Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benimmm seni çokk iyi anlıyorummm bizde olumszuluklar yaşadıkkkkkk..üzüldükk..
bizimde tedavilerimiz maalesef olumsuz oldu cnmmmmmmm...
beklemedeyiz şimdilikkkkk..
bizde seni seviyoruz cnm inan merak ediyordum senii uzun zamandır girmiyodummm..
rabbim yardımcın olsun cnmm ..

bizim durumda neden olduğu belirsiz azospermde,saraçoğlunun kürlerinimi kullandınız sadece?bu kürlerin içeriği nedir benimle paylaşırmısınız acaba?

ovitrelle kullanıyorduk,prengly bulduk ama nasıl kullanmak gerekir bilen varmı?

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile geçmiş KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.canlarımmmmmmm.

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile geçmiş KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.canlarımmmmmmm.

canımmmmmmmm ben regl oldum yerime okumuşsun ya.güzel kalpli pıtırcığımmmmmmmmm hakkını helal et.ALLAH yasinlerini kabul etsin inşallah sana da tatlı mı tatlı annesi gibi bi pıtrcıııık nasip etsin.

bizim durumda neden olduğu belirsiz azospermde,saraçoğlunun kürlerinimi kullandınız sadece?bu kürlerin içeriği nedir benimle paylaşırmısınız acaba?

Sadece saracoglunun önerdıgı kürlerı kullanıyoruz. Bunun yanında başka bırşey kullanmadık hıç. Toplam 5aylık kür önerdı bıze. Yarıladıgımızda sperm testı verdı esım 43 hareketsız sperm bulundu.
Hayıt tohumu ,evıcap, bal polen karışımı,kecıboynuzu kürü, at kuyruğu otu cayı, largının hapı. Elımdekı kürler bunlar ıkı aylık kürü bunlar bıtınce yenıden sıparış verıcem. Onlar neler olur bılemıyorum.
Saracoglunu arayıp görüştüm ve esımın hormon testlerıne göre önerıde bulundu.
Dılerım yardımcı olabılmışimdir.

çok yardımcı oldunuz çokda mutlu oldum iyi haber almanıza :)

ovitrelle kullanıyorduk,prengly bulduk ama nasıl kullanmak gerekir bilen varmı?

Eşinizin rahatsızlığı neydi tam olarak...
Ne kadar faydası olur bilmem ama ovitrelle 6500 iü, pregnyl ise 5000 iü dozaj olarak eşdeğer sayılabilir... etken maddeleride aynıdır...
Genede doktor a sormadan kullanmanızı önermem bu tip tedaviler kulaktan dolma bilgiler ile yapılırsa size faydadan çok zarar getirir...

Son düzenleme:

ovitrelle 250 kullandık,prengly 1500iü bulduk bunun içinde 6 ampul var nasıl kullanılır

belirsiz sebep azosperm,mikrotese oldu elonge hücre vardı,kaan hoca bu iğneleri yapın demişti,testesteronda normal sınırdaydı hep fakat alt sınırdaydı.şimdi bu kutudaki toz ampulün biriyle sıvı olan ampulü karıştırıp bir iğnemi yapmalıyız yoksa kutudakilerin hepsinimi anlamadım.biz bir tane prengly ampulü çıkacak sanmıştık.

Allah hepinizden razı olsun kızlar...teşekkürler...

ovitrelle 250 kullandık,prengly 1500iü bulduk bunun içinde 6 ampul var nasıl kullanılır

pregnyl 1500 üç toz, üç su şeklindedir altı ampul dediğiniz...eğer 5000 lik olana veya ovitrelle e denk gelsin diyorsanız,üçünüde bir kerede aynı şırıngaya çektireceksiniz ilaç toz olanı; sıvı olanı çözücü iki su üç tozda çektirip kullanabilirsiniz...bir diğer yöntem haftada bir tane pregnyl 5000 yerine 3 kere 1500 kullanmak gün aşırı bu daha doğru olur fakat biraz zahmetli olur...

