canım testi bu gün aldım yapmadım sabah yapacam.olmadım bu arada hala. seninde 7 gün gectigi oldumu valla korkmaya basladım ecep menopozamı girecem die hec agrı sızı yok sadece ayaklarım üşüyo.valla hec test yapasım yok rabbim biliyoyo bence hamile deilim.ama yapmam lazımki adet göreyim demi.26 yasında menopoza girilir mi
bacım Rabbim sabır versin zordur bilirim bizimde kasım ayında olan mtesede çıkmamıştı bu mevsimde günler üstüne çöker acını arttırmak için sanki rüzgar bile dertli eser gibi gelir ama gecer sadece birazcık zaman birazcık sabır kaan hocadan ayrılmayın o hatayı bende yaptım evet şimdi çıkmadı ama bu hiç çıkmıcak anlamına gelmez bak bacım biz burda 4üncü 5inci mtesede sperm çıkanlarıda gördük şimdi çıkmadı diye çıkmıcak değil kaan hocayla gene görüşün ama eger emre beyde mtese oldunuz diye dosyanızı kapatırsa üzülmeyin bizimde kapattı 2009 da ama gecenlerde gene gittik iğne verdi eskiden olsa şimdiye kadar iğneleri başlamış verdiği diger ilaçları kürleri yapar olmuştuk ama inan zamanla bunları yapmaya bile mecalin olmuyor yoruluyorsun galiba bugün filizask aradı onada dedim herşey hazırda bi başlayamadık diye yani üzülme demicem üzül ağla eşine belli etmeme çabanı anlıyorum bizlerde öyle yaptık ama varsa fırsatın çıkabiliyorsan dışarı çık yürü ağla ağlayabildiğin kadar dök içini tutma biriktirme ilerde dökmek istesende içini dökemiyorsun ya manasını yitiriyor yada mecalin kalmıyor uzun lafın kısası üzül ağla bagır çagır ama şunu bil geçmez sandığın acın tükenmez sandığın efkarın hepsi geçiyor bitiyor
kızlar yaptım negatif malesef. ama birsey dikkatimi cekti önceki yaptıgım testlerde yani esim azosperm olmadan öncekilerde tek cizgi hemen cıkar koyulasırdı bunda tek cizgi bile gec cıktı ve soluk yani ikinci cizginin cıkması imkansızdı testin adı bebe time die bir test bakalım 4 gün daha bekleyip doktora gidecem bu arada ben sinüsit olmuştum adetten önce antibiyotik kullandım belkide onun etkisi olabilir
günaydın canım bende aynı senin gibi adetim 10 gün gecikmişti eşim azosperm hiç sperm görülmüyor tahlillerde ama nedense adetim 10 gün gecikince içimde bir umut oldu sanki acaba dedim rabbim dualarımı kabul edip bir mucizemi oldu diye düşünmeye başlamıştım bugün gidip test almayı düşünüyordum ve sabah bi baktım adet olmuşum o kadar üzüldümki gözyaşlarımı tutamadım olmayacağını bile bile kendimi nasıl inanadırmışım inşallah sen benim gibi hayal kırıklığına uğramazsın rabbim gönlüne göre verir.
merhaba hoşgeldin..
testi tekrarlayın bukadar kısa zamanda nasıl sıfır olur...
inş. bulunursa hemen dondurun.özel merkezler donduruyor..
ALLAH yardımcınız olsun.
merhaba sevalcim seni hep takip ediyorum çünkü bizde kaaan aydosa gidiyoruz eylülden beri iğne kullanıyor eşim bu hafta 11.iğnesini olacak.hormon tahlillerini yaptırıyoruz her şey normal ama iğneye devam dedi bu ay sonu yine hormon tahlili yaaptıralım diyoruz .boyamalı sperm tahlili hiç yaptırmadık kaan hoca ocakta istemişti ama ankarada cebecide marta vardiler tahlil gününü ne yapsak bilmiyorum bu arada biz kür filan yapmıyoruz sadece nohut haşlıyorum ,keçiboynuzu tozu yediriyorum okadar.
