Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

a.s hoşgeldinn özletiyosun kendiniiiiii cnmmm...
ben iyiyim cnm çok şükürr günleri geçiriyoruzz .
geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin kayınpederinee:26:
bizde seni seviyoruzzzz kendine iyi bakkkkkkk öpüldünnnnnnn

merhaba,allahim derdinize bir an önce dermanini versin.
Hemen tese olmayin canim, bitkisel kürler macunlar deneyin sonra tese olun sansiniz dahada artar insallah.biz saracoglunun kürlerini kullaniyoruz ve cok memnunuz. Arayip konusabilirsin saracogluyla memnun kalirsan görüsmeden kullanirsin.

Hosgeldin canimmm,dua okuyamasanda dualarimizdasin herzaman..
Kayinpederine allahim acil sifalar versin.

canım sen okudu yazmışsın zaten ama bende topiğe yazıyım dedim
okudum fatihaları
rabbim kabul etsin inşallah

canım benim özelden atmssın teskkrler.aynı durumu yasamısız.esimi cok cok sewerek ve herseyi blerek ewlendım.aynen ailem hiç bişey bilmiyor söylemedim.ben bu yolda insallah wazgecmeden savasağm,belki aynen bize de olmaz diecekler ama allah verrse neden olmasın,inanıp ibadetlerimizi eksizsiz yapıp allahın rizasni aldıktan sonra o bize verecektir.dua ve ibadetlere dewam edelim inş,bir daha dunyaya gelsem yine eşimle ewlenırdım,hem ben onunla bunu bilerek ewlenmeseydim allah bana baska bir dert verebilirdi bilemeyiz.herkesin gönlüne göre werir mevlam insallah...amin

merhaba cevabın için çok tşkür ederim canım ne güzel eşinde sperm bulunmuş ertelemek istemiyorum ama ya hiç sperm çıkmazsa diye çok korkuyorum fakat korkunun ecele faydası yok sizde azosperm nedeni bellimiydi bizim küçükken geçirmiş olduğu kabakulak yada ateşli hastalıktan şüpheleniliyor hakkımızda hayırlısı ALLAH sanada sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaallah...

merhaba canım çok sağol allah hepimizin dermanını verir inşaallah hemen tese olmayı bizde istemiyoruz saraçoğlu hocayla dün görüştüm bize sakın tese olmayın daha çok erken dedi %40 şans verdi belki normal çıkış olur dedi biraz olsun umutlandım ilk iki aylık kür önerdi canım siz ne zamandır kullanıyorsunuz bi gelişme var mı?

Allah razı olsun canım sperm çıkışı olmadı son 1 yıldır yaptırmadık ama sperm testi çok teşekkür ederim güzel dileklerin için içime su serptin inan....

sendende Allah razı olsun.
iyi bir yerde test yaptırın .
inş. güzel sonuçlar alırsınız.
(çoban çökerten) diye bir bitki var.testosteronu yükseltiyor
sabahları bir tatlı kaşığı bitkiyi 1 bardak kaynar suda demleyip eşim içiyor.
hazır hap şeklindede varmış.( tribulus terretis) sanırım. netten bakabilirsin.

canım,aynı haftaları bende kanama ile geçirmiştim.çok şükür gittikçe azaldı.ara sıra lekelenme oluyor onda da renk takibi ile kendimi kontrol ediyorum.İnşallah seninde çabucak geçer.mihrace hıca sadece bir sorun tesbit edildiğinde muayene kabul ediyormuş.bu ayki randevularıda doluymuş.

cazip hocayı medivada diye bulmuştum netten.söylediğin çok iyi oldu Allah razı olsun.acil bir durum olursa ona ulaşmaya çalışırım.

canım burda bir radyoloğa gitmeye karar verdim.Allah korusun o da önceden müdahale gerektiren bir durum olursa geç kalmayalım diye.Allah korusun ve sınamasın ama onlardan hiçbir durumda vazgeçmeyi düşünmeyeceğim için olayları akışına bırakmayı tercih ettim.

