- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım telde konuşmuştuk zaten sona geldiğini biliyordum...
ama artık sadece sağlık raporunun kalmasına çok sevindim...
ylardır uğraşıyorsun şükür sonuna geldiniz...
inş bundan sonrası çok çok güzel olacak
yumoşlar ve spermler birleşip bi sürü bebişin olacak
flzaskın da dediği gibi üçümüz umuda ilk adımı beraber atmıştık...
seninle başlayamadık diye üzülmüştük flzaskla...
bizim olmadı ama inş senin tedavin mutlu sonla bitecek
bizde seni kıskanıpyetişicez arkadandan
rabbim onca sene gösterdiğin sabrın mükafatını evlatlarınla versin inş canım benim
canım bazen insan uzak kalmak istiyor...
bisüredir hepimiz öyleyiz galiba
bende bayramdan beri pek bişey yazmak istemiyorum nedense...
oysa hergün giriyorum diğer topiklerde dolaşıyorum...
hadi sen başla tedaviyede güzel haberlerinle topla hepimizi vazgeçilmez topiğimize
çok uzuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra kocaman merhaba canlar
saol bitanemmmmm
ama ben beğenmedim çok daha güzel fotolar vardı kuzen iyilerini seçememiş
iyim cok şükür çok iyim burdaki muhabbeti özledim ben çok sizler nasılsınız nedeğişiklikler var vck da sperm mi bulundu ben anlayamadım
Ben beğendim valla
Benim arkadaşım herhaliyle güzeldirrrrrrrr
merhaba tatlım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsın canım benim son haberler ne beklemede misiniz yiğenimiz için
evet canım konuşmuştuk ama ben inanamıyorum bile eşimin bir sözü var beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye inşallah dediği olur bende bebeğime kavuşurum
baharcığım o kadar çok korkuyorum ki hem heyecan hem korku var içimde :18::18::18::18::18::18:ama bana destek olacağınızı biliyorum
canım sen zaten yarıyıl tatilinde tedavi olacaktın belki yine aynı zamana denk gelir aslında miyomun biraz küçülmesini istiyorum birde eşimin düzenli şekilde bitkisellere devam etmesi lazım bugünlerde biraz aksattım sanırım kendi derdime düştüm.ben ayağımı sürüyeyimde inşallah sonucu güzel olur sizlerde peşimden hamiş olursunuz.
canım bu arada kaç gündür aklımda eşin işe başladımı inan dualarımda hep sizlere de yer veriyorum inşallah herkesin sıkıntısı geçer ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Ben beğendim valla
Benim arkadaşım herhaliyle güzeldirrrrrrrr
iyim cok şükür çok iyim burdaki muhabbeti özledim ben çok sizler nasılsınız nedeğişiklikler var vck da sperm mi bulundu ben anlayamadım
hoşgeldin canım çok iyi olmana sevindim Rabbim daim etsin .yok canım rapor işini hallettim sayılır inşallah sperm bulunduğu müjdesinide veririm en yakın zamanda topikten uzaklaşmak yok artık benim heyecanımı ve sevincimi paylaşmanız lazım yoksa bugünleri zor atlatırım beni yalnız bırakmayın olurmu
bende çok beğendimhamiş haliylede çok güzel olacak inşallah
tatlımmmmmmmm benimmmmmm çok saol
benim arkadaşımda çok güzel amaaaaaaaaaaa
hoşbuldum canıııım
evet bütün işlemlerimiz bitti evimize geldiler bakalım şuan bekliyoruz sıramızı öğrenizcez bakalım inşallah tez zamanda gelir inşallah bebişim.bu gece isim bulalım benim bebişe hadi bana yardım edin
biliyorum canım diğer topikten takip ediyorum haberlerini
sıra beklediğinizi okumuştum inş 1. sıradasınızdır
ne aceleciyim dimi kimbilir kaç kişi vardır...
inş çok beklemeden kavuşursun kuzuna
canım ben diğer topikte okumuştum senin bebişlerin için düşündüğün isimleri yanlış değilsem...
