Larginin de evicap gibi ilac canim. Yemek arasinda gunde birkez aliyor esim.
Bizim icin bu 43 hareketsiz sperm gercekten mucize cünkü esim 4kez ameliyat oldu. Sadece 3. de elonge bulundu onunla tek embriyomuz olustu ve tutunma olmadi. Simdi dogal yoldan sperm bulunmasi hareketsiz olsada havalara ucurttu beni.türkiyede olsak eminim testimiz daha ayrintili ve umut verici olurdu.buda cok sükür. Dilerim daha da cogalir ve hareket kazanirlar.
cnm mucize gerçekten allahım kat kat artırsın inş..
saraçoğlunu tekrar aradınmı belki başka şeyler önerir
kürleri nasıl aldın cnm yurt dışına gönderiyorlar mı
cnm eşim arginmex de kullanıyor nasip artık herşey hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Cok tesekkür ederim cicekcigim. Umutlarimin, direncimin kirilmaya yüz tutdugu bir anda geldi bu haber, bana yeniden savasma gücü katti sükrediyorum allahima bu günleri gösterdigi icin .
Topikteki her olumsuz beni daha da yikti girip cevap yazma , acilarini paylasma gücünü bile bulamamistim kendimde . Insallah bu haberle sizlerede umut olur durumumuz.
Selam kizlar, umarim iyisinizdir.
Size harika haberler getirdim.esim sali gunu sperm vermisti bugun sonucu aldik. 43 tane hareketsiz sperm bulunmus.hareketlendirmeye calismislar ama hareketlenmemisler.böyle bir habere gercekten coooook ihtiyacim vardi.hic umudum yoktu, sonuc yine sifirdir deyip durmustum ama rabbim bu defa güldürdü bizi. Esim tam ne demek oldugunu algilayamadi simdi sonuc iyimi deyip durdu .bende tabiki iyi hatta mucize dedim. Ameliyatta bulunmayan dogal yoldan cikti daha ne olsun. Insallah hareketlenirlerde en kisa zamanda.
Kizlara sonucu yazayim demistim test verdiginden beri ama olumlu seyler yazmayi nasip etti rabbbim sükürler olsun.
Umut oldun bile oyle cok sevindimki su arefe gunun de senin adina
Insaallah bundan sonrada hep boyle guzel haberler yazarsin buraya
Canım benimmmmmm biraz önce görmüştüm seni ama çıkmam gerektiiiiiiiiiii
demek bize harika haberler getirdinnnnnnnnnnnnnnnn
gerçektennnnnnnnn harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa gözün aydın tatlımmmmmmm
çok mutlu oldu bi mucize buuuuuuuuuuameliyatla çıkmayan spermcikler sonrada çıkmaya başlamışşş süper yaaaaa
inşallah en kısa zamanda cnm canlanıcak kıpır kıpır olucaklarrrrrrrrrrrrrr
hareketsiz olsa bile sperm sonuçtaaaaa daha ne olsunnnnnnnnnnnn
Allah razi olsun cicekcigim.insallah hepimiz güzel haberler verebiliriz.
Canim cok tesekkür ederim.
Degilmi hareketsiz filan ama Sperm var sonucta.Allahim o kadar mutlu ve umutluyum ki. Bundan 5 ay önceki kirilmis umutlarimi düsündükce bugunleri yasattigi icin rabbime ne kadar sükretsem azdir.
Size harika haberler getirdim.esim sali gunu sperm vermisti bugun sonucu aldik. 43 tane hareketsiz sperm bulunmus.hareketlendirmeye calismislar ama hareketlenmemisler.böyle bir habere gercekten coooook ihtiyacim vardi.hic umudum yoktu, sonuc yine sifirdir deyip durmustum ama rabbim bu defa güldürdü bizi. Esim tam ne demek oldugunu algilayamadi simdi sonuc iyimi deyip durdu .bende tabiki iyi hatta mucize dedim. Ameliyatta bulunmayan dogal yoldan cikti daha ne olsun. Insallah hareketlenirlerde en kisa zamanda.
Kizlara sonucu yazayim demistim test verdiginden beri ama olumlu seyler yazmayi nasip etti rabbbim sükürler olsun.
LABORBEFUNDE:Routinelabor im Normbereich.Hormonstatus unauffällig.
SPERMIOGRAMMnach 1 std.vom 5.3.09) phys.Beschaffenheit: o.B
Vol:4,7 ml ph: 7,4
Spermienkonzentration: 24.5 mio\ml Gesamtzahl: 115,15 mio
Motilität: a:5 % b:20 % c: 25 % d: 50 %
Morphologie:3 % normale spermien Rundzellen: 1,2 mio\ml
Beurteilung: Asthenoteratozoospermie
(nach 1. std vom 16.4.09) phys.Beschaffenheit: o.B
Vol. 4,0 ml ph:7,4
Spermienkonzentration: 5,6 mio\ml Gesamtzahl: 22,4 mio
Motilität: a:1 % b:15 % c: 10 % d: 74 %
Morphologie: 2% normale spermien Rundzellen:<1 mio\ml
Vitalität> 60 %
Beurteilung: OAT- syndrom
BEURTEILLUG: Bei dem Pateienten besteht enie Fertilitätsstörung wie oben dargestellt.Ich habe dem Paar empfohlen,sich uber Moglichkeiten der assistierten Reproduktion beraten zu lassen...
Kizlar bunda azosspermi varmiiii??
Niye bunu almancadan çevirmediniz?
Ben size şöyle açıklıyım burda kullanıldığı anlamıyla eşiniz azoosperm yani yok denecek kadar az veya spermi yok değil...
Yalnız anladığım kadarı ile; hem hareketliliğinin az olması hem de morfolojisinin bozuk olması ise astenoteratozoospermi olarak adlandırılıyor sizde bu durum var...
Sayı ml de 24 milyon total de 115 milyondan fazla spermi var...Bu morfolojiye çok takmayın bence çok bir etkisi yok bizdede morfoloji bozuk iyi spermler yüzde 1 diyorlardı fakat normal yoldan hamile kaldım...Bikisel tedavinin faydalı olduğu durumlardan biride bu mutlaka kullanın derim
Benim yasim 37 esimin 55 sizin yasiniz kac bilmiyorum ama cvp verdiginiz icin tesekkurler almanca bende pek bilmedigim icin ceviremedim... siz nasil bi bitkisel tedavi uyguladiniz bu arada bebeginizi saglikla buyutun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?