Allahım korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail etsin hepimizi.

canım arkadaşım yazını okuyunca sevinçten bir kere daha gözlerim doldu
komşularıma söyledim birbirimizi tanımayan inssanlarız ve bizim sıkıntımız için
haberim olmadan dualr yapılmış okunmuş dedim duygularımı komşulara anlattım
canım inş bu sıkıntıdan kurtulur bende bbeğime kavuşurum
arkadaşım sen bu kalp güzelliğinle rabbim hiçbirzaman seni ve diğer arkadaşlarımızı hiçç
darda bırakmasın
az önce zil çaldı komşumun kızı elinde bir kutu içinde tabak benim istediğim tabaklardan ve elinde br tanede
benim isteiğim taraktan annem sana hediye gönderdi dedi ay çokkk şaşırdım ve çok mutlu oldum
ve sonra topiği açtımki senin bu güzel duyguların bu üzüntümde beni sevindirdiğiniz için
çokkk sağol rabbim sanada hayırla evlat versin evlatlar versin amin
rabbim baaharımada önce eşine hayırla bir iş işle birlikte hamiş müjdesi olsun amin

canım allah razı olsun güzel dileklerin için.
büyük geçmiş olsun canım .Allah şifasını versin kayınbabana.

üzülme tatlım dua olayındada okumak istiyorsun ya yürekten bu yeterli.
okumuş kadar sevap alırsın inş.güzel yürekli arkadaşım benim.
canım evet bir yola girdik bakalım.inş bu sefer şifa olur bize gittiğimiz yol.
çok haklısın öyle iyiler ki öyle mükemmeller ki Celalettin hocadan ve gözdemlerden Allah razı olsun. iyki tanımışım onları.

canım sakın tese olmayın.sebebini iyce araştırın ne olur.
biz o hatayı yaptık 2 kere olduk.
eşimin testisleri teseden dolayı hasar görmüş.
her yolu deneyin en son ama en son çare tese.
ne olur arkadaşım. acele etmeyin .
yaşın elbette önemi var ama ya çıkmazsa 1 yıl daha beklemek var tese yeri iyleşsin diye.ondansa en azından ortamı hazırlarsınız ,
sebebi öğrenirsiniz emin ellerde tedavi olursunuz öyle.
bizim gittiğimiz doktor mükemmel bu konuda.

amin amin amin . duaların için ....
ayyyy ne güzel bak karşılıksız çıkarsız yapılan dualar karşılığını buluyor.
ne güzel mutlu olmana sevindim tatlım benim.
RABBİM hepimizi sevindirsin. aminnnnnn.

Askbebekin maddi sıkıntılarından kurtulup evladına kavuşması için

Pıtırcık 100 = okudu
Flzask 100 = okudu
Bahar 100
Seval 100 =okudu
Mercan 100 = okudu
Kader60 100
Esra 100 = okudu
Hasret 100 =okudu
Yaren 100 = okudu
Pıtırcık 100 = okudu

arkadaşlar sayı tamamlandı.
Arkadaşların okumasını bekleyip askbebeke dua yollayacağım.
İnş dualarımız karşılığını bulur ve askbebek için her şey çok güzel olur.
Amin.

baharımın eşinin hayırlı işe girmesi için 1001 fatiha

pıtırcık 200 =okudu
flzask 100 = okudu
yaren 100 = okudu
nzlyln 100
cervan 100 = okudu
hasret 100 = okudu
esra 1982 100 =okudu
cemrem 200

arkadaşlar sayı tamamlandı.
Arkadaşların okumasını bekleyip baharıma dua yollayacağım.
İnş dualarımız karşılığını bulur ve baharım eşi hayırlı bir işe girer.
Amin.

canım ben askbebek için 100 tane okudum rabbim kabul eder insallahderdini sıkıntısını giderir insallah
canım rüyamda gözdem ve seni gördüm cok tuhaf sizi tanımadan sizi gördüm ayırt edemiyorum ama cocuklarla ilgili bir seminer varmış hanginizdiniz bilmiyorum birinizin kucaganda cocuk var dı bu arada seminer istanbuldaymış(tarifi vereyim kahve saclarında ne kısa ne uzundu saclarınız , uzun boylu bir bayandı bilmem tarife uyuyormusunuz

Allah hayırlara çıkarsın inş.
kız inş bebişime kavuşayım artık.
saçlarım siyah ama ne uzun ne kısa o doğru.
gözdeminde saçları siyah ne uzun ne kısa....

Canımm bende dün gece rüyamda hep senii gördümm hayırdır inşallahhhh
yüzyüze görmedim seni ama sürekli topikteki yazılarınla uğraştım durdummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…