Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi cnm sen nasılsın ben de şimdi sana yazacaktımmmmmmm

Kalp kalbe karsiymis canim Sevgililer icin söylenir genelde bu söz ama neyse
Bende iyiyim canim esim evde bu hafta p.tesi rahatsizlandi koca hafta rapor verdiler.
Yürüyüs yapiyoruz derken adamcigimi üsütmüsüz sag tarafi tutuldu.
Havalarda cok soguk genelde evdeyiz arabayla bi markete gidip geliyoruz iste :13: bende durumlar böyle canimm...

canım takıldığın zaman sor yine .
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
inş hakkında hayırlısı olur .
sevinçli haberler verirsin bize.

Ayy canim cok tsk ederim Allah razi olsun.
Birde rica etsem hangi testleri yaptirdi dr bey yazabilirmisin canim??
Eger test yaptiriyorsaniz ayni hastane icindemi yapiliyor canim ??

Son düzenleme:

Yok cnm ya sevgililer içinmi söyleriz o laf bende yazacaktımm aslında aynısınıı
kalp kalbe karşıymış sevgili arkadaşımmm
geçmiş olsun cnmmm..
soğuk dimi burasıda öyle ama o kadarda değill henüzz..
bende evde cnm güznleri geçiriyoruz iştee
dün arkadaş vardı bugünde bi arkadaşım geldii kursa gidip geliyorum bende de öyle işte cnmm

Ayy canim cok tsk ederim Allah razi olsun.
Birde rica etsem hangi testleri yaptirdi dr bey yazabilirmisin canim??
Eger test yaptiriyorsaniz ayni hastane icindemi yapiliyor canim ??

canm testlerin çoğunu aynı hastanede yaptırdık bir kısmını farklı yerlerde.
doktor zaten yapılacak testleri yazıyor.o kadar çokki yapılan testler .
çekap yapıldı adeta eşime.

herkese iyi geceler arkadaşlar.
çıkmalıyım şimdi.
görüşürüz yine.Allah a emanet olun.öptüm hepiniziiiii.

selam canlarım
hareket gelmiş topiğe
PITIRCIK çok sevindim.inş şifaniza vesile olur.
bizde ilk fırsatta gitmek istıyoruz inş.
GÖZDEMMM le yazışmıştık soğolsun. bilgilendirdi bizi
ben hep bir eksiklik hissediyordum gittiğimiz dr lardan.
NURSEN hayırlı olsun canım.miss kokuluna kavuşursun inş.
kızlar herbirinize selam herkes iyidir umarım.
diğer kızlar bir haber verin kendinizden.

Afacan ın cumartesi günü dr kontrolü var..Kan alıcaklar...Rutin kontrol..Ama beni stres bastı şimdiden..Kan almaları fenaa(

Evet canim arkadasim. Cok tesekkür ederiz canim benim.
Cok soguk bir gör titriyorum kalorifer en son 5te yaniyor hala donuyorum.
Ne yapacaksin canim ya bebislerimiz olsa onlarla zaman gecirirdik ama hayat ve herseyin ilaci da zaman.
Insallah en kisa zamanda anne oluruzda buraya yazmaya zamanimiz bile kalmaz

canm testlerin çoğunu aynı hastanede yaptırdık bir kısmını farklı yerlerde.
doktor zaten yapılacak testleri yazıyor.o kadar çokki yapılan testler .
çekap yapıldı adeta eşime.

Tamam canim benim birde ayip olmazsa ücretleri yazarmisin sigortami karsiladi sizin??
Biz yurt disindan gelecegimiz icin temkinli olmamiz gerek.
Ve tüm testler kac gün sürdü??
Canim ya cok soru soruyorum kusuruma bakma... Hakkini helal et.

Celalettin hocayla ilgili bakmıyor denmiş geçmişle ilgili o zaman da düzeltmesini yaptım....Bakmıyorum demiyor hoca, günde yaklaşık 100 ün üzerinde hastaya bakıyor veya tahlil kontrolü yapıyor bu yoğunlukta bu tip hastalara vakit ayırmam zor oluyor verimli olmaz oturup konuşmam anlayıp anlatmam lazım buda yoğunluk sebebi ile zor oluyor diyor...Pıtırcığın temiz kalbi ve inanıp yüzlerce kilometre uzaktan gelmesi heralde etken oldu hoca nöbetçiyken istirahat etmesi gereken zamanda onlarla uzun uzun ilgilenme fırsatı buldu... Buda tamamen Allahın hikmeti...Gidin hastaneye tanışın böyle bir zamanın nasıl sağlanabileceğini sorun en sağlıklısı böyle olur heralde...Şehirdışı veya yurtdışından gelmek isteyenler önceden telefon açıp bu vakit sıkıntısını nasıl aşarız diye sorabilir, telefonu internette var... ararsınız...

Habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et.
Ya Rabbi,, borçlularımızla, yetimlerimizle, yuvası dağılmışlarımızla, sevdiğini kaybetmişlerimizle, hastalarımızla, kırgınlarımızla, çaresizlerimizle, borçları yüzünden evine giremeyen ya da insan içine çıkamayanlarımızla, iftiraya uğramışlarımızla;
günahlarımızla, yanl
ışlarımızla, eksiklerimizle, salavatlarla, ayetlerle, surelerle, dualarla kapına gelip rahmetini arıyoruz..
Allah'ım kapını yüzümüze kapatma. Kendi lütfun ve rahmetinle bizlere açtığın dua kapılarını bizim için hep açık tut. insana apaçık bir düşman olan şeytanın aldatmalarından bizleri koru. kereminle bize nasip ettiğin bu dua dostluğunun sürekli ve kalıcı olabilmesi için bize yine kerem et.
Allah'ım! kendi rahmetin, bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız, vatanımız, ordumuz, ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa, hayr, rahmet, rızık, huzur, kavuşma, afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu gecenin ve günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel Alemiyn..
HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥

gözdemmm sana mesaj gönderdim neolur bana yardım et lütfen

Canım benim yukarda da yazdım...Bizim dr la bi bağımız yok..Eski hastasıyız o kadar...Sen bi ara,durumunu anlat...Bakalım ne dicek..Olmadı ben eşimle ne yapabiliriz die konuşurum..ama sen mesai saati dışında bi ara önce..

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
uzun süre oldu yine takip edemedim sizi.
herşey iyidir inşallah. olumlu haberler vardır inşallah.

gözdem canım msj yeni gördüm cvp yazdım kusura bakma

çok teşekkür ederim gözdeemmm arayıp sana bilgi veririm dua et kabul etsin işallah

Afacan ın cumartesi günü dr kontrolü var..Kan alıcaklar...Rutin kontrol..Ama beni stres bastı şimdiden..Kan almaları fenaa(

canım kıyamam ben afacanıma.Allah yardım eder ve acımadan alınır annesi kan.
streslenme hem bana diyorsun stres yapmayın herşey Allah tan diye hem stresleniyorsun.
aaaa kızacam bak.

Pıtırcık,herkes yazmak için seni bekliyomuş..Baksana 9 üye,5 ziyaretçi varrr:))

canım ne mutlu ki inanmışım size ve Celalettin hocaya.ne mutlu ki arkadaşlara faydam dokunursa.
inş şifamızı aradığımız rotadan olumlu sonuç alırız.amin.

Halil İbrahim bey. Sperm boyama sonucu çıktı. Buna göre olgun olmayan yuvarlak spermatid dediğimiz hücreler çıkmakta. Daha önce testislerde de benzer ama olgunlaşmaya az kalmış hücreler görmüştük. Eğer bu hücreler tüp bebekte tutabilecek kadar olgunlarsa, tüp bebeğe geçeriz. Bunu anlamak için de size önümüzdeki ay bir başka sperm testi yapacağız. Bunu Ankara'da özel GenArt Tüp Bebek Merkezi Laboratuvarında yaptıracaksınız. Genetik yöntemle daha detaylı olarak tüp bebeğe uygun sperm çıkıp çıkmadığı araştırılacak. Telefonları 0312 442 63 84. Testin adı: "Sperm FISH testi" Bir sabah gidip testi verin, sonuç çıktığında tekrar konuşuruz. Bu arada ilaçlarınıza da aynen devam edin: Haftada 2 iğne ve sabahları 1 tane Klomen.
Saygılarımla.

Prof.Dr. Kaan AYDOS

Gelişme var mı yok mu ben pek anlayamadım ya.kafam karışık.gelişme yok herhalde.bu ayki umutlar başka bahara kaldı.canım çok sıkkın ya.netten araştırdığıma göre sperm fısh yönteminde kromozomlara baklıyormuş.

eşim primer hipoganizm ben de anne olamıyorum hergun ağlamaktan yoruldum artık,bu hastalıktan coçuğu olan var mı?eşim kanser tedavisi alıyor 6 yaşinda ikemn bu yuzden testisler gelişmemiş.ayrıca suan her ay sustanon vuruluyor.eşimi çok sewiyorm ben de anne olmak istiyorum:-(( ALLAH herkesn yardmcsı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…