Canim bizede iki asamayi bir yolladi. Ama yurtdisina postaladilar bana tabi ekstra kargo ücretini ödüyorsun.kizlar bende esim icin dr.saracogluyla gorustum esime 4. asama onerde yuzde 30 sans verdi ben yurt diisnda oturdugum icin 2 . asamayida yollamalarini istedim ilaclar gelmis turkiyede kizkardesimde o bana yollayacak ilaclarin kavonozda oldugunu bal gibi seylerin oldugunu soyledi .. ayrica saracoglu esimin fsh hormonunu sordu bende 39 dedim sakin keciboynuzu pekmezini ve kuru yapmayin dedi ben oncneden yapmisdim dedim artik sakin yapma dedi esine uretim yaptirmaz fsh hormonu yuksek dedi ben 2. asamalik bitkiseller icin 839 tl odedim insallah bi fayda goruruz bazi arkadaslara 2. asamalikk 375 demis bizimki neden bu kadar fazla tuttu anlamadim simdi herhalde herkesin tedavisi farkli allahim insallah hepimize sifa veriri
canım benim kasıklarımda ağrı vardı ve akıntım fazlaydı tıbben doğal yoldan hamile kalmam imkansız olsada yinede umutlanmıştım bende hep rüyamda kız bebğim olmuş görüyürorum yatağımın yanında beşikte yatan kızım oluyo hep belkide bu yüzden bu kadar umutlandım ama yine yok inşallah senin olur arkadaşım hastaneye gidip kanda gebelik testi yaptır onda kesin sonuç belli olur inşallah mucizen seninle olur allah büyüktür dualar kaderi değiştirirmiş bellimi olur bakarsın duaların kabul olmuş inşallah..
kızlar yaptım negatif malesef. ama birsey dikkatimi cekti önceki yaptıgım testlerde yani esim azosperm olmadan öncekilerde tek cizgi hemen cıkar koyulasırdı bunda tek cizgi bile gec cıktı ve soluk yani ikinci cizginin cıkması imkansızdı testin adı bebe time die bir test bakalım 4 gün daha bekleyip doktora gidecem bu arada ben sinüsit olmuştum adetten önce antibiyotik kullandım belkide onun etkisi olabilir
canım demek negatif ama adet olmazsan kanda da bir baktırırsın
hayırlısı olsun canım yine de dikkat et kendine.
hanımlar, nasılsınız... ben pek ıyı degılım ama bugunumede sukur doktorlar hıc umutlu konusmuyoo,yasamaz bebegın dıyolar cok cagresızımm Allah tan umıdımı kesemıyorum,ne olur dualarınızda bebegıme yer verın Rabbım onu bana bagıslasın. bırde sey soylemek ıcın gırdım bız adapazarından bı aktara ulasmıstık,kendı kardesıde azospermmıs bellı karısım ve macunlarla cıkıs saglamıslar ve bebek sahıbı olmuslar ve kullanan kısılerde ınternette gerı donusum yapmıslardı,bende acaba dedım sansa gorustum bu kısıyle hatta hatırlayanınız vardır belkı, bahar arkadasımızda sız bı deneyın durumunuzdan haberdar et bızı cıkıs olursa bende alırım demıstı esım 6 ay kullandı cok sukur hamıle kaldım tabı Rabbımın taktırı ama o da bı vesıle oldu... dıyecegım su balların bı o kadarı elımızde halen ısteyen olursa gondereyım belkı bı fayda goren olur, opuorum sızlerııı
hanımlar, nasılsınız... ben pek ıyı degılım ama bugunumede sukur doktorlar hıc umutlu konusmuyoo,yasamaz bebegın dıyolar cok cagresızımm Allah tan umıdımı kesemıyorum,ne olur dualarınızda bebegıme yer verın Rabbım onu bana bagıslasın. bırde sey soylemek ıcın gırdım bız adapazarından bı aktara ulasmıstık,kendı kardesıde azospermmıs bellı karısım ve macunlarla cıkıs saglamıslar ve bebek sahıbı olmuslar ve kullanan kısılerde ınternette gerı donusum yapmıslardı,bende acaba dedım sansa gorustum bu kısıyle hatta hatırlayanınız vardır belkı, bahar arkadasımızda sız bı deneyın durumunuzdan haberdar et bızı cıkıs olursa bende alırım demıstı esım 6 ay kullandı cok sukur hamıle kaldım tabı Rabbımın taktırı ama o da bı vesıle oldu... dıyecegım su balların bı o kadarı elımızde halen ısteyen olursa gondereyım belkı bı fayda goren olur, opuorum sızlerııı
evet hayırlısı canım. eee günün ne zaman canım seni bekliyoruz bir mücize haberi ver bize su topikdeki sesizlik bozulsun dualarım sizinle
dün demiştim tahlil verdik ama sonuçları bile almadık diye şimdi spermiyoğram 0 fsh 21 testestoron 4 e yakın işin ilginç tarafı testesteronun yükselmesi kaan hocada tedavideyken bile en çok 3 küsür olmuştu sülükler işe yaramış
inşallah bizde en son 2009 da gitmiştik bakalım gene başladık evlatlık konusuna gelince ben senden beterdim asla diyordum asla olmaz ama şimdiahh bacım..
duygularıma tercüman olmuşun.
inşaallah hem yüreğindeki hemde karnında taşıdığın yavrularına kavuşursun.
evlatlık alma fikri bana çok zor geliyor.
