Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cevap için teşekkürler canım allah razı olsun bizim sorun canlılığında ameliyattan önce 49 milyondu hareket canlılık 0 ameliyat sonrası sayı 30 miyon hareket canlılık yine 0 ameliyat eden dr tüp bebek yapabilirsiniz dedi ama bize sayının olupta canlılığının neden olmadığının açıklamasını yapmadı üsküdarda aktara gittik macun kullandı sayı 134 milyona çıktı ama yine canlılıkta değişiklik olmadı şimdi farklı macun kullanıyo bakalım hayırlısı ama çok merak ediyoruz sperm sayısı çok yüksek olupta canlılığı neden hiç yok

canım telefonda mesajla bu iş olmaz diyor doktor bey.1 günde işimiz biter gözüyle baktık istanbula giderken ama haklı olarak bitmedi.
zaman ayırmanız gerekiyor anlıcan.
çünkü testler tahliller falan derken 2 gün falan gidiyor.
canım internetten bazmi alem devlet hastanesi dahiliye 1 den randevu aldık.
gözdemlerlede görüştük.
sağolsunlar yardımları dokundu .

Canim msj icin tsk ederim.
Tabi ki telefonla olacak is degil. Benim demek istedigim randevuyu aliriz biner ucaga geliriz 1 hafta, ya daha sonra bize derse diger arkadasin yazdigi gibi ben o hastaliga bakmiyorum diye o zaman cok kötü olur bizim acimizdan.
Türkiyede olsak sorun deil pesini birakmayiz gerekirse yalvaririz hani bizimle ilgilensin diye ama o kadar zamanimiz yok esim calistigi icin.
Bu dönemde en fazla 1 hafta gelebiliriz biz. Neyse bi arayip konusalim randevu alalim bakalim ne olacak. Hakkimizda hayirlisi olur insallah.

PITIRCIK, tanıştığımızdan beri üzüntünle üzülüp,sevincinle sevindiğim,sonuçlarını en az senin kadar merakla beklediğim arkadaşım...Yazdıkların beni çok ama çok mutlu etti...Seni ve eşini bizde çok sevdik:))

Bahar85, beni doğru anladığın için sana da çok teşekkür ederim..

Bu topiği ilk okuduğumda kendim gibi çaresiz,yavrusunu özlemle bekleyen ve ne yazık ki yanlış yolda olduğunu gördüğüm kişilerle karşılaştım...Çok değil bundan bi kaç sene önce bende çırpınıyodum..Benim yıllarımı,emeklerimi en önemlisi hayallerimi çalmışlardı...En baştan düzgün bü tedavi görseydim belki şimdi kocaman bi çocuğum olacaktı,belki ilk yavrumu cennete yollamıyacaktım,belki harcadığım paralarla daha iyi bi gelecek sağlayacaktım yavruma...Duyarsız kalamadım...Ben yavrumu her kokladığımda Allahım isteyen herkese nasip et diyecek kadar içi yanmış bi anneyim...

Belki önerdiğim dr derman olamayacaktı derdinize bilemem ama en azından size doğru yol göstereceğine emindim...Başka drlar gibi çıkar nedir bilmez o...Elinden geleni yapar... Bu arada ne akrabamız ne tanıdığımız hiçbişeyimiz bu dr..Pıtırcık şahit neyse kii....Ne menfattimiz olabilir ki adam devlet hastanesinde çalışıyo...

İlaç sattığımı düşünenler:))) En çolta buna güldüm..Eşim istanbuldan ilaç bulamayanlara çok ilaç gönderdi doğru..Ama çoğunun parasını bile almadan:))

Bitki ilaçları satıyomuşum..Bak onu hiç bilmem...Bi gördüğüm keçi boynuzu ..Gerisini tanımam bile...

Sonuç şu ki biziz en iyi biz anlarız..Ben kurtuldum die kenara çekilmedim...Allah korkusuyla uyarmak istedim...Rabbim hepinize şifa versin...

Canım hayırlı olsun tedavinnnnnnn çok sevindimmm..
inşallah bize çok güzel haberler verirsin.......
rabbim yardım etsin.dualarımdasınnnnnn..

canım canım rabbim yar ve yardımcın olsum dilerim ALLAHTAN GÖBÜŞÜNDE BEBİŞLE DÖNÜP SEVİNDİRİRSİN BU BOYNU BÜKÜK TEYZELERİNİ. HAKKINDA RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN CANIM

HOŞ GELDİN CANIM BENİM YA.NE GÜZEL HABERLERLE GELDİN RABBİM BİR KAPI ACTI SANA İNSALLAH HAYIRLI OLUR CANIM .NE GÜZEL SEBEBİNİ ÖGRENDİNİZ.
bende katılıyorum iç hastalıkları uzmanı daha iyi biliyor canım.en kısa zamanda eminim daha güzel seyler duyacaz sendenbu arada DİPNOT yoklugun bayagı belli oluyodu:)

canım iyki tanıdım sizleri.
kim ne düşünürse düşünsün boşver.
Allah için yapılan herşey hayır olarak karşılık bulur inan.
doktora gelince para almak ne kelime
elinden gelse para verecek bize. :):)
hiçbir çıkar olmadığını gördüm ben.

