Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım rabbim yardımcımız olur insallah .o en iyisini bilir insallah en güzel sonucu alırsın rabbim tez zamanda sana anne duygusu eşinede baba duygusunu yasatır.canım dualarımızı eksik etmeyiz hiç. zaten her yasin okudumda rabbim kadul eder insallah tüp topige dua ediyorum.benim tek korkum esim test sonucunu aldıgında boşanılım demişti yıkılmıştım rabbim insallah bir daha yasatmaz bu durumu bana hadi bakıyım hayırlısı:)

merhaba canim uzun suredir girip haber veremedim.masalin yasinlerini okudum en sondaki arkadasamizzin

merhaba kader60 arkadaşım.bizde il dışından geliyoruz eşim emre beyin hastası.. 1 hafta içinde randevu alabiliyorsun.. emre beyin muayene günleri salı ve perşembe.. hastanenin misafirhanesi yok ama başka işleriniz yoksa gün içinde geri dönebilirsiniz..sperm sonucu 1 saatte çıkıyor..biz verilen randevu saatinden 2 saat kadar önce merkezde oluyorduk ve muayene olmadan eşim sperm testini veriyordu(ama il dışından geldiğinizi girişte kayıt yapan sekreterlere söyleyin zaman kaybetmemek için testin yapılmasını isteyin onlar yardımcı oluyorlar zaten)...çıkan sonuçla randevu saatinde emre beye muayene oluyorduk..eğer o gün orada konaklamak istersenizde hastaneye yakın öğretmen evi var geceliğii tek kişi 70 tl sanırım..sivilde alıyorlar..şimdiden geçmiş olsun diliyorum umarım yardımcı olmuşumdur..

Son düzenleme:
hoşgeldin canım
demek kullanmaktan vazgeçti eşin hakkınızda hayırlısı olsun
kullansaydı eşin çok iyi olacaktı tam da eşinin sorununa fayda edecek bir ilaçtı ama nasip tabi ki
siz daha iyi bilirsiniz
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz istanbuldan
Allah yardımcınız olsun arkadaşım
inşallah bol bol sperm bulunur ameliyatta

üroloğa gidin arkadaşım ve özele gitmenizi tavsiye ederim
devlet hastanelerinde de yapıyolar ama özelde
daha detaylı inceleniyor
inşallah
herşey normaldir ve evladınıza fazla zaman geçmeden kavuşursunuz.

sgl canım ALLAH razı olsun eveet cok yardımcı oldun istanbulda tanıdıgım var ama zeytinburnunda orda biraz uzak mış galiba ve bilgilerin içinde sgl canım Rabbim hepimizin muradını gercekleştirsin

hoşgeldin canım
demek kullanmaktan vazgeçti eşin hakkınızda hayırlısı olsun
kullansaydı eşin çok iyi olacaktı tam da eşinin sorununa fayda edecek bir ilaçtı ama nasip tabi ki
siz daha iyi bilirsiniz
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz istanbuldan

hoşbulduk canım
evet ya vazgecti e1 ellerinde kalmamış 1 aydır ilac gelmedi
ama ben sonuna kadar razı etmeye calışacam ALLAHIN izniyle simdilik yok diyo baska bir sey demiyo .memlekete gittikya soran sorana.galiba cok etkilendi bir anönce olsun istiyo insallah canım su azo illetinden bir an önce kurtuluruz hepimizde
sen naptın canım baslamamışsın tedaviye bu aya baslıyosun demi rabbim sanada yardımcı olsun bacım sen demi yoksa emre hocaya gidiyosun geçmiş yazılarında kaan hocayı okudum ama RABBİM yar ve yardımcın olsun canım sana dediklerimde hala ciddiyim .
bu gün üzücü bi haber aldık içime dogmuştu hamileligini bilmiştim dedimya bebek kızın karnında ölmüş cok üzüldüm
rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip eder insallah

panax da mı yokmuş canım ellerinde
doğrudur etkilenmez mi
inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepimize
yok canım emre hocaya gitmiyoruz
kaan hocaya gitmişti eşim ve bir süre onun ilaçlarını kullandı ama sonra vazgeçti
şu anda bir dr.umuz yok yani ürolog olarak
adetime 10 gün falan kaldı canım
bir aksilik çıkmazsa başlıcaz inşallah
hadi yaa üzüldüm o arkadaşına
kısmet değilmiş Allah sabırlar versin

