Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Gecmis olsun canim. Bende senin gibi bu yollardan gectim benim esimdede sperm bulunamadi. Suan ki ruh halini cok iyi anlayabiliyorum zaten bizi bizden baska da anlayan olmuyor. İlk baslarda dunya basina yikiliyomus gibi olur bisey hissetmezsin acindan ne yapacagini bilemezsin gulersin aglarsin ama bisey anlayamazsin. Sonra gerceklerle yuzyuze kalirsin beynin uyusmus gibi olur aglarsin bagirirsin ama elden bisey gelmez. Senin de dedigin gibi takdiri ilahi. Ama ne olur umudunu hicbir zaman yitirme arkadasim . Umut insanin herseyi. Benim umudum hala var ins birgun bebeklerimize kavusucaz bzde anne olucaz. Bu topikteki arkadaslar da ayni durumda. Hem birkac mikroteseden sonra bulunup tup bebek yapilan hatta dogal yoldan hamile kalan bile var. Bu yuzden allaha sigin ac ellerini icin biraz hafifler rahat edersin. Bu duygulari kimseyle konusamiyosundur eminim sende. Bu yzden burasi cok iyi geliyor tanimiyoruz birbirimizi ama hepimiz kader arkadasiyiz burda. Hepimizin derdi bir. Umudunu asla yitirme bende hep dua ediyorum baska doktorlar ariyoruz bir daha gorusmek icin. Allah hepimize hayirlisini versin insalah. Sizin azo sebebiniz neydi arkadasim ? Bilirsek belki biraz yardimci olabilir ayni problemi yasayipta sifa bulan arkadaslar .

Allah razı olsun arkadaşlar..Değin gibi kimseyle konuşamıyorum..Ne yalan söyleyeyim benim umudum yok..Korktuğum başıma geldi..Halamın çocukları olmuş, ölmüş..Bir dahada olmadı.Hep ona üzülürdüm..Şimdi bende aynı şeyleri yaşıyorum..Aklım erdiğinden beri dua ediyorum..Allahım bana hayırlı evlatlar ihsan eyle, Başkalarının çocuklarına imrendirme diye..Ama işte olmayınca olmuyor.

Kasım veda ayıdır. Geçmişe veda, geride kalan tüm mevsimlere elveda. Mevsimsizdir. İçinde yaz da vardır, bahar da. Oysa kış ayıdır. Kafaları karıştırmakta o yüzden ustadır.

Mine Söğüt

Doğmamış çocuklarıma veda ettim..Nasip değilmiş ne yapalım..

Bize hiçbir sebep söylenmedi...Neden yok..Genetik tahlillerde birşey yok..Çocukken ateşli bir hastalıkda geçirmemiş..Ailesinde çocuğu olmayan yok..

Bize hiçbir sebep söylenmedi...Neden yok..Genetik tahlillerde birşey yok..Çocukken ateşli bir hastalıkda geçirmemiş..Ailesinde çocuğu olmayan yok..

geçmiş olsun arkadaşım Allah şifalar versin eşinize ama
hemen umutsuzluğa kapılmayın
yanlış hatırlamıyosam bir arkadaş var 4 kere tese oldu eşi ve hiç birinde çıkmadı sonra saraçoğlunun kürlerini kullandı eşi ve
sonrasında normal yoldan çıkış oldu yani
Allah büyük dilerse olur inşallah.

merhaba kızlar inş.aralık ayında tüp bebek yapılcak bana bu ilk denemem çok tedirgin ve heycanlıyım yapmam gereken şeyler neler ve genart tüp merkeziyle ilgili bilgisi olan vrmı

bugün test yaptırcaktın noldu merak ettim
inşallah güzel haberlerle gelirsin.

merhaba arkadaşlar.bu günlerde topiğimiz çok sessiz,
konuşmaya bile çoğumuzun hali yok dımı.şuan benim olduğum gibi,
güne kötü başladım.eşim yaklaşık 4 aydır Kaan hocanın ilaçlarını kullanıyor ilk 2. ayın sonunda hormonlarında olumlu yönde artış oldu ama bugünkü tahlil sonuçları hiç iç açıcı değil.total testosteronu 310 dan 196 ya düşmüş.oysaki eşim düzenli kullanıyor.

az önce İbrahim Saraçoğlu hocayı aradım.ısrarlı aramalarımın sonucunda ulaşabildim ve kendisiyle görüştüm.bana 2 aşamalı kür önerdi.375 tl karşılığında Kürlerimi gönderecek.parası önemli değil ama önce para sonra ilaç mantığı biraz çelişkiye düşürdü beni.hani hastayı muayene etmeden,görmeden önce para sonra ilaç mantığı tedirgin etti işte beni.ama hocayla görüştüğümede çok memnun oldum.yüzde yüz garanti veremem ama düzenli kullanırsa allahın izniyle çıkar dedi.nebileyim işte kafa karıştı.hep karışık gerçi benim kafam.sizler nedersiniz.