ah güzel kardeşim ben seni okadar iyi anlıyorum ki yazdıklarım bana cok yakın bizde gece perşembe günü mikrotese olduk emre beyde bizimde hüsranla sonuçlandı insan önce nefes alamıyor hayat sona ermis yapacak hiç bir sey kalmamış gibi geliyor ama sonra takdir allahın olunca dua ve sabır istemekten başka bişey kalmıyor birde umut ama arkadaşım zamanla alışıyor uzuluyor sun ama elden gelen bişey yok allah sabır ve dayanma gücü versin bize ve bizim gibi olanlara.eminim allah bizim için en iyisini bilir ve bize bizden daha yakındır ona sığın güzel kardeşim ben öyle yapıyorum ve eşimle herşeyimi paylaşıyorum sen de öyle yap onun yanında ağla ona sarılı ve sevdiğini şöyle cunki bu iki kişinin kaderi ve bizlerin hayat imtihanı gelip geçici bir hayat.seni cok iyi anlıyorum ama çocuk sahibi olmak bir mucize bilemeyiz o yüzden umudunu kaybetme gün doğmadan neler doğar.umut unu kaybeden insan kaybolan insandır unutma.hayatta umutunu kaybetme.........Merhabalar
Bizde 2 senedir evliyiz..&. ayımızda eşimde azospermi olduğunu öğrendik..şok olduk..kaan hocaya gittik ..önerdiği ilaçları kullandık..Daha sonra bahçeci emre beyle devam ettik..emre bey vakit kaybetmeyin boşuna dedi..mikro tese yapalım ded...Karar verdik dün yaptırdık..veee sonuç koca bir 0 ..sper bm bulunmadı..ne yapacağımı bilemiyorum..avazım çıkana kadar ağlamak istiyorum..Eşimde üzgün..onun yanında ağladığımı belli edemiyorum..Sanki hiçbirşey olmamış gbi davranıyorum..gülüorum, kısmet değilmiş ne yapalım, önemli olan sensin diyorum..ama gel benim içime sor..yarın olsada işe gitsem .(( allah bize bu dünyada cennet kokusunu nasip etmedi ne yapalım..taktiti ilahi..
Sevalcigim bahsettigin kisi benim:)Merhaba papatyam.size Kaan hoca ne güzel ameliyat öncesi iğne vermiş.bize 1 ay ilaç kullanın ardından hemen ameliyat yapalım.çıkmazsa sperm 2. Aşamaya geçelim dedi.bende hocam benim bir ikinci ameliyat şansım yok.eşim ilkini bile kabul etmezken,2.ye nasıl derim tekrar ameliyat diye dedim.oda ilaçlarını bile değişmedi aynı ilaçlara devam etsin 6 ay dedi.5. ayımızı doldurduk.sperm testi yaptırmadı ama hormon testlerinde bariz düşüklük var.oysaki çok düzenli kullanıyor ilaçlarını,kürleri.dün bu moral bozukluğuyla İbrahim Saraçoğlunu aradım ve kendisiyle görüştüm.2 aşamalı ilaç verdi.2. aşama sonucu sperm testi yaptırın dedi.Allahın izniyle olur dedi.ama ben tereddütteyim.bizim topikte bir arkadaş daha görüşmüş hani 4 ameliyat olmuşta sperm çıkmamış Hocanın kürlerinden sonra çıkan arkadaşımızın adı neydi.topiği geriye dönük inceleme şansım yok.bu yüzden soruyorum.o arkadaşımızla konuşmak istiyorum açıkçası.sen ne dersin kullanalım mı İbrahim Saraçoğlununda kürlerini.?
Sevalcigim bahsettigin kisi benim:)
Ben kesinlikle öneriyorum saracoglunun kürlerini. Kaan aydos tada tedavi gördük önerdigi bitkiselleri ilaclari kullandik ama sonuc sifirdi.saracoglu bitkisel kürler konusunda uzman biri. Ben bi denemenizi tavsiye ederim ama sifa yine allahtan ve allahtan umut kesilmez canim.