RABBİM isteyen herkese 9 ay karnında taşıyıp sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin.
kaan hocaya tam birsene önce gitti eşim.
testojel verdi proxeed verdi 3 ay sonra da sperm çıkmayınca gelin tese yapalım dedi.
bizde gitmedik eşim önceden tese olmuştu.aynı sonucu almaktan korktuk açıkcası.
şimdi birkez daha deneyeceğiz inş. olur.
bizimde dualarımızın kabul vaktı gelmiştir.
.
Teşşekürler yazılarınız bana çok moral oldu..İşyerinde kimsenin olmadığı bir zamanda avazım çıktığınca ağladım...biraz rahatladım..Kabullenmek çok zor..Emre Bey artık yapılacak hiçbir şey yok, Kök hücre ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz diyor..Ondanda hiç ümidim yok ya..neyse artık..
Daha önce söylediğim gibi 6. ayımızda Emre Beye gittik. Vakit kaybetmeyin ameliyat olmalısınız dedi. Biz hemen olmadık..Kaan hoca ile irtibata geçtik..Fsh yüksekti. Kaan Hoca Mikro tese yapmam için fsh 'yi düşürmemiz gerekiyor dedi, emre Beyden farklı düşünüyordu.. 1 sene kadar Testojel , proxed ve iğneler kullandı.ısırgan suyu içti, sigarayı azalttı. Fsh düzeldi.Temmuz ayında Kaan Hoca gelin micro teseyi yapalım dedi..Fakat ramazan olması dolayısıyla erteledik..Sonra madem ameliyat olacağız emre beyde olalım dedik..Çünkü Ankarada nerede kalacaktık..O yüzden emre beyi tercih ettik..şimdi tekrar kaan hocanın kapısını nasıl çalalımsperm çıkacağına çok inanmıştık..
Benim tavsiyem hormonal tedavi görmeden tese yaptırmayın...Hormonların düşük olması avantaj olabilir çünkü yerine konduğunda sistemin çalışma olasılığı yüksektir...Merhaba papatyam.size Kaan hoca ne güzel ameliyat öncesi iğne vermiş.bize 1 ay ilaç kullanın ardından hemen ameliyat yapalım.çıkmazsa sperm 2. Aşamaya geçelim dedi.bende hocam benim bir ikinci ameliyat şansım yok.eşim ilkini bile kabul etmezken,2.ye nasıl derim tekrar ameliyat diye dedim.oda ilaçlarını bile değişmedi aynı ilaçlara devam etsin 6 ay dedi.5. ayımızı doldurduk.sperm testi yaptırmadı ama hormon testlerinde bariz düşüklük var.oysaki çok düzenli kullanıyor ilaçlarını,kürleri.dün bu moral bozukluğuyla İbrahim Saraçoğlunu aradım ve kendisiyle görüştüm.2 aşamalı ilaç verdi.2. aşama sonucu sperm testi yaptırın dedi.Allahın izniyle olur dedi.ama ben tereddütteyim.bizim topikte bir arkadaş daha görüşmüş hani 4 ameliyat olmuşta sperm çıkmamış Hocanın kürlerinden sonra çıkan arkadaşımızın adı neydi.topiği geriye dönük inceleme şansım yok.bu yüzden soruyorum.o arkadaşımızla konuşmak istiyorum açıkçası.sen ne dersin kullanalım mı İbrahim Saraçoğlununda kürlerini.?
Nerede yaşıyorsunuz? İstanbul a gelme şansınız varmı?merhaba arkadaşlar ara ara sizleri takip ediyorum bende aynı sorunları yaşıyorum eşim azosprem geçen sene mikro tese ameliyatı olduk sonuç koca sıfır ara verdik doktora falan gitmiyoruz ama bitkiler çerezler çaylara geçiyor zaman tekrar doktor konusunu gündeme getirmek istiyorum ama benimde çesaretim yok aynı şeyleri yaşamak istemiyorum aslında daha yeni evliyim hayata biraz geç başlayanlardanım 37 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim doğru dürüst evliliği bile tadamadık yaşımdan dolayı hemen istemiştik bebek ama rabbim çok istediğim şeyle sınadı beni şuan iyiym sınav dünyası ama ipin ucunuda bırakmak istemiyorum umut hep var ama hem eşime hemde kendime acı çektirmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım ve doktorlar konusunda artık güvensizim yardımlarınız rica ediyorum
dün demiştim tahlil verdik ama sonuçları bile almadık diye şimdi spermiyoğram 0 fsh 21 testestoron 4 e yakın işin ilginç tarafı testesteronun yükselmesi kaan hocada tedavideyken bile en çok 3 küsür olmuştu sülükler işe yaramış
canım kıyamam sana doktorlar hep en olumsuzu söylerler sen de biliyosun nerden nereye geldin canım bak Rabbimbin izniyle doguracan insallah canım yazdıgın ilk günden beri hep dua ediyorum atlatacaksın ALLAHIN İZNİYLE
hee o karışım +çayı+yağı vardı bizde aradık aldık kullandık eşimin degerleri bir ozaman düzelir gibi olmuştu kaan hocada tedavi olurken ilaçlarla bile o kadar düzelmemişti denene bilir bişey bence
hayırlısı Allahtan canım Allahım güzel gönlüne göre versin
evladınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Dualarımız seninle canım.
bencede canım,kullanırım dıyen olursa benımde bı katkım olur hem gonderırım hemen..
Canim yazmayi unutmusum bitkilerin yaninda cicek bali, bal polen propolis karisimive yayla baliyla yine propolis vardi paketlerimiz icinde. Fiyata onlarda dahil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?