bacım Rabbim sabır versin zordur bilirim bizimde kasım ayında olan mtesede çıkmamıştı bu mevsimde günler üstüne çöker acını arttırmak için sanki rüzgar bile dertli eser gibi gelir ama gecer sadece birazcık zaman birazcık sabır kaan hocadan ayrılmayın o hatayı bende yaptım evet şimdi çıkmadı ama bu hiç çıkmıcak anlamına gelmez bak bacım biz burda 4üncü 5inci mtesede sperm çıkanlarıda gördük şimdi çıkmadı diye çıkmıcak değil kaan hocayla gene görüşün ama eger emre beyde mtese oldunuz diye dosyanızı kapatırsa üzülmeyin bizimde kapattı 2009 da ama gecenlerde gene gittik iğne verdi eskiden olsa şimdiye kadar iğneleri başlamış verdiği diger ilaçları kürleri yapar olmuştuk ama inan zamanla bunları yapmaya bile mecalin olmuyor yoruluyorsun galiba bugün filizask aradı onada dedim herşey hazırda bi başlayamadık diye yani üzülme demicem üzül ağla eşine belli etmeme çabanı anlıyorum bizlerde öyle yaptık ama varsa fırsatın çıkabiliyorsan dışarı çık yürü ağla ağlayabildiğin kadar dök içini tutma biriktirme ilerde dökmek istesende içini dökemiyorsun ya manasını yitiriyor yada mecalin kalmıyor uzun lafın kısası üzül ağla bagır çagır ama şunu bil geçmez sandığın acın tükenmez sandığın efkarın hepsi geçiyor bitiyor

bacılar malum kaan hocaya gittiydik m*sure incir nohut ısırgan tohumu falan verdi sonra ine verdi 3 ay kullanıcak eşim tek testis karın boşlugunda olduğu için kanser riski var kaan hocanın dediği otu çöpü balı aldık da bi karıştırıp kullanmaya başlayamadık 1 ayı aşkındır öyle duruyor ne eşim ne ben kalkıpta yapmadık kendime şaşıyorum ben ki kimden ne duysam onu anında gidip alan yapan ben kulakları çınlasın belgin vardı topikte harzem vardı ne kızarlardı bu kadar ugraşma çok hırpalıyorsun senin kadar ugraşan yok derlerdi şimdiki halimi bilseler onlarda çok şaşırırdı şimdilerde dilimizde kuruma müracat etmek var önceden olsa bu düşünceyi bize diyen drlara kızardık asla olmazdı böyle birşey benim çocugum olucaktı ama şimdi Rabbim gönlümüzü öyle bir ısındırdı ki her ikimizde bunu konuşur düşünür olduk kaan hocanın tedavisini uygulucaz ama sonuç olumsuz olcaksa bile artık umrumuzda değil ben onu karnımda değil ama yıllardır içimde yüregimde büyüttüm büyüttük yıllarca böyle bişeye karşı çıkıp sonrada aklımızda fikrimizde hep onun olması şunu biliyorum kızlar 2 sene içinde benim bebeğim olucak doyasıya emziricem sınırsız sevicem ya benden yada yüregimde büyüyen bebeğimle olucak tek değişmeyen anne olucağım ve sevgim

unuttum bacılar bu arada eşim cumartesi günü umuttu spermiyoğram istanbul lab dada kan tahili verdi ama hala arayıpta sonuçları öğrenmedik

iyi akşamlar zaman.. yukardaki yazdıklarını okudum.rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın ama bende sen le yanı ruh halindeyim.. kasım adeti itibariyle son tüpbebek tedavim başlayacak..son diyorumm çünkii birdaha asla denemeyeceğiz. yoruldukk ..

bizim için sevindirici olann 2 tese ameliyatından sonraa eşimdee 2-3 tanede olsaaa sperm çıkışı var çok şükür.. tabi bu sayı bize yetmiyorr.eşim yine mtese olacak emre beyde.. hakkımızda hayırlısı olsun artık..rabbim umut bekleyen herkezee yardım etsin..

bugün test yaptırcaktın noldu merak ettim
inşallah güzel haberlerle gelirsin.