Selam
Ben araniza yeni katildim.Gittigimiz devlet hastanelerinde kontroller testler derken 1,5 yilimiz gecti.bende bir problem cikmadi ama esimde sperm bulunamadi ve tese ameliyati gerekli dendi.16 gun once Kaan hocaya gittik ve bize ilac ve besin uygulamasi verdi.iki haftadir uyguluyoruz soylediklerini.Yarin hastaneye gidip sperm bulunursa saklatacagiz.daha once boyle bir uygulama sonucu sperm bulunan arkadaslar varmi aranizda?Yarin insallah hayirli haberlerle doneriz.benim icin dua edermisiniz.Allah herkeze sevincli haberler almayi nasip etsin.

merhaba cnm çok hoş olmasada hoşgeldin aramıza
benimde eşim azospermi 9 yıllık evliyiz eşim 1 tese kaan beyde de 1 mikro tese ameliyatı oldu hiç sperm bulunamadı
bizde ameliyat sonrası tedaviye devam ettik şuanda 13.ayın içersindeyiz
siz daha yolun başındasınız cnm ve iyi doktorlardan birindesiniz
inşlh kullandıklarınız şidfa olur bi süre kaan beyin vermiş olduğu ilaçlarla birlikte bitkiselleri kullanın derim bende
burda hiç spermi olmayığta ameliyatta sperm bulunup hamiş olan arkadaşlarımız var tedavi ile doğal çıkış sağlayıp hamiş olan yada dondurulmuş embriyosu spermi bulunan arkadaşlar çok cnm üzülme hakkınızda hayırlısı olsun inşlh tez zamanda şifa bulursunuz...
peki eşinin azo sebebi bellimi doktorlar ne dedi?

Hosbulduk tesekkurler canim.sebep bebekken inmemis testis.bir tanesi alinmis.Kaan Aydos bey digerinin iyi calistigini soyledi ve cok ilgilendi bizimle.1,5 yil devlet hastanesine gittik sonucta esime umut vermediler esim o gunden beri cok uzuluyordu.kaan hoca icimizi rahatlatti esimde cok gayret gosteriyor ilaclari bitki cok duzenli kullandi.Allah umutlarimizi emeklerimizi bosa cikarmasin

Yasemen1232 arkadasim destegin icin tesekkurler.ben ozel msj gonderemiyorum.umarim basladigimiz tedavide iyi sonuclar aliriz.belki 2013 yili anneleri oluruz

hoşgeldin arkadaşım inşallah tez vakitte hamişler arasına katılırsın sen de
ameliyatla sperm bulunan arkadaşlar var normal yolla da çıkışı olan arkadaşlar var denizbulutun da dediği gibi
inşallah teseye gerek kalmadan normal çıkış olur
Allah yardımcısı olsun sizin ve hepimizin.

Son düzenleme:

hoş buldum arkadaşım.inşallah hepimiz tez vakitte güzel haberler alalım.Allahım isteyen herkese o mutluluğu yaşatsın

ii akşamlar kızlarrrrrrrr
ben artık sık sık giremiyorum topiğe çünki sınavlar yaklaşıyor bende ders çalışmaya başladım
ee kolay değil bu yaştan sonra okumak
o yzden ara sıra girip bakıyoru size şu sınavlar bitsin gene topiğimde olacağım
herkese inş güzel günler görmek dileğiyle

topik nedir ???

ii akşamlar cnm topik bizim bu sayfaya dediğimiz şey yani biz bu azolular sayfasına topik diyoruz
sayfa demektense topik demek daha eğlenceli oluyo cnm inş anlatabilmişimdir

peki azolular kim? yani azo ne?

cnm hayatın boyunca bilmemeni isterim de ben gene söyliyim
azo yani azosperm hastası demek erkeklerde meni de hiç sperm bulunmaması demek......

Son düzenleme:
canim sinavlarinda Allah kolaylik versin. Sen bu caliskanlikla tüm sinavlardan gecersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…