Merhabalar arkadasim nasilsin??
Yazdiklarini okuyunca hemen online gireyim dedim.
Hakkinizda insallah bu kez hayirlisi olur.
yaklasik bir ay önce bir arkadas gitmisti dr beye ama ilgilenmedigini ve azosperm onun alani olmadigini söyledigini yazmisti burada.
Simdi rica etsem Canim beni biraz aydinlatabilirmisin ne sekilde randevu aldiniz neler konustunuz??
Biz yurt disinda yasiyoruz gittigimizde dr bey demesin benim alanim degil diye.
Yani güvenmek istiyorum yok yere gitmek istemiyorum.
Cok soru sordum cnm hakkini helal et.
canım telefonda mesajla bu iş olmaz diyor doktor bey.1 günde işimiz biter gözüyle baktık istanbula giderken ama haklı olarak bitmedi.
zaman ayırmanız gerekiyor anlıcan.
çünkü testler tahliller falan derken 2 gün falan gidiyor.
canım internetten bazmi alem devlet hastanesi dahiliye 1 den randevu aldık.
gözdemlerlede görüştük.
sağolsunlar yardımları dokundu .
kızlar yarın Allah kısmet ederse iğnelerimi vurunmaya başlıyorum
bugün adet oldum ve hemen dr.u aradım geleyim mi diye ve gittim
progesteronda sorun çıkmadı bu sefer şükür ve yarın tedavime başlıyorum Allahın izniyle
dualarınızı bekliyorum canlarım
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Pıtırcıkkkkk...
istanbula gidip gelmişsiniz ve memnun kalmışsınız ne güzel
sorununuzu biliyorsunuz ve inşallah tedavinizi bilerek devam edeceksiniz
Allah yardımcınız olsun eşin şifa bulsun inşallah.
kızlar yarın Allah kısmet ederse iğnelerimi vurunmaya başlıyorum
bugün adet oldum ve hemen dr.u aradım geleyim mi diye ve gittim
progesteronda sorun çıkmadı bu sefer şükür ve yarın tedavime başlıyorum Allahın izniyle
dualarınızı bekliyorum canlarım
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Pıtırcıkkkkk...
istanbula gidip gelmişsiniz ve memnun kalmışsınız ne güzel
sorununuzu biliyorsunuz ve inşallah tedavinizi bilerek devam edeceksiniz
Allah yardımcınız olsun eşin şifa bulsun inşallah.
PITIRCIK, tanıştığımızdan beri üzüntünle üzülüp,sevincinle sevindiğim,sonuçlarını en az senin kadar merakla beklediğim arkadaşım...Yazdıkların beni çok ama çok mutlu etti...Seni ve eşini bizde çok sevdik:))
Bahar85, beni doğru anladığın için sana da çok teşekkür ederim..
Bu topiği ilk okuduğumda kendim gibi çaresiz,yavrusunu özlemle bekleyen ve ne yazık ki yanlış yolda olduğunu gördüğüm kişilerle karşılaştım...Çok değil bundan bi kaç sene önce bende çırpınıyodum..Benim yıllarımı,emeklerimi en önemlisi hayallerimi çalmışlardı...En baştan düzgün bü tedavi görseydim belki şimdi kocaman bi çocuğum olacaktı,belki ilk yavrumu cennete yollamıyacaktım,belki harcadığım paralarla daha iyi bi gelecek sağlayacaktım yavruma...Duyarsız kalamadım...Ben yavrumu her kokladığımda Allahım isteyen herkese nasip et diyecek kadar içi yanmış bi anneyim...
Belki önerdiğim dr derman olamayacaktı derdinize bilemem ama en azından size doğru yol göstereceğine emindim...Başka drlar gibi çıkar nedir bilmez o...Elinden geleni yapar... Bu arada ne akrabamız ne tanıdığımız hiçbişeyimiz bu dr..Pıtırcık şahit neyse kii....Ne menfattimiz olabilir ki adam devlet hastanesinde çalışıyo...
