amin cnm her zaman dualarımdasın sen ve burdaki vede bütün bizim gibi evlat hasretiyle yananlarında
inş ist size umut getirdi devamını dagetirecek inş
ben ii sayılırım ne olsun ders çalışıyorum bu aralar kendimi çok işe yaramaz hissediyorrum niye bilmemm:26:
biraz dersleri yoğunluk verip bazı şeyleri unutmaya çalışıyorum
unutmasam da avutuyorum kendimi böle geçip gidiyo hayat işte:26:
tedavi sürecin çok kolay ve umut dolu geçsin cnm benim
rabbim o mis kokulu ,canının parçasını sana inş bu tedavide göndersin
tez zamandahaberini alıp halayını çekelim zaten bu aralar halay falan yok bari kurtlarımızı da dökeriz kız
günlern su gibi temiz,kolay akıp geçsin bebişin sana ben geliyorum anne desin inşşşşşşşşşşşşşşş
eşim primer hipoganizm ben de anne olamıyorum hergun ağlamaktan yoruldum artık,bu hastalıktan coçuğu olan var mı?eşim kanser tedavisi alıyor 6 yaşinda ikemn bu yuzden testisler gelişmemiş.ayrıca suan her ay sustanon vuruluyor.eşimi çok sewiyorm ben de anne olmak istiyorum:-(( ALLAH herkesn yardmcsı olsun...
eşim primer hipoganizm ben de anne olamıyorum hergun ağlamaktan yoruldum artık,bu hastalıktan coçuğu olan var mı?eşim kanser tedavisi alıyor 6 yaşinda ikemn bu yuzden testisler gelişmemiş.ayrıca suan her ay sustanon vuruluyor.eşimi çok sewiyorm ben de anne olmak istiyorum:-(( ALLAH herkesn yardmcsı olsun...
selam kızlar uzun bir aradan sonra yine geldimgüzel haberlerim var nihayet rapor işinde sona doğru geldim sağlık raporum kaldı onuda hastaneye teslim ettikten sonra tüpbebek raporumu alıyorum hayırlısıyla çok yoruldum çok zahmet çektim ama inşallah bu zorluklar bana bebeklerimi getirir dualarınızda beni unutmayın canlarım hepinizi çok
Gözünaydın cnm çokk az kalmışş raporu almana merak ediyodum bende ne yaptın diyee..tedavine başlamanı sabırsızlıkla bekliyorummmm..
hadi gelsinn yiğenlerimiz artıkkkkkkkkkkk dimiiiii..inşallah cnm onca emeğinin karşığını bulursunn bebişlerinleee...
sağol canım Allah razı olsun merak ettiğinizi biliyorum dün hastaneden geldim ama çok yorgundum gelir gelmez uyudum gelecek bebeklerim içim dinlenmem lazım değil mi
inşallah canım Rabbim bana bu mucizeyi yaşatır inşallah sonucu güzel olsun çektiğim sıkıntıları bir anda unuturum
canım sağlık raporunu götürücem 2 gün içinde tüpbebek raporunu veririz dediler daha sonra 3 gün içinde ilaçlarımı yazdırmam lazımmış.umut tüpbebeği aramalıyım belki doktor yine şehir dışına falan çıkmıştır raporumun yanmaması için işimi sağlama almam lazım çok heyecanlandım birde korkularım arttı günler geçtikçe acaba eşimde sperm çıkacakmı korkusunu yaşıyorum dualarını eksik etmeğin heyecanımı benimle paylaşan hepinize çok teşekkür ediyorum hepiniz çok seviliyorsunuz
Tabiki dinlenn çok yoruldunnnnnn ..tedaviyee başlayacaksın hemm dinlenmişş şekilde başlarsınn..
inşallah cnmmmmm sende o güzel mutluluğu yaşayanlardan olursunn tabiki hepimizz.....
iyi düşünmüşsün cnm ara tabi sor bakalımm doktorun orda olucakmı bu ara sonraa bi sorunla karşılaşma cnmm...
tabiki cnm korkman normalll anlıyorumm..ama bi taraftanda güzel heeyecanlar bunlarrrr tedavine başlıyosun ben bile heyecanlanıyorum senin içinnn..
ama ben inanıyorum çıkıcağınaaaa....her zaman dualarımdasınız bak beraber umutta başladık bahar sen ben ama bizz baharlaa bebeişimize kavuşamadıkk..sen bizden önce hamiş olcan kızzzzzz
bizden senin arkandan gelirizzzzzzzz inşallahhhhhhhh.
evet yoruldum hem hastane işi hemde evde bebiş için hazırlıklar yapılıyor benim evim üst kat çok soğuk rutubetli küf oluyor şimdi tedavi olmadan herşeyi halledelim dedik bebiş olursa hiç birşey yapamayız olmadan hayatımı değiştiren bebek acaba dünyaya gelince neler olucak bilemiyorum.
canım benim sizlerde en yakın zamanda bebişlerinize kavuşacaksınız inşallah en önemli sıkıntı olan sperm derdiniz ortadan kalktı Rabim inşallah sizede bana da ve isteyen herkese cennet kokulu evlatlarımızı verir amin
selam kızlar uzun bir aradan sonra yine geldimgüzel haberlerim var nihayet rapor işinde sona doğru geldim sağlık raporum kaldı onuda hastaneye teslim ettikten sonra tüpbebek raporumu alıyorum hayırlısıyla çok yoruldum çok zahmet çektim ama inşallah bu zorluklar bana bebeklerimi getirir dualarınızda beni unutmayın canlarım hepinizi çok
Acaba doktorunuz çocuk tedavisinden vaz mı geçti? başka ilaç kullanıyormusunuz?
Primer hipogonadizm olup yani testis kaynaklı hipogonadizm olup çocuk sahibi olan var...Bizzat tanıyoruz...Kolay değil elbet zor tedavi grubu fakat olumlu sonuçlar alınıyor...
Burdan umut dağıtıcılığı yapmak bana düşmez fakat; Allahın izni ile bizim doktora gidip çocuğu olmayan yok...Kızanlar küsenler tedaviyi bırakıcam diyenler çok oldu ama hepsi sonuca ulaştı...
sustanon hazır testosterondur normalde çocuk istendiğinde kullanılmaz,hatta normal adamı azosperm yapar doğum kontrol hapı gibi düşünün ama doktorunuz verdiğine göre vardır bir düşüncesi...Belki hormonal bir baskılama veya ayar yapıyor olabilir buda çok uzun süre olmaz...Testisleri geliştirmez aksine tembelleştirir...
hu hu kızlar nerelerdesiniz ben yokken topik baya bir sessizleşmiş hiç yakışmıyor topiğimize yalnızlık hadi gelinde sohbet edelim
çok uzuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra kocaman merhaba canlar
Merhaba canımmmmmmm
Hoşgeldinnnnnnnnn
nasılsınnnnnnnn
Canım gördümm fotolarııı fıstık gibi olmusunn yineeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?