Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sabah ilk idrarınla yap canım bayağı bi zaman geçmiş varsa çıkar heralde
benim normal olma tarihimden 1 hafta geçti ama
dr.lar 35 günden sonrasını gecikme olarak sayıyolar geç yumurtlama olmasından dolayı
herkeste belirti olacak diye birşey yok ki
sen bence yarın sabah yap inşallah hamilesindir canım
hayırlısı Allah'tan
adetin her ay normal seyrinde gidiyorsa menopoza girmemişsindir yani endişelenme

Teşşekürler yazılarınız bana çok moral oldu..İşyerinde kimsenin olmadığı bir zamanda avazım çıktığınca ağladım...biraz rahatladım..Kabullenmek çok zor..Emre Bey artık yapılacak hiçbir şey yok, Kök hücre ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz diyor..Ondanda hiç ümidim yok ya..neyse artık..
Daha önce söylediğim gibi 6. ayımızda Emre Beye gittik. Vakit kaybetmeyin ameliyat olmalısınız dedi. Biz hemen olmadık..Kaan hoca ile irtibata geçtik..Fsh yüksekti. Kaan Hoca Mikro tese yapmam için fsh 'yi düşürmemiz gerekiyor dedi, emre Beyden farklı düşünüyordu.. 1 sene kadar Testojel , proxed ve iğneler kullandı.ısırgan suyu içti, sigarayı azalttı. Fsh düzeldi.Temmuz ayında Kaan Hoca gelin micro teseyi yapalım dedi..Fakat ramazan olması dolayısıyla erteledik..Sonra madem ameliyat olacağız emre beyde olalım dedik..Çünkü Ankarada nerede kalacaktık..O yüzden emre beyi tercih ettik..şimdi tekrar kaan hocanın kapısını nasıl çalalım sperm çıkacağına çok inanmıştık..

kızlar yaptım negatif malesef. ama birsey dikkatimi cekti önceki yaptıgım testlerde yani esim azosperm olmadan öncekilerde tek cizgi hemen cıkar koyulasırdı bunda tek cizgi bile gec cıktı ve soluk yani ikinci cizginin cıkması imkansızdı testin adı bebe time die bir test bakalım 4 gün daha bekleyip doktora gidecem bu arada ben sinüsit olmuştum adetten önce antibiyotik kullandım belkide onun etkisi olabilir

günaydın canım bende aynı senin gibi adetim 10 gün gecikmişti eşim azosperm hiç sperm görülmüyor tahlillerde ama nedense adetim 10 gün gecikince içimde bir umut oldu sanki acaba dedim rabbim dualarımı kabul edip bir mucizemi oldu diye düşünmeye başlamıştım bugün gidip test almayı düşünüyordum ve sabah bi baktım adet olmuşum o kadar üzüldümki gözyaşlarımı tutamadım olmayacağını bile bile kendimi nasıl inanadırmışım inşallah sen benim gibi hayal kırıklığına uğramazsın rabbim gönlüne göre verir.

canım dogruyu sölemek gerekirse cok umutlanmamıştım ama sonrasııııııııııı.... teyzem yurtdısından aradı hamile gördüm rüyamda seni die,yakın arkadasım 5 haftalık hamile oda rüyasında görmüş ve dün esimin arkadasıda görmüş rüyasında ne oluyoki demeye basladım kendi gördüklerimi hiç demiyorum:) ama hayırlısı RABBİM İNSALLAH HEPİMİZİN R,YALARINI GERCEGE CIKARIR CANIM .bir sey soracam sendedemi hiç bi agrı falan yoktu bende hala adet agrısı gibi bi agrım yok neden gectiki anlamadım:)

merhaba hoşgeldin..
testi tekrarlayın bukadar kısa zamanda nasıl sıfır olur...
inş. bulunursa hemen dondurun.özel merkezler donduruyor..
ALLAH yardımcınız olsun.

slm emhacım tatlım hoşgeldin
canım sana kısaca kendi geçmişimizden bahs edeyim
benim eşimde azo sperm di dr bizede hiç umut vermedi
ama annemin ısrarı üzerine saraçoğlunu aradım ve bize kür gönderdi
2 ay kullandı sonra kullanmadı ve askere gitti askerken yaptığı analizde eşimde 3 milyon bulunudu
amaaa ozaman bizi yönlendiren olmadığı için dondurtmak aklımıza gelmedi ve eşim tekrar azo oldu
şimdi tekrar saraçoğlunu kürlerini kullanıyor eşim daha tahlil yapmedık inş tekrar çıkış olur
veeee sizde üzülmeyin ne güzel eşinizde çıkış var umudunu yitirme canım inş tekrar çıkış olcak siz bitkisel kür kullanın derim canım

