Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim yaa.
Allah zihin açıklığı versin.
çok iyi anlıyorum seni inan.

canım benim Allah razı olsun o güzel duaların için
inşallah bu sefer olur hayırlısıyla
inşallah sizlerin de güzel haberlerinizi almak nasip olur.

Primer hipogonadizm olup yani testis kaynaklı hipogonadizm olup çocuk sahibi olan var...Bizzat tanıyoruz...Kolay değil elbet zor tedavi grubu fakat olumlu sonuçlar alınıyor...
Burdan umut dağıtıcılığı yapmak bana düşmez fakat; Allahın izni ile bizim doktora gidip çocuğu olmayan yok...Kızanlar küsenler tedaviyi bırakıcam diyenler çok oldu ama hepsi sonuca ulaştı...
sustanon hazır testosterondur normalde çocuk istendiğinde kullanılmaz,hatta normal adamı azosperm yapar doğum kontrol hapı gibi düşünün ama doktorunuz verdiğine göre vardır bir düşüncesi...Belki hormonal bir baskılama veya ayar yapıyor olabilir buda çok uzun süre olmaz...Testisleri geliştirmez aksine tembelleştirir...

Acaba doktorunuz çocuk tedavisinden vaz mı geçti? başka ilaç kullanıyormusunuz?

Son düzenleme:
selam kızlar uzun bir aradan sonra yine geldimgüzel haberlerim var nihayet rapor işinde sona doğru geldim sağlık raporum kaldı onuda hastaneye teslim ettikten sonra tüpbebek raporumu alıyorum hayırlısıylaçok yoruldum çok zahmet çektim ama inşallah bu zorluklar bana bebeklerimi getirir dualarınızda beni unutmayın canlarım hepinizi çok

Gözünaydın cnm çokk az kalmışş raporu almana merak ediyodum bende ne yaptın diyee..tedavine başlamanı sabırsızlıkla bekliyorummmm..
hadi gelsinn yiğenlerimiz artıkkkkkkkkkkk dimiiiii..inşallah cnm onca emeğinin karşığını bulursunn bebişlerinleee...

sağol canım Allah razı olsun merak ettiğinizi biliyorum dün hastaneden geldim ama çok yorgundum gelir gelmez uyudum gelecek bebeklerim içim dinlenmem lazım değil mi
inşallah canım Rabbim bana bu mucizeyi yaşatır inşallah sonucu güzel olsun çektiğim sıkıntıları bir anda unuturum
canım sağlık raporunu götürücem 2 gün içinde tüpbebek raporunu veririz dediler daha sonra 3 gün içinde ilaçlarımı yazdırmam lazımmış.umut tüpbebeği aramalıyım belki doktor yine şehir dışına falan çıkmıştır raporumun yanmaması için işimi sağlama almam lazım çok heyecanlandım birde korkularım arttı günler geçtikçe acaba eşimde sperm çıkacakmı korkusunu yaşıyorum dualarını eksik etmeğin heyecanımı benimle paylaşan hepinize çok teşekkür ediyorum hepiniz çok seviliyorsunuz

Tabiki dinlenn çok yoruldunnnnnn .. tedaviyee başlayacaksın hemm dinlenmişş şekilde başlarsınn..
inşallah cnmmmmm sende o güzel mutluluğu yaşayanlardan olursunn tabiki hepimizz.....
iyi düşünmüşsün cnm ara tabi sor bakalımm doktorun orda olucakmı bu ara sonraa bi sorunla karşılaşma cnmm...
tabiki cnm korkman normalll anlıyorumm..ama bi taraftanda güzel heeyecanlar bunlarrrr tedavine başlıyosun ben bile heyecanlanıyorum senin içinnn..
ama ben inanıyorum çıkıcağınaaaa....her zaman dualarımdasınız bak beraber umutta başladık bahar sen ben ama bizz baharlaa bebeişimize kavuşamadıkk..sen bizden önce hamiş olcan kızzzzzz
bizden senin arkandan gelirizzzzzzzz inşallahhhhhhhh.

