Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım konuşmuştuk ama ben inanamıyorum bile eşimin bir sözü var beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye inşallah dediği olur bende bebeğime kavuşurum
baharcığım o kadar çok korkuyorum ki hem heyecan hem korku var içimde :18::18::18::18::18::18:ama bana destek olacağınızı biliyorum
canım sen zaten yarıyıl tatilinde tedavi olacaktın belki yine aynı zamana denk gelir aslında miyomun biraz küçülmesini istiyorum birde eşimin düzenli şekilde bitkisellere devam etmesi lazım bugünlerde biraz aksattım sanırım kendi derdime düştüm.ben ayağımı sürüyeyimde inşallah sonucu güzel olur sizlerde peşimden hamiş olursunuz.
canım bu arada kaç gündür aklımda eşin işe başladımı inan dualarımda hep sizlere de yer veriyorum inşallah herkesin sıkıntısı geçer ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

iyim cok şükür çok iyim burdaki muhabbeti özledim ben çok sizler nasılsınız nedeğişiklikler var vck da sperm mi bulundu ben anlayamadım

hoşgeldin canım çok iyi olmana sevindim Rabbim daim etsin .yok canım rapor işini hallettim sayılır inşallah sperm bulunduğu müjdesinide veririm en yakın zamanda topikten uzaklaşmak yok artık benim heyecanımı ve sevincimi paylaşmanız lazım yoksa bugünleri zor atlatırım beni yalnız bırakmayın olurmu

merhaba tatlım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsın canım benim son haberler ne beklemede misiniz yiğenimiz için

hoşbuldum canıııım
evet bütün işlemlerimiz bitti evimize geldiler bakalım şuan bekliyoruz sıramızı öğrenizcez bakalım inşallah tez zamanda gelir inşallah bebişim.bu gece isim bulalım benim bebişe hadi bana yardım edin

allahın izniyle kavuşacaksın bebeğine bitanem
hepinizi rüyamda gördüğüm çok oluyor...
ama bi nurefsanı bide seni rüyamda hamile gördüm...
allahın izniyle nurefsanın hamile haberini aldık inş seninkinide alıcaz
rüyam bu defa da gerçekleşecek inanıyorum buna
canım hiç korkma inanki korkulacak hiçbişey yok süreçte...
ben herzaman destek olurum sana tatlım nedemek...
sen kafana takılanı sor yardımcı olurum tabi...
ahhh canım hiç sorma kociş hala iş bulamadı
balıkesir zaten iş imkanı yönünden çok zayıf...
yazı kaçırdık tedavi nedeniyle...
eylülde bulunur bişekilde diyorduk ama yok olmadı bi türlü kaldık öylece
canım benim yarıyılda tedavi olmam imkansız gibi artık
bekleyen 8 bebeğim var ama para olmayınca olmuyor işte...
çok üzülüyorum bu duruma tutamayıp ağlıyorum sürekli
hakkımızda hayırlısı artık...
inş hayırlı bi iş kapısı açılırda bende 2. tedavime başlarım...
duaların içinde çok saol canım allah razı olsun...

iyim cok şükür çok iyim burdaki muhabbeti özledim ben çok sizler nasılsınız nedeğişiklikler var vck da sperm mi bulundu ben anlayamadım

İyi olmana çokkkk sevindimmm cnmmm
bende bi süre uzak kalmaya çalıştım burdan ama olmuyoo kendimi yine burda buluyorummm
bi değişiklik yok cnm bendeee artık sizlerin haberleriylee sevinceğizzz...bekliyoruzz heyecanla senin bebişinin gelmesini
vck'nın eşinden sperm çıkmasını ve hamiş olmasını nursenim tedaviye başladı inş ondan da güzel haberler duyarızz.ve diğerr arkadaşların
biz beklemedeyiz cnm yaza kadarrrrrrr bende böyle cnm haberler..

