Halil İbrahim bey. Sperm boyama sonucu çıktı. Buna göre olgun olmayan yuvarlak spermatid dediğimiz hücreler çıkmakta. Daha önce testislerde de benzer ama olgunlaşmaya az kalmış hücreler görmüştük. Eğer bu hücreler tüp bebekte tutabilecek kadar olgunlarsa, tüp bebeğe geçeriz. Bunu anlamak için de size önümüzdeki ay bir başka sperm testi yapacağız. Bunu Ankara'da özel GenArt Tüp Bebek Merkezi Laboratuvarında yaptıracaksınız. Genetik yöntemle daha detaylı olarak tüp bebeğe uygun sperm çıkıp çıkmadığı araştırılacak. Telefonları 0312 442 63 84. Testin adı: "Sperm FISH testi" Bir sabah gidip testi verin, sonuç çıktığında tekrar konuşuruz. Bu arada ilaçlarınıza da aynen devam edin: Haftada 2 iğne ve sabahları 1 tane Klomen.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Gelişme var mı yok mu ben pek anlayamadım ya.kafam karışık.gelişme yok herhalde.bu ayki umutlar başka bahara kaldı.canım çok sıkkın ya.netten araştırdığıma göre sperm fısh yönteminde kromozomlara baklıyormuş.
doktor eskisinden farklı bir şey yok Ama testlerle bu hücrelerin yeterli olduğunu anlarsak, tüp bebek yapacağız.diyor.ben bıktım yoruldum yıkıldım artık.olgunlaşmamışlarla tüp bebek yapılır mı hiç tutaar mı hiç ya.ben bırakıyorum artık bu tedaviyi.yok olmuyacak işte rabbim vermeyecek işte.çocuksuz bir hayat beni bekliyor.ama içimdeki bu acı hiç kapanmayacak.
doktor eskisinden farklı bir şey yok Ama testlerle bu hücrelerin yeterli olduğunu anlarsak, tüp bebek yapacağız.diyor.ben bıktım yoruldum yıkıldım artık.olgunlaşmamışlarla tüp bebek yapılır mı hiç tutaar mı hiç ya.ben bırakıyorum artık bu tedaviyi.yok olmuyacak işte rabbim vermeyecek işte.çocuksuz bir hayat beni bekliyor.ama içimdeki bu acı hiç kapanmayacak.
ya canım yazdıklarını okurken içim cok kötü oldu. öyle düşünme ne olur rabbim verecek Allahın izniyle.ondan umudunu kesme peygamberlerimizi bile rabbim evlat hasretiyle denedi onlar sıgındı rabbime bize de düşen peygamberlerimizin yolundan gitmek .hadi arkadasım sirkelen kendine gel biliyorum zor ama bunu yapacaksın inanıyorum pıtırcık arkadasımızın dedigi doktura bi görünsen canım rabbim yardımcın olsun canım.
artık şu doktorları kafamdan atacağım.doktor yüzü görmek istemiyorum.çok yoruldum artık.dinlenmek istiyorum.her ay olumsuz sonuç alıp üzülmek daha da kötü.ilaçlar iğneler eşime fayda etmiyor artık.olmuyacak olmuyacaaakkkkk!!!!!!!!!!
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama uzun süredir takipçinizim.bizde 2004 evlendik.2011 de kaan hocada eşim microtese oldu.elegon spermtid görüldü hala tedaviye devam ediyoruz.kaan hoca bizi microtese için çağırdı ama bu ikinci olacağı için endişeliyim.bu yüzden celalletin peruyla görüşmek istiyoruz .ama faydası olurmu bilemiyorum.sizce ne yapmalıyız.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama uzun süredir takipçinizim.bizde 2004 evlendik.2011 de kaan hocada eşim microtese oldu.elegon spermtid görüldü hala tedaviye devam ediyoruz.kaan hoca bizi microtese için çağırdı ama bu ikinci olacağı için endişeliyim.bu yüzden celalletin peruyla görüşmek istiyoruz .ama faydası olurmu bilemiyorum.sizce ne yapmalıyız.
sizde problem neydi acabaa.siz celalletin hoca ile görüşmüşsünüz galiba.peki nasıl görüştünüz.zor oldumu.biz istanbuldan çok uzaktayız.eşim öğretmen.ona göre gidelim dedik.bu arada bizdede hormonlar normal ama hala pregnly kullanıyoruz.
pıtırcık pıtırcık cnm yazını okudum acayip oldum yaa
evet insan giden yılalra mı yansın yoksa çekilen acılara mı
senin adına çok sevindim cnm vardır oralara gitmenin bi hikmeti
inan ki topiğe bakıp çıkıyordum dayanamadım sevincine bende ortak olmak istedim
cnm inan kii bundan sonra kapıların sonuna kadar açılacak inş
canım benim sevincimizle sevindik üzüntümüzle üzüldük birbirimizin bu topikte.
Allah razı olsun.
sorma inan içim öyle acıyor ki. maddi açıdan gidenlere mi yanayım,manevi olarak yıprandığımıza mı yanayım.
ama her şerde bir hayır vardır demekten başka birşey gelmiyor geçmişteki yaşadıklarıma.
canım şimdi en azından sebebi biliyoruz.
inş şifa istanbuldadır.dualarını eksik etme tatlım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
doğru insanlarla karşılaşmayı nasip etsin RABBİM.amin.
sen nasılsın?neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?