BU ARADA AFACAN NASIL?

Canım Allah razı olsun.
inş hepimiz kurtuluruz bu illetten.
en azından sebep belli nasıl ne yapacağımız bir düzene girdi.
gerisi Yüce Allah 'a kaldı.Allah emeklerimizi zayi etmez inş.
dahiliyeci ama kendini bu konuda yetiştirmiş bir doktor.

sen neler yapıyorsun?sizde durum ne?
valla bende sizlerin yokluğunu hissettim.
özledim hepinizi.

Canım benimmmmmmm
telefondada söyledimmmmmmm ama burayada yazayım
inan çok çok çokkkkkkkkkkk sevindimm cnm sizin içinn..
inşallah iyi gelicek fayda görüceksiniz vesile olandan Allah razı olsunn...:26:
yazarken bile gözlerim doluyoo
inşallah daha çok kişi giderr bunun içinde bizde varız tabi...inşallah bi kaç kişiyede vesile olurda kurtulursak bu dertten ne mutlu bizee.

insallah canım ya .eminim rabbimim bildigi vardır eminim emeklerinizi boşa cıkarmayacaktır insallah.bize gelirsek eşim emre beye gidecek ilacları kullanmaktan vaz gecti(panax ve e1)ama bizede iç hastalıkları uzmanı sizde tıkanıklık yok dedi bu ilacları kullansın Allahın İZNİYLE 3 AY SONRA SONUÇLARI ALIRSINIZ DEDİ. ONA GÖRE BİZİM TESTİSLERDE SPERM YOKMUŞ .bilemiyorum canım kafam cok karışık .bizde zeytinburnuna istanbula gidecez bu senin dedigin doktor fatih semtinde deil mi bi de ona mı göstersem acaba. rabbim yardımcımız olsun canım ya cok sevindim Allah biliyoya senin için

canım burada birbirimizi görmeden sevinci hüznü birlikte paylaşıyoruz.
çıkarsızca yardımlarda bulunuyoruz birbirimize.
dualarımız karşılıksız.işte o yüzden seviyorum topiği.

o yüzden herkese ulaşmak istiyorum.derdimiz ortak
inş arkadaşlar eşlerini ikna ederlerde giderler doktor Celalettin beye.
doktor sadece sebep ,vesile : çareyi verecek olan Allah.

canım eşime hiçbir tahlil yapılmadan tese yaptılar.
6 ay sonra kaan hoca tekrar aldı teseye .
6 ay geçti aradan sadece.
demedi ki ara kısa daha.
testisler kendine gelsin demedi.
tel de de konuştuk ya haybeye gitti birşeyler.

ÖZELLİKLE ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR UMARIM DİKKATE ALIRLAR.
ALLAH İÇİN TESE OLMAYIN BİRDEN.
ARAŞTIRIN SEBEBİNİ
EN SON ÇARE TESE.

Canim az önce de sordum ama 2.yazdigima cvp vermedin.
Kendimi tekrar etmekten deli gibi hissettim..
Canim biz gittigimizde dr bey dermi ben bakmiyorum azospermiye diye ??????

öyle canım Allahın bildiği vardır.amin canım amin hepimizin emeklerinin karşılığını verir inş.
canım gidin derim.sebebi öğrenirsiniz.yolunuz çizilmiş olur.
pişman olmazsınız.
herşeyi bir kenara bırakın iyi bir insan tanımış olursunuz.
internetten randevu alın.
inş şifa olur hepimize.
dualarım seninle.
gelişmelerden haberdar et.

Canim az önce de sordum ama 2.yazdigima cvp vermedin.
Kendimi tekrar etmekten deli gibi hissettim..
Canim biz gittigimizde dr bey dermi ben bakmiyorum azospermiye diye ??????

canım özürdilerim.cvp yazdım zannettim.
canım demez öyle birşey.bize baktı .
hem kim dedi ben bu soruna bakmam dedi doktor diye.
eğer öyle olsaydı bizede bakmazdı .ilgilenmezdi o kadar.
inan çok ilgilendi.gidin siz .inş şifa olur hepimize.

Canim cok tsk ederim Allah razi olsun cevabin icin.
Ismini hatirlamiyorum da bi arkadas yazmisti yaklasik 1 ay oluyor herhalde yazali.
Bende simdi esimle konustum gidelim bakalim dedi hayirlisi.
Cok saol canim bizi aydinllatigin icin.
Insallah sizinde hakkinizda hayirlisi olur.

canım takıldığın zaman sor yine .
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
inş hakkında hayırlısı olur .
sevinçli haberler verirsin bize.

Son düzenleme:

etmem mi hiç canım ya .özledik biz de valla seni .su gece hürmetine su ay hürmetine rabbim inanıyorum hepimizin yüzünü güldürecek ve en iyi anneler biz olacaz yavrularımız tek rüyalarımızda deil gercektede kokularını duyacaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…