Merhaba,
Bizde 1,5 yıllık evliyiz ve eşimin azospermi olduğunu 4 ay önce bebek düşünmeye başladığımızda yapılan kontrollerde öğrendik. geçen hafta eşime mikrotesa yapıldı ve sperm bulundu, artık tüp bebek transfer sonucunu bekliyoruz. bence ertelemeyin, umarım herşey istediğiniz gibi olur. doktor tavsiyesi isterseniz emre bakırcıoğluna gidin derim. bu zor zamanımızda bizi gerçekten çok rahatlattı.
meraba kızlar ben geldim memleketten geçmiş yazıları okuyamadım güzel haber alanları kutluyorum rabbim sevinçlerinizi gün gün arttırsın sabırlı melek anne adaylarımızıda en kısa zamanda muratlarına erdirsin rabbim. kızlar daha önceden yazmıstım biz panax ve e1 kullanacaz die ilaclarımız gelmedi e1 de sıkıntı varmış yani ilacları bulamadık esim karar degiştirdi bu ilaçların gelmemesinde de bir hayır vardır dedi ve daha sipariş vermek istemiyor ve kasımın 15 gibi emre bakırcıogluna muhane olmak istiyor arkadaşlarım bilgi vermişti daha önceden ama randevuyu nasıl alıyoruz aradıgımız zaman 1 hafta içinde randevu veriyorlarmı ayrıca misafirhanesi var mı arkadaşlar korkuyorum daha önce hiç istanbula gitmedim ve ben kendimi tedaviye hazır hissetmiyorum daha önce telefonda konuşmuşduk emre beyle tıkanıklık olabilir ama muhane etmem lazım demişti büyük ihtimalle mikrotese yaparız demişti korkuyorum arkadaşlarım cvplar için tesekkür edrim simdiden
merhaba kader hoşgeldin.
canım sorularının cevabını bilmiyorum ama
hastanelerin misafirhanesi olmuyor.
olsa bile ücretli.
önceki durumuz neydi.?
eşin hemen TESE olmasın.belki dr tedavi verir
yada bitkiselleri deneyin.saraçoğlu nun kürlerini kullanıyor arkadaşlar.
RABBİM yardımcınız olsun.
tedaviden de korkma .biz küçüklüğümüzden beri anne olmaya hazırız değilmİ?
oyuncak bebeklerimizi ne güzel uyuturduk oynardıkkk.ahhhhh ahh.
merhaba arkadaşlar daha öncede girmıştım bu forma baya bır ara oldu girmeyeli .benim eşimde azosperm canlı yada cansız hiç sperm yok haziran ayında emre bakırcıoğluna gittik genetik test yaptırtık bişey çıkmadı hormonlarda normal.sonuc olarak bakırcıoğlu bize mıkrotese önerdi. eşimle bizde saracoğlunu aradık 4ay boyunca onun kurlerini kullandık kurler bıtınce saracoğlunu aradık keciboynuzu pekmezi için dedi birde trıbulus terrestrıs kapsul kullandk ve yarından sonra yanı 8 kasım için randevu aldık mikrotese için ve çok garip bir duygu içerisindeyim .etrafımde çevremde hiçkimse bilmiyor sadece eşim ve ben .Eşim bu şekilde rahat hissediyor kendini oyüzden hatta biz istanbulda yaşamıyoruz etrefımızdakilere eğitime gidicem dedim:)hakkımızda hayırlsı bu sitedeki herkesi çok iyi anlayabiliyorum çünki insan yasamadıkça bilemez.ve arakadaşlar sizden dualarınızı bekliyorum.başkasının başkası için yaptığı dua kabul olurmuş öyle duymuştum.birde ben microtese yaptırmadan bitkisel kurleri öneririm yeni yaptıracak arkadaşlar için gerçi bakalım bize olumlu sonucu olacakmı ozman daha kesin yazabilirim.arkadaşlar inşaallah hayırlısı ile bizde evlatlarımıza kavusuruz........
