bile olsa bize yeter tabiki inşş bol bol canlı spermlerinizde çıkar tatlım

LABORBEFUNDE:Routinelabor im Normbereich.Hormonstatus unauffällig.

SPERMIOGRAMMnach 1 std.vom 5.3.09) phys.Beschaffenheit: o.B
Vol:4,7 ml ph: 7,4
Spermienkonzentration: 24.5 mio\ml Gesamtzahl: 115,15 mio
Motilität: a:5 % b:20 % c: 25 % d: 50 %
Morphologie:3 % normale spermien Rundzellen: 1,2 mio\ml
Beurteilung: Asthenoteratozoospermie
(nach 1. std vom 16.4.09) phys.Beschaffenheit: o.B
Vol. 4,0 ml ph:7,4

Spermienkonzentration: 5,6 mio\ml Gesamtzahl: 22,4 mio
Motilität: a:1 % b:15 % c: 10 % d: 74 %
Morphologie: 2% normale spermien Rundzellen:<1 mio\ml
Vitalität> 60 %
Beurteilung: OAT- syndrom

BEURTEILLUG: Bei dem Pateienten besteht enie Fertilitätsstörung wie oben dargestellt.Ich habe dem Paar empfohlen,sich uber Moglichkeiten der assistierten Reproduktion beraten zu lassen...

Kizlar bunda azosspermi varmiiii??

Niye bunu almancadan çevirmediniz?
Ben size şöyle açıklıyım burda kullanıldığı anlamıyla eşiniz azoosperm yani yok denecek kadar az veya spermi yok değil...
Yalnız anladığım kadarı ile; hem hareketliliğinin az olması hem de morfolojisinin bozuk olması ise astenoteratozoospermi olarak adlandırılıyor sizde bu durum var...
Sayı ml de 24 milyon total de 115 milyondan fazla spermi var...Bu morfolojiye çok takmayın bence çok bir etkisi yok bizdede morfoloji bozuk iyi spermler yüzde 1 diyorlardı fakat normal yoldan hamile kaldım...Bikisel tedavinin faydalı olduğu durumlardan biride bu mutlaka kullanın derim

Benim yasim 37 esimin 55 sizin yasiniz kac bilmiyorum ama cvp verdiginiz icin tesekkurler almanca bende pek bilmedigim icin ceviremedim... siz nasil bi bitkisel tedavi uyguladiniz bu arada bebeginizi saglikla buyutun..

Benim yasim 37 esimin 55 sizin yasiniz kac bilmiyorum ama cvp verdiginiz icin tesekkurler almanca bende pek bilmedigim icin ceviremedim... siz nasil bi bitkisel tedavi uyguladiniz bu arada bebeginizi saglikla buyutun..

Yaş itibari ile çok vakit kaybetmeyin derim, eğer imkanınız varsa bir tüp bebek merkezine hemen başvurabilirsiniz...Bitkisel olarak burdaki arkadaşların üstüne kimse yoktur heralde arada bir bitkisel olarak ne kullandıklarını yazıyorlar...Bir kaç sayfa geriyi okursan bulabilirsin mutlaka...Farklı olarak benim doktorum comvitex diye bitkisel bir ilaç öneriyor sayı ve morfolojiye katkı yaptığı hastaları varmış...Diğerlerininde faydalı olabileceğini gıda ile hormonal sistemin alakalı olduğunu söylüyor...Ama tekrar edeyim yaş itibari ile tüp bebeğe başvurmanız sizin için akılcı olan gibi duruyor...Allah her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda...

nasılsınız kızlar bayramda giremem büyük ihtimalle
şimdiden yazayım dedim
hepinizin Kurban Bayramı Mübarek Olsun.
Allahım bir dahaki bayrama kucaklarımızda evlatlarımızla geçirmeyi nasip etsin inşallah
hepinizi çok seviyorum canlarım
Allaha emanet olun bayramdan sonra sağ salim görüşmek ümidiyle
kocamannnnnnnnnnnnn öpüyorummmmm

hayırlı geceler
içnde bulunduğumuz günler ve geceler
duaların kabul Edileceği zamanlar.
Mevlaam nerede bir bebek hasretiyle yanan yürek varsa
rahmetinle serinlet.kucaklarımızı doldur.
miss kokularını koklayalım.gözümüz aydın olsun.
şüphe yokki sen herşeye KAADİRSİN.
bu dünyada bayram anne olduğumuz gündür.
EBEDİİ alemde de cennetinle cemalinle sevindir ALLAHım.amin.
bayramınızı tebrik ediyorum canlarım.
:119:
HASRET CANIM ÇOK SEVİNDİM.
İNŞ. SABRIMIZIN MÜKAFATINI ALIRIZ.
İLK defamı çıkış oluyor.
RABBİM ÇOK BÜYÜK.bidahakine canlılar çıkar kıpır kıpır.

çooooook sevindim canım inan bizlerede umut oldun şimdi.
bizde saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz ama buara biraz aksattık.
sarı kantaron vermişti yasaklandı bu bitkiler o yüzden korkuyoruz kullanmaya.
yarından itibaren kullanmaya devam edicez.
inşallah bizlerde güzel sonuçlar alırız.

arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun.
hayırlı bayramlar olsun inşallah...

Son düzenleme:
Minicik bir kızım olsun. Gül koksun teni. Elimi tutsun mini mini elleri. Gerçekten sevmeyi öğretsin bana. Canım olsun, aşkım olsun, hayatım olsun.....

herkese hayırlı bayramlar

hasretcim senin adına çok sevindim eşimede anlattımm

nasıl sevindik nasıl umut oldun bize

rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısı ise versin

eşim bir kez ameliyat oldu sonuç negatif olunca tedaviyi bıraktık

çok zor süreç rabbim başka dert vermesin diyorum susuyorum

çok çok sevindim cnmm inş canlıda çıkar

Günaydınnnnnnnnnn

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlarrrrrrrrrr

Hayırlı bayramlarrrrrrrrr

arkadaşlar hepiniz bayramı mübarek olsun.pitircik ben snopy35 ve masal5758 dualarını okudum.allah dularimizi kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…