Arkadaşlar dua edin eşim mikrotese ameliyatına girdi....
Rabbim yardim etsin.insallah sperm bulunur.esinde hayirli haberlerle ciksin ameliyattan.Allah hepimize annelik duygusunu tattirsin.Arkadaşlar dua edin eşim mikrotese ameliyatına girdi....
Daha çıkmadı olecem sanki odada 1saat oldu ya olumsuz mu yoksa:-(
Allah razı olsun
Daha çıkmadı olecem sanki odada 1saat oldu ya olumsuz mu yoksa:-(
arkadaşlar dua edin eşim mikrotese ameliyatına girdi....
Dr emre bakıcı oğlu kızlar olumsuz kimse bişey demiyor patolojiye gönderin dediler bucçıkmazsa yapılacak işlemci çocuğum olmayacak
daha erken bi sonucları bekle hemde cok okudum olmayıpda ameliyattan sonra cıkış saglıyanlarıgeçmiş olsun canım öncelikle. nasıl yani ben anlıyamadım. doktor mu olumsuz dedi pek bilgim yok canım ama bildigim kadarıyla doktor ordan gelen sonuclara göre söyler
Dr emre bakıcı oğlu kızlar olumsuz kimse bişey demiyor patolojiye gönderin dediler bucçıkmazsa yapılacak işlemci çocuğum olmayacak
dr emre bakıcı oğlu kızlar olumsuz kimse bişey demiyor patolojiye gönderin dediler bucçıkmazsa yapılacak işlemci çocuğum olmayacak
Canim gecmis olsun.Arkadaşlar cok teşekkür ederim desteklerinin için dr geldi açıkla ma yaptı sperm yokmuş patolojide belki sperm öncesi hücre yapısı olabilirmiş ilerde tip iler lerde kok hücreden sperm olursa olur dedi yani suanda hiç umut yok kendimi nitekim boşlukta hissediyorum benim mesleğimi de ebe hergün bir sürü gebe bebe ile görüşüyorum içim aciyor ben hiç bişey yapmak istemiyorum ailemde bilmiyor her gün soruyorlar dr gittiniz mi diye başımı gören bebek yokmu diyor ben ne yapacak simdi arkadaşlar bu arada emre hoca benim yapacağım başka bişey yok dedi adam ne yapsın olmayınca ama cok iyi dr gerçekten onu belirteyim olmayınca olmuyor bu yazdıklarım yeni tedavi olacakları üzmesin ben tedavi görmeden önce böyle olumsuzlukları duyunca üzülüyordum bizimle birlikte 2 kişi daha oldu bugün ve onlarda çıkmış doldurmuşlar yani 3 kişi den 2sinde çıktı allah hepinizin gönlüne göteborg ver sin ama ben ne yapacam şimdi nefes bile almak zor hayat cok zor muş meğer.olmamış çocuğumu kaybettim bu gün arkadaşlar içim yangın yeri inşallah hiç biriniz yasamazsiniz içten diliyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?