merhaba arkadaşlar daha öncede girmıştım bu forma baya bır ara oldu girmeyeli .benim eşimde azosperm canlı yada cansız hiç sperm yok haziran ayında emre bakırcıoğluna gittik genetik test yaptırtık bişey çıkmadı hormonlarda normal.sonuc olarak bakırcıoğlu bize mıkrotese önerdi. eşimle bizde saracoğlunu aradık 4ay boyunca onun kurlerini kullandık kurler bıtınce saracoğlunu aradık keciboynuzu pekmezi için dedi birde trıbulus terrestrıs kapsul kullandk ve yarından sonra yanı 8 kasım için randevu aldık mikrotese için ve çok garip bir duygu içerisindeyim .etrafımde çevremde hiçkimse bilmiyor sadece eşim ve ben .Eşim bu şekilde rahat hissediyor kendini oyüzden hatta biz istanbulda yaşamıyoruz etrefımızdakilere eğitime gidicem dedim:)hakkımızda hayırlsı bu sitedeki herkesi çok iyi anlayabiliyorum çünki insan yasamadıkça bilemez.ve arakadaşlar sizden dualarınızı bekliyorum.başkasının başkası için yaptığı dua kabul olurmuş öyle duymuştum.birde ben microtese yaptırmadan bitkisel kurleri öneririm yeni yaptıracak arkadaşlar için gerçi bakalım bize olumlu sonucu olacakmı ozman daha kesin yazabilirim.arkadaşlar inşaallah hayırlısı ile bizde evlatlarımıza kavusuruz........
Merhaba kızlar, ben daha öncesinde kadın doğumcuya gidip hormon testlerimi felan yaptırmıştım. Herşey normal çıkmıştı. Şimdi eşimi ikna etme çabasındayım. Her hastanede sperm testi yapmıyorlar, eşimi öncelikle bir ürologamı götürmem lazım, yoksa direkt kadın doğumamı? nasıl bir yol izlemem lazım. Siz nasıl yaptınız?
canım bildigim kadarıyla devlet hasteneri yapıyor biz orda yaptırmıştık ürolog a gittik canım kac yıllık evlisiniz falan filan soruyor sonra semen testi istiyor devlette anca 1 hafta sonra sıra geliyor özele gidersen 2-4 perhiz süresi tamamsa hemen yapıyolar ögleden sonra sonucu alıyorsunuz .Rabbim yar ve yardımcınız olsun
canım insallah hayırlı haberlerle dönersin buraya bizede bir umut olursun canım.kürlerden sonra hiç test yaptınız mı degişiklik oldumu genetik testini yaptırmadık ama hemen hemen durumumuz aynı bizde 3 ay önce ögrendik. bizde emre beyi düşünüyoruz nasipse 15 kasım gibi ama daha randevu almadık arasak 1 hafta içinde veriyolar mı randevuyu.birde canım emre bey direk mikrotese mi dedi ilac falan önermedi mi?bir de buluma olasıgı içinde yüzde verdimi cok merak ettim .çünkü eşim emre beye görünmek istiyor ama ben daha kendimi hazır hissetmiyorum
allah razı olsun inşallah hepimize hayırlı sından versinRabbim bütün işlerinizi rast getirsin inşallah.İnşallah tese de bol bol spermcikler bulunur.Şu saraçoğlu nun kürlerini kullanmakla çok iyi yapmışsınız.Hepsi şifa olsun eşine.
Rabbim bütün işlerinizi rast getirsin inşallah.İnşallah tese de bol bol spermcikler bulunur.Şu saraçoğlu nun kürlerini kullanmakla çok iyi yapmışsınız.Hepsi şifa olsun eşine.
allah razı oolsun arkadaşım ...cnm inş olumlu sonuç çıkar ameliyattan sende başlarsın tüp bebek tedavisine
dua etmezmiyiz hiç allh yardımcın olsun cnm:26:
Canım bize herhangi bir ilaç önerme di bir kendimiz bitkisel kur kullandık birde vitamin ilaç ları yüzde verme di çıkma konusunda herşey yüce rabbim e bağlı artık ınan bende kendimi hazır hissetmiyorum eğer olumsuz bir sonuç olur diye ama bi an önce başlamak bence en iyisi biz muayene olalı bak 5ay oldu daha yeni tese olacak allah dan umut kesilmez ama ben çıkacağını düşünüyorum inşallah dualarinizi eksik etmeyin sonuçtan haberdar ederim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?