inşallah bizde en son 2009 da gitmiştik bakalım gene başladık evlatlık konusuna gelince ben senden beterdim asla diyordum asla olmaz ama şimdi
iyi yapmışsın bacım ağla içine atma kök hücreyi burdaki herkez gibi bizlerde bekliyoruz ama sadece bekliyoruz yıllardır bekliyorumda kök hücreden umudum yok buraya ilk üye olduğumda da bekliyenler vardı en fazla 3-5 yıla çıkar deniyordu ben evleneli 5 sene oldu o iş yaşta umudunu kaybetme yeise düşme kaan hoca konusunda da gidin alışkındır bizden zaten anca kendinizi toplarsınız maddi manevi hazır olunca gidersiniz bak bizim dossyayı kapamıştı defalarca maillere yanına gitmemize rağmen açmamıştı dosyayı emre beyde mtese olduk ya neyse şimdi özeli varya açtı dosyayı bayada baktı ultrasonla m tese yapılan yerşleri begenmedi hep aşagıda aranmış ama yukarı kısımda afedersiniz çükün tam alt kısmında aranmalıydı sende o bölge çok iyi gözüküyor demiş herifime ultrasonda bakınca şimdi bize iğne ama eşim en fazla 3 ay kullanıcak kanser riski var çünki m-sure ısırgan nohut bal incir keçiboynuzu tozu verdi bakalım yarın m-sure geliyor başlıcaz gene bahara kadar m-sure ve bitkiseller sonrada baharda iğnelere başlıcaz bu arada bir de testise sülük yapıcam gene çok iyi geldi
çok kötüyüm arkadaslar 1.5 yıllık evliyiz 8 aydır çocuk ıstedik olmadı. esimde azospermi çıktı. sanki klinfelter bulguları var gibi. hidroselden bir kez operasyon öyküsü var. 8 yaşındada kabakulak gecirmiş. esimi çok seviyorum. ama 2 gündür. kan revan aglıyorum. kendimi cok kötü hissediyorm. aglıyorum esimide uzuyorum.. nasıl dayanılır bu duruma hemde bukadar bebek özlemiyle yanarken.çok zormus coookkk
çok kötüyüm arkadaslar 1.5 yıllık evliyiz 8 aydır çocuk ıstedik olmadı. esimde azospermi çıktı. sanki klinfelter bulguları var gibi. hidroselden bir kez operasyon öyküsü var. 8 yaşındada kabakulak gecirmiş. esimi çok seviyorum. ama 2 gündür. kan revan aglıyorum. kendimi cok kötü hissediyorm. aglıyorum esimide uzuyorum.. nasıl dayanılır bu duruma hemde bukadar bebek özlemiyle yanarken.çok zormus coookkk
kocaelinde yaşıyorum evet istanbula gelebilirim
Nerede yaşıyorsunuz? İstanbul a gelme şansınız varmı?
arkadaşları ikinci sperm testi sonucumuz santrifüjlü azospermi çıktı.bu ne demek bilen varmı?
canım ınan ben daha azosperm ne onu zor ogrene bıldım bu konu hakkında yardımcı olmayı ısterdım ama malesef bılgım yok ben cogu bılgıyı googleden arastırıp buldum
cnm yılmak yok yola devam benim ikinci tüp bebekte oldu eger olmasaydı bu ay yıne deniycektim yine olmasaydı yine yine yine..rabbim gücünü veriyor inan herşey gelip geciyorSelam kızlar hepınız nasılsınız uzun zaman oldu sızden ayrı kalalı ben ıkıncı tub bebek denemesının olumsuz sonucundan sonra daha yenı yenı toparlanabıldım hemen turkıyeye gıttım 25 gun kaldım guzel ulkemde bana cok ıyı geldı bırde yenı aldıgım eve tasınınca zaman su gıbı aktı gectı pek fazla dururmumla alakalı yenı gelısme olmadı ama tedavı oldugum doktoru ve hastaneyı degıstırdım subat gıbı tekrar baslarım heralde 3uncu denemem allahım ınsallah guldurur yuzumuzu 3uncu denememı hatırlarsanız nurefsan dıye bı arkadas vardı onun tedavı oldugu hastaneye gıttım haa bu arada nurefsan ıyı bebısıde ıyı aradım sordum doktorunu hastaneyı sımdı bende bruksel de baslıycam ınsallah gecen cuma bana hıstereskopı yapıldı canım cok acıdı 11 tup kan alındı ocak gıbı profosorle gorusucem subattada transferım olucak galıba benden bukadar sızler nasılsınız gecmısı pek okuma fırsatım olmadı yenı hamıs olanlar varmı hepınızı cok ozledım bu arada yenı arkadaslar katılmıs aramıza hepınıze gecmıs olsun ınsallah guzel haberlerınızı alırız hepımızın herkesın selam ve dua ıle herkesı allaha emanet edıyorum
3 haftaya koku hassasiyetin gececek cnm benim öyle olmştu:)kızlar nasılsın neler yapıyorsunuz 11 haftaya girdim herşey yolunda gidiyor sadece bu ara kokuya karşı fazla hasaslaştım yemek bie yiyemiyorum herkes kilo alır ben zayıfladım acaba bu durum daha nekadar devam edecek
Canım neler yapıyorsun
kızlar nasılsın neler yapıyorsunuz 11 haftaya girdim herşey yolunda gidiyor sadece bu ara kokuya karşı fazla hasaslaştım yemek bie yiyemiyorum herkes kilo alır ben zayıfladım acaba bu durum daha nekadar devam edecek
canım ya senin eşinin azospermi nedeni neydi vede nasıl hamile kaldın?cnm yılmak yok yola devam benim ikinci tüp bebekte oldu eger olmasaydı bu ay yıne deniycektim yine olmasaydı yine yine yine..rabbim gücünü veriyor inan herşey gelip geciyor
3 haftaya koku hassasiyetin gececek cnm benim öyle olmştu:)
kendimi gördüm biden bu yazında bizde 1.5 senelik evliydik denememizin 8.ayında azorsperm oldugumuzu ogrendgik mart ayıydı hiç unutmam amaaa nasipte diger sene mart ayında dogum yapmak varmıs rabbim buyuk her üzüntünün sonunda yüzümüzü güldürsün inş bu olayı ilk ögrendiginde insan afallıyor çözümsüz bir şey gibi aldıgılıyorsun ama öyle deilmiş..rabbim yardımcımız olsun
Arkadaşları ikinci sperm testi sonucumuz Santrifüjlü azospermi çıktı.Bu ne demek bilen varmı?
Bir kapıyı kapatan allah,
bir digerini açar muhakkak,
sen gönlünü ferah tut,
sabrının ödülünü verecektir hak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?