Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar dua edin eşim mikrotese ameliyatına girdi....

canım rabbim yardımcınız olsun.canım kalkar kalkmaz yasin okudum canım ALLAH kabul eder insallah . bol bol spermler cıkar. rabbim bu durumdan kurtarır insallah .hadi bakayım 2013 anne adıyı rabbim yar ve yaydımcınız olsun dualarımız sizinle persembe günü hürmetine rabbin yüzünüzü güldürür insallah.

Daha çıkmadı olecem sanki odada 1saat oldu ya olumsuz mu yoksa:-(

Seni cok iyi anliyorum.bizde sabah hastanedeydik.spermiyogram sonucunu alicaz ogleden sonra.vakit gecmiyor.vakit gecsin diye oyalanmak icin evin icinde sacma sapan seyler yapip duruyorum.kafamin icinde bin tilki dolaniyor.olumsuz dusunmemeye calisiyorum.guzel seyler dusunelim canim.Allah yar ve yardimcimiz olsun.

Dr emre bakıcı oğlu kızlar olumsuz kimse bişey demiyor patolojiye gönderin dediler bucçıkmazsa yapılacak işlemci çocuğum olmayacak

Dr emre bakıcı oğlu kızlar olumsuz kimse bişey demiyor patolojiye gönderin dediler bucçıkmazsa yapılacak işlemci çocuğum olmayacak

geçmiş olsun canım öncelikle. nasıl yani ben anlıyamadım. doktor mu olumsuz dedi pek bilgim yok canım ama bildigim kadarıyla doktor ordan gelen sonuclara göre söyler

geçmiş olsun canım öncelikle. nasıl yani ben anlıyamadım. doktor mu olumsuz dedi pek bilgim yok canım ama bildigim kadarıyla doktor ordan gelen sonuclara göre söyler
daha erken bi sonucları bekle hemde cok okudum olmayıpda ameliyattan sonra cıkış saglıyanları

Gecmis olsun canim.bencede uzulme patolojide doku icinde sperm olup olmadigina bakilacak galiba.daha hersey bitmis gibi dusunme umudunu kaybetme.

dr emre bakıcı oğlu kızlar olumsuz kimse bişey demiyor patolojiye gönderin dediler bucçıkmazsa yapılacak işlemci çocuğum olmayacak

cnm umutsuz olma
alınan parça patolojide incelenecek o dukudanda sperm çıkabiliyor yada spermin kök hücresi
yarına kadar bekle bakalım allahım acil şifa versin inşlh çıkar.......

Arkadaşlar cok teşekkür ederim desteklerinin için dr geldi açıkla ma yaptı sperm yokmuş patolojide belki sperm öncesi hücre yapısı olabilirmiş ilerde tip iler lerde kok hücreden sperm olursa olur dedi yani suanda hiç umut yok kendimi nitekim boşlukta hissediyorum benim mesleğimi de ebe hergün bir sürü gebe bebe ile görüşüyorum içim aciyor ben hiç bişey yapmak istemiyorum ailemde bilmiyor her gün soruyorlar dr gittiniz mi diye başımı gören bebek yokmu diyor ben ne yapacak simdi arkadaşlar bu arada emre hoca benim yapacağım başka bişey yok dedi adam ne yapsın olmayınca ama cok iyi dr gerçekten onu belirteyim olmayınca olmuyor bu yazdıklarım yeni tedavi olacakları üzmesin ben tedavi görmeden önce böyle olumsuzlukları duyunca üzülüyordum bizimle birlikte 2 kişi daha oldu bugün ve onlarda çıkmış doldurmuşlar yani 3 kişi den 2sinde çıktı allah hepinizin gönlüne göteborg ver sin ama ben ne yapacam şimdi nefes bile almak zor hayat cok zor muş meğer.olmamış çocuğumu kaybettim bu gün arkadaşlar içim yangın yeri inşallah hiç biriniz yasamazsiniz içten diliyorum bunu

Canim gecmis olsun.
Seni o kadar cok iyi anliyorumki maalesef. Bilmiyorum sizin bu kacinci teseniz benim esim 4 kez ameliyat oldu ücüncüde elonge bulundu, diger üücünde seninle ayni duygulari yasadim .subat ayinda oldu en son ameliyatini, ondan sonra yeniden birseyler yapayim arastirayim dedim üc doktorla konustum biride emre bakirciogluydu hic umut vermedi ve yeniden yikildi dünyam. Son bir umut ibrahim saracogluyla konustum bize bes aylik kür önerdi temmuzdan beri kullaniyoruz, kürü yariladiktan sonra esim sperm verdi ve 43 tane harekezsiz spermiz bulundu. Daha canliyi görmedik ama bu bile bir mucize bizim icin. Sizde bir danisin isterseniz saracogluna. Allahim bir kapiyi kapatiyorsa bir digerini aciyor mutlaka, ama biz acimizdan göremiyoruz.
Biraz dinlenin, sakinlesin,ve yeni careler arayin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…