- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
ne zamandır giremiyorumçünki çok zor günler geçiriyorum aklıma gelince her şey tazeleniyor,,olumsuz tedavi sonrası giremedim buraya..artık düşündükçe çıkmazlara giriyorum eşim hala hocanın verdii iğnelere başlamadı sanki istemiyo ...bilmiyorum onu çok yordu bu süreç bide çevredekilerrr...offf offf offff.neyse beni boş verelim siz naptınız iyi gitmedimi dsanki öyle anladım okuduklarımdan..ama sen güçlüsün bahar seni görmedim konuşmadım ama öyle hissediyorum rabbim yüzünü güldürecek flzaşk naptı onun sonucu ne rabbime emanet olun siz ve gelecek bebişleriniz....dökdüğümüz gözyaşları günahlarımıza keffaret olsun ...sizi seviyorummm canım arkadaşlarım...bana dua edinnn ne olur ihtiyacım var....
Hayirli bayramlar canimmm,
Allah razi olsun pitircigim. Sevinclerimizde ortak hüzünlerimizde, dualarimizda ne güzel .
Allahim cok büyük teseyle bile sans vermezlerken normal yoldan gördüysek spermleri allahin izniyle hamilede kalinabilir. Allahim hepimize yasatsin o duygulari.
bizim durumda neden olduğu belirsiz azospermde,saraçoğlunun kürlerinimi kullandınız sadece?bu kürlerin içeriği nedir benimle paylaşırmısınız acaba?
Sadece saracoglunun önerdıgı kürlerı kullanıyoruz. Bunun yanında başka bırşey kullanmadık hıç. Toplam 5aylık kür önerdı bıze. Yarıladıgımızda sperm testı verdı esım 43 hareketsız sperm bulundu.
Hayıt tohumu ,evıcap, bal polen karışımı,kecıboynuzu kürü, at kuyruğu otu cayı, largının hapı. Elımdekı kürler bunlar ıkı aylık kürü bunlar bıtınce yenıden sıparış verıcem. Onlar neler olur bılemıyorum.
Saracoglunu arayıp görüştüm ve esımın hormon testlerıne göre önerıde bulundu.
Dılerım yardımcı olabılmışimdir.
ovitrelle kullanıyorduk,prengly bulduk ama nasıl kullanmak gerekir bilen varmı?
Eşinizin rahatsızlığı neydi tam olarak...
Ne kadar fatdası olur bilmem ama ovitrelle 6500 iü, pregnyl ise 5000 iü dozaj olarak eşdeğer sayılabilir... etken maddeleride aynıdır...
Genede doktor a sormadan kullanmanızı önermem bu tip tedaviler kulaktan dolma bilgiler ile yapılırsa size faydadan çok zarar getirir...
Eşinizin rahatsızlığı neydi tam olarak...
Ne kadar faydası olur bilmem ama ovitrelle 6500 iü, pregnyl ise 5000 iü dozaj olarak eşdeğer sayılabilir... etken maddeleride aynıdır...
Genede doktor a sormadan kullanmanızı önermem bu tip tedaviler kulaktan dolma bilgiler ile yapılırsa size faydadan çok zarar getirir...
NAZ034 E OKUYORUZ
21 ekim Pazar dan 22 ekim pazartesi saat 23 e kadar
aruna ... 2 = okudu
askbebek
bahar85 .2 =okudu
cemrem 29 . .... 2 =okudu
denizbulutu ....2 =okudu
esma . .. ..3 =okudu
oknk . . 2 =okudu
mera1987
flzask2003
masal1981 ..2 = okudu
hep ..2 =okudu
mavimenekşe .3 =okudu
nur.sen
seval0817 . .. . . 2 =okudu
pembe85 . . .2 = PITIRCIK OKUDU
pıtırcık43 . .2 =okudu
umut99
vck ....2 =okudu
tülay20 ..2 =okudu
zambak06 .....2 =okudu
kader60 1 =okudu
lamyay ..2 =okudu
hpk . ...2 =okudu
naz034
birumut99 . . 2 =okudu
snopy35
masal5758 .2 =okudu
canım yasinlerin bitti.bağışlayabilirsin.
Allah kabul etsin. hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.amin.
ovitrelle 250 kullandık,prengly 1500iü bulduk bunun içinde 6 ampul var nasıl kullanılır
belirsiz sebep azosperm,mikrotese oldu elonge hücre vardı,kaan hoca bu iğneleri yapın demişti,testesteronda normal sınırdaydı hep fakat alt sınırdaydı.şimdi bu kutudaki toz ampulün biriyle sıvı olan ampulü karıştırıp bir iğnemi yapmalıyız yoksa kutudakilerin hepsinimi anlamadım.biz bir tane prengly ampulü çıkacak sanmıştık.