canım testi bu gün aldım yapmadım sabah yapacam.olmadım bu arada hala. seninde 7 gün gectigi oldumu valla korkmaya basladım ecep menopozamı girecem die hec agrı sızı yok sadece ayaklarım üşüyo.valla hec test yapasım yok rabbim biliyoyo bence hamile deilim.ama yapmam lazımki adet göreyim demi.26 yasında menopoza girilir mi

unuttum bacılar bu arada eşim cumartesi günü umuttu spermiyoğram istanbul lab dada kan tahili verdi ama hala arayıpta sonuçları öğrenmedik

Bacım sen bunu bana söylememiştinnnnnnnnn..
neyse geline konuşuruzzzzz detaylarııııııı öğrenin sonuçlarıda bi an önceeeeeeeeee yaa

bacım bak sizde sperm çıkmış 2*3 tane olsa bile sakın peşini bırakma ben hiç sperm görmedim elonge bile görmedim sakın bırakma kaan hocaya gidin ve sperm arttırıcı bitkiselleri dene mutlaka sakın bırakma ve asla denemicez deme bak sperm çıkmış 1 spermle hamile kalıp ikizleri olanlar var Rabbim verdimi veriyor ben senin gördüklerinin yanına bile yaraşamadım spermin ilk hali azcıkta ilk halinin ikinci evresi var bu kadarcıklanda kuluçkaya yatılmıyor yılmak yok bacım bacccııımmm sperm varsa umut var hadin gari teyze olucam daha elinizi çabuk tutun bebiş lazım topiğe
Bacım sen bunu bana söylememiştinnnnnnnnn..
neyse geline konuşuruzzzzz detaylarııııııı öğrenin sonuçlarıda bi an önceeeeeeeeee yaa

dedim ya unuttuk önceden olsa saatinden önce arar daha sonucunuz çıkmadı çıkınca biz ararız dedirtene kadar arardık şimdiyse ne herifim ne ben aramadık unuttuk yarın unutmazsam inşallah arıcam unutmazda arada sonuçları alırsam yazarım düşün artık bacım ne kadar bırakmışız hayat böylede güzelmiş

cnmmmm, yapsana sen testını olumsuz dusunme

ahh bacım..
duygularıma tercüman olmuşun.
inşaallah hem yüreğindeki hemde karnında taşıdığın yavrularına kavuşursun.
evlatlık alma fikri bana çok zor geliyor.
RABBİM isteyen herkese 9 ay karnında taşıyıp sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin.
kaan hocaya tam birsene önce gitti eşim.
testojel verdi proxeed verdi 3 ay sonra da sperm çıkmayınca gelin tese yapalım dedi.
bizde gitmedik eşim önceden tese olmuştu.aynı sonucu almaktan korktuk açıkcası.
şimdi birkez daha deneyeceğiz inş. olur.
bizimde dualarımızın kabul vaktı gelmiştir.

.

cnmmmm, yapsana sen testını olumsuz dusunme

canım yapacam yapmasınada bir türlü cesaret edemiyorum.eşimle biraz önce konuştum testi ondan gizli aldım haberi yok .bana ne anlattı biliyomusun.arkadaşlarından biri bizi rüyasında görmüş cok güzel bir oglunuz vardı demiş tabiki arkadası durumuzuzu bilmiyo gözleri doldu anlatırken diemedim test aldım diye.kendiliginden dediki 10 gün dolsun bir test yapalım dedi bende tamam dedim. bu gün 7. günümüz ben sabah yapmaya nietliydim öyle deince vardır bundada bir hayır dedim bekliyecem 10.günü yapacam olmazsa doktora gidecem artık dua edin ne olur evet ümdim yok,hiç hamilelik hissim yok,ve belirtiside yok kimileri yazmış akıntı cok olur die bende hiç akıntı yok ki,kasık agrımda yok tıbben imkansız ama ALLAHIM büyük yaptıgımda sonucu yazacam negatif olsada yazacam eczanedeki bayanda 10 gün gecsin öle yap dedi. kesin sonuç verir dedi

Canım eger adetin 7 gün geçmişse warsa cıkar zaten insallah hamilesindir

Son düzenleme:

merhaba sevalcim seni hep takip ediyorum çünkü bizde kaaan aydosa gidiyoruz eylülden beri iğne kullanıyor eşim bu hafta 11.iğnesini olacak.hormon tahlillerini yaptırıyoruz her şey normal ama iğneye devam dedi bu ay sonu yine hormon tahlili yaaptıralım diyoruz .boyamalı sperm tahlili hiç yaptırmadık kaan hoca ocakta istemişti ama ankarada cebecide marta vardiler tahlil gününü ne yapsak bilmiyorum bu arada biz kür filan yapmıyoruz sadece nohut haşlıyorum ,keçiboynuzu tozu yediriyorum okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…