doktorunuzun söylediği doz önemlidir,pregnyl lh hormonunun yerine geçer, testosteron u arttırmak için kullanılır... fakat bir tane olayım, ilaç bulamadım, iki hafta geçti, üç ay sonra yeniden başladık şeklinde hiç ama hiçbir şekilde işe yaramaz...dozu haricinde sürekli kullanımı şarttır...çünkü vücuttan sürekli belli aralıklarla bu hormonlar salınır ve kana karışır sizin yapmaya çalışmanız gereken bu vücudun salınım düzenini yakalamak... bu hormon düzeni için size lazım olan doz ve düzenlilik olmazsa maalesef bir işe yaramaz yani bitkisel destekler gibi kullanımı daha keyfi değildir...düzensiz kullanım tüm hormonal sistemi karıştırıp daha sonradan tüm tahlillerinizi alt üst eder, çünkü üretim hormonları olan lh,fsh,testosteron terazinin kefeleri gibi bir birine bağlıdır...normal bir insanın değerlerini yakalamak hassas bir ayar gerektirir... eğer bunu başarabilirseniz bu ayarı yapacak kişi de doktorlardır, sonuç mucize olabilir...

geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle.....

canım Allah yar ve yardımcın olsun.
çarşamba günü inş güzel haberlerle dön tatlım.

ben yardımcı olurum tatlım .
okumaya başladım bile tefriciye okumaya.
yarın sayıyı yazarım .

sagolasın canım benım, ne kadar surede tamamlanması gerekıyor pekı tam bılmıyorum bende

canım meraba kaan hoca bizede aynı iğneyi verdi kendisine mail atarak ulaşıp sorabilirsin hemen cewap yazıyor

saalosın sizin adınıza çok üzüldüm bigün bizde bu illetten kurtulucaz ama dayanmak çok zor ..bende girmek bile canım istemiyodu sizi merak ettimde girdim rabbim önümüzü açsın hayırlısıyla çirkin kızlarımız bize gelsi inşaallah.geçen bi rüya gördüm kızımı 8-9 yaşında başında 3-5 tane bere ,üzerinde kat kat hırka var ..bakıyorum aaa diyorum benim felanca çocuklara örüp hrediye ettiğim kazak ve bereler...öyle şaşırdımki demekki hz allah çocuğuma giydirmişim gibi memnun oluyor içime su serpti bu rüya ...allahım dualarımızı kabul eder inşaallaah

slm kızlar nasılsınız hepinizi özledim bizde dün sabah geldik ama net yoktu diye giremedim
veee cumartesi sabah 6 da memleketten çıltık 15 saatte geleceğimiz yolu 26 saatte geldik
ankaraya kadar herşey güzeldi ama ankaradn sonra yoğun bir trafiğe yakalandık
çokkk yorulduk bir gündüz bir gece yolda geçti
pıtırcık canım ben nete giremedim diye kuranda alamaım
bana artık yasin yazabilirsin
geçmişide okuyamadım işim çok var inş sonra okurum

güzel arkadaşlarıma merhaba,
Çnakkaleden dün döndük.bugün topiğe girebildim.umarım herkes iyidir,herkesin bayramı iyi geçmiştir.benki iyi sayılır ama yorucuydu.dinlenemeden gene işe koyulduk.
pıtırcık okunacak yasinler kalmadı dımı.bitti diye biliyorum ama atlamaktan da korkuyorum.

cnm benim haberini memlekette iken baharcığımdan almıştım
inan çok sevindim bizde saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz
inşlh bizede şifa olur anladığım kadarıyla sizde kaan beyde ameliyat olmuşsunuz
inşlh bidahakine canlı spermleri sayılamayacak kadar çok görürsünüz
gerçekten umutlarım yeniden yeşerdi darısı hamiş haberine artık tebrik ederim cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…