Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

doktor eskisinden farklı bir şey yok Ama testlerle bu hücrelerin yeterli olduğunu anlarsak, tüp bebek yapacağız.diyor.ben bıktım yoruldum yıkıldım artık.olgunlaşmamışlarla tüp bebek yapılır mı hiç tutaar mı hiç ya.ben bırakıyorum artık bu tedaviyi.yok olmuyacak işte rabbim vermeyecek işte.çocuksuz bir hayat beni bekliyor.ama içimdeki bu acı hiç kapanmayacak.

ya canım yazdıklarını okurken içim cok kötü oldu. öyle düşünme ne olur rabbim verecek Allahın izniyle.ondan umudunu kesme peygamberlerimizi bile rabbim evlat hasretiyle denedi onlar sıgındı rabbime bize de düşen peygamberlerimizin yolundan gitmek .hadi arkadasım sirkelen kendine gel biliyorum zor ama bunu yapacaksın inanıyorum pıtırcık arkadasımızın dedigi doktura bi görünsen canım rabbim yardımcın olsun canım.

ya canım yazdıklarını okurken içim cok kötü oldu. öyle düşünme ne olur rabbim verecek Allahın izniyle.ondan umudunu kesme peygamberlerimizi bile rabbim evlat hasretiyle denedi onlar sıgındı rabbime bize de düşen peygamberlerimizin yolundan gitmek .hadi arkadasım sirkelen kendine gel biliyorum zor ama bunu yapacaksın inanıyorum pıtırcık arkadasımızın dedigi doktura bi görünsen canım rabbim yardımcın olsun canım.

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama uzun süredir takipçinizim.bizde 2004 evlendik.2011 de kaan hocada eşim microtese oldu.elegon spermtid görüldü hala tedaviye devam ediyoruz.kaan hoca bizi microtese için çağırdı ama bu ikinci olacağı için endişeliyim.bu yüzden celalletin peruyla görüşmek istiyoruz .ama faydası olurmu bilemiyorum.sizce ne yapmalıyız.

elegonlarla hamile kalan duydunuzmu çok merak ediyorum.yada elegon spermtid olup sperme dönüşen varmı.

merhaba canım hoşgeldin
biz 11 yıldır azosperm le tanışıyoruz
elonge spermin olgunlaşmamış hali sanırım.
bize böyle bilgi veren olmadı.
inş. olgunlaşır ve canlı sperm bulunur eşinde
celalettin peru ya birgidin.
kaan hoca yı da burdan duyduk. bizde gittik çok gidenler oldu.
şifamızı elbette arayacağız.
ALLAH büyüktür
.ikinci TESE yi yaptırın ama acela etmeyin.
RABBİM yüzünü güldürsün

teşekkürler canım.biz evlendiğimizden beri bayağı yol aldık.önceleri microtese bile hayal idi.ama şükürler olsun şimdi bunları düşünmek bile güzel.

canım aramıza hoşgeldin.
inş kısa zamanda bu illetten kurtulanlardan olursun.
sakın sakın sakın arkadaşım ikinci tese için acele etmeyin.
biz bilinçsizce yaptık o hatayı.
ne olur iyce araştırmadan girmeyin teseye.
biz gittik celalettin hocaya.
çok memnun kaldık.kaybedecek birşeyimiz yok.inan çare nereden gelir bilinmez.
her yolu deneyin derim.
tese yüzünden eşimin testisleri hasar görmüş.bize kaan hoca hep hormon yükledi.oysa bizim hormonel bozukluğumuz yokmuş.
ne olur son çare tese....Allah yardımcın olsun.

bu arada azosperm sebebiniz neydi canım?

