Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yahu bir yandan ağlanır bir yandan gülünür mü :) yorumun beni çok güldürdü.Allah razı olsun..Forum bana çok iyi geliyor.acaba bizimde çok aşağıdanmı yapıldı..bakmak lazım sülük olayı ne yaa

çok kötüyüm arkadaslar 1.5 yıllık evliyiz 8 aydır çocuk ıstedik olmadı. esimde azospermi çıktı. sanki klinfelter bulguları var gibi. hidroselden bir kez operasyon öyküsü var. 8 yaşındada kabakulak gecirmiş. esimi çok seviyorum. ama 2 gündür. kan revan aglıyorum. kendimi cok kötü hissediyorm. aglıyorum esimide uzuyorum.. nasıl dayanılır bu duruma hemde bukadar bebek özlemiyle yanarken.çok zormus coookkk

Allah şifalar versin eşinize arkadaşım
inşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz.

rabbim şifanızı versin canım.üzülme desem olmuyo biliyorum ama sunu cok iyi biliyorum zamanla biraz acıların diniyo.rabbim sabır versin canım umudunu kesme hepimiz aynı senin durumundayız

kocaelinde yaşıyorum evet istanbula gelebilirim

Nerede yaşıyorsunuz? İstanbul a gelme şansınız varmı?

Vakıf Gureba Tıp fakültesi hastanesi Dr. Celalettin Peru (dahiliye 1) internetten randevu alıp gidip görüşün tese tüfe uğraşmayın bir gidin önce sorunun kaynağı bulunsun sonra tedavi olun tedavisi yok sebebi belli değil diyenlere inanmayın...

Selam kızlar hepınız nasılsınız uzun zaman oldu sızden ayrı kalalı ben ıkıncı tub bebek denemesının olumsuz sonucundan sonra daha yenı yenı toparlanabıldım hemen turkıyeye gıttım 25 gun kaldım guzel ulkemde bana cok ıyı geldı bırde yenı aldıgım eve tasınınca zaman su gıbı aktı gectı pek fazla dururmumla alakalı yenı gelısme olmadı ama tedavı oldugum doktoru ve hastaneyı degıstırdım subat gıbı tekrar baslarım heralde 3uncu denemem allahım ınsallah guldurur yuzumuzu 3uncu denememı hatırlarsanız nurefsan dıye bı arkadas vardı onun tedavı oldugu hastaneye gıttım haa bu arada nurefsan ıyı bebısıde ıyı aradım sordum doktorunu hastaneyı sımdı bende bruksel de baslıycam ınsallah gecen cuma bana hıstereskopı yapıldı canım cok acıdı 11 tup kan alındı ocak gıbı profosorle gorusucem subattada transferım olucak galıba benden bukadar sızler nasılsınız gecmısı pek okuma fırsatım olmadı yenı hamıs olanlar varmı hepınızı cok ozledım bu arada yenı arkadaslar katılmıs aramıza hepınıze gecmıs olsun ınsallah guzel haberlerınızı alırız hepımızın herkesın selam ve dua ıle herkesı allaha emanet edıyorum

arkadaşları ikinci sperm testi sonucumuz santrifüjlü azospermi çıktı.bu ne demek bilen varmı?

canım ınan ben daha azosperm ne onu zor ogrene bıldım bu konu hakkında yardımcı olmayı ısterdım ama malesef bılgım yok ben cogu bılgıyı googleden arastırıp buldum

kızlar nasılsın neler yapıyorsunuz 11 haftaya girdim herşey yolunda gidiyor sadece bu ara kokuya karşı fazla hasaslaştım yemek bie yiyemiyorum herkes kilo alır ben zayıfladım acaba bu durum daha nekadar devam edecek

Son düzenleme:
cnm yılmak yok yola devam benim ikinci tüp bebekte oldu eger olmasaydı bu ay yıne deniycektim yine olmasaydı yine yine yine..rabbim gücünü veriyor inan herşey gelip geciyor
3 haftaya koku hassasiyetin gececek cnm benim öyle olmştu:)

kendimi gördüm biden bu yazında bizde 1.5 senelik evliydik denememizin 8.ayında azorsperm oldugumuzu ogrendgik mart ayıydı hiç unutmam amaaa nasipte diger sene mart ayında dogum yapmak varmıs rabbim buyuk her üzüntünün sonunda yüzümüzü güldürsün inş bu olayı ilk ögrendiginde insan afallıyor çözümsüz bir şey gibi aldıgılıyorsun ama öyle deilmiş..rabbim yardımcımız olsun

Canım neler yapıyorsun

Ayyyyyy cnm dün akşam buraya baktım ama yazdığını görmemişimmmm kusura bakma
iyiyimm cmm ne yapalım zamanımızı geçiriyoruz iştee
sen maaşallah 11. haftaya gelmişsin zaman nasıl geçiyoo gerçektenn
rabbim tamamına erdirsinn cnmmm.. hayırlısıyla doğum haberlerinide alalımm

Merhaba bebek :)
Bu arada çookk çoook hayırlı olsun :))çok sevindim.Kısa da olsa nasıl bir tedavi ile hamile kaldığını anlatabilirmisin?eşimde azospermi var benimde.Şuan 10 kutu pregnyl 5000 vuruldu eşim.Hormon sonuçları normal seviyelere döndü,ki hepsi çok yüksekti iğnelerden önce. geçen günlerde sperm testi verdi eşim sonucu SANTRİFÜJLÜ AZOSPERM çıktı.yani ne olduğunuda anlamadık.Kaan hocayla tedavi oluyoruz.Kendisi bu şekilde devam edelim haftada 1 vurunmaya devam edin dedi.ama santrifüj ne olduğunu söylemedi.

Bir kapıyı kapatan allah,
bir digerini açar muhakkak,
sen gönlünü ferah tut,
sabrının ödülünü verecektir hak

canım ya senin eşinin azospermi nedeni neydi vede nasıl hamile kaldın?

Arkadaşları ikinci sperm testi sonucumuz Santrifüjlü azospermi çıktı.Bu ne demek bilen varmı?

canım o bizede yapılmıştı mikroskopi ile incelendikten sonra sperm çıkmazsa labarotuarda santrifüj edilip tekrar bakılıyor bazılarında mikroskop ile bakılınca görülmeyebiliyomuş santrifüj sonunda tekrar bakılınca çok az spermde olsa görülme ihtimali yüksek oluyormuş yani sağlıklı bi sonuç alamak için daha iyi incelemek için alınan spermi santrifüj edip tekrar bakıyolar bilmem yardımcı olabildimmi.

Bir kapıyı kapatan allah,
bir digerini açar muhakkak,
sen gönlünü ferah tut,
sabrının ödülünü verecektir hak

inşallah canım allahım bizede evlatlarımızı kucaklamayı nasip eder.Eşim akşam hiç çocuğumuz olmazsa naparız deyince içim o kadar yandıki ona belli etmak istemedim ama o kadar çok üzüldümki anlatamam inşallah bizde sabrımız mükafatını alırız.

kaan hoca sperm taramasında FISH boyama yöntemi ile bakılsın dedi,bilen varmı nedir bu yöntem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…