Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim yazmayi unutmusum bitkilerin yaninda cicek bali, bal polen propolis karisimive yayla baliyla yine propolis vardi paketlerimiz icinde. Fiyata onlarda dahil :)

Canim bizede iki asamayi bir yolladi. Ama yurtdisina postaladilar bana tabi ekstra kargo ücretini ödüyorsun.

Rabbim hepimizin emeklerini bisa cikartmasin. Umduklarimiza nail eylesin bizleri.

canım tıbben olumsuz olabilir ama....ALLAH BÜYÜK CANIM BENİM YA.UNUTMAYALIM HZ. ZEKERİYAYA VERDİ RABBİM MÜCİZEYİ BELKİ BİZEDEDE NASİP EDER İNSALLAH .canım kıyamam sana insallah cok güzel bir kızın olur.umut kesmek yok yola devam
bana gelince pembe kan geldi sadece pecetede belli oluyo normalde bende hep kahverengi akıntı ile baslardı yani hala olamadım sislikte yok bi olsaydım rahatlıyacam hayırlısı canım mevlam neylerse güzel eyler

canım demek negatif ama adet olmazsan kanda da bir baktırırsın
hayırlısı olsun canım yine de dikkat et kendine.

hanımlar, nasılsınız... ben pek ıyı degılım ama bugunumede sukur doktorlar hıc umutlu konusmuyoo,yasamaz bebegın dıyolar cok cagresızımm Allah tan umıdımı kesemıyorum,ne olur dualarınızda bebegıme yer verın Rabbım onu bana bagıslasın. bırde sey soylemek ıcın gırdım bız adapazarından bı aktara ulasmıstık,kendı kardesıde azospermmıs bellı karısım ve macunlarla cıkıs saglamıslar ve bebek sahıbı olmuslar ve kullanan kısılerde ınternette gerı donusum yapmıslardı,bende acaba dedım sansa gorustum bu kısıyle hatta hatırlayanınız vardır belkı, bahar arkadasımızda sız bı deneyın durumunuzdan haberdar et bızı cıkıs olursa bende alırım demıstı esım 6 ay kullandı cok sukur hamıle kaldım tabı Rabbımın taktırı ama o da bı vesıle oldu... dıyecegım su balların bı o kadarı elımızde halen ısteyen olursa gondereyım belkı bı fayda goren olur, opuorum sızlerııı

canım demek negatif ama adet olmazsan kanda da bir baktırırsın
hayırlısı olsun canım yine de dikkat et kendine.

evet hayırlısı canım. eee günün ne zaman canım seni bekliyoruz bir mücize haberi ver bize su topikdeki sesizlik bozulsun dualarım sizinle

canım kıyamam sana doktorlar hep en olumsuzu söylerler sen de biliyosun nerden nereye geldin canım bak Rabbimbin izniyle doguracan insallah canım yazdıgın ilk günden beri hep dua ediyorum atlatacaksın ALLAHIN İZNİYLE

hee o karışım +çayı+yağı vardı bizde aradık aldık kullandık eşimin degerleri bir ozaman düzelir gibi olmuştu kaan hocada tedavi olurken ilaçlarla bile o kadar düzelmemişti denene bilir bişey bence

dün demiştim tahlil verdik ama sonuçları bile almadık diye şimdi spermiyoğram 0 fsh 21 testestoron 4 e yakın işin ilginç tarafı testesteronun yükselmesi kaan hocada tedavideyken bile en çok 3 küsür olmuştu sülükler işe yaramış

evet hayırlısı canım. eee günün ne zaman canım seni bekliyoruz bir mücize haberi ver bize su topikdeki sesizlik bozulsun dualarım sizinle

geçen aya göre yarın olmam lazım ama olmazsam 3 gün içinde olmam lazım hayırlısı bakalım.

hayırlısı Allahtan canım Allahım güzel gönlüne göre versin
evladınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Dualarımız seninle canım.

hayırlısı canım sülüklerin faydasını gördüyseniz ne mutlu.