Canim dilerim bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin.
Ben yardim ederim canim bitirmene.
canım Allah yar ve yardımcın olsun.
çarşamba günü inş güzel haberlerle dön tatlım.
ben yardımcı olurum tatlım .
okumaya başladım bile tefriciye okumaya.
yarın sayıyı yazarım .
belirsiz sebep azosperm,mikrotese oldu elonge hücre vardı,kaan hoca bu iğneleri yapın demişti,testesteronda normal sınırdaydı hep fakat alt sınırdaydı.şimdi bu kutudaki toz ampulün biriyle sıvı olan ampulü karıştırıp bir iğnemi yapmalıyız yoksa kutudakilerin hepsinimi anlamadım.biz bir tane prengly ampulü çıkacak sanmıştık.
Canım benimmm seni çokk iyi anlıyorummm bizde olumszuluklar yaşadıkkkkkk..üzüldükk..
bizimde tedavilerimiz maalesef olumsuz oldu cnmmmmmmm...
beklemedeyiz şimdilikkkkk..
bizde seni seviyoruz cnm inan merak ediyordum senii uzun zamandır girmiyodummm..
rabbim yardımcın olsun cnmm ..
selam kizlar, umarim iyisinizdir.
Size harika haberler getirdim.esim sali gunu sperm vermisti bugun sonucu aldik. 43 tane hareketsiz sperm bulunmus.hareketlendirmeye calismislar ama hareketlenmemisler.böyle bir habere gercekten coooook ihtiyacim vardi.hic umudum yoktu, sonuc yine sifirdir deyip durmustum ama rabbim bu defa güldürdü bizi. Esim tam ne demek oldugunu algilayamadi simdi sonuc iyimi deyip durdu .bende tabiki iyi hatta mucize dedim. Ameliyatta bulunmayan dogal yoldan cikti daha ne olsun. ınsallah hareketlenirlerde en kisa zamanda.
Kizlara sonucu yazayim demistim test verdiginden beri ama olumlu seyler yazmayi nasip etti rabbbim sükürler olsun.
allah razi olsun canim.ben ölüsünü bile hayal edememisken hareketsizi nasip etti rabbim, cok sükür.
Canim biz saracoglunun kürlerini kullaniyoruz 3 aydir.ilk ay hayit tohumu vardi. Evicap, bal polen karisimi. ıkinci ay atkili otu keciboynuzu suyu ve larginin kullniyor, dahada kullanacaklari var.saracoglunun kürü disinda birsey kullanmadik. Düzenli kullanmaya gayret göstrdik.
larginin de evicap gibi ilac canim. Yemek arasinda gunde birkez aliyor esim.
Bizim icin bu 43 hareketsiz sperm gercekten mucize cünkü esim 4kez ameliyat oldu. Sadece 3. De elonge bulundu onunla tek embriyomuz olustu ve tutunma olmadi. Simdi dogal yoldan sperm bulunmasi hareketsiz olsada havalara ucurttu beni.türkiyede olsak eminim testimiz daha ayrintili ve umut verici olurdu.buda cok sükür. Dilerim daha da cogalir ve hareket kazanirlar.
insallah tülaycigim. Daha da fazlasini kipir kpirlarini görmeyi nasip etsin size rabbim.
Cemremmm insallah canimmm. ınsallah sizde yasarsiniz bu duyguyu canim.
Duana gönülden amin diyorum canimmm.
ılk kez cikis oluyor canim bizde cok sükür.ameliyatta bile elonge bulunmustu sadece.bir dahaki testi dört gözle beklyorum. Elimden gelse hergün teste yollaacam esimi
Allah razi olsun cervancigim.
Dilerim sizdede güzel gelismeler olur. Bunun icin her daim duacinizim.
Allah razi olsun canim benim. Bizde ikinci ameliyattan sonra biraktik her seyi hemde tam 10 yil.10 yil sonra 2 defa daha ameliyat gecirdi yine degisen bir sey yok. Ama simdi cok sükür son tutundugum dal olan saracoglunun kürleri sayesinde cikis oldu. Devami gelirmi bilmiyorum ama hareketsiz sperm bile görmek bizede cok büyük bir umut oldu , bakalim hayirlisi artik. Sizde ihmal etmeyin lütfen zaman aleyhimize isliyor her an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?