Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar İbrahim Saaraçoğlunun teli sizde varsa bana yazabilir misiniz.bendeki numarasından ulaşamıyorum.
teşekkürler.

canım senin kalbiyin güzelliği...
helal olsun. inş duaların gerçek olur tatlım
ne güzel dua etmişsin.dualarının karşılığını kat kat al inş
hayırlı evlatlarımıza hepimiz kavuşalımmmm.

sagolasın canım benım, ne kadar surede tamamlanması gerekıyor pekı tam bılmıyorum bende

canım 150 tane tefriciye okudum.
yarın yine okurum inş.
canım belli bir süre yok ama 7 günde tamamlanması en makbulüymüş.
inş Allah dualarımızı duyar ve bebişini sağsalim kucağına alırsın cnm.

hg cnm.
yasinler bitti tatlım. Allah razı olsun düşünmen yeterli...

canım hg.
iyiyim şükür.
bayram yorgunluğu.
yasinler bitti canım .
atlamadın tatlım rahat ol.

MASAL5758’ E OKUYORUZ

29 Ekim pazartesinden 31 ekim çarşambaya kadar

aruna ……………………………………………... 2 =okudu
askbebek …………………
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2 =okudu
denizbulutu ……………………………………....2 =okudu
esma ……………………………………….…..…..3 =okudu
oknk …………………………………………….…. 2 =okudu
mera1987 ………………
flzask2003 ………………
masal1981 ………………………………………..3 =okudu
hep…………………………………………………..2 = okudu
mavimenekşe …………………………………….2 =okudu
nur.sen ………………………
seval0817 ………………………….……..…. …..2 =okudu
pembe85 …………………. ……………….…….2 = pıtırcık okudu
pıtırcık43 ……………………………………….….2 =okudu
umut99 ………………………………
vck ………………………… ……………………....2 =okudu
tülay20 ……………………………………………..2 =okudu
zambak06 …………………………………….....2 =okudu
kader60 ………………………
lamyay ……………………………………………..2
hpk …………………………………………….…...2 =okudu
naz034……………
birumut99 ………………………………….….…2 =okudu
snopy35 ………………
masal5758 ……………………………………………..3

arkadaşlar okumuştur eminim.
Allah kabul etsin. masal nete girdiğinde yasinini oku ve bağışla tatlım.

Son düzenleme:
canlarım yasinler bitti.
masalın yasini kaldı takip ederim onuda .
nete giremezse yerine okuyup bağışlarım inş.

eksisiyle artısıyla yasini bitirdik. hatam olduysa hakkınızı helal edin.
Allah yasinlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin.ikiz ikiz hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..
amin.

Allah razı olsun canım vesile oldun Rabbim dualrımızı kabul etsin
hepimizin kucağını doldursun inşallah
hakkım helal olsun asıl sen hakkını helal et inşallah yine güzel dualarla devam ederiz

hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldiniz topiğimizeeeeeeeeeeee
gözlerim yolda kaldı

iyiyim tatlım.
sen nasılsın?
özel mesajına bakarsan sevinirim .
rapor işlerini ne yaptın?
Allah iyilik versin canım
bende iyiyim şükürler olsun
arkadaşımın bebeği kafa üstü düşmüş geçmiş olsuna gittim
oda tüpbebekle olmuştu annesinin içi acıyordu şükürler olsun geç buldum ama evladıma birşey olmadı diye nasıl ağlıyordu
gördüm canım mesajını
rapor işimde beklemede bu ay adetimden 10 gün önce kan tahlili yaptırmam lazımmış onu bekliyoruz işte
hakkımızda hayırlısı olsun sonucu güzel olsun 9 sene bekledim 2 ay daha beklerim

hoşbulduk şekerim ne yaptın ulaşabildin mi saraçoğluna

ulaştım cnm alalha şükür sekreter kayıt altına aldı salı günü arıcaz eşimde o zamana dek hormon tahlıllerini yaptırıcak bari yeni sonuçları söleriz
inş bizdede işe yarar cnm benim