Baska sorularin varsada cevaplarim memnuniyetle:)
ay canım arkadaşım saol ya.hatırladım şimdi.sendin.topiğe giremiyorum.çok yoğunum.hatta önce word de yazımı yazıp,topiğe kopyla yapıştır yapıyorum.öyle işte.
dün eşimin hormon testlerini aldıktan sonra o moralsizlikle aradım İbrahim Saraçoğlunu.çok bekledim ama sonunda görüştürdüler.aslında konuşurken bende memnun kaldım.çok samimi ve içten konuştu.2 aşama kür deneyecez,şimdi arkadaşlar ilk aşamayı gönderecekler dedi.ilk aşama 2,5 ayı sürer dedi.2,5 ay sonunda sperm testi yaptırırsınız dedi.sana sorum şu olacak bu gönderecekleri şey ilaç mı yoksa kür mü?fiyatı 375 tl imiş ilaç ozaman dedi eşim.eşim çok sıcak bakmamakla beraber hayır olmaz da demedi.seninle konuşmak istedim.yan etkisi falan olur mu sence
kızlar saraçoğluyla görüştüm şimdi 2.aşama kürleri gönderecek 375 tl dedi 350 tl göndericem %40 şans verdi
bu kürlerden sonra yüz yüze görüşmek için yanına gidicez gelebilirsiniz dedi
doktorumuzun eylülde tüp bebek için mikro teseye çağırdığını ama gitmediğimizi söyledim
sakın dedi daha çok erken dedi testisten dokuları ala ala testis küçülüyü işlevini yitiriyor dedi
biz yapılması gereken herşeyi yapacaz dedi allahım yeniden umut doldum
rabbim inşlh bunların vesilesi ile şifasını verir spermleri görürüz inşlh amin...
canım dogruyu sölemek gerekirse cok umutlanmamıştım ama sonrasııııııııııı.... teyzem yurtdısından aradı hamile gördüm rüyamda seni die,yakın arkadasım 5 haftalık hamile oda rüyasında görmüş ve dün esimin arkadasıda görmüş rüyasında ne oluyoki demeye basladım kendi gördüklerimi hiç demiyorum:) ama hayırlısı RABBİM İNSALLAH HEPİMİZİN R,YALARINI GERCEGE CIKARIR CANIM .bir sey soracam sendedemi hiç bi agrı falan yoktu bende hala adet agrısı gibi bi agrım yok neden gectiki anlamadım:)
Rica ederim canimmmmmm,
Gönderdigi kürün cogu bitkisellerden olusuyor yani bitkiyi yolluyor sen evde talimata göre kendin hazirliyorsun. Bizde ayrica kendi hazirladigi poset caylar var. Bunun yaninda bize iki tane ilac verdi onlarda vitaminler. Biri evicap digeride larginin.onlarida yollamiyor zaten kendin eczaneden aliyorsun. Keciboynuzda yazdiysa onuda kendin aliyorsun.
Bizde herhangi bi yan etkisi olmadi, her bünye farkli bunuda unutmamaliyiz. Insallah sizdede bizde yaptigi etkiyi yapar. Emekleriniz bosa cikmaz tatlim.
kızlar saraçoğluyla görüştüm şimdi 2.aşama kürleri gönderecek 375 tl dedi 350 tl göndericem %40 şans verdi
bu kürlerden sonra yüz yüze görüşmek için yanına gidicez gelebilirsiniz dedi
doktorumuzun eylülde tüp bebek için mikro teseye çağırdığını ama gitmediğimizi söyledim
sakın dedi daha çok erken dedi testisten dokuları ala ala testis küçülüyü işlevini yitiriyor dedi
biz yapılması gereken herşeyi yapacaz dedi allahım yeniden umut doldum
rabbim inşlh bunların vesilesi ile şifasını verir spermleri görürüz inşlh amin...
hım bitkileri yolluyor demek.ilaç değil.ozaman sadece bitkiseller için 375 tl fazla değil mi?siz ilk aşamada nekadar ödediniz?evet her bünyedefarklılıklar gösterir.inşallah bizimkinde de olumlu şeyler olur.ben siparişi vereyim sonra yazarım neler gönderdiğini.ne bileyim arkadaşım ya bukadar çaba,çile sonucu inşallah yüzümüz güler.
hım bitkileri yolluyor demek.ilaç değil.ozaman sadece bitkiseller için 375 tl fazla değil mi?siz ilk aşamada nekadar ödediniz?evet her bünyedefarklılıklar gösterir.inşallah bizimkinde de olumlu şeyler olur.ben siparişi vereyim sonra yazarım neler gönderdiğini.ne bileyim arkadaşım ya bukadar çaba,çile sonucu inşallah yüzümüz güler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?