Canım bize herhangi bir ilaç önerme di bir kendimiz bitkisel kur kullandık birde vitamin ilaç ları yüzde verme di çıkma konusunda herşey yüce rabbim e bağlı artık ınan bende kendimi hazır hissetmiyorum eğer olumsuz bir sonuç olur diye ama bi an önce başlamak bence en iyisi biz muayene olalı bak 5ay oldu daha yeni tese olacak allah dan umut kesilmez ama ben çıkacağını düşünüyorum inşallah dualarinizi eksik etmeyin sonuçtan haberdar ederim tabi
meraba kızlar ben geldim memleketten geçmiş yazıları okuyamadım güzel haber alanları kutluyorum rabbim sevinçlerinizi gün gün arttırsın sabırlı melek anne adaylarımızıda en kısa zamanda muratlarına erdirsin rabbim. kızlar daha önceden yazmıstım biz panax ve e1 kullanacaz die ilaclarımız gelmedi e1 de sıkıntı varmış yani ilacları bulamadık esim karar degiştirdi bu ilaçların gelmemesinde de bir hayır vardır dedi ve daha sipariş vermek istemiyor ve kasımın 15 gibi emre bakırcıogluna muhane olmak istiyor arkadaşlarım bilgi vermişti daha önceden ama randevuyu nasıl alıyoruz aradıgımız zaman 1 hafta içinde randevu veriyorlarmı ayrıca misafirhanesi var mı arkadaşlar korkuyorum daha önce hiç istanbula gitmedim ve ben kendimi tedaviye hazır hissetmiyorum daha önce telefonda konuşmuşduk emre beyle tıkanıklık olabilir ama muhane etmem lazım demişti büyük ihtimalle mikrotese yaparız demişti korkuyorum arkadaşlarım cvplar için tesekkür edrim simdiden
hoşgeldin canımmeraba kızlar ben geldim memleketten geçmiş yazıları okuyamadım güzel haber alanları kutluyorum rabbim sevinçlerinizi gün gün arttırsın sabırlı melek anne adaylarımızıda en kısa zamanda muratlarına erdirsin rabbim. kızlar daha önceden yazmıstım biz panax ve e1 kullanacaz die ilaclarımız gelmedi e1 de sıkıntı varmış yani ilacları bulamadık esim karar degiştirdi bu ilaçların gelmemesinde de bir hayır vardır dedi ve daha sipariş vermek istemiyor ve kasımın 15 gibi emre bakırcıogluna muhane olmak istiyor arkadaşlarım bilgi vermişti daha önceden ama randevuyu nasıl alıyoruz aradıgımız zaman 1 hafta içinde randevu veriyorlarmı ayrıca misafirhanesi var mı arkadaşlar korkuyorum daha önce hiç istanbula gitmedim ve ben kendimi tedaviye hazır hissetmiyorum daha önce telefonda konuşmuşduk emre beyle tıkanıklık olabilir ama muhane etmem lazım demişti büyük ihtimalle mikrotese yaparız demişti korkuyorum arkadaşlarım cvplar için tesekkür edrim simdiden
Allah yardımcınız olsun arkadaşımmerhaba arkadaşlar daha öncede girmıştım bu forma baya bır ara oldu girmeyeli .benim eşimde azosperm canlı yada cansız hiç sperm yok haziran ayında emre bakırcıoğluna gittik genetik test yaptırtık bişey çıkmadı hormonlarda normal.sonuc olarak bakırcıoğlu bize mıkrotese önerdi. eşimle bizde saracoğlunu aradık 4ay boyunca onun kurlerini kullandık kurler bıtınce saracoğlunu aradık keciboynuzu pekmezi için dedi birde trıbulus terrestrıs kapsul kullandk ve yarından sonra yanı 8 kasım için randevu aldık mikrotese için ve çok garip bir duygu içerisindeyim .etrafımde çevremde hiçkimse bilmiyor sadece eşim ve ben .Eşim bu şekilde rahat hissediyor kendini oyüzden hatta biz istanbulda yaşamıyoruz etrefımızdakilere eğitime gidicem dedim:)hakkımızda hayırlsı bu sitedeki herkesi çok iyi anlayabiliyorum çünki insan yasamadıkça bilemez.ve arakadaşlar sizden dualarınızı bekliyorum.başkasının başkası için yaptığı dua kabul olurmuş öyle duymuştum.birde ben microtese yaptırmadan bitkisel kurleri öneririm yeni yaptıracak arkadaşlar için gerçi bakalım bize olumlu sonucu olacakmı ozman daha kesin yazabilirim.arkadaşlar inşaallah hayırlısı ile bizde evlatlarımıza kavusuruz........
