canım hayırlı bayramlar.
inan senin adına çoooooook sevindim.
inş kısa zaman sonra canlı canlı spermlerin haberini de verirsin bize.
duamdır hatta normal yolla hamilelik haberini de ver inş kız.
bu dertten kurtulanlardan ol inş. amin.
gözünüz aydın olsun maşAllah Allah ım canlı spermlerle karşılaşmayı evinizi bebekle doldurmayı nasip etsin :)
Gecmis olsun canim.yardımınıza ihtiyacım var eşim çok kötü grip oldu ne içirsem doktorada gitmiyo ufff
sagol canım bi deneyeyim insallah işe yarar igne ve ilaç kullandıgı için grip ilacıda kullandırmaya korkuyorum
slmlar, hanımlar nasılsınız? ben degısık bı psıkolojıdeyım bı ıyı bı kotu bugunumede sukurler olsun. kızlar yardımınıza ıhtıyacım var bebegım ıcın duydugum butun duaları okumak ıstıyorum dılım dondugunce bıldıgım kadarıyla yapmaya calısıyorum. carsamba gunu kontrolum var streslıyım. sızlerdende bana destek olabılecek arkadaslarımdan yardım beklıyorum nıyetım bugun tefrıcıye ye baslamak daha once baslamıs ve bıtırememıstım cok uzulmustum yıne aynısını yasamak ıstemıyorum, bı elımden tutarsanız bebegıme hep bır agızdan dua edelım haber beklıyorum sızlerden??
slmlar, hanımlar nasılsınız? ben degısık bı psıkolojıdeyım bı ıyı bı kotu bugunumede sukurler olsun. kızlar yardımınıza ıhtıyacım var bebegım ıcın duydugum butun duaları okumak ıstıyorum dılım dondugunce bıldıgım kadarıyla yapmaya calısıyorum. carsamba gunu kontrolum var streslıyım. sızlerdende bana destek olabılecek arkadaslarımdan yardım beklıyorum nıyetım bugun tefrıcıye ye baslamak daha once baslamıs ve bıtırememıstım cok uzulmustum yıne aynısını yasamak ıstemıyorum, bı elımden tutarsanız bebegıme hep bır agızdan dua edelım haber beklıyorum sızlerden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?