ulaştım cnm alalha şükür sekreter kayıt altına aldı salı günü arıcaz eşimde o zamana dek hormon tahlıllerini yaptırıcak bari yeni sonuçları söleriz

hadi hayırlısı canım inşallah işe yarar canımcım Allah işinizi rast getirsin

bayramılarımız geçti yavaş yavaş toplanmaya başladık.Allah tekrarına nasip etsin. ellerimizde göbişlerimizde evlatlarımızla geçireceğimiz sağlıklı huzurlu geçmişin acısına çıkarırcasına dolu dolu geçen bayramlarımız olsun.

pıtırcığım sende hakkını helal et tatlım.hepimize emeğin geçti.Allah razı olsun.

vck,adım adım yaklaşıyorsun meleklerine.sonu hayırlı olsun inşallah.Arkadaşınında yaşadığı son korku olsun.çok geçmiş olsun.

flzaskcım arada görüyorum cevaplarını ama dinlenmeye çekildin sanırım.eşinde izine ayrılacaktı.güzel geçsin inşallah.

baharcım yoksun uğramıyormusun ben mi göremiyorum.yazamasamda takip etmeye çalışıyorum sizleri ama denk gelmedim sana.kuzucum bir ses ver bize.

evet sıra bende doğrusu bizde,bayramda yine gece yarısı gelen kanama ile irkilsemde devam etmedi çok şükür.benim kuzular ya gece yarısını ya da resmi tatillerde beni korkutmayı seviyor.2.gün den sonra hep yatarak geçirdim.bugün bişey yoktu okula bile gittim.

şifa olur inşallah tatlım.kıpır kıpır spermlere dönüşsün emekleriniz.

Hasretcigim merhaba canim saracogluna hangi numaradan ulasiyorsun bizde ariyoruz ama ulasamadik daha

ben geldim canlarım çok özledim sizleri bayram süresince yalnızca duaları okudum diye girebildim topiğe buraya uğrayamadım
neler var neler yok topikte inşallah güzel gelişmeler olmuştur
test sonucu alacak arkadaşlar olacaktı inşallah olumludur
ben şöyle bir geçmişe göz atıp geleyim

hadi gözümüz aydın Allahım kabul etsin
ne demek canım sen hakkını helal et takip etmek kolay mı
bizim hatamız olduysa sen hakkını helal et benden yana helal olsun
adet olduğumdan dolayı son yasinleri okuyamadım siz de helal edin hakkınızı.

Hasretcigim merhaba canim saracogluna hangi numaradan ulasiyorsun bizde ariyoruz ama ulasamadik daha

+90 216 457 34 10 -+90 216 457 34 11 numaralı telefonlardan görüşüyorum. Düşürmek için çok uğraşmak gerekıyor.

Allah razı olsun denızciğim,kürü yarılamıştık eşim test verdiğinde. Şimdi arayıp hem yenı kürü sipariş vercem hemde bu gelişmeden haberdar etcem bakalım.
Kaan hocada şubatta amelıyat oldu eşim kök hücre var yapılacak başka bırşey yok , yenı gelişmelerı bekleyin demiştı. Saraçoğlunada umutsuzca başvurdum, ılerde neden denemedım dememek için hiç ummadığım gelişmeler oldu çok şükür.
Size umut olduysam ne mutlu bana. Dılerım en kısa zamanda sız daha da güzel gelişmeri yasarsınız.sıze ne kadar oldu kürü kullanalı. Hiç test verdımı eşin bu arada?

kızlar İbrahim Saaraçoğlunun teli sizde varsa bana yazabilir misiniz.bendeki numarasından ulaşamıyorum.
teşekkürler.
+90 216 457 34 10- +90 216 457 34 11 numaralı telefonlar canım Saraçoglunun.

canım ben yasinlerimi okudummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…