ama hatırlayamadım şimdi :44:
sen düşündüklerini söyle bizde fikirlerimizi söyleyelim...
rüyan hayırlara çıksın inşallah canım gerçekleşir o kadar çok istiyorum kiallahın izniyle kavuşacaksın bebeğine bitanem
hepinizi rüyamda gördüğüm çok oluyor...
ama bi nurefsanı bide seni rüyamda hamile gördüm...
allahın izniyle nurefsanın hamile haberini aldık inş seninkinide alıcaz
rüyam bu defa da gerçekleşecek inanıyorum buna
canım hiç korkma inanki korkulacak hiçbişey yok süreçte...
ben herzaman destek olurum sana tatlım nedemek...
sen kafana takılanı sor yardımcı olurum tabi...
ahhh canım hiç sorma kociş hala iş bulamadı
balıkesir zaten iş imkanı yönünden çok zayıf...
yazı kaçırdık tedavi nedeniyle...
eylülde bulunur bişekilde diyorduk ama yok olmadı bi türlü kaldık öylece
canım benim yarıyılda tedavi olmam imkansız gibi artık
bekleyen 8 bebeğim var ama para olmayınca olmuyor işte...
çok üzülüyorum bu duruma tutamayıp ağlıyorum sürekli
hakkımızda hayırlısı artık...
inş hayırlı bi iş kapısı açılırda bende 2. tedavime başlarım...
duaların içinde çok saol canım allah razı olsun...
ah canım inşallah bakalım sıramızı ne zaman öğreneceğimiz bile belli değil ama bakalım içimden bi ses cok çabuk ilerleyecek bu süreç diyo bazen o kadar heyecanlanıyorumki ellerim terliyor panik yapıyorum.kız olursa asya düşündük ama hüma ve çiçek isimleride var aklımda
erkek olrsa kaan var ama erkekte pek karar veremedim
inşallah canım en yakın zamanda bebişin gelir sende cennet kokulu yavrunla mutlu huzurlu yaşarsın.
Canım benim sevdiğim isim şu erkekte yasin , yusuf .kızda betül
ah canım inşallah bakalım sıramızı ne zaman öğreneceğimiz bile belli değil ama bakalım içimden bi ses cok çabuk ilerleyecek bu süreç diyo bazen o kadar heyecanlanıyorumki ellerim terliyor panik yapıyorum.kız olursa asya düşündük ama hüma ve çiçek isimleride var aklımda
erkek olrsa kaan var ama erkekte pek karar veremedim
inş herşey gönlünden geçtiği gibi olacak süreç çok çabuk ilerleyecek canım benim
nasıl heyecanlanılmaz ki tatlım bebiş gelicek yaaaa
evet asya yazmıştın o topiğede canım bence üçü arasında ben asya'yı beğendim
kaan ismide çok güzel...
bebişinin haberi gelince içinden geçen ismi koyarsın tatlım yeterki gelsin o gün bian evvel
rüyan hayırlara çıksın inşallah canım gerçekleşir o kadar çok istiyorum ki
hiç umudumun olmadığı bir anda umudum yeşerdi
sonra param yokken tedavi olmamı nasip etti Rabbim inşallah hamiş olmamıda nasip eder
benim bu aşamaya gelmemde hepinizin hakkı çok Allah razı olsun sonucu ne olursa olsun bu aşamaya gelmem bile benim için mucizeydi inşallah mucizelerimde beni bulur
canım benim Allah kapalı kapılarınızı açsın ve eşin en iyi işlerde çalışsın inşallah
olsun canım bebeğin kendiliğinden gelir Rabbim güzel gönlünün mükafatını verir inşallah
canım dua topiğimde hacet duası paylaştım 2 rekat hacet namazı kıl ve hz.Yunus (as) duasını secdede 41 defa oku namazın bitince hayırlı dileyiğini dile inşallah hem eşin işe hemde sen bebişine kavuşursun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?