canım seni en çok ben ve buradaki kader arkadaşlarım anlar.
inan anlıyorum seni .
bizde ne ümitle bekledik 2 yıldır çıkacak spermler diye.
yok elongo yok spermitid.....
boşa zaman kaybı. ama inanıyorum ki her şerde bir hayır var.
canım seni ve arkadaşlarımı anladığım için istanbuldan döner dönmez yaşadıklarımı yazdım.
inş. şifa olur bize istanbul. canım doktorlar ilaçlar bitkiler sadece sebep.
dermanı YÜCE ALLAh verecek.
doğru sebebi bulmak önemli burada işte.
o yüzden dr.celalettin hocaya gidin derim canım.
denemekle kaybedecek birşeyimiz yok.ben öyle düşündüm.iykide öyle düşünmüşüm.
2 yıldır sebep aradım eşimin azosuna.
kimse söylemedi sebebi.
hiç birşey elde edemezsek bile sebebi bulmuş olsuk. önceki tedavilerimizde birşeyler eksikti.sebep olmayınca sonuca nasıl ulaşacağımız muallaktaydı.

sizde problem neydi acabaa.siz celalletin hoca ile görüşmüşsünüz galiba.peki nasıl görüştünüz.zor oldumu.biz istanbuldan çok uzaktayız.eşim öğretmen.ona göre gidelim dedik.bu arada bizdede hormonlar normal ama hala pregnly kullanıyoruz.

pıtırcık pıtırcık cnm yazını okudum acayip oldum yaa
evet insan giden yılalra mı yansın yoksa çekilen acılara mı
senin adına çok sevindim cnm vardır oralara gitmenin bi hikmeti
inan ki topiğe bakıp çıkıyordum dayanamadım sevincine bende ortak olmak istedim
cnm inan kii bundan sonra kapıların sonuna kadar açılacak inş

canım 2 yıldır sebebi belli değildi problemimizin. eşim küçükken kaza geçirmiş üzerine 2 tese de girince araya testisler hasar hörmüş.
sebep buynuş.
bizde çok uzaktayız canım.bizde karı koca öğretmeniz.
canım internetten bezmi alem vakıf hastanesi dahiliye 1 den randevu aldık canım.
internette telefonu da var istersen bi görüş tatlım .

Son düzenleme:
tedavi sürecin çok kolay ve umut dolu geçsin cnm benim
rabbim o mis kokulu ,canının parçasını sana inş bu tedavide göndersin
tez zamanda haberini alıp halayını çekelim zaten bu aralar halay falan yok bari kurtlarımızı da dökeriz kız
günlern su gibi temiz,kolay akıp geçsin bebişin sana ben geliyorum anne desin inşşşşşşşşşşşşşşş

tülay çok dertlenmişsin bacım.
ne yapsakta bu anne olmak duygusundan vazgaçemeyiz.
duanı ve umudunu inancını kaybetme.
ALLAH razı olmaz.
20 sene sonra nasip oluyor bazen..
olur veya olmaz biliyorum çok zor.
RABBİM bugünümüzü aratmasın.
inşaallah olacak.ALLAH OL DER OLUVERİR.

canım benim sevincimizle sevindik üzüntümüzle üzüldük birbirimizin bu topikte.
Allah razı olsun.
sorma inan içim öyle acıyor ki. maddi açıdan gidenlere mi yanayım,manevi olarak yıprandığımıza mı yanayım.
ama her şerde bir hayır vardır demekten başka birşey gelmiyor geçmişteki yaşadıklarıma.
canım şimdi en azından sebebi biliyoruz.
inş şifa istanbuldadır.dualarını eksik etme tatlım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
doğru insanlarla karşılaşmayı nasip etsin RABBİM.amin.

sen nasılsın?neler yapıyorsun?

tülay cnm dayanamadım sana cevap vermek istiyorum
cnm haklısın bende vazgeçtim dedim hep de ağız da o gönülden çıkar mı
cnm hücren var ya yapma ne olur ben 6 buçuk senedir değil sperm hücre bile görmedim ya
niye bu kadar gelmişken bu isyan
olmadı hücre gün gelir olur sperm inş

amin cnm her zaman dualarımdasın sen ve burdaki vede bütün bizim gibi evlat hasretiyle yananlarında
inş ist size umut getirdi devamını da getirecek inş
ben ii sayılırım ne olsun ders çalışıyorum bu aralar kendimi çok işe yaramaz hissediyorrum niye bilmemm:26:
biraz dersleri yoğunluk verip bazı şeyleri unutmaya çalışıyorum
unutmasam da avutuyorum kendimi böle geçip gidiyo hayat işte:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…