hoşbuldum canımmm Rabbim çıktığın yolda yanında olsun ışığını hiç eksik etmesin.ben iyim çok şükür artık kendime gelmem lazım bende bebişime hazırlanıyorum kendimi toparlamam lazım dimi teyzeleri bebişim gelince güçlü bi anne görsün dimi ama

bende çok beğendim hamiş haliylede çok güzel olacak inşallah

canımmmmmmmm çok teşekkürler inş o günlerde gelir
fotolarda kuzenimde var koca göbeğiyle öyle güzel olduki abiye kıyafetle
inş bize de nasip olur o günleri görmek

biliyorum canım diğer topikten takip ediyorum haberlerini
sıra beklediğinizi okumuştum inş 1. sıradasınızdır
ne aceleciyim dimi kimbilir kaç kişi vardır...
inş çok beklemeden kavuşursun kuzuna
canım ben diğer topikte okumuştum senin bebişlerin için düşündüğün isimleri yanlış değilsem...
ama hatırlayamadım şimdi :44:
sen düşündüklerini söyle bizde fikirlerimizi söyleyelim...

ah canım inşallah bakalım sıramızı ne zaman öğreneceğimiz bile belli değil ama bakalım içimden bi ses cok çabuk ilerleyecek bu süreç diyo bazen o kadar heyecanlanıyorumki ellerim terliyor panik yapıyorum.kız olursa asya düşündük ama hüma ve çiçek isimleride var aklımda
erkek olrsa kaan var ama erkekte pek karar veremedim

rüyan hayırlara çıksın inşallah canım gerçekleşir o kadar çok istiyorum ki
hiç umudumun olmadığı bir anda umudum yeşerdi
sonra param yokken tedavi olmamı nasip etti Rabbim inşallah hamiş olmamıda nasip eder
benim bu aşamaya gelmemde hepinizin hakkı çok Allah razı olsun sonucu ne olursa olsun bu aşamaya gelmem bile benim için mucizeydi inşallah mucizelerimde beni bulur
canım benim Allah kapalı kapılarınızı açsın ve eşin en iyi işlerde çalışsın inşallah
olsun canım bebeğin kendiliğinden gelir Rabbim güzel gönlünün mükafatını verir inşallah
canım dua topiğimde hacet duası paylaştım 2 rekat hacet namazı kıl ve hz.Yunus (as) duasını secdede 41 defa oku namazın bitince hayırlı dileyiğini dile inşallah hem eşin işe hemde sen bebişine kavuşursun amin

inşallah canım en yakın zamanda bebişin gelir sende cennet kokulu yavrunla mutlu huzurlu yaşarsın.
Canım benim sevdiğim isim şu erkekte yasin , yusuf .kızda betül

inşallah canım en yakın zamanda bebişin gelir sende cennet kokulu yavrunla mutlu huzurlu yaşarsın.
Canım benim sevdiğim isim şu erkekte yasin , yusuf .kızda betül

inaşallah canım inşallah hepimizin bebişi tez zamanda gelsin evlerimizi şenlendirsin

inş herşey gönlünden geçtiği gibi olacak süreç çok çabuk ilerleyecek canım benim
nasıl heyecanlanılmaz ki tatlım bebiş gelicek yaaaa
evet asya yazmıştın o topiğede canım bence üçü arasında ben asya'yı beğendim
kaan ismide çok güzel...
bebişinin haberi gelince içinden geçen ismi koyarsın tatlım yeterki gelsin o gün bian evvel

ben çoğu şeyi onun gül yüzünü görünce karar vericem zaten canım isimde onlardan biri olacak herhlade ama yinede düşünmek bile beni mutlu ediyor.etraf beni çok korkutuyor komşular akrabalar arkadaşlar bakışlar duyacaklarım arkamdan gelicek olan fısıltılar bunlarla bile nasıl baş edeceğim onun gül yüzü öğretcek bana

çok güzel bi rüyaydı hemen seni aradım zaten
inş rabbim gerçekleştirir
allah senden de razı olsun canım...
inan en az sizin kadar seviniyorum tedaviye başlayacak olmanıza...
inş herşey mucizevi şekilde geçekleşecek ve biz kısa süre sonra bebişin hakkında konuşmaya başlıycaz burada
saol canım inşşşşşşşşşşşş hayırlısıyla bi iş bulunur...
tamam canım saol bakarım o duayada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…