İlaç sattığımı düşünenler:))) En çolta buna güldüm..Eşim istanbuldan ilaç bulamayanlara çok ilaç gönderdi doğru..Ama çoğunun parasını bile almadan:))
Bitki ilaçları satıyomuşum..Bak onu hiç bilmem...Bi gördüğüm keçi boynuzu ..Gerisini tanımam bile...
Sonuç şu ki biziz en iyi biz anlarız..Ben kurtuldum die kenara çekilmedim...Allah korkusuyla uyarmak istedim...Rabbim hepinize şifa versin...
HOŞ GELDİN CANIM BENİM YA.NE GÜZEL HABERLERLE GELDİN RABBİM BİR KAPI ACTI SANA İNSALLAH HAYIRLI OLUR CANIM .NE GÜZEL SEBEBİNİ ÖGRENDİNİZ.
bende katılıyorum iç hastalıkları uzmanı daha iyi biliyor canım.en kısa zamanda eminim daha güzel seyler duyacaz sendenbu arada DİPNOT yoklugun bayagı belli oluyodu:)
Canım Allah razı olsun.
inş hepimiz kurtuluruz bu illetten.
en azından sebep belli nasıl ne yapacağımız bir düzene girdi.
gerisi Yüce Allah 'a kaldı.Allah emeklerimizi zayi etmez inş.
dahiliyeci ama kendini bu konuda yetiştirmiş bir doktor.
sen neler yapıyorsun?sizde durum ne?
valla bende sizlerin yokluğunu hissettim.
özledim hepinizi.
Canım benimmmmmmm
telefondada söyledimmmmmmm ama burayada yazayım
inan çok çok çokkkkkkkkkkk sevindimm cnm sizin içinn..
inşallah iyi gelicek fayda görüceksiniz vesile olandan Allah razı olsunn...:26:
yazarken bile gözlerim doluyoo
inşallah daha çok kişi giderr bunun içinde bizde varız tabi...inşallah bi kaç kişiyede vesile olurda kurtulursak bu dertten ne mutlu bizee.
insallah canım ya .eminim rabbimim bildigi vardır eminim emeklerinizi boşa cıkarmayacaktır insallah.bize gelirsek eşim emre beye gidecek ilacları kullanmaktan vaz gecti(panax ve e1)ama bizede iç hastalıkları uzmanı sizde tıkanıklık yok dedi bu ilacları kullansın Allahın İZNİYLE 3 AY SONRA SONUÇLARI ALIRSINIZ DEDİ. ONA GÖRE BİZİM TESTİSLERDE SPERM YOKMUŞ .bilemiyorum canım kafam cok karışık .bizde zeytinburnuna istanbula gidecez bu senin dedigin doktor fatih semtinde deil mi bi de ona mı göstersem acaba. rabbim yardımcımız olsun canım ya cok sevindim Allah biliyoya senin için
Canim az önce de sordum ama 2.yazdigima cvp vermedin.
Kendimi tekrar etmekten deli gibi hissettim..
Canim biz gittigimizde dr bey dermi ben bakmiyorum azospermiye diye ??????
canım özürdilerim.cvp yazdım zannettim.
canım demez öyle birşey.bize baktı .
hem kim dedi ben bu soruna bakmam dedi doktor diye.
eğer öyle olsaydı bizede bakmazdı .ilgilenmezdi o kadar.
inan çok ilgilendi.gidin siz .inş şifa olur hepimize.
Canim benim nasilsin neler yapiyosun??
Canim cok tsk ederim Allah razi olsun cevabin icin.
Ismini hatirlamiyorum da bi arkadas yazmisti yaklasik 1 ay oluyor herhalde yazali.
Bende simdi esimle konustum gidelim bakalim dedi hayirlisi.
Cok saol canim bizi aydinllatigin icin.
Insallah sizinde hakkinizda hayirlisi olur.
öyle canım Allahın bildiği vardır.amin canım amin hepimizin emeklerinin karşılığını verir inş.
canım gidin derim.sebebi öğrenirsiniz.yolunuz çizilmiş olur.
pişman olmazsınız.
herşeyi bir kenara bırakın iyi bir insan tanımış olursunuz.
internetten randevu alın.
inş şifa olur hepimize.
dualarım seninle.
gelişmelerden haberdar et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?