Merhaba kızlar, ben daha öncesinde kadın doğumcuya gidip hormon testlerimi felan yaptırmıştım. Herşey normal çıkmıştı. Şimdi eşimi ikna etme çabasındayım. Her hastanede sperm testi yapmıyorlar, eşimi öncelikle bir ürologamı götürmem lazım, yoksa direkt kadın doğumamı? nasıl bir yol izlemem lazım. Siz nasıl yaptınız?
merhaba kader60 arkadaşım.bizde il dışından geliyoruz eşim emre beyin hastası.. 1 hafta içinde randevu alabiliyorsun.. emre beyin muayene günleri salı ve perşembe.. hastanenin misafirhanesi yok ama başka işleriniz yoksa gün içinde geri dönebilirsiniz..sperm sonucu 1 saatte çıkıyor..biz verilen randevu saatinden 2 saat kadar önce merkezde oluyorduk ve muayene olmadan eşim sperm testini veriyordu(ama il dışından geldiğinizi girişte kayıt yapan sekreterlere söyleyin zaman kaybetmemek için testin yapılmasını isteyin onlar yardımcı oluyorlar zaten)...çıkan sonuçla randevu saatinde emre beye muayene oluyorduk..eğer o gün orada konaklamak istersenizde hastaneye yakın öğretmen evi var geceliğii tek kişi 70 tl sanırım..sivilde alıyorlar..şimdiden geçmiş olsun diliyorum umarım yardımcı olmuşumdur..
hoşbulduk canım
evet ya vazgecti e1 ellerinde kalmamış 1 aydır ilac gelmedi
ama ben sonuna kadar razı etmeye calışacam ALLAHIN izniyle simdilik yok diyo baska bir sey demiyo .memlekete gittikya soran sorana.galiba cok etkilendi bir anönce olsun istiyo insallah canım su azo illetinden bir an önce kurtuluruz hepimizde
sen naptın canım baslamamışsın tedaviye bu aya baslıyosun demi rabbim sanada yardımcı olsun bacım sen demi yoksa emre hocaya gidiyosun geçmiş yazılarında kaan hocayı okudum ama RABBİM yar ve yardımcın olsun canım sana dediklerimde hala ciddiyim .
bu gün üzücü bi haber aldık içime dogmuştu hamileligini bilmiştim dedimya bebek kızın karnında ölmüş cok üzüldüm
rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip eder insallah
Selam
Ben araniza yeni katildim.Gittigimiz devlet hastanelerinde kontroller testler derken 1,5 yilimiz gecti.bende bir problem cikmadi ama esimde sperm bulunamadi ve tese ameliyati gerekli dendi.16 gun once Kaan hocaya gittik ve bize ilac ve besin uygulamasi verdi.iki haftadir uyguluyoruz soylediklerini.Yarin hastaneye gidip sperm bulunursa saklatacagiz.daha once boyle bir uygulama sonucu sperm bulunan arkadaslar varmi aranizda?Yarin insallah hayirli haberlerle doneriz.benim icin dua edermisiniz.Allah herkeze sevincli haberler almayi nasip etsin.
merhaba cnm çok hoş olmasada hoşgeldin aramıza
benimde eşim azospermi 9 yıllık evliyiz eşim 1 tese kaan beyde de 1 mikro tese ameliyatı oldu hiç sperm bulunamadı
bizde ameliyat sonrası tedaviye devam ettik şuanda 13.ayın içersindeyiz
siz daha yolun başındasınız cnm ve iyi doktorlardan birindesiniz
inşlh kullandıklarınız şidfa olur bi süre kaan beyin vermiş olduğu ilaçlarla birlikte bitkiselleri kullanın derim bende
burda hiç spermi olmayığta ameliyatta sperm bulunup hamiş olan arkadaşlarımız var tedavi ile doğal çıkış sağlayıp hamiş olan yada dondurulmuş embriyosu spermi bulunan arkadaşlar çok cnm üzülme hakkınızda hayırlısı olsun inşlh tez zamanda şifa bulursunuz...
peki eşinin azo sebebi bellimi doktorlar ne dedi?
Selam
Ben araniza yeni katildim.Gittigimiz devlet hastanelerinde kontroller testler derken 1,5 yilimiz gecti.bende bir problem cikmadi ama esimde sperm bulunamadi ve tese ameliyati gerekli dendi.16 gun once Kaan hocaya gittik ve bize ilac ve besin uygulamasi verdi.iki haftadir uyguluyoruz soylediklerini.Yarin hastaneye gidip sperm bulunursa saklatacagiz.daha once boyle bir uygulama sonucu sperm bulunan arkadaslar varmi aranizda?Yarin insallah hayirli haberlerle doneriz.benim icin dua edermisiniz.Allah herkeze sevincli haberler almayi nasip etsin.
hoşgeldin arkadaşım inşallah tez vakitte hamişler arasına katılırsın sen de
ameliyatla sperm bulunan arkadaşlar var normal yolla da çıkışı olan arkadaşlar var denizbulutun da dediği gibi
inşallah teseye gerek kalmadan normal çıkış olur
Allah yardımcısı olsun sizin ve hepimizin.
ii akşamlar kızlarrrrrrrr
ben artık sık sık giremiyorum topiğe çünki sınavlar yaklaşıyor bende ders çalışmaya başladım
ee kolay değil bu yaştan sonra okumak
o yzden ara sıra girip bakıyoru size şu sınavlar bitsin gene topiğimde olacağım
herkese inş güzel günler görmek dileğiyle
topik nedir ???
peki azolular kim? yani azo ne?
canim sinavlarinda Allah kolaylik versin. Sen bu caliskanlikla tüm sinavlardan gecersin.ii akşamlar kızlarrrrrrrr
ben artık sık sık giremiyorum topiğe çünki sınavlar yaklaşıyor bende ders çalışmaya başladım
ee kolay değil bu yaştan sonra okumak
o yzden ara sıra girip bakıyoru size şu sınavlar bitsin gene topiğimde olacağım
herkese inş güzel günler görmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?