evet yoruldum hem hastane işi hemde evde bebiş için hazırlıklar yapılıyor benim evim üst kat çok soğuk rutubetli küf oluyor şimdi tedavi olmadan herşeyi halledelim dedik bebiş olursa hiç birşey yapamayız olmadan hayatımı değiştiren bebek acaba dünyaya gelince neler olucak bilemiyorum.
canım benim sizlerde en yakın zamanda bebişlerinize kavuşacaksınız inşallah en önemli sıkıntı olan sperm derdiniz ortadan kalktı Rabim inşallah sizede bana da ve isteyen herkese cennet kokulu evlatlarımızı verir amin

canım inş hayırla raporunu alırsın benim yaşadığımı yaşamazsın çok zor tam herşey tamam
artık bebeğime az kaldı derken bütün herşeyim umutlarım hayaleerim bitti inan artık umudum yok
inş sıkıntısız bir şekilde herşey yoluna girer özledm seni müsait bir zamanda görüşelim tatlım
inş eşinde spermde çıkar ve bebğine kavuşursun amin

cnm merhaba nihayet bitti he sona yaklaştın
inş eşinde sperm de çıkar mutluluğun kat kat artar
olsun bu zahmetler günü gelince mükafat olacak inş sana cnm ara sıra yaz da bilgimiz olsun
bizde senicnmmmmmmmmmmmmmmmmm

Acaba doktorunuz çocuk tedavisinden vaz mı geçti? başka ilaç kullanıyormusunuz?

canım biz daha tedavye baslamadık 4 aylık evlıyız.yani eşim o iğneyi yıllardır vuruluyor hormonel sorunları sebebiyle, inş şubatta düşünyoz doktor öğretmenim o yuzden bekliyorz.eşime yıllar önce doktoru uğrasma olmaz demiş ama ben inanıyorm ki veren de allah alanda.her seye rağmen kazandğim herseyi bu yolda harcayacağim çünkü kocama o mutlu haberi verdiğimde ki insallah onun mutlulğnu görmek istiyorm,onu cok sewiyorm zaten herseyi bilerek ewlendim,bazen yorulduğm ağladğm cok oluyor hele adet günlerin de yinemi diyorm ama her ay umut etmek de ayrı bir duygu.ALLAHIM herkese yardım etsin hayırlı sağlıklı evlatlar wersin bizler anne kocalarmız baba olsun inşallah... amin...

bu arada doktorunuz kim canım zaten arayış halindeyim.şimdiden teşkkrler

hu hu kızlar nerelerdesiniz ben yokken topik baya bir sessizleşmiş hiç yakışmıyor topiğimize yalnızlık hadi gelinde sohbet edelim

canım telde konuşmuştuk zaten sona geldiğini biliyordum...
ama artık sadece sağlık raporunun kalmasına çok sevindim...
ylardır uğraşıyorsun şükür sonuna geldiniz...
inş bundan sonrası çok çok güzel olacak
yumoşlar ve spermler birleşip bi sürü bebişin olacak
flzaskın da dediği gibi üçümüz umuda ilk adımı beraber atmıştık...
seninle başlayamadık diye üzülmüştük flzaskla...
bizim olmadı ama inş senin tedavin mutlu sonla bitecek
bizde seni kıskanıp yetişicez arkadandan
rabbim onca sene gösterdiğin sabrın mükafatını evlatlarınla versin inş canım benim

hu hu kızlar nerelerdesiniz ben yokken topik baya bir sessizleşmiş hiç yakışmıyor topiğimize yalnızlık hadi gelinde sohbet edelim

canım bazen insan uzak kalmak istiyor...
bisüredir hepimiz öyleyiz galiba
bende bayramdan beri pek bişey yazmak istemiyorum nedense...
oysa hergün giriyorum diğer topiklerde dolaşıyorum...
hadi sen başla tedaviyede güzel haberlerinle topla hepimizi vazgeçilmez topiğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…