Merhaba papatyam.size Kaan hoca ne güzel ameliyat öncesi iğne vermiş.bize 1 ay ilaç kullanın ardından hemen ameliyat yapalım.çıkmazsa sperm 2. Aşamaya geçelim dedi.bende hocam benim bir ikinci ameliyat şansım yok.eşim ilkini bile kabul etmezken,2.ye nasıl derim tekrar ameliyat diye dedim.oda ilaçlarını bile değişmedi aynı ilaçlara devam etsin 6 ay dedi.5. ayımızı doldurduk.sperm testi yaptırmadı ama hormon testlerinde bariz düşüklük var.oysaki çok düzenli kullanıyor ilaçlarını,kürleri.dün bu moral bozukluğuyla İbrahim Saraçoğlunu aradım ve kendisiyle görüştüm.2 aşamalı ilaç verdi.2. aşama sonucu sperm testi yaptırın dedi.Allahın izniyle olur dedi.ama ben tereddütteyim.bizim topikte bir arkadaş daha görüşmüş hani 4 ameliyat olmuşta sperm çıkmamış Hocanın kürlerinden sonra çıkan arkadaşımızın adı neydi.topiği geriye dönük inceleme şansım yok.bu yüzden soruyorum.o arkadaşımızla konuşmak istiyorum açıkçası.sen ne dersin kullanalım mı İbrahim Saraçoğlununda kürlerini.?

ah güzel kardeşim ben seni okadar iyi anlıyorum ki yazdıklarım bana cok yakın bizde gece perşembe günü mikrotese olduk emre beyde bizimde hüsranla sonuçlandı insan önce nefes alamıyor hayat sona ermis yapacak hiç bir sey kalmamış gibi geliyor ama sonra takdir allahın olunca dua ve sabır istemekten başka bişey kalmıyor birde umut ama arkadaşım zamanla alışıyor uzuluyor sun ama elden gelen bişey yok allah sabır ve dayanma gücü versin bize ve bizim gibi olanlara.eminim allah bizim için en iyisini bilir ve bize bizden daha yakındır ona sığın güzel kardeşim ben öyle yapıyorum ve eşimle herşeyimi paylaşıyorum sen de öyle yap onun yanında ağla ona sarılı ve sevdiğini şöyle cunki bu iki kişinin kaderi ve bizlerin hayat imtihanı gelip geçici bir hayat.seni cok iyi anlıyorum ama çocuk sahibi olmak bir mucize bilemeyiz o yüzden umudunu kaybetme gün doğmadan neler doğar.umut unu kaybeden insan kaybolan insandır unutma.hayatta umutunu kaybetme.........

Sevalcigim bahsettigin kisi benim:)
Ben kesinlikle öneriyorum saracoglunun kürlerini. Kaan aydos tada tedavi gördük önerdigi bitkiselleri ilaclari kullandik ama sonuc sifirdi.saracoglu bitkisel kürler konusunda uzman biri. Ben bi denemenizi tavsiye ederim ama sifa yine allahtan ve allahtan umut kesilmez canim.
Baska sorularin varsada cevaplarim memnuniyetle:)

ay canım arkadaşım saol ya.hatırladım şimdi.sendin.topiğe giremiyorum.çok yoğunum.hatta önce word de yazımı yazıp,topiğe kopyla yapıştır yapıyorum.öyle işte.
dün eşimin hormon testlerini aldıktan sonra o moralsizlikle aradım İbrahim Saraçoğlunu.çok bekledim ama sonunda görüştürdüler.aslında konuşurken bende memnun kaldım.çok samimi ve içten konuştu.2 aşama kür deneyecez,şimdi arkadaşlar ilk aşamayı gönderecekler dedi.ilk aşama 2,5 ayı sürer dedi.2,5 ay sonunda sperm testi yaptırırsınız dedi.sana sorum şu olacak bu gönderecekleri şey ilaç mı yoksa kür mü?fiyatı 375 tl imiş ilaç ozaman dedi eşim.eşim çok sıcak bakmamakla beraber hayır olmaz da demedi.seninle konuşmak istedim.yan etkisi falan olur mu sence

kızlar saraçoğluyla görüştüm şimdi 2.aşama kürleri gönderecek 375 tl dedi 350 tl göndericem %40 şans verdi
bu kürlerden sonra yüz yüze görüşmek için yanına gidicez gelebilirsiniz dedi
doktorumuzun eylülde tüp bebek için mikro teseye çağırdığını ama gitmediğimizi söyledim
sakın dedi daha çok erken dedi testisten dokuları ala ala testis küçülüyü işlevini yitiriyor dedi
biz yapılması gereken herşeyi yapacaz dedi allahım yeniden umut doldum
rabbim inşlh bunların vesilesi ile şifasını verir spermleri görürüz inşlh amin...