inşallah bizde en son 2009 da gitmiştik bakalım gene başladık evlatlık konusuna gelince ben senden beterdim asla diyordum asla olmaz ama şimdi

iyi yapmışsın bacım ağla içine atma kök hücreyi burdaki herkez gibi bizlerde bekliyoruz ama sadece bekliyoruz yıllardır bekliyorum da kök hücreden umudum yok buraya ilk üye olduğumda da bekliyenler vardı en fazla 3-5 yıla çıkar deniyordu ben evleneli 5 sene oldu o iş yaşta umudunu kaybetme yeise düşme kaan hoca konusunda da gidin alışkındır bizden zaten anca kendinizi toplarsınız maddi manevi hazır olunca gidersiniz bak bizim dossyayı kapamıştı defalarca maillere yanına gitmemize rağmen açmamıştı dosyayı emre beyde mtese olduk ya neyse şimdi özeli varya açtı dosyayı bayada baktı ultrasonla m tese yapılan yerşleri begenmedi hep aşagıda aranmış ama yukarı kısımda afedersiniz çükün tam alt kısmında aranmalıydı sende o bölge çok iyi gözüküyor demiş herifime ultrasonda bakınca şimdi bize iğne ama eşim en fazla 3 ay kullanıcak kanser riski var çünki m-sure ısırgan nohut bal incir keçiboynuzu tozu verdi bakalım yarın m-sure geliyor başlıcaz gene bahara kadar m-sure ve bitkiseller sonrada baharda iğnelere başlıcaz bu arada bir de testise sülük yapıcam gene çok iyi geldi

Benim tavsiyem hormonal tedavi görmeden tese yaptırmayın...Hormonların düşük olması avantaj olabilir çünkü yerine konduğunda sistemin çalışma olasılığı yüksektir...

Nerede yaşıyorsunuz? İstanbul a gelme şansınız varmı?

Eşinizin fsh değerini bu kadar arttıracak direnç noktasının tesbit edilip tedavi edilmesi gerekir...Bazı değerler sperm üretiminin olmasının hatta tese ile bulunmasının çok zor olacağının bir göstergesidir ama maalesef bir iki doktor bu tese olayına fena takmış gözükyor...

Bu bitkileride bilinçli kullanmak gerekir sperm üretimi hassas bir hormonal denge üzerine kuruludur saraçoğlunun bahsettiği gibi her bitki her durumda kullanılmaz bazı hastaya şifa olur diğerine zarar verebilir...

Arkadaşlar bizde saraçoğlunun kür lerini kullanlsrdaniz bizde ise yaramadı içinde hayat tohumu vardı ilk birde kavanoz da bol polen arı sütü vardi iki ay kullandıktan sonra keçi boynunu çayı at kuyruğu bit kisi vardı böyle bize çare olmadı size olur inşallah

hee o karışım +çayı+yağı vardı bizde aradık aldık kullandık eşimin degerleri bir ozaman düzelir gibi olmuştu kaan hocada tedavi olurken ilaçlarla bile o kadar düzelmemişti denene bilir bişey bence

bencede canım,kullanırım dıyen olursa benımde bı katkım olur hem gonderırım hemen..

Canim yazmayi unutmusum bitkilerin yaninda cicek bali, bal polen propolis karisimive yayla baliyla yine propolis vardi paketlerimiz icinde. Fiyata onlarda dahil :)

saol canım.allah razı olsun.bir arıcının kızı olarak bal,polen gelmesi garip biraz ama olsun.hayırlısıyla harfiyen uyacağız hocanın ilaçlarına.inşallah eşimde benim gibi düşünür.:))

senin ki daha bir zor yurtdışındasın ve türkiyeden tedarik etmek zorundasın.af allahım af.çok zor be arkadaşım hakikaten çok zor.
allah hepimizin yardımcısı olsun.maddi manevi okadr çok mücadele ediyoruz ki.inşallah emeklerimizin karşılığını tez zamanda alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…