merhaba arkadaşlar ara ara sizleri takip ediyorum bende aynı sorunları yaşıyorum eşim azosprem geçen sene mikro tese ameliyatı olduk sonuç koca sıfır ara verdik doktora falan gitmiyoruz ama bitkiler çerezler çaylara geçiyor zaman tekrar doktor konusunu gündeme getirmek istiyorum ama benimde çesaretim yok aynı şeyleri yaşamak istemiyorum aslında daha yeni evliyim hayata biraz geç başlayanlardanım 37 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim doğru dürüst evliliği bile tadamadık yaşımdan dolayı hemen istemiştik bebek ama rabbim çok istediğim şeyle sınadı beni şuan iyiym sınav dünyası ama ipin ucunuda bırakmak istemiyorum umut hep var ama hem eşime hemde kendime acı çektirmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım ve doktorlar konusunda artık güvensizim yardımlarınız rica ediyorum

Rica ederim canimmmmmm,
Gönderdigi kürün cogu bitkisellerden olusuyor yani bitkiyi yolluyor sen evde talimata göre kendin hazirliyorsun. Bizde ayrica kendi hazirladigi poset caylar var. Bunun yaninda bize iki tane ilac verdi onlarda vitaminler. Biri evicap digeride larginin.onlarida yollamiyor zaten kendin eczaneden aliyorsun. Keciboynuzda yazdiysa onuda kendin aliyorsun.
Bizde herhangi bi yan etkisi olmadi, her bünye farkli bunuda unutmamaliyiz. Insallah sizdede bizde yaptigi etkiyi yapar. Emekleriniz bosa cikmaz tatlim.

Canimm hayirli olsun ,umutlarin karsiligini bulsun insallah.
Bize müjdeli müjdeli haberler vermeni nasip ettsin rabbim.

canım benim kasıklarımda ağrı vardı ve akıntım fazlaydı tıbben doğal yoldan hamile kalmam imkansız olsada yinede umutlanmıştım bende hep rüyamda kız bebğim olmuş görüyürorum yatağımın yanında beşikte yatan kızım oluyo hep belkide bu yüzden bu kadar umutlandım ama yine yok inşallah senin olur arkadaşım hastaneye gidip kanda gebelik testi yaptır onda kesin sonuç belli olur inşallah mucizen seninle olur allah büyüktür dualar kaderi değiştirirmiş bellimi olur bakarsın duaların kabul olmuş inşallah..

hım bitkileri yolluyor demek.ilaç değil.ozaman sadece bitkiseller için 375 tl fazla değil mi?siz ilk aşamada nekadar ödediniz?evet her bünyedefarklılıklar gösterir.inşallah bizimkinde de olumlu şeyler olur.ben siparişi vereyim sonra yazarım neler gönderdiğini.ne bileyim arkadaşım ya bukadar çaba,çile sonucu inşallah yüzümüz güler.

merhaba denizbulut.sende Saaraçoğlu nu kürlerini kullanıyon demek.ilk aşama yı bitirdiğinde sperm testi yapın diye önermedi mi hoca.

Bencede cok fazla canim. Bizim durumumuzda ne ucuzki canim.esim kaan aydosta hormon testi yaptirdiginda her defasinda 50€ ödüyorduk. birde türkiyeye gelisler gidisler, otel masraflari...... :)
Biz yurtdisinda oldugumuz ve kargoda parali oldugu icin iki asamayi birlikte yolladi.esiminki 750 tl tuttu . Banada yolladi kür 428 tl 85 tl de kargo ödedik.
Son asamaya geccez o bitince yeniden siparis vercez ins.

kizlar bende esim icin dr.saracogluyla gorustum esime 4. asama onerde yuzde 30 sans verdi ben yurt diisnda oturdugum icin 2 . asamayida yollamalarini istedim ilaclar gelmis turkiyede kizkardesimde o bana yollayacak ilaclarin kavonozda oldugunu bal gibi seylerin oldugunu soyledi .. ayrica saracoglu esimin fsh hormonunu sordu bende 39 dedim sakin keciboynuzu pekmezini ve kuru yapmayin dedi ben oncneden yapmisdim dedim artik sakin yapma dedi esine uretim yaptirmaz fsh hormonu yuksek dedi ben 2. asamalik bitkiseller icin 839 tl odedim insallah bi fayda goruruz bazi arkadaslara 2. asamalikk 375 demis bizimki neden bu kadar fazla tuttu anlamadim simdi herhalde herkesin tedavisi farkli allahim insallah hepimize sifa veriri

merhaba seval
bizde almayi dusunuyooruz, hatta gecen ay aradik, alacaktik ,birkac aksilik girdi alamadik,simdide esim erteliyor,panaxlar bitsi oyle alalim diyor , yani alirsak 1 ay sonra ancak baslayabiliriz.
ama bizde